Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar cuma kaçamağı yapan tek kişi benim sanırım
SABAH(07:30)
2 dilim ekmek
Kaynamış yumurta
Domates,salatalık
yeşil çay

ARA(10:00)
Sütlü kahve

ÖĞLEN(12:00)
1,5 dilim ekmek
domates,salatalık
Lor peyniri,kahvaltılık salça

ARA(15:00)
1 dilim salçalı ekmek

AKŞAM(18:00)
Balık
Salata
1 küçük muffin kek

ARA(19:00)
Kahve
Aralarım çok oldu sanırım.Sürekli yiyesim var bu aralar.Belki regl dönemimin yaklaştığındandır.Bugünder itibaren toparlanmaya başlayayım.
Bundan sonra kaçamakları dukan menülerinden yapmalıyım
Hilalcim sen bana bir malzeme listesi çıkarabilir misin.Hep tatlılar için hemde krep vb. için.

Son düzenleme:

Aralar neyse de muffin akssam olmamis haticecim .. afiyet olsun ..

Bu arada dunki msj sayilari kime gonderiliyordu ?

Aralar neyse de muffin akssam olmamis haticecim .. afiyet olsun ..

Bu arada dunki msj sayilari kime gonderiliyordu ?
canım muffinin yarısını ikindi de yarısını akşam yemeğinde yedim.akşam saat 18:00 gibiydi. o saatte pişirince öyle oldu.Yoksa haklısın bu tür şeyler sabah saatlerinde yenmeli.
Birde dün 1 saat kadar ormanda yüyüyüş yaptık onu yazmayı unutmuşum.
Mesajlar Melek e gönderiliyor.

afiyet olsun canım.

selam kızlarrrr

senden ötürü ..sen verdin dukan taktiğini bana..sen naap dersen onu yapıyoum bak sonuç ortada..
saol canım benim.accayip gaza geldim bu sefer olcak yaa..

Ablam valla ben burada her verilen kilo için kendim vermiş gibi seviniyorum inşallah en kısa zamanda göreceksin hedefini ..

Afiyet olsun canım.Bundan sonra çikolata,pasta vb dukan menülerine hiçbirşey demem valla Hatta malzemeleri hazırlayıp bende yapacağım Verdiğin kilo için tebrikler.

Geçen hafta başta ben olmak üzere herkes menülerimi gördükçe bence bu menülerle kilo verilmez diyor ama ses çıkartmıyorduk çünkü ben de aynı düşüncedeydim

Ahh o regl dönemleri yok mu muffin olmasa iyi olacakmış.

Tabi Hatice'cim çıkarayım da dur açıklamalar yaparım yanına her şey şart değil sonuçta.

- Yulaf Kepeği
- Tatlandırıcı ( Bu iki malzeme varsa evde bulunan yumurta kakao süt gibi malzemelerle kek de yaparsın krep de ekmek de yani ana malzemeler)
- Süt tozu ( Bazı keklerde güzel oluyor, nutella yaparken falan da içine katıyorum ben bence olmalı )
- Mısır nişastası ( Muhallebi tarzı şeyler için )
- Aroma ( Bunu almak hiç şart değil canım ama çok da hoş bir tat veriyor. )
- Onun haricindeki klasik şeyleri yazmıyorum işte kabartma tozudur, nadiren mayadır, yumurta, yoğurt, süt, labne vs ..

Orman yürüyüşü unutulur mu hiç kız

Kızlar dün sözde uyuyacaktım çıkınca yattım uykum kaçtı 2 saat falan sevdiceğimle konuştuk sonra o uyuyup kaldı, biz de oda arkadaşımla konuşuyoruz konu nerelerden nereye gitti, hatta ben gülerken camdan düşüyordum ucuz atlattım sonra gecenin 3ü gibi kalktık halay çekip roman havası oynadık, işin doğrusu şu aslında ben hiç sevmem oyunları falan beceremem de bana göstermeye çalışıyordu derken biraz abarttık :60:

Teşekkür ederim Hilalcim.En kısa zamanda malzemeleri temin edeceğim.Ne güzel şeyler yapılabiliyor öyle hemde kaçamak olmuyor. Bende yapmalıyım
Dün salatamızı evde yaptım bide üstüne tatlı niyetine muffin yaptım.Arkadaşlarla beraber ormanlık alana gittik.Balığımızı pişirdik yedik.sonra güzel bir yürüyüş yaptık eve döndük.Güzel oldu

