Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ebru kızının gösterisi nasıldı? eğlendi mi? çok tatlı oluyorlar ufaklıklar.

Çok güzeldi gösteri Gülçin'cim. Bide bizim sınıf çok güzel hazırlanmış. Aynı gün üç ayrı sınıf gösteri yaptı. Bu arada kızımın okulu bağımsız anaokullarından. Yarı özel, yarı devlet gibi bişey. Yaklaşık 8 tane sınıf var. Gösteri yapanların içinden en iyileri bizimkilerdi. Çok şekerdi hepsi. Akşam eve gidince fotoğraf eklerim. Bu arada senin kızında çok şeker olmuş. :16:

canlarımmm günaydın ayyy hepinizi çok çok özledim dinlendim gezdim annemi babamı arkadaşlarımı gördüm geldim,5 günde biraz kaçtı o da her gittiğim yerde pasta börek ama neredeyse akşamlarıhiç yemek yemedim,gitmeden cuma günü tartıldım 82.8 dim bugün 83.4 geldim neyse tekrar başlıyorum.hepiniziçok özledim sizleri bırakmaya hiç niyetim yok ,herkess aaaa çok zayıflamışın dedi hiç incitici bir yorum almadım .süperim kendimiçok iyi hissediyorum ,ebrum seni de çoközledimkızın resimlerine bayıldım sende çok şıksın bu arada ,hepinizi öptüm görüşürüzcanlar

Hoşgeldin canım benim. Bende seni çok özledim. Bugün çalışıyosun sanırım ama kaçta geleceğini bilmiyorum. Çok fazla kilo almamana sevindim ama nerdeyse bir hafta geriye gittin. Biran önce toparla kendini. Ben inşallah bu hafta 6 lı rakamları göreceğim. İnşallah sende biran önce 7 leri görürsün. Buda sanki mektup gibi oldu :9:

Hastaneye gelince uğra yada ara görüşelim mutlaka :16:

Günaydın kızlar. Mutlu, huzurlu, kalorisiz, enerji dolu bir gün diliyorum hepinize. Perşembeleri artık kıpır kıpır olmaya başladım. Ne de olsa yarın cuma :9:

Bu arada Eda, turta ve Gönül mesaj sayılarınızı atmayı unutmuşunuz canım. Gün içinde gönderirseniz sevinirim.

canlarımmm günaydın ayyy hepinizi çok çok özledim dinlendim gezdim annemi babamı arkadaşlarımı gördüm geldim,5 günde biraz kaçtı o da her gittiğim yerde pasta börek ama neredeyse akşamlarıhiç yemek yemedim,gitmeden cuma günü tartıldım 82.8 dim bugün 83.4 geldim neyse tekrar başlıyorum.hepiniziçok özledim sizleri bırakmaya hiç niyetim yok ,herkess aaaa çok zayıflamışın dedi hiç incitici bir yorum almadım .süperim kendimiçok iyi hissediyorum ,ebrum seni de çoközledimkızın resimlerine bayıldım sende çok şıksın bu arada ,hepinizi öptüm görüşürüzcanlar
Hoşgeldin Aslı.(İSMİNİ YANLIŞ HATIRLAMIYORUM UMARIM)
Çok kilo almamışsın ne güzel. En son alınan kilolar kolay veriliyormuş,sıkı bir diyete girdin mi hemen gider sanırım.:16:

Herkese günaydınn..

Kızımı doyurdum, şimdi de kendimi doyurucam..
Akşam misafir geldi ekmeğimiz kalmadı, bende şekersi çay ve birkaç bisküviyle idare edicem kahvaltıyı mecburen.
Az önce bağıra bağıra poğaçacı geçti sokaktan.. Gıcık.. Yiyn var yemeyen var dimi? Niye bağırıyosun.. :1::1:

Herkese günaydınn..

Akşam misafir geldi ekmeğimiz kalmadı, bende şekersi çay ve birkaç bisküviyle idare edicem kahvaltıyı mecburen.
Az önce bağıra bağıra poğaçacı geçti sokaktan.. Gıcık.. Yiyn var yemeyen var dimi? Niye bağırıyosun.. :1::1:
Haklısın valla :9::9: Caddede dolaşıyoruz,herkesin elinde dondurma,tüm pastanelerin önünde dondurma kısımları göze bata bata duruyyor.YİYEN VAR YİYEMEYEN VAR :60::60:

hem kız hem erkek kızım 7 yasında oğlum 13 aylık
senin ufaklığı da Allah bağışlasın

Amin, sağol.. :34:

hastayım yalnızım bir çorba pişirenim yok,:14: yatamıyorum bile bıcırığın peşinde koşmaktan nasıl atlacaksam. bütün kışı hasta olmadan geçirdim havalar düzeldi hasta oldum

Çok geçmiş olsun, çocukla hastalık zor gerçekten, sen kendin başkasının bakımına muhtaçken senin bakımına muhtaç bi bıcırın olması zor..

dukanda 1.gün menüm:

sabah

1yumurta+1 yumurta beyazı,biraz yağsız peynir,az sütle omlet
biraz yağsız kaşar
dukan ekmeği(1.5 kaşık kepek hakkımı burda kullandım)
şekersiz çay

öğle

fırında tavuk
yağsız yoğurt

akşam

tavuklu çorba
yağsız yoğurt

Afiyet olsun, menünüz çok güzel, Dukan'ı ablam yapıyo ordan biliyorum biraz.
Ama ben cesaret edemedim meyvesiz olmasından dolayı, resmen meyveyle yaşayan bi insanım çünkü.:1:

Hoşbuldukk sağol canım.

