Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sakın ha Aslı sakın yazın gidince böyle incecik olup daha güzel övgüler almak istemiyor musun ?

Ebru'cum canını sıkan şeyler var mı bu sıralarda can sıkıntısından olabiliyor ama bazen durup dururken de geliyor bana ..
Ama gelince aman yiyeceğim de ne olacak deyip suya saldır.

Ben de düşünüyorum isteyerek içmek vücudun ihtiyacı değil mi diye ama Ebru sanki buna daha güzel bir cevap verebilir sağlık sektöründe ya ..

Görünürde böyle bir sorunum yok canım ama bilinçaltında olabilir. Ben bazı duygularımı farkında olmadan bastıran bir insanım. Çok çabuk unuturum her kötülüğü ya da üzüntüyü. Belki o yüzdendir.

Su meselesine gelincede suyun çok içilmesi öncelikle kalbi yoruyormuş. Hatta fazla su içilmesi ölüme bile yol açabiliyor. İdeali 2,5-3 litre arası.

Görünürde böyle bir sorunum yok canım ama bilinçaltında olabilir. Ben bazı duygularımı farkında olmadan bastıran bir insanım. Çok çabuk unuturum her kötülüğü ya da üzüntüyü. Belki o yüzdendir.

Su meselesine gelincede suyun çok içilmesi öncelikle kalbi yoruyormuş. Hatta fazla su içilmesi ölüme bile yol açabiliyor. İdeali 2,5-3 litre arası.

Bilinç altı şeyler çok etkiliyor bence, ben çok iyiyim derken bazen birden bir patlama yaşıyorum şaşırıyorum ..

Su için hani yürüyüş falan çok ya çok su atıldığından olabilir mi acaba dedim ..

ebrum haklısınnn sırada 19 mayıs var dermişim ha haaaaaaaa yok artık ramazana kadar bu işibitirmeliyim

Bütün resmi bayramları kutlayalım o zaman. Bu arada 1 mayısta yine tatilimiz var :9:

Bilinç altı şeyler çok etkiliyor bence, ben çok iyiyim derken bazen birden bir patlama yaşıyorum şaşırıyorum ..

Su için hani yürüyüş falan çok ya çok su atıldığından olabilir mi acaba dedim ..

Suyla ilgili uzun bir yazı okumuştum. Su hücrelerimizde bile var. Yani vücudumuzun her yerinde. Çok detaylı hatırlamıyorum ama suyun çok içilmesi 3 litrenin üzerinden bahsediyorum zararlı. Hücrelere bile zarar veriyor.

istemezmiyim hilalcim ah kız inşallah:52:

O zaman ne yapıyoruz boğazımızı tutuyoruz Aslı'cımm ..

Suyla ilgili uzun bir yazı okumuştum. Su hücrelerimizde bile var. Yani vücudumuzun her yerinde. Çok detaylı hatırlamıyorum ama suyun çok içilmesi 3 litrenin üzerinden bahsediyorum zararlı. Hücrelere bile zarar veriyor.

Anladım canım ben de dikkat etmeye çalışıyorum bu konuya gece çok susuyorum ama 3 litre olunca geçirmemeye çalışıyorum.

yemek saati kızlar gidiyorum görüşürüz eşime yemek hazırlamalıyım

Kolay gelsin Aslıı ..

TAKIM İÇİ DERECELERİMİZ

Mumu85: 2.30 %

Eski_bir_masal 1.38 %

Elmaliturta: 1.35 %

UcukMavi 0.93 %

Mutedeyyin: 0.88 %

UZAYIM : 0.75 %

TadLi :0.52 %

LaydLiNe: 0.28 %

Chika 0.08 %

Menum:

Kahwalti
2 yumurta (haslama)
2 siyah zeytin
cok az beyaz peynir
1 dilim cavdar ekmegi

Ara:
2 bardak nescafe

Aksam:
Rezene yemegi
Tavuk gogsu
1 kase yulafli corba

3 lt su ..
1 fincan yesil cay

afiyet olsun canım

iki saat kadar yürüdüm kahvaltıdan önce

sabah
bir parça peynir
(1.5 kaşık yulaflı) 1 peynirli poğaça
çay

öğle
tavuk(haşladım önce.sonra yoğurt, süt ,az soya sosu, az baharatı karıştırdım tavukların üzerine döküp yağsız tavada kavurdum.güzel oldu.
.yağsız ayran

ara
1 tane sade actıvıa
maden suyu

akşam(bunları daha yemedim şimdi yicem)
dana kuşbaşı
yoğurt

reyhan abla süpersin 2 saat yürüyüş bu hafta da 3 kg verirsin sen inş.

afiyet olsun canım

reyhan abla süpersin 2 saat yürüyüş bu hafta da 3 kg verirsin sen inş.

inşallah canım..70 in altını 67 -68 leri tekrardan görmek beni çok motive edicek.dukan sayesinde de o kilolara bi an önce gelirsem arkası da gelecek sanırım.şubat başından beri hem yürüyüş hem diyet yapıyorum ama hafta içi çok dikkat edip hafta sonları kaçamak hakkım var deyip büsürü yiyodum.bu da hafta içi verdiklerimi haftasonu almama sebep oluyordu.iki ileri bi geri 76 nın altına düşemedim üç aydır.bu da insnda bıkkınlık yaratıyo..

