Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlarr günaydın.ben kalktım tartıldım.yağımı sürüp strecimi sardım yürüyüşe çıkıyorum..

bugün ki kilom: 70.0 kg

kızlar tercih dışı geldinTürkiyenin bir ucundan diğer ucuna gidiyoruz.edirne orhaniye
hiç istemediğimiz korktuğumuz bir yerdi trakya hakkımızda burası hayırlıymış demekki

Sağlık olsun Ayşe'cim. Vardır bunda da bir hayır. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Sıkma sen canını.

kızlarr günaydın.ben kalktım tartıldım.yağımı sürüp strecimi sardım yürüyüşe çıkıyorum..

Günaydın ablacım. Maşallah sana. Süper gidiyorsun.

Günaydın kızlar. Gelelim benim bu haftaki kiloma. Yine beklediğimin altında oldu. Ama buna şükür.

Geçen haftaki kilom : 69,8 kg

Bu haftaki kilom : 69,3 kg

Giden : 0,5 kg

Gunaydin kizlar,

Gecen hafta: 57.3
Bu hafta: 57.6
Gelen: +300

Son düzenleme:
kızlar tercih dışı geldinTürkiyenin bir ucundan diğer ucuna gidiyoruz.edirne orhaniye
hiç istemediğimiz korktuğumuz bir yerdi trakya hakkımızda burası hayırlıymış demekki
Merhaba canım.Hayırlı olsun.Orhaniye yi bilmem ama Edirne güzeldir.Hem İstanbulada çok yakın istediğiniz zaman gidip gezersiniz.

Maşşallah ya.70 mi olun.Geçen hafta kaçtı? Sen bir iki haftaa bizi geçersin maşallah.

Günaydın kızlar. Gelelim benim bu haftaki kiloma. Yine beklediğimin altında oldu. Ama buna şükür.

Maşallah canım.Tebrikler.

kg sabit bu arada regl oldum çünkü
Haftaya çok verirsin inşallah.

Geçen hafta ve onan önceki hafta : 66,6 kg

Bu hafta : 66,4 kg

Giden : 0,2 kg

Geçen haftanın menüsünü toparlaayımda bir bakın.Bir yerlerde yanlışlık yapıyorum sanırım.Morelim çok bozuk.Sıkıldım bu işten.Kaçamak yapsam en azınan sebep bulacağım oa yok.püffff.Bundan sonra aralıksız hergün spor yapacağım.

Son düzenleme:
Kızlar iş yerindeyim. Öyle çok cevap veremeyeceğim ama yazdıklarınızı mutlaka okuyorum.

Gönül'cüm, Hatice'cim takmayın. Haftaya inşallah herşey daha güzel olur. Ama Gönül senin + çıkmana çok şaşırdım. Bence bunun sebebi spor yapmıyor olman (Ben yapmıyorsun diye biliyorum) Hatice'cim senin içinde bir kriz masası oluşturmamız lazım. Bakalım sorun nerde.

Bu hafta yine durumumuz pek iç açıcı durmuyor. Umarım diğer gelecek sonuçlar daha iyi gelir.

belki daha güzel olur orası canım bir gidinde demek ki burası daha hayırlıymış

tebrik ederim bebekler

bu arada tadlum haticem sizi de alıntıladım da çıkmamış hatice sen zaten kilo vermişsin grmda olsa nesine üzülüyorsun kız sen o kadar kilolu degilsin resimlerini gördük dolayısıyla senden grm grm gitmesi çok normal

tadlum senin sonuca bende şaşırdım yaw o kadar da az yedin ama spor yapmıyorsan ebrunun dedigi gibi ondan olabilir.

canim hic üzülme ,bizim hyir bildiklerimiz bizim icin ser,ser bildiklerimiz hayir olabilir biz bilemeyiz Allah bilir,demekki hayilrisi böyleymis,cok güzel günler gecirirsinzi ins edirnede..

canim ,sen her aksam nefsit yiyordun dimi,bence sen bunu degistirmelisin,cünkü nefsitte cok fazla seker var buda cok fazla karbon demek,aksamlari protein yiyerek devam edersen ,bence daha güzel verirsin kilo..

günaydin kizlar hepinize,gelelim benim kiloma,sonuctan gayet memnunum cünkü pazartesi basladim ben yani 4 günlük sonuc bu benim icin

gecen hafta:72.9
bu hafta:72.1

güzel kardeşlerim benim yaa.sıkmayın canınızı,düşürmeyin yüzünüzü.yavaş yavaş gidecek inat eden kilolarda.önemli olan devam etmek biliyosunuz.

kg verenleri tebrik ederim veremeyenler inş. haftaya
kafam kazan gibi valla kızlar.hilal gelmedi morali mi bozuk acaba

günaydın..
geçen hafta : 58.8
bu hafta : 58.5 giden 300 gr..
..haftaya 57 leri görmeliyim..
Hilal gelmedimi onlarda ne oldu acaba..İnşallah sevindirci bir haberle gelir..
şimdilik bana müsade henüz kahvaltımızı yapmadık kahvaltı sonrası görüşrüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…