Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne biliyim canım konuşmadık aslında bu konuyu ama ben ilaçtan çok memnunum o yüzden hiç onunla uğraşmak istemedim bir de onun korumasında ihtimal daha büyük diyorlar farkedilmeyen delikler falan olabilirmiş.

İnşalalh hep böyle devam eder, şimdiye kadar beni mutlu etmek için her şeyi yaptı umarım hep böyle olur.

amin inşallah:) memnunsan devam et tabiki ama sakın atlama günleri alarm kur ilacını hergun al

walla arkadaşım kırmızı mercimek corbasının bir kasesi 150grı 386 kaloriymiş!! yeşil mercimek kastın herhalde ama onunda kalorisi vardır dikkat et bence:)) bu arada adım nihal dogru yani bi önceki mesajında sormussun bundan ötürü:)

ya dukan krep nedir??? bana tarif?
Yeşil mercimek yemeği Nihal.Bir tencere yemeğe 2 kaşık zeytinyağı koydum onun dışında yağ yok.Çok fazla kalori oluğunu sanmıyorum ama bilgi için teşekkürler.
Dukan krep: 1 kaşık yulaf kepeği,biraz süt,2 yumurta.İsteğe göre miktarı yarıyarıya yapabilirsin.Ben içine bazen peynir,biber vb ekliyorum.

anladım canım çok az kaldı desene ya.ne demiş baban peki,annen ne kadarını anlatmış canım.evet ters bir tepki göstermemesi güzel.

Sevdiceğimin tayininin kıbrısa çıkacağını bizim de evlenmek istediğimizi okula orada devam etmek istediğimi söylemiş.
Ben ona kimle istersen evlenebilirsin dedim ama niye okulu beklemiyor demiş, bu sene yüzük takılsaydı da okul bitince evlenseydi ya demiş. Ben dedim ona se kimi istersen iste, dağdaki çoban de ben seni gelin çıkaracağım bu evden dedim ama niye acele ediyor demiş.
Yani sorular soruyor hep asla olmaz deyip kestirip atmamış.

anladım canım çok az kaldı desene ya.ne demiş baban peki,annen ne kadarını anlatmış canım.evet ters bir tepki göstermemesi güzel.

Sevdiceğimin tayininin kıbrısa çıkacağını bizim de evlenmek istediğimizi okula orada devam etmek istediğimi söylemiş.
Ben ona kimle istersen evlenebilirsin dedim ama niye okulu beklemiyor demiş, bu sene yüzük takılsaydı da okul bitince evlenseydi ya demiş. Ben dedim ona se kimi istersen iste, dağdaki çoban de ben seni gelin çıkaracağım bu evden dedim ama niye acele ediyor demiş.
Yani sorular soruyor hep asla olmaz deyip kestirip atmamış.

Nihal'cim meyvelerin çok geldi bana.
Onun haricinde diyetinde şehriyeli tavuk da oluyor mu şehriye de bildiğim kadarıyla kalorili bir çorba.
Ayran hazır ayran değil dimi onların tuz oranı çok.
Spor da yapılmış ..

Bu sefer tamamen kurtulacaksın kilolardan inşalalh ..

[/B]
[/I]

ee.. sen meyveler cok diyorsun ama...buarada şu acıklamayıda yapayım:) ben bebekte emziriyorum yani tamamen değil ek gıda veriyorum ama emzirmeyide bırakmadım bibucuk yasına kadarda bırakmıcam sanırım sütüm olursa inşallah:)

çok güzel olmuş afiyet olsun canım

emineeeeeee hoşgeldin canım önceden 13.takımda mıydın sen mezun mu oldun,ayrıldın mı.hilal kıbrısta komşu olursunuz artık emine de magosada
nbr ayşecim sende bizim takımı transfer oldun izindeydim dönerim belki gerçi yazın pek ilgilenemem takıma köstek olurum

Aaa dimi ben unutmuşum Emine'nin kıbrısa gittiğini, geçen sene de onlar gitmişti ..