şimdi çok iyi hissediyorum.sizin katkınız öle büyük ki bunda anlatamam..hepiniz saolun varolun..

inşallah canım..70 in altını 67 -68 leri tekrardan görmek beni çok motive edicek.dukan sayesinde de o kilolara bi an önce gelirsem arkası da gelecek sanırım.şubat başından beri hem yürüyüş hem diyet yapıyorum ama hafta içi çok dikkat edip hafta sonları kaçamak hakkım var deyip büsürü yiyodum.bu da hafta içi verdiklerimi haftasonu almama sebep oluyordu.iki ileri bi geri 76 nın altına düşemedim üç aydır.bu da insnda bıkkınlık yaratıyo..

şimdi çok iyi hissediyorum.sizin katkınız öle büyük ki bunda anlatamam..hepiniz saolun varolun..

Kesinlikle aynı fikirdeyim, ödül gübü yapıyordum kendime kaçamakları yapıyordum cuma cumartesi.
Eee zaten salı çarşambaya kadar onu toplamaya çalışıyordum. Geri ne kaldı 1-2 gün ne vereceğim ki o kadar zamanda ..
O da insanın moralini bozuyor.

İtiraf.com'dan alıntı, ben dukan diyeti yaptığını düşündüm itirafçının :1:

Göğüs meselesi

Diyetteyim. Pazardan gelen anneme camdan sesleniyorum."Balık aldın mı?" Gelen cevapla camı kapatıp bir daha sokağa çıkmama kararı alıyorum. "Balık bulamadım beyzinur, bu akşam göğüslerini yersin." Ah be anacım nereden bilsin mahalleli buzdolabındaki bana ayrılan tavuk göğüslerini kasttetiğini?

İtiraf.com'dan alıntı, ben dukan diyeti yaptığını düşündüm itirafçının :1:

Göğüs meselesi

Diyetteyim. Pazardan gelen anneme camdan sesleniyorum."Balık aldın mı?" Gelen cevapla camı kapatıp bir daha sokağa çıkmama kararı alıyorum. "Balık bulamadım beyzinur, bu akşam göğüslerini yersin." Ah be anacım nereden bilsin mahalleli buzdolabındaki bana ayrılan tavuk göğüslerini kasttetiğini?

hahahaha süpermiş..

TAKIM İÇİ DERECELERİMİZ

Mumu85: 2.30 %

Eski_bir_masal 1.38 %

Elmaliturta: 1.35 %

UcukMavi 0.93 %

Mutedeyyin: 0.88 %

UZAYIM : 0.75 %

TadLi :0.52 %

LaydLiNe: 0.28 %

Chika 0.08 %

Ellerine sağlık Hilal'cim. Bu hafta beni en az kilo verdiğim hafta ve sen bireysel sıralama yaptın. Allahtan Eda varda sonuncu olmaktan kurtuldum :9:

Ellerine sağlık Hilal'cim. Bu hafta beni en az kilo verdiğim hafta ve sen bireysel sıralama yaptın. Allahtan Eda varda sonuncu olmaktan kurtuldum :9:

Ayy ne yapsam ne yapsam derken hadi bireysel sıralama yapayım demiştim :1:
Aslında amacım reyhan ablanın da yüzdesini göstermekti moral olsun diye ama sadece dukanda verdiği kilo vardı tam kaç kg olduğunu bilemeyince ekleyemedim.

Ayy ne yapsam ne yapsam derken hadi bireysel sıralama yapayım demiştim :1:
Aslında amacım reyhan ablanın da yüzdesini göstermekti moral olsun diye ama sadece dukanda verdiği kilo vardı tam kaç kg olduğunu bilemeyince ekleyemedim.
ee sorsaydın ya bana keşkee..3.300 eklenseydi belki 1birinci bile olurmuyduk ki..

saol canım yüzüne kelebek resmi de yaptırdık çok tatlı oldu

saol tatlım

bisküvi harici gayet güzel

tebrikler fundacım

yinede sonuç çok güzel tebrikler

düğüne kadar incecik olacaksın kız

tebrikler muti nasılsın?

saol cnmm

1 saat egzersiz yaptım kızım uyurken. Programın söylediğine göre de tam 682 kalori yaktım :8:

Şimdi bulaşığı kim yıkayacak bi de o var tabi :1: Dinleniyim de yaparım artık.

Kızlar ben limonlu su içmeyi çok seviyorum. Her defasında da limon sıkmak zor geliodu, geçen gün 4 tane limonu sıkıp buz kalıplarına paylaştırdım, attım buzluğa, şimdi bi bardak su doldurup hop atıyorum içine 2 tane, hem su serinliyo hem bana kolaylık oluyo, seven varsa denesin diye söyledim.
:16:

hakkaten iyi fikirmiş bak bu sodanın içine falan da atılabilir :1:

Back
X