- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[/COLOR][/B]
Teşekkürler kızlar .Sizlere layık olmaya çalışacağımİşte bu yaaaaa. Aferin Hatice'cim süpersin.
edacım merhaba.hoşgeldin canım.ben de reyhan.ben de yeni katıldım gruba.44 yaşında 2 çocuk annesi öğretmenim.istanbulda yaşıyorum..hepimize kolay gelsin ..![]()
Eda canım dün Hilal'de söylemişti sana. Bugün bende yazdım ama görmedin sanırım canım. Şu 5 mesaj kuralına göre mesaj sayımı yapılıyor hergün. Bugün liste yapma sırası bende. Dünki mesajlarını sayıp bana özel mesaj olarak göndermen lazım.
ne güzel emiyo bak benim ufaklık sadece uykuda alıyordu 3.5 alık olduğundan bu yanaMemnun oldum Hatice..
Merhaba Gülçin,
Evet kızım emiyo hala, ama çok fazla diş çıkardı canıma okuyo
Hatta şu an üzerime tırmanıyo bi yandan, ama sadece süt istiyo, iştahı çok kesildi bu 1 ay, ona üzülüyorum, önceden herşeyden yerdi şimdi suyu çok içiyo bide çorba, başka bişey yediremiyorum malesef istemiyo.
81 cm ve 11,5 kilo, doktor normal çünkü çok hareketli bi bebek dedi ama, bilmiyorum..
ebru 55.5 kiloyla bırakmıştım canım 2.5 kilo fazlayım yani
Gülçin'cim senin ayrılış kilon kaçtı? Kolay gelsin bu arada.
Mrb canım hoşgeldin. Kaptanımız şuan yok ama yanlış hatırlamıyorsam şuan için grupta yer yok. Eğer ticker'ın doğruysa zaten pek bişey kalmamış kilon. Eğer kendine takım bulamazsan misafir olarak bekleriz herzaman.
Ayy canım benim yaaaaa. Ihlamur iç demiştik dün sana, içtin mi? Azda olsa mutlaka bişeyler yeee. İştahsız olman çok normal ama yemeden olmaz. Bide sıvı gıdalar tüketmeye çalış. Boğazın daha fazla tahriş olmaz.
İşte bu yaaaaa. Aferin Hatice'cim süpersin.
ne güzel emiyo bak benim ufaklık sadece uykuda alıyordu 3.5 alık olduğundan bu yana
11-12 ay arası bıraktı anne sütü çok önemli ama emmedi ne yapıyım sağdım falan ama öylede olmuyo
diş bizimde problemimiz köpek dişleri dün patladı azı dişide çıkmak üzere 11 dişi olacak azı diş ile birlikte
çorba zaten yetiyo çocuklara sıkma canını boyu ve kilosuda gayet iyi bunların hepsi aynı, oyuncak bebek gibiler, 1 dak yerlerinde durmuyorlar, ne zaman uyudu o zaman rahat ediyoruz
benim oğlanda biraz topiş 13.5 kilo 83 cm elinde devamlı salatalık elma dolaşıyo yürümüyo benimki edacım
senin kız yürüyormu?
sıralıyo elinden tutunca koşuyo bile ama kendi yürümedi daha kızımda 16 aylıkken yürümüştü benim bebeler mi geç yürüyo herkes mi aynı merak ettim
Günaydın kızlar. Mutlu, huzurlu, kalorisiz, enerji dolu bir gün diliyorum hepinize. Perşembeleri artık kıpır kıpır olmaya başladım. Ne de olsa yarın cuma![]()
Herkese günaydınn..
Kızımı doyurdum, şimdi de kendimi doyurucam..
Akşam misafir geldi ekmeğimiz kalmadı, bende şekersi çay ve birkaç bisküviyle idare edicem kahvaltıyı mecburen.
Az önce bağıra bağıra poğaçacı geçti sokaktan.. Gıcık.. Yiyn var yemeyen var dimi? Niye bağırıyosun..![]()
Haklısın vallaCaddede dolaşıyoruz,herkesin elinde dondurma,tüm pastanelerin önünde dondurma kısımları göze bata bata duruyyor.YİYEN VAR YİYEMEYEN VAR
ne güzel emiyo bak benim ufaklık sadece uykuda alıyordu 3.5 alık olduğundan bu yana
11-12 ay arası bıraktı anne sütü çok önemli ama emmedi ne yapıyım sağdım falan ama öylede olmuyo
diş bizimde problemimiz köpek dişleri dün patladı azı dişide çıkmak üzere 11 dişi olacak azı diş ile birlikte
çorba zaten yetiyo çocuklara sıkma canını boyu ve kilosuda gayet iyi bunların hepsi aynı, oyuncak bebek gibiler, 1 dak yerlerinde durmuyorlar, ne zaman uyudu o zaman rahat ediyoruz
benim oğlanda biraz topiş 13.5 kilo 83 cm elinde devamlı salatalık elma dolaşıyo yürümüyo benimki edacım
senin kız yürüyormu?
sıralıyo elinden tutunca koşuyo bile ama kendi yürümedi daha kızımda 16 aylıkken yürümüştü benim bebeler mi geç yürüyo herkes mi aynı merak ettim
Sorma turtim ya. O tezgahtaki poğaçaları 3. kattan kuşbakışı görünce yemin ediyorum psikolojik olarak kokusunu duydum ya![]()
benim de annem pogaca aldırmıs bugün birde ev pogacası birde koymus tezgahın üstüne yuh dedim insan yapar mı bunu yani
![]()
![]()
Evet canım ya burası çok durgun bugün.inşallah akşam canlanır.Kimsecikler uğramıyor yine. Hilal hiç yok ortalıkta, Melek'ten de haber yok. Naptı acaba. Gönül bir kayboldu tam kayboldu umarım bir sorun yoktur.
