kızlar tercih dışı geldinTürkiyenin bir ucundan diğer ucuna gidiyoruz.edirne orhaniye
hiç istemediğimiz korktuğumuz bir yerdi trakya hakkımızda burası hayırlıymış demekki
kızlar tercih dışı geldinTürkiyenin bir ucundan diğer ucuna gidiyoruz.edirne orhaniye
hiç istemediğimiz korktuğumuz bir yerdi trakya hakkımızda burası hayırlıymış demekki
kızlarr günaydın.ben kalktım tartıldım.yağımı sürüp strecimi sardım yürüyüşe çıkıyorum..
bugün ki kilom: 70.0 kg
Merhaba canım.Hayırlı olsun.Orhaniye yi bilmem ama Edirne güzeldir.Hem İstanbulada çok yakın istediğiniz zaman gidip gezersiniz.kızlar tercih dışı geldinTürkiyenin bir ucundan diğer ucuna gidiyoruz.edirne orhaniye
Maşşallah ya.70 mi olun.Geçen hafta kaçtı? Sen bir iki haftaa bizi geçersin maşallah.kızlarr günaydın.ben kalktım tartıldım.yağımı sürüp strecimi sardım yürüyüşe çıkıyorum..
Maşallah canım.Tebrikler.Günaydın kızlar. Gelelim benim bu haftaki kiloma. Yine beklediğimin altında oldu. Ama buna şükür.
Geçen haftaki kilom : 69,8 kg
Bu haftaki kilom : 69,3 kg
Giden : 0,5 kg
Haftaya çok verirsin inşallah.kg sabit bu arada regl oldum çünkü
Sıkma canını diyeceğimde benim de canım sıkkın.Gunaydin kizlar,
Gecen hafta: 57.3
Bu hafta: 57.6
Gelen: 300
Sıkma canını diyeceğimde benim de canım sıkkın.
Günaydın kızlar. Gelelim benim bu haftaki kiloma. Yine beklediğimin altında oldu. Ama buna şükür.
Geçen haftaki kilom : 69,8 kg
Bu haftaki kilom : 69,3 kg
Giden : 0,5 kg
kızlarr günaydın.ben kalktım tartıldım.yağımı sürüp strecimi sardım yürüyüşe çıkıyorum..
canim hic üzülme ,bizim hyir bildiklerimiz bizim icin ser,ser bildiklerimiz hayir olabilir biz bilemeyiz Allah bilir,demekki hayilrisi böyleymis,cok güzel günler gecirirsinzi ins edirnede..kızlar tercih dışı geldinTürkiyenin bir ucundan diğer ucuna gidiyoruz.edirne orhaniye
Geçen hafta ve onan önceki hafta : 66,6 kg
Bu hafta : 66,4 kg
Giden : 0,2 kg
Geçen haftanın menüsünü toparlaayımda bir bakın.Bir yerlerde yanlışlık yapıyorum sanırım.Morelim çok bozuk.Sıkıldım bu işten.Kaçamak yapsam en azınan sebep bulacağım oa yok.püffff.Bundan sonra aralıksız hergün spor yapacağım.
kg verenleri tebrik ederim veremeyenler inş. haftaya
kafam kazan gibi valla kızlar.hilal gelmedi morali mi bozuk acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?