İlahi Hilal ne alemsin.Dikkat et canım benim.Camdan falan düşmeler.Allah korusun.Oynamak falan güzel olmuş, ne güzel eğlenmişsinizdir.Aklıma yurtta kaldığımız zamanlar geldi.Ne delilikler yapardık

Canım bak orada hemen dukan muffin yapsan ne güzel olurmuş ..
Ormanlık alan yürüyüş ve balık nasıl bir güzel 3lüdür bu böyle ..
Çok iyi olmuş valla benim yerime de yürüseydin ..

İlahi Hilal ne alemsin.Dikkat et canım benim.Camdan falan düşmeler.Allah korusun.Oynamak falan güzel olmuş, ne güzel eğlenmişsinizdir.Aklıma yurtta kaldığımız zamanlar geldi.Ne delilikler yapardık

Korktum cidden ama ya sigara içiyordum cama oturmuş bir şekilde birden komik bir şey oldu güleceğim derken düşecek gibi oldum ben de içeri attım kendimi ..
Aman iki eğlendik şikayet gelmiş hemen

Canım bak orada hemen dukan muffin yapsan ne güzel olurmuş ..
Ormanlık alan yürüyüş ve balık nasıl bir güzel 3lüdür bu böyle ..
Çok iyi olmuş valla benim yerime de yürüseydin ..
dukan olsa bence de güzel olurdu.En azından suçluluk hissederk değilde büyük bir zevkle yerdim
Malzemeleri hemen almalıyım.
Merak etme canım orman yürüyüşü dendi mi hepinizin adına yürürüm

dukan olsa bence de güzel olurdu.En azından suçluluk hissederk değilde büyük bir zevkle yerdim
Malzemeleri hemen almalıyım.
Merak etme canım orman yürüyüşü dendi mi hepinizin adına yürürüm

Cidden ya pek zevkli oluyor gece kaçtı hatırlamıyorum ben gayet rahat bir şekilde dukan çikolata attım ağzıma ..
Ben bu hafta yine de biraz azaltmayı düşünüyorum tatlıları her gün yedim geçen hafta bir etkisi olur falan bir de ..

Selam fıstıklar. Nabersiniz? Temizlik yapıyorum bugün uğrayamadım sabahtan. Ayrıca bugün ilk defa geç kalktım. Saat 10;30 du. Bu aralar dinlenmeye acaip ihtiyacım var. Yeşil çay yaptım kendime. İçerken burayada bir göz atayım dedim. Geçmişi okuyup dönüyorum hemen

Korktum cidden ama ya sigara içiyordum cama oturmuş bir şekilde birden komik bir şey oldu güleceğim derken düşecek gibi oldum ben de içeri attım kendimi ..
Aman iki eğlendik şikayet gelmiş hemen

ben de tam iyi şikayet etmemişler sizi diyecedum amma gecenin 3 nde tepinirseniz deli gibi tabi şikayet ederler

kolay gelsin cnmmmmmm

İyiyim Ebru'cum ben sen nasılsın ?
Erken kalkmaya alıştırdın beni uyanıveriyorum sabah erken ama gece uyuyamıyorum ne olacak bakalım bu halim

Ama ayaklarımızın ucuyla basıyorduk biz ya
Millet saat kaçta ses yapar o kadar biz bir şey demeyiz , bizde sonra yatakların üstüne çıkıp oynadıkk

iyki ayaklarınızın ucunda ynuyormuşsunuz ayy bizim yurtta da vardı ya sabah 8 akşam 8 saatleri hiç şaşmaz tepemizde tepinirdi üst odadakiler halay çekerlerdi sabaha kadar birde adadaki bütün evler yazlık oldugu için yan odada osursan öbür odada duyuluyordu yani şikayet ettik baktık olmuyor susmuyolar sonra bizde cıktık onlarla beraber tepinmeye basladık her aksam susturamadık bari biz de eglenelim dedik

Kolay gelsin Ebrucum.

Ama ayaklarımızın ucuyla basıyorduk biz ya
Millet saat kaçta ses yapar o kadar biz bir şey demeyiz , bizde sonra yatakların üstüne çıkıp oynadıkk
Bizde çareler tükenmez diyorsun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…