- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
ebru kızının gösterisi nasıldı? eğlendi mi? çok tatlı oluyorlar ufaklıklar.
Çok güzeldi gösteri Gülçin'cim. Bide bizim sınıf çok güzel hazırlanmış. Aynı gün üç ayrı sınıf gösteri yaptı. Bu arada kızımın okulu bağımsız anaokullarından. Yarı özel, yarı devlet gibi bişey. Yaklaşık 8 tane sınıf var. Gösteri yapanların içinden en iyileri bizimkilerdi. Çok şekerdi hepsi. Akşam eve gidince fotoğraf eklerim. Bu arada senin kızında çok şeker olmuş.

canlarımmm günaydın ayyy hepinizi çok çok özledim dinlendim gezdim annemi babamı arkadaşlarımı gördüm geldim,5 günde biraz kaçtı o da her gittiğim yerde pasta börek ama neredeyse akşamlarıhiç yemek yemedim,gitmeden cuma günü tartıldım 82.8 dim bugün 83.4 geldim neyse tekrar başlıyorum.hepiniziçok özledim sizleri bırakmaya hiç niyetim yok ,herkess aaaa çok zayıflamışın dedi hiç incitici bir yorum almadım .süperim kendimiçok iyi hissediyorum ,ebrum seni de çoközledimkızın resimlerine bayıldım sende çok şıksın bu arada ,hepinizi öptüm görüşürüzcanlar
Hoşgeldin canım benim. Bende seni çok özledim. Bugün çalışıyosun sanırım ama kaçta geleceğini bilmiyorum. Çok fazla kilo almamana sevindim ama nerdeyse bir hafta geriye gittin. Biran önce toparla kendini. Ben inşallah bu hafta 6 lı rakamları göreceğim. İnşallah sende biran önce 7 leri görürsün. Buda sanki mektup gibi oldu

Hastaneye gelince uğra yada ara görüşelim mutlaka