Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

valla ne deyim muti sen daha iyi bilirsin ama bence 70lira çok şahsen ben çocuğumun bir ihtiyacını alırım

ne neseli bir günaydın gönül

kırcam bacım akşam muhabbetleri iyi oluyoda eşimin muhabbetini kıramıyorum:9::9:

kız öyle değil mi 2 çocuk ev işi ne bekliyorsun oturduğum ev4 oda bir salon koca koca 3 balkonu var yıka yıka temizle temizle bitmiyo çocuklara da çok titizlenirim yemeleri içmeleri eğitimleri temizlikleri düzenleri derken böyle işte bacım
yoksa ben bu kaar yemeye 65 den aşşa olamak:9::9::9::33:

çok tabi.. ama bi kerelik gitmem lazım.. istedigim rengi tutturmak için.. bakayım daha ucuza bulurum inş.

cevap istiyorum sabırsızlıkla bekliyorum
birde bu günlük 1.5 yk yulaf kepeği yerine yulaf ezmesi kullansam olurmu ki
çorbalara kavurarak,sütün ve yoğurdun içinde mutim cevap istiyim

Paylaşım açısından sıkıntılıyız canlar yaa. Bu haftadan itibaren paylaşım sayısı koyucam.bakalım ınş. Toparlycaz ...

gel benseni şurdan gazinoya götürüyüm fatma abla 2 dak boyasın kız
şaka bir yana muti bal rengi mi ne yazmışsın çok beğendim rengini

cevap istiyorum sabırsızlıkla bekliyorum
birde bu günlük 1.5 yk yulaf kepeği yerine yulaf ezmesi kullansam olurmu ki
çorbalara kavurarak,sütün ve yoğurdun içinde mutim cevap istiyim
yulaf ezmesi olmuyor... yulaf kepeği lazım...
ama facedeki dukandaşlar, bir süre yulaf ezmesi kullanmışlar, kepekleri gelen kadar...
Paylaşım açısından sıkıntılıyız canlar yaa. Bu haftadan itibaren paylaşım sayısı koyucam.bakalım ınş. Toparlycaz ...
inş. toparlanır.. zira cok can sıkıcı bir durum oluyor,paylasımın olmaması...
muti asker yada polis eşi tanıdığın varsa o arkadaşınla git oraların kuaförüne çok ama çok ucuza halledersin
yok malesef :1:
gel benseni şurdan gazinoya götürüyüm fatma abla 2 dak boyasın kız
şaka bir yana muti bal rengi mi ne yazmışsın çok beğendim rengini
bal köpüğü...
yoğurt biraz un köfte

un varmış olmaz ki :50:
ya aman cok sıkma, 1 kase iç bence... yag falanda varmı?

fazla içme ama...

Öyle valla ama uymayanı da ilk hafta uyarıcam 2 hafta duruma göre değişir 3. Hafta diskalifiye edecem başka çarem yok duygusal yaklaşınca olmuyor...

Öyle valla ama uymayanı da ilk hafta uyarıcam 2 hafta duruma göre değişir 3. Hafta diskalifiye edecem başka çarem yok duygusal yaklaşınca olmuyor...

yok yok, uymayan varsa, yolu acık..
bosuna üzme kendini...

Aynen yolu açık valla herkese özel mesaj atıcam duymadım bilmiyorum diyemesinler.ortak koyduğumuz kurallar da uygulanmadı...

Aynen yolu açık valla herkese özel mesaj atıcam duymadım bilmiyorum diyemesinler.ortak koyduğumuz kurallar da uygulanmadı...

ece yapacagın tek iş,kuraları uygulamak..
bundan sonra böyle dersin...
kimin canı isterse...

Back
X