Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de bugün doktora gittim bebekler ayın 15'ine randevu verdi alacak benlerimi birini dikişle alacakmış :18::18: kurtulucam sonundaaaaayy ama doktor cok yakısıklıydı laynnnnnnn evli olmasa bırakmazdım kimselere gelsin her yerimi ameliyat etsin
![]()
![]()
bu arada hilalim tebrik ederim cnm![]()
benim de bugün kü menütom
sabah
2 dukan krep
peynir
domates
zeytin
akşam
1 kaşarlı simit
1 bardak sütlü nescafe
spor : 40 dk
Kızlar menüme ekleme yaptım peynir çubukları, cips gibi oldu canım cips istedi de birden.
Tarifini de vereyim ..
Eki Görüntüle 401446
Çubuk malzemeleri
[*=center]1 yumurta
[*=center]3/4 su bardağı rendelenmiş light kaşar peyniri
[*=center]1 yemek kaşığı light labne
[*=center]1,5 yemek kaşığı mısır unu
[*=center]2 tatlı kaşığı kabartma tozu
Sos malzemeleri
[*=center]1 yemek kaşığı light yoğurt
[*=center]1 yemek kaşığı light labne
[*=center]3 tatlı kaşığı hardal
[*=center]1 diş sarımsak( Mısır ununu 1 kaşık kullandım canım çok istedi de .. )
Hazırlanışı
Yumurta, rendelenmiş kaşar peyniri, light labne, mısır unu ve kabartma tozu bir kapta güzelce karıştırılır. Teflon tavaya biraz zeytinyağı konur, peynirli karışımdan parçalar alınarak el ile çubuk şekli verilmeye çalışılır. (Hamurun ele yapışmasını önlemek için elinizi biraz ıslatabilirsiniz.) Çubuk şeklini verdiğimiz hamurlar teflon tavada iki yanı kızarıncaya kadar döndürülür.
Sos için ise hardal, yoğurt, labne ve sarımsak birbirleriyle özdeşleşene dek karıştırılır.
Kızaran peynir çubukları, sosa batırıla batırıla afiyetle yenir.![]()
hem kalorisi düşüm hem de çok lezzetli bişeye benziorr yarın denicem ben de![]()
![]()
O kadar hmm yaptım turtam
Korkudan erimiştir yine erimiştir.
Afiyet oslun sana daa ..
Delüsün sen turtam yahu ..
bencede yanii ayy ama baksana hilalim barış çakır yaz google nası bişiiiiii yaa
![]()
bu arada ben o cubuklara mısır unu katmayı düşünmüyorum katmasam kızarmaz mı acebeeeee yumurta sarısı süresim dışlarına![]()
hilalcim şuan dukan cips yiyorum![]()
bu arada hilalim tebrik ederim cnm![]()
benim de bugün kü menütom
sabah
2 dukan krep
peynir
domates
zeytin
akşam
1 kaşarlı simit
1 bardak sütlü nescafe
spor : 40 dk
Baktım turtam da benim gözüm o şekilde görmüyor ki kimseyi
Bilmem ki olur mu acaba bu şekilde bile sıvık oluyor dökerken öyle olur mu bir fikrim yok ..
hilalcim şuan dukan cips yiyorum![]()
Nasıl oldu canım beğendin mii ?
çok lezzetli ama cipsle alakası yok.ama çok güzel tuzlu bir atıştırmalık.kriz anlarına birebir hilalcim
Yani cipsin yağı falan yok sonuçta ama cips isteğimi aldı benim sosu daha çok hoşuma gitti.
Sosu artı da ne yapabilirm sence onunla ?
canım kilom 72.900
Yok Reyhan ablacım grubun içindeki bireysel listemiz için demiştim hala ekleyebililirim şu an ki tam kilonu öğrenirsem listeye haftaya bomba gibi gireceksin inşallah .
atağa başladığım sabah 76.200 düm.canım kilom 72.900
ben de bugün doktora gittim bebekler ayın 15'ine randevu verdi alacak benlerimi birini dikişle alacakmış :18::18: kurtulucam sonundaaaaayy ama doktor cok yakısıklıydı laynnnnnnn evli olmasa bırakmazdım kimselere gelsin her yerimi ameliyat etsin
![]()
![]()
hahaha kendini türk hekimine emanet ederdin yanii![]()
daha çıtır çıtır olsa süper olurdu.benim hardalım yoktu.ben yoğurt,labne,sarımsak ve baharat kattım sosuna hilalcim güzel oldu.
baharatlı domates sosu da çok yakışır
canım kilom 72.900
atağa başladığım sabah 76.200 düm.