Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne güzel bir menü olmuş Ayşe'cim böyle giderse bu hafta ciddi bir sonuç alacaksın bence.

Bazı şeyler o kadar çok değişti ki ve yaşam şeklimiz o yüzden bazı şeylerden uzak durmak bence doğru ama hep güzel şeylerden olmaz kii ..

canım bugün tartıldım 100 gr gitmiş sadece ama tabi yılmak yok cuma belli olacak

Kızlar kardeşimle carsıya cıkıcam birazdan...
Kendime ayakkabı,çanta, pardesü falan alıcam.. etek metek :1:

Ohh Gönül,bende ciciler alıcam kendime :9:

ohh al al resmini çek biz de göreliiiiiiiim :1: :1:

Bu geceki rüyamı da anlatayım :1:
Dün burada çiğköfte yapıyorlardı ama kocaman bir kapta göreceksiniz nasıldı öyle.
Baya yoğurdular falan.
Neyse ben yemeyeceğim dedim.
Biraz durdum hemen ortamı terkettim ..
Rüyamda beyaz aşçı kıyafetleriyle aynen o kapta çiğköfte yoğuruyordum bir de olmuş mu diye tavana attım o benim kafama geri düştü :1:
Yalnız sorun şu ki yiyemeden uyandım.
Aman be rüyamda bile rahat yok bana ..

:60 valla ben rüyada bile affetmiyorum götürüyorum iki gündür hapur hupur rüyamda :60: :60:

Afiyet olsun Gönül.

Yine soslu tavuklar götürülmüş. Afiyet olsun Ayşe

Sen ne yaptın Hilal ya. sporda yaramıyor sana.Gece yatmadan önce sevgilinin resmini yanına koy da bari onu gör. :)))

Afiyet olsun canım güzel olmuş. sporda artış mı var ne:9:

Merhaba Reyhan ben Hatice.Aramıza hoşgeldin.Bende sınıf öğretmeniyim. :)))

Afiyet olsun canım. sporuna hayranım zaten.

oooo Melekçim spor tablon süper olmuş,ayrıca afiyet olsun.

saol cnm :1:

Ben bu gidişle diyet koçluğu yapmaya başlayacağım zaten. Her sorana anlatmaktan bir hal oldum. Bazende çok kendimi beğenmiş gibi anlattığımı hissediyorum :60:

Merhaba canım. Hoşgeldin aramıza .

Hiç konuşma sen bakim. Rengin belli oldu. Biz futbol oynadık siz kazandınız. Önemli olan futboldu. Şükrü saraçoğlunda tekrar görüşmek üzere :60

Herkes kaynanamı soruyor yaaa imalı imalı. Hayırdır ? :60: Ben kolay kolay tavır yapamam zaten. Ama söylediğim mesele hala içimde. Unutmadım yani. Şuana kadarda bi sorun çıkmadı. Mutluyuz yani ailecek :9:

:60: :60: yok kız ya ben bjkliyim ama iddia oynamıştık da gs yenilcek diye ondan sevindirik oluyorum zaten bizi yendiniz size gıcıgım :60: :60: siz daha iyi futbol oynadınız ama fener cok ballıydı neticede 3 puanı aldılar :60: :60:

benim de bugun kü menüm

sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin
domates - salatalık

öğlen
1 bardak sütlü nescafe
biraz badem

akşam
gene soslu davukkkkkk
1 dilim ekmek
salata
1 bardak zero

spor : 2 saat

Belki dediğin gibi bir nebze köylerde ama artık orada bile çok doğal olmadığı söyleniyor gezemiyor ki hayvanlar hazır yemler hep ama yine de bize göre çok şanslılar tabi ki .

aynen öyle,hepsini bir kenara koy temiz hava yok bi kere yagmurlar bile atomlu :( japonyada patlama oldu gitti oranin havasi yagmurla birlikte kimbilir hangi ülkelere gitti kim bilir temizlenmesi kac sene sürecek ve bu sürede yetisen hersey ne olacak :(

:60 valla ben rüyada bile affetmiyorum götürüyorum iki gündür hapur hupur rüyamda :60: :60:

artık nasıl işlediyse içime ancak spor yapıyorum rüyamda :1:

benim de bugun kü menüm

sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin
domates - salatalık

öğlen
1 bardak sütlü nescafe
biraz badem

akşam
gene soslu davukkkkkk
1 dilim ekmek
salata
1 bardak zero

Afiyet olsun turtam.
Çok güzel oluyor değil mi bu tavuklar ..

aynen öyle,hepsini bir kenara koy temiz hava yok bi kere yagmurlar bile atomlu :( japonyada patlama oldu gitti oranin havasi yagmurla birlikte kimbilir hangi ülkelere gitti kim bilir temizlenmesi kac sene sürecek ve bu sürede yetisen hersey ne olacak :(

Aynen öyle canım ya neler yiyoruz ama yapacak bir şey yok takılırsak aç kalırız resmen ..