Bu arada tanışmadığımız arkadaşlar var. :40:
Benim adım Eda, 27 yaşındayım, İstanbuldayım.
13 aylık bi kızım var. :emir_bebek:
Zaman içinde daha detaylı tanışırız zaten :42:

Haklısın valla :9::9: Caddede dolaşıyoruz,herkesin elinde dondurma,tüm pastanelerin önünde dondurma kısımları göze bata bata duruyyor.YİYEN VAR YİYEMEYEN VAR :60::60:

Hiç yaa.. Tv reklamları ve programları da cabası, bütün gün "mutfağım" fln tarzı programlar koyuyolar, her yörenin en meşhur en lezzetli en can çekici yemeklerini gözüne sokuyolar insanın, bende gündüz tv açmayıp PS'den müzik dinliyorum :10::1:

Çok güzeldi gösteri Gülçin'cim. Bide bizim sınıf çok güzel hazırlanmış. Aynı gün üç ayrı sınıf gösteri yaptı. Bu arada kızımın okulu bağımsız anaokullarından. Yarı özel, yarı devlet gibi bişey. Yaklaşık 8 tane sınıf var. Gösteri yapanların içinden en iyileri bizimkilerdi. Çok şekerdi hepsi. Akşam eve gidince fotoğraf eklerim. Bu arada senin kızında çok şeker olmuş. :16:

Hoşgeldin canım benim. Bende seni çok özledim. Bugün çalışıyosun sanırım ama kaçta geleceğini bilmiyorum. Çok fazla kilo almamana sevindim ama nerdeyse bir hafta geriye gittin. Biran önce toparla kendini. Ben inşallah bu hafta 6 lı rakamları göreceğim. İnşallah sende biran önce 7 leri görürsün. Buda sanki mektup gibi oldu :9:

Hastaneye gelince uğra yada ara görüşelim mutlaka :16:
ne güzel eğlenmiştir kızın bolca ekle de resimleri görelim

Günaydın kızlar. Mutlu, huzurlu, kalorisiz, enerji dolu bir gün diliyorum hepinize. Perşembeleri artık kıpır kıpır olmaya başladım. Ne de olsa yarın cuma :9:

Günaydın Ebrucum.

HERKESE SEVGİ DOLU GÜNAYDINLAR:16::16:

günaydın kızlar

Herkese günaydınn..

afiyet olsun ekmek olmasa da olur ne kadar çıkarsak hayatımızdan o kadar iyi zaten dikkat et bisküvi yeme gılisemik indeksi yüksek 1 tane bile yesen şeker ihtiyacı doğuruyo sonraya

Amin, sağol.. :34:

Çok geçmiş olsun, çocukla hastalık zor gerçekten, sen kendin başkasının bakımına muhtaçken senin bakımına muhtaç bi bıcırın olması zor..

Afiyet olsun, menünüz çok güzel, Dukan'ı ablam yapıyo ordan biliyorum biraz.
Ama ben cesaret edemedim meyvesiz olmasından dolayı, resmen meyveyle yaşayan bi insanım çünkü.:1:

Hoşbuldukk sağol canım.

Bu arada tanışmadığımız arkadaşlar var. :40:
Benim adım Eda, 27 yaşındayım, İstanbuldayım.
13 aylık bi kızım var. :emir_bebek:
Zaman içinde daha detaylı tanışırız zaten :42:
memnun oldum eda ben de gülçin 25 yaşındayım edirnedeyim şimdilik
kızın emiyor mu?
benim oğlan 11.5 aylıkken bıraktı hala sütüm var ama emmiyor
şükür herşeyi yiyo kilosu boyu yerinde ama kızım 20 ay emmişti bu erken bırakınca çok üzüldüm

günaydın kızlar dün 1.30 da yattım çalıştım biraz
sabah anca 9.30 da kalktım bugün erken den spor yapamadım
çocuklar uyandı gidiyim de karılnlarını doyuruyum
kocacım gelir yemek yapıyım öğlene
günlük işte bekli,yor
uğrarım yine
kaptanım iznin olursa haftaya listeye girmek isterim sabah ki kilom tam 57 çıktı haftayaca toplarım iyice inşallah
herkese kolay gelsin ben kaçıyorum
uğrarım yine:10::10:

Eda cım bende HATİCE.

