günaydın sexy layd ler. umarım herkesler iyidir. bakıyorum herkes hedefine yaklaşıyor ne güzel alkisalkisalkis bu haftanın kendim açısından güzel geçeceğini umuyorum,sizler içinde öyle olmasını isterim tabi. bol su,bol yeşil çay ve az yemek. bugün midem bir tuhaf sanki ama öğleye kadar düzelirim diye tahmin ediyorum. bu sabah kahvaltıda 2 fincan çay şekersiz,yarım domates,4ad zeytin ve 2 çatal peynir yedim.birazdan bir fincan yeşil çay içmeyi düşünüyorum.
bu arada deniz sezonunu açan varmı kızlar.çok güzel ısındığını duydum.nasip olursa bu hafta içi yada hafta sonu sezonumu açmayı planlıyorum. :lepi: yüzerek kaslarımızı dahada sıkılaştırabilirmişiz ya bende sıkılaştırmayı denicem. aranızda iyi yüzücüler varmı kızlar :jeyyar: haydi denize
bu arada deniz sezonunu açan varmı kızlar.çok güzel ısındığını duydum.nasip olursa bu hafta içi yada hafta sonu sezonumu açmayı planlıyorum. :lepi: yüzerek kaslarımızı dahada sıkılaştırabilirmişiz ya bende sıkılaştırmayı denicem. aranızda iyi yüzücüler varmı kızlar :jeyyar: haydi denize