İzine çıkmıştı daha önce 13.takımdaydı..

hayırdır cnm ne iş KIBRIS :)) ?

ee.. sen meyveler cok diyorsun ama...buarada şu acıklamayıda yapayım:) ben bebekte emziriyorum yani tamamen değil ek gıda veriyorum ama emzirmeyide bırakmadım bibucuk yasına kadarda bırakmıcam sanırım sütüm olursa inşallah:)

Hmm ben emzirdiğini bilmiyordum Nihal'cim o zaman bugünkü gibi sabahları yemeye çalış ki meyve şekeri sonuçta akşama kalmasın ..
Kaç aylık şimdi ?

Aaa bir de Ayşe'cim kıbrısta yalnız ne yapacak Hilal falan demiş ..
Hani demek ki düşünüyor ki onlardan uzak olma konuma kadar düşünme üstünde.

amin inşallah:) memnunsan devam et tabiki ama sakın atlama günleri alarm kur ilacını hergun al

Atlar mıyım hiç Nihal alarm kuruyorum ilk ay yaptım da o hatayı bir de 2 gün unutmuşum regl oluverdim ne olduğumu şaşırmıştım o ay garip bir şey olmuştu o zamanlar koruma sorunu olmadığından takmamıştım ama artık dakikasını saptırmam :1:

Hmm ben emzirdiğini bilmiyordum Nihal'cim o zaman bugünkü gibi sabahları yemeye çalış ki meyve şekeri sonuçta akşama kalmasın ..
Kaç aylık şimdi ?

6 ayı doldumak uzere:) kıprıs pahalı memleket yaa tikkatli olun:) tayini derken asker mi yoksam!!! ay butun okul ark.larım askerle evli arastırırız olmadı cocuu:)

6 ayı doldumak uzere:) kıprıs pahalı memleket yaa tikkatli olun:) tayini derken asker mi yoksam!!! ay butun okul ark.larım askerle evli arastırırız olmadı cocuu:)

Evet canım asker ama araştırdık baya lojman olacak gibi.
Lojman artı elektrik su 150 tlymiş.
Eee o o kadar uygun olduktan sonra da her şekilde geçinilir.
Kuzum 4 yıldan beri beraberiz :1:
Benden habersiz adım atmaz ondan sorun yok yani :1:

Benim regl dönemlerim çok ağrılı oluyordu o yüzden başlamıştım ama bir iki aya bırakayım diyordum şimdi bırakamam da :17:
Canım doğum kontrol hapları kilo yapıyor diye biliyorum bunu da gittiğim kadın doğum uzmanı söyledi.Problemin çözülmesi için kutuyu bitirmek gerekiyor biliyorum ama kutu bitince devam etme derim.Doktorla görüş.Sebebini bulsunlar.Haplar geçici çözüm.Bana Adet düzensizliği için gidince vermişlerdi sonra her gittiğime verdiler bende kullanmadım.Sonra 1 tane kist çıktı onun için verdiler.Başka ilaç kullandım kist geçti.Tabi sonra dan hipotiroid olduğumu öğrendim zaten akdeniz anemisi yüzünden kan eğerlerim düşük meğer adet düzensizliğim ondanmış.Bunca zaman boşuna ilaç kullanmışım.

Aa anlatmadım dimi ben burada anlattım mı acaba :26:
Annemle konuştum çok istekli olmasa da tamam dedi babamla konuştu.
Babam pat diye evet demedi ama asla olmaz gibi bir şey söylememesi annemin ikna edeceğine inandırdı beni.