Memnun oldum Hatice..:42:

memnun oldum eda ben de gülçin 25 yaşındayım edirnedeyim şimdilik
kızın emiyor mu?
benim oğlan 11.5 aylıkken bıraktı hala sütüm var ama emmiyor
şükür herşeyi yiyo kilosu boyu yerinde ama kızım 20 ay emmişti bu erken bırakınca çok üzüldüm

Merhaba Gülçin,
Evet kızım emiyo hala, ama çok fazla diş çıkardı canıma okuyo :1:
Hatta şu an üzerime tırmanıyo bi yandan, ama sadece süt istiyo, iştahı çok kesildi bu 1 ay, ona üzülüyorum, önceden herşeyden yerdi şimdi suyu çok içiyo bide çorba, başka bişey yediremiyorum malesef istemiyo.
81 cm ve 11,5 kilo, doktor normal çünkü çok hareketli bi bebek dedi ama, bilmiyorum..

merhabalar :3:

takıma girmek için belli bir kural falan varmıi kişiye ihtiyaç varmı
bende bitakım arıyorumda kendime

günaydın kızlar.canım bişey istemiyor kahvaltı etmedim daha ne yesem diye düşünüyorum hiç bişey istemiyor canım.yumurta yememem lazım bogazım inene kadar.öğlene kadar bekleyeyim belki canım ister dukan tariflerinden bişey yaparım

günaydın kızlar.canım bişey istemiyor kahvaltı etmedim daha ne yesem diye düşünüyorum hiç bişey istemiyor canım.yumurta yememem lazım bogazım inene kadar.öğlene kadar bekleyeyim belki canım ister dukan tariflerinden bişey yaparım
Yinede birşeyler yemeye çalış. Yoksa iyice kötü olursun.yanında da kimse yok bide ufaklıkla uğraşıyorsun.Aç kalma.

Kızlar okuldayım ve arkadaşın doğum günü diye pasta kestiler. şuan masada bir sürü pasta tabağı var ama dönüpte bakmadım demeyeyim:9::9: baktım :60: ama canım istemiyor ne güzel.Yarın cuma aferin bana.

Kızlar okuldayım ve arkadaşın doğum günü diye pasta kestiler. şuan masada bir sürü pasta tabağı var ama dönüpte bakmadım demeyeyim:9::9: baktım :60: ama canım istemiyor ne güzel.Yarın cuma aferin bana.
[/COLOR][/B][/QUOTE]

helaal olsun hakkaten canım aferin sana..

[/COLOR][/B][/QUOTE]

helaal olsun hakkaten canım aferin sana..

Memnun oldum Hatice..:42:

Merhaba Gülçin,
Evet kızım emiyo hala, ama çok fazla diş çıkardı canıma okuyo :1:
Hatta şu an üzerime tırmanıyo bi yandan, ama sadece süt istiyo, iştahı çok kesildi bu 1 ay, ona üzülüyorum, önceden herşeyden yerdi şimdi suyu çok içiyo bide çorba, başka bişey yediremiyorum malesef istemiyo.
81 cm ve 11,5 kilo, doktor normal çünkü çok hareketli bi bebek dedi ama, bilmiyorum..

edacım merhaba.hoşgeldin canım.ben de reyhan.ben de yeni katıldım gruba.44 yaşında 2 çocuk annesi öğretmenim.istanbulda yaşıyorum..hepimize kolay gelsin ..:nazar:

günaydın kızlar dün 1.30 da yattım çalıştım biraz
sabah anca 9.30 da kalktım bugün erken den spor yapamadım
çocuklar uyandı gidiyim de karılnlarını doyuruyum
kocacım gelir yemek yapıyım öğlene
günlük işte bekli,yor
uğrarım yine
kaptanım iznin olursa haftaya listeye girmek isterim sabah ki kilom tam 57 çıktı haftayaca toplarım iyice inşallah
herkese kolay gelsin ben kaçıyorum
uğrarım yine:10::10:

Gülçin'cim senin ayrılış kilon kaçtı? Kolay gelsin bu arada.

merhabalar :3:

takıma girmek için belli bir kural falan varmıi kişiye ihtiyaç varmı
bende bitakım arıyorumda kendime

Mrb canım hoşgeldin. Kaptanımız şuan yok ama yanlış hatırlamıyorsam şuan için grupta yer yok. Eğer ticker'ın doğruysa zaten pek bişey kalmamış kilon. Eğer kendine takım bulamazsan misafir olarak bekleriz herzaman.

Ayy canım benim yaaaaa. Ihlamur iç demiştik dün sana, içtin mi? Azda olsa mutlaka bişeyler yeee. İştahsız olman çok normal ama yemeden olmaz. Bide sıvı gıdalar tüketmeye çalış. Boğazın daha fazla tahriş olmaz.

Yinede birşeyler yemeye çalış. Yoksa iyice kötü olursun.yanında da kimse yok bide ufaklıkla uğraşıyorsun.Aç kalma.

İşte bu yaaaaa. Aferin Hatice'cim süpersin. :46:

Back
X