Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hiç abla diye hitap ettiğim kimse yoktu biliyor musun Reyhan abla.
Belli bir yaşa kadar genelde ismiyle hitap ettiğim insanlar sonrasında teyze.
Çok hoşuma gitti.
Ben de menümü yazayım ..
Sabah :
- 3 tane minik dukan lorlu limonlu kek
Ara :
- 1 limonlu maden suyu
Akşam :
- Ton balıklı dukan dürüm ( Ayşe'nin dün yaptığından yiyecektim nasıl olduysa kavrulmuş kıyma dolapta bozulmuş )
- 1 bardak light kola
Sıvı :
- 2 litre su
- 2 fincan yeşil çay
Spor :
- YArım saat yürüyüş
hastayım yalnızım bir çorba pişirenim yok,yatamıyorum bile bıcırığın peşinde koşmaktan nasıl atlacaksam. bütün kışı hasta olmadan geçirdim havalar düzeldi hasta oldum
çok geçmiş olsun canım.en azından çocukla ilgilenecek birisi olsaydı yaa..
dukanda 1.gün menüm:
sabah
1yumurta+1 yumurta beyazı,biraz yağsız peynir,az sütle omlet
biraz yağsız kaşar
dukan ekmeği(1.5 kaşık kepek hakkımı burda kullandım)
şekersiz çay
öğle
fırında tavuk
yağsız yoğurt
akşam
tavuklu çorba
yağsız yoğurt
Kızlar ben çıkıyorum gece gelir miyim bilemedim.
Herkese iyi akşamlar ..
Ebru'cum mesaj için beklemem gerekiyor buradan yazsam olur mu mesaj sayım : 30
dukanda 1.gün menüm:
sabah
biraz yağsız kaşar
şekersiz çay
öğle
fırında tavuk
yağsız yoğurt
akşam
tavuklu çorba
yağsız yoğurt
hastayım yalnızım bir çorba pişirenim yok,yatamıyorum bile bıcırığın peşinde koşmaktan nasıl atlacaksam. bütün kışı hasta olmadan geçirdim havalar düzeldi hasta oldum
canima ldim ben bi paket ama nasil yeniyor bu :) icinimi cikariyon yoksa kabuguylami isiriyon :)Ben çok severim canım. Tadıda güzeldir. Çocukluğumdan beride yerim.
Yapabileceğimiz bişey var mı canım. ?
hosgeldin canimArkadaşlar merhaba,
Ben geçen yaz başında bu gruptaydım, 7 kg kadar vermiştim yanlış hatırlamıyorsam, paylaşımlarım da gayet iyi ve faaldi, fakat bebeğim çok küçüktü, hastalığıyla beraber uzun süre katılımda bulunamadım ve dolayısıyla devam edemedim.
Şimdi tekrar grubun motivasyonuna ihtiyacım var eşimle diyete başladık 2 gün önce. CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler bölümüne mesaj atıcaktım ama grupta belki hala tanıdığım kişiler kalmıştır diye önce buraya sormak istedim, alıştığın birkaç kişi varken adapte olmak daha kolay olur diye, şu an kaptan kim bilmiyorum ama eğer yeriniz varsa burda tekrar başlamak isterim.
93 kiloyum ve yaz ortasına kadar kilo vermem lazım, egzersiz de yapıyorum diyetle beraber. 3 gündür 1,5 kilo verdim. Umarım yeriniz vardır ve birbirimize faydalı olabiliriz.
Cevabınızı bekliyorum![]()
gecmis olsun canim,mayısın 10 da diyorla tayinlerin açıklanmasını ama sanmıyorum ertelenir kesin.
kızlar çok hastayım sabah hafifti şimdi ilerledi bogazım şişti elim kolum kalkmıyor
bende hap kullanyiordum sonra AMA COK UNUTUyodum simdi vajinal halka kullanmaya basladim,ve rahat ettim tavsiye ederimne kadar zamanını aldı bu aradada konulara çalısıyorum
hilal korunurken hamile kaldım ben hap kullanırken 5 yıl sonra
dr. demişti binde bir olur bu durum bu kadar uzun süre ilaç kullanınca 1 yıla kadar hormonlar düzelmiyor hamile kalınmıyormuş ben kullanırken kaldım
eşim korunuyo şimdi o da tehlikeli ne yapsam bilemiyorum bağlattıramıyorum da yaş sınırı var korkuyorum
güzel omuş ablacım afiyet olsun
saol gülüm.çorba bayaa bi sulu olmuştu kepek hakkımı kullandığım için koymadım içine.bi dahakine daha koyu yapıcam,daha doyurucu olur o zaman.