Yarım kilo vermişsin tebrikler.kolay gelsin ve şimdiden iyi eğlenceler.selam kizlar,sabahtan beri kosturuyorum pestilim cikti dinlenicem simdi biraz,yarin sabahda cikip ögleden sonra gelicem eve hafta sonu sehir disina gidicez,kisacasi önümüzdeki 3 4 gün cok yogun olucam,beni izinli sayin bi kac gün yarin sabah girip kilomu bildiremessem bu sabahki kilom
72.5 du
takima 74.2 yle girdim
gecen hafta 73
bu hafta 72.5
ins cok güzel kilolar vemris olursunuz yarina
![]()
selam kizlar,sabahtan beri kosturuyorum pestilim cikti dinlenicem simdi biraz,yarin sabahda cikip ögleden sonra gelicem eve hafta sonu sehir disina gidicez,kisacasi önümüzdeki 3 4 gün cok yogun olucam,beni izinli sayin bi kac gün yarin sabah girip kilomu bildiremessem bu sabahki kilom
72.5 du
takima 74.2 yle girdim
gecen hafta 73
bu hafta 72.5
ins cok güzel kilolar vemris olursunuz yarina
![]()
evet canım benim kemikler iri 40 bedenim şu an düşün yani belkide senle aynı giyiyoruzdurBenim kızım yaşında yürümüştü canım yaaa. Ama erkek çocukları geç yürüyor, geç konuşuyor. Takma kafana yürür elbet.
Çok kilo almışın canım sen ayrılınca. İnşallah biran önce kurtulursun fazlalıklardan. Ama senin tickerında vücut kitle indeksi çok az görünüyor. Sen neden kilo vermeye çalışıyorsun ben anlamıyorum. Büyük ihtimal senin kemiklerin iri.
aynen yani kimse yok ben de balkonda sınava çalışıyordum gözlerim kamaştı güneştenKimsecikler uğramıyor yine. Hilal hiç yok ortalıkta, Melek'ten de haber yok. Naptı acaba. Gönül bir kayboldu tam kayboldu umarım bir sorun yoktur.
masallah canım bebişine benim bebeler de var bir sorun o zaman hep geç yürüyorlar aman sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil geç yürüsünlerBnm kızımın şu an 12 dişi var, köpek dişleri de şişti beyaz beyaz, patlamak üzereler..
Gerçekten ancak uyuyunca rahat olunuyor, o uyuyunca evi mi topliyim, temizlik mi yapıyım, egzersiz mi yapıyım yoksa 2 dk ayaklarımı uzatıp keyif mi yapıyım anlamadım.
2 ve daha fazla çocuklulara 1 dk saygı duruşu istiyorum şu an.
Bizim kız 7 aylıkkenden itibaren çok düzgün adım atmaya,elinden tutunca sıralamaya yürümeye başlamıştı, ama 1-2 kez düştü ve korktu elimizi bırakmadı 11 aylığa kadar bi daha, ama 2 aydır kendi yürüyo, ve kafa göz şişiyo arada tabi. Ne kadar gözünü üstünden ayırmasan da, esnerken gözünü kapasan o arayı buluyo düşücekO elinde kuru ekmekle bende elimde Lasonil'le dolaşıyorum
Çok üzülüyorum o düşünce ya ama yapıcak bişey yok düşe kalka büyüycek işte.
Bebişinin kilosuna boyuna da maşallah
Sorma turtim ya. O tezgahtaki poğaçaları 3. kattan kuşbakışı görünce yemin ediyorum psikolojik olarak kokusunu duydum ya
Daha 3 gün oldu diyete başlayalı sanki yıllardır mahrum gibi konuşuyorum yalnız![]()
Afiyet olsun Gülçin ama çok az yemişsin bravo valla.menümü de paylaşıyım oğlan uyurken biraz daha çalışıyım
sabah
1 bardak süt
öğlen
limonlu maden suyu
akşam
tavuk
yoğurt
işte bu kadar spor daha yapmadım akşam yine yürüyüşe çıkarım evde de yapmaya çalışacağım
dünkü kaçamaktan sonra anca bide haftaya listeye girmek istiyorum şimdi 57 kiloyum ayrıldığım kilom 55.5 en azından 1 kilo vermeliyim haftayacaAfiyet olsun Gülçin ama çok az yemişsin bravo valla.
dünkü kaçamaktan sonra anca bide haftaya listeye girmek istiyorum şimdi 57 kiloyum ayrıldığım kilom 55.5 en azından 1 kilo vermeliyim haftayaca
saol tatlım insallah hepimiz güzel sonuç alırızAnladım canım.İnşallah yarın güzel bir sonuç alırsın.
Görüşürüz canım kolay gelsin.kızlar ben kaçıyım yemeğimi hazırlayım sonrada kızımı okuldan alacağım akşam görüşürüz![]()
İnşallah canım inşallah.saol tatlım insallah hepimiz güzel sonuç alırız![]()