hakkaten yaniiiiiiiiiiiiiii heeee biri brownileri götürür dukan bahanesiyle biri cig köfte ayhhhh bayılazaimm ben de rüyamda yemek yiyebiliyorum ancak :60: :60:

:17::17:

canim orasi tartisilmaz zaten,artik saglikli gida bulmak imkansiz gibi birsey köyde yasayanlar iicn belki,yoksa yedigimiz sebze meyve et süt hepsi hormanlu ilacli hurma ,bal sifadir ama nerde bulcan dogalinida sifa bulcan

evett bulsanda cok pahalı oldugu için alamıyorsun ya marketlerde organik gıda böl:47:ümleri var bir kilo mercimek 15 lira ben nasıl alayım millet 800 900 lirayla cocuk okutup ev gecindiriyor bnlar dalga gecer gibi fiyat koyuyor organik gıdalara :47: :47:

bu arada kızlar bizim burda tekstil fabrikasında yangın cıktı sabah 8 30 dan beri söndüremediler ay içim bayıldı itfaye ambulans sesinden halen durmadı uleeeeeeeeeeen

evett bulsanda cok pahalı oldugu için alamıyorsun ya marketlerde organik gıda böl:47:ümleri var bir kilo mercimek 15 lira ben nasıl alayım millet 800 900 lirayla cocuk okutup ev gecindiriyor bnlar dalga gecer gibi fiyat koyuyor organik gıdalara :47: :47:

bunlarin hepsi para tuzaklari canim,bio dedikleri de 100 de 100 dogal degil görümcemin ögretmeni söylemis bio larda bile kullaniliyo bazi tarim ilaclari,

hilalin dedigi gibi yapacak bisey yok Allaha emanetiz

benim de bugun kü menüm

sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin
domates - salatalık

öğlen
1 bardak sütlü nescafe
biraz badem

akşam
gene soslu davukkkkkk
1 dilim ekmek
salata
1 bardak zero

afiyet olsun canım çok güzel olmuş

Şaşırdım canım ya daha iyi bekliyordum ama acele etme bakalım alırsın inşallah güzel sonuçlar.

ben de daha iyi bekliyordum ama aslında en iyisi cumaya kadar tartılmamak net sonuç içn ama moralimi bozmayacağım tabi.

benim menüm

sabah

küçük dilim dukan ekmek
peynir,salatalık

öğlen

1 yumurtadan peynirli omlet
salatalık

akşam

dukan kabak dolması şuan pişiyor
Afiye olsun Ayşe güzel olmuş.

benim de bugun kü menüm

sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin
domates - salatalık

öğlen
1 bardak sütlü nescafe
biraz badem

akşam
gene soslu davukkkkkk
1 dilim ekmek
salata
1 bardak zero

Bir soslu takukçu daha. Afiyet olsun canım.

Kızlar tatlılarda rom aroması kullanan var mı aranızda ?
Tadı nasıl güzel oluyor mu ?
Canım rom u bilmiyorum ama bence en güzeli vanilya aromalı olan :16:

kızlaaaaaaaaaaar nasılım ebru şallı modee maskemle :60: :60: :27::27::51::51: :60: :60: ayyyyyyyyy koptummmm yaaa cok gözelim bunu twitterada koycam asansörümde görsün beni bütün errörlerimle sevsin :60: :60:

$IMG01218-20120423-1934.webp

artık nasıl işlediyse içime ancak spor yapıyorum rüyamda :1:

Afiyet olsun turtam.
Çok güzel oluyor değil mi bu tavuklar ..

Aynen öyle canım ya neler yiyoruz ama yapacak bir şey yok takılırsak aç kalırız resmen ..

:17::17:

İşçiler falan içeride miymiş turtam ?

yok ya kimseye bişi olmamış dumandan zehirlenenler varmış yani duman taa anadolu yakasından görülüyor öyle böyle değil yanüü

ayy evet hilalim birde sarımsak atıyorum pişirirken tavaya o kaa güzel oluyor ki :56::56:

bunlarin hepsi para tuzaklari canim,bio dedikleri de 100 de 100 dogal degil görümcemin ögretmeni söylemis bio larda bile kullaniliyo bazi tarim ilaclari,

hilalin dedigi gibi yapacak bisey yok Allaha emanetiz

evet ya vallahi öyleyiz zaten kanser grip gibi oldu Allahım korusun valla

afiyet olsun canım çok güzel olmuş

ben de daha iyi bekliyordum ama aslında en iyisi cumaya kadar tartılmamak net sonuç içn ama moralimi bozmayacağım tabi.

teşekkürler canımm

Afiye olsun Ayşe güzel olmuş.

Bir soslu takukçu daha. Afiyet olsun canım.

Canım rom u bilmiyorum ama bence en güzeli vanilya aromalı olan :16:

:1: saol cnm

Back
X