bir de kepeksiz ekmek tarifi buldum.sabah bundan yersem kepek hakkımı diğer öğünlerde kullanabilirim diyorum.tarifi şöyle ;
kepeksiz ekmekçikler
Malzemeler
■6 yemek kaşığı süt tozu
■1 yumurta
Hazırlanışı
Süttozu ve yumurta iyice kırpılarak pişirme kabına dökülür, 180 derecede 15-18 dakika pişirilir. Malzemeler 2 adet için verilmiştir. Miktarı arttırarak daha fazla yapabilirsiniz.
süttozu almadım daha.nasıl olur ki bunun tadı ..emin değilim..
bu arada ebru 'nun nicki ne ?ben daha isimleri tam olarak ezberleyemedim arkadaşlar..
İyi geceler Gülçin.ben kaçtım kızlar geç zaman uğrar mesajımı atarım ebruya iyi akşamlar herkese
Afiyet olsun,güzel olmuş.dukanda 1.gün menüm:
sabah
biraz yağsız kaşar
şekersiz çay
öğle
fırında tavuk
yağsız yoğurt
akşam
tavuklu çorba
yağsız yoğurt
Puding dışında menün güzel. Afiyet olsun.iyi aksamalr kizlar,menümü yazip kaciyorum ,ögleden sorna disardaydim simdide basim agriyor
sabha
bir dilim ekmek
beyaz peynir,salatalik,domates
4 hurma
ögle
ucuk mavinin yaglamasi :)
bir kase yogurt
yarim kase ev yapimi puding
aksam
ispanak
yogurt
MENÜMÜ DE YAZAYIM
SABAH
2 dilim ekmek
yağsız tavada biber kavurması ve hellim peynirden biraz yedim.
yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLE
5 kayısılı yoğurt
ARA
Küçük bir dilim salçalı kepek ekmeği
AKŞAM
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak taze fasulye
1 dilim kepek ekmeği
Bugün içime canavar kaçmış gibiydi. Hep bir açlık,yeme isteği hissettim.Günü böyle kurtarmam iyi.
menümü yazıyım ekmek biraz çok kaçtı ama akşam yemiycem tambir kaçamaktan kurtulsamda canım hiçbirşey istemese ne iyi olur
-sabah-
-1 domates
-1 salatalık
-1 yumurta
-ara-
-3 bardak yeşil çay
-2. öğün-
-4dilim ekmek-:26:belkide 5 di
-1 dilim peynir
-4-5 zeytin
-yeşil soğan
-bir ıssırık çikolata:26:
-azcıkta çekirdek 10 tane yoktur
anaaaaaaaaamne çok yemişim ne çok kaçamak var mhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/abc.gifenümde yav toplayamayacağım diye çok korkuyorum kızlar bişeylerin beni durdurması lazım
1 saat sabah leslie yaptım
1 saatte 19-20 arası yürüyeceğim
suyuda 3 litreye tamamlarım
sonumu hiç iyi görmüyorum
kızlar itiraflarımı yaptım cezamı bekliyorum yazın artık bide rakibem olsun kim benle rakip olur kızlar yani eşleşir motive oluyum ortim olsun
Ben de menümü yazayım ..
Sabah :
- 3 tane minik dukan lorlu limonlu kek
Ara :
- 1 limonlu maden suyu
Akşam :
- Ton balıklı dukan dürüm ( Ayşe'nin dün yaptığından yiyecektim nasıl olduysa kavrulmuş kıyma dolapta bozulmuş )
- 1 bardak light kola
Sıvı :
- 2 litre su
- 2 fincan yeşil çay
Spor :
- YArım saat yürüyüş
mayısın 10 da diyorla tayinlerin açıklanmasını ama sanmıyorum ertelenir kesin.
kızlar çok hastayım sabah hafifti şimdi ilerledi bogazım şişti elim kolum kalkmıyor
24 Nisan Mesaj Sayımları
Eski_bir_masal :40
Elmaliturta : 28
Mumu85 : 26
Tadli : 26
Angelic2 : 12
Mutedeyyin : 11
Ucukmavi : 8
Laydline : 6
Uzayım : 0
benim de bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
domates
öğlen
1 bardak sütlü nescafe
3 adet mavi yesil light püskevit
az badem
akşam
ıspanaklı yogurtla közlenmiş patlıcan + domates
1 dilim ekmek
1 fincan türk kahvesi
spor : 2 saat
Kızlar bizde eşimle basket sahasında 1 saat kadar spor mahiyetinde atış falan yaptık..Şimdide ütü yapılacak birsürü şey var.Ben ütü yapmaya gidiyorum.Biraz yorgunum spor yaparsam yazarım.görüşürüz.![]()
Kızlar ben çıkıyorum gece gelir miyim bilemedim.
Herkese iyi akşamlar ..
Ebru'cum mesaj için beklemem gerekiyor buradan yazsam olur mu mesaj sayım : 30
dukanda 1.gün menüm:
sabah
biraz yağsız kaşar
şekersiz çay
öğle
fırında tavuk
yağsız yoğurt
akşam
tavuklu çorba
yağsız yoğurt
iyi aksamalr kizlar,menümü yazip kaciyorum ,ögleden sorna disardaydim simdide basim agriyor
sabha
bir dilim ekmek
4 hurma
ögle
bir kase yogurt
aksam
ispanak
yogurt
saol gülüm.çorba bayaa bi sulu olmuştu kepek hakkımı kullandığım için koymadım içine.bi dahakine daha koyu yapıcam,daha doyurucu olur o zaman.
bir de kepeksiz ekmek tarifi buldum.sabah bundan yersem kepek hakkımı diğer öğünlerde kullanabilirim diyorum.tarifi şöyle ;
kepeksiz ekmekçikler
Malzemeler
■6 yemek kaşığı süt tozu
■1 yumurta
Hazırlanışı
Süttozu ve yumurta iyice kırpılarak pişirme kabına dökülür, 180 derecede 15-18 dakika pişirilir. Malzemeler 2 adet için verilmiştir. Miktarı arttırarak daha fazla yapabilirsiniz.
süttozu almadım daha.nasıl olur ki bunun tadı ..emin değilim..
bu arada ebru 'nun nicki ne ?ben daha isimleri tam olarak ezberleyemedim arkadaşlar..
herkese iyi geceleeeeerrr.
geçmiş olsun canım hep aynı derthastayım yalnızım bir çorba pişirenim yok,yatamıyorum bile bıcırığın peşinde koşmaktan nasıl atlacaksam. bütün kışı hasta olmadan geçirdim havalar düzeldi hasta oldum
afiyet olsun ablacımdukanda 1.gün menüm:
sabah
biraz yağsız kaşar
şekersiz çay
öğle
fırında tavuk
yağsız yoğurt
akşam
tavuklu çorba
yağsız yoğurt
helede çocukla çok zor oluyo Allah yardımcın olsunyok canım gurbette olunca![]()
türkiye ve vajinal halka yok canım burda condomu zor buluyoruzcanima ldim ben bi paket ama nasil yeniyor bu :) icinimi cikariyon yoksa kabuguylami isiriyon :)
hosgeldin canim
gecmis olsun canim,
bende hap kullanyiordum sonra AMA COK UNUTUyodum simdi vajinal halka kullanmaya basladim,ve rahat ettim tavsiye ederim
oyy zaten hastaliktan cok o yalnizlik koyuyor insana,gecmis olsun canim
benim kaçamakların yanında hiç birsey ama puding olmamışiyi aksamalr kizlar,menümü yazip kaciyorum ,ögleden sorna disardaydim simdide basim agriyor
sabha
bir dilim ekmek
4 hurma
ögle
bir kase yogurt
aksam
ispanak
yogurt
alışmaya çalışıyorum şöz yarından sonra olmayacak kötü şeylerAfiyet olsun canım. Güzel olmuş menün.
Gülçin naptın canım sen yaaa. Olmamış menün. Lütfen daha çok dikkat et. Bugünde söylemişsin. Ben senin üzerine 15 kilo verdim nerdeyse. (Gaza gelirsin belki)
Şuan grupta sana en yakın kilo Hilal'in kilosu. Onunla yarışabilirsin. Ben Gönül'le yarışıyorum. Gönül dedim de Gönül öğleden sonra hiç uğramamış.
Afiyet olsun Hilal'cim. Kola olmamış.
Geçmiş olsun canım. Boğazın kötüyse ıhlamur iç çok iyi geliyor.
Ellerine sağlık Hilal'cim.
Afiyet olsun turticim. Güzel olmuş menün.
Kolay gelsin Hatice'cim.
Tamam canım not aldım.
Afiyet olsun ablacım. Güzel olmuş menün.
Puding olmamış canım. Onun harici güzel. Afiyet olsun.
Ebru benim ablacım
herkese iyi geceleeeeerrr.