Sadece ağrı için içiyordum tüylenmeye olumlu olumsuz etkisi olmadı ama evlenince ertesi gün hapını nereye kadar kullanacağım ?
Baban ikna olacak gibi hayırlısı olsun bakalım.Tatlılıkla hollolur inşallah.

unutmadan bugünün listesini de vereyim:
sabah: 1 bardak süt+ elma+ yarım muz
arada 1 kase şehriyeli tavuk corbası (yemin ederim bugun sabah 11 gibi ölüyorum dedim az kalsın telefon acıp king menu alcaktım)
öğlen: 2 kase ş. tavuk corbası + taze fasulye 1 tabak:)
akşam: 1 kase ş.t.corbası + 2 kasık t.fasulye

bugun 2,5 ltsuyu tamamlıcam simdilik 2lt. ayrıca 1 cay bardagı kahve ve sıkı duruunnn 1.5 lt ayran içtim:) tavuk salata diyeti yapıyım dedim ama dün 3 öğün yediğim tavuk ve salatadan bugun bıktım görmek bile istemiyorum ancaaak sabah 80.9u gördüm:)) Allahımmmm cumaya kadar 79u görsem yeter:)) ayrıca tabiki twisterımı yaptım. annem aradı bugun bozmadın dii mi diyetini die:)) garibim yediğim laflardan oda bunalmış:) :32:
Afiyet olsun.

iyi akşamlar kızlar.bugünkü menüm
sabah: 1 dilim tam buğday ekmek,domates,peynir,papatya çayı
öğlen: 5 tane sarma 1 kase tarçınlı yoğurt
ara: yeşil çay,şekersiz türk kahvesi
akşam:tavuk haşlama bol sirkeli salata
ara:1 tane elma,şekersiz çay
2 litre su.
aktivite: 30 dakika bisiklet 30 dakika yürüyüş 15 dakika hareket.

Canım doğum kontrol hapları kilo yapıyor diye biliyorum bunu da gittiğim kadın doğum uzmanı söyledi.Problemin çözülmesi için kutuyu bitirmek gerekiyor biliyorum ama kutu bitince devam etme derim.Doktorla görüş.Sebebini bulsunlar.Haplar geçici çözüm.Bana Adet düzensizliği için gidince vermişlerdi sonra her gittiğime verdiler bende kullanmadım.Sonra 1 tane kist çıktı onun için verdiler.Başka ilaç kullandım kist geçti.Tabi sonra dan hipotiroid olduğumu öğrendim zaten akdeniz anemisi yüzünden kan eğerlerim düşük meğer adet düzensizliğim ondanmış.Bunca zaman boşuna ilaç kullanmışım.

Baban ikna olacak gibi hayırlısı olsun bakalım.Tatlılıkla hollolur inşallah.

Afiyet olsun.

Hatice'cim dikkat ettiğim sürece etkilemedi hiç kilomu ama ağrı için yapısal dedi evlenince geçermiş ağrıyı azaltmak için de bunu önermişti.

Ben öyle olmasını istediğim için öyle düşünmüyorum dimi olumlu geldi bana tepkiler ..

iyi akşamlar kızlar.bugünkü menüm
sabah: 1 dilim tam buğday ekmek,domates,peynir,papatya çayı
öğlen: 5 tane sarma 1 kase tarçınlı yoğurt
ara: yeşil çay,şekersiz türk kahvesi
akşam:tavuk haşlama bol sirkeli salata
ara:1 tane elma,şekersiz çay
2 litre su.
aktivite: 30 dakika bisiklet 30 dakika yürüyüş 15 dakika hareket.

Afiyet olsun Nermin ..
Sarmayı pirinçle yapmadın dimi ?

tünaydın hanımlar umarım herkes iyidir.ebru tekrar geçmiş olsun bademcik iltihabı çok kötü oluyor bol bol dinlenmen lazım yoksa uzun sürüyor allah şifa versin.

Teşekkürler Nermin'cim. Bugün öğleden sonra duramadım izin aldım eve geldim. Yeni kalktım yataktan. Ateşimde çıktı bu arada. Birazdan ilaçlarımı içip yatacağım tekrar. Yarında kötü olursam rapor alcam mecburen.

Bende anlaysin icin tesekkur ederim hIlalcim, normal sartlarda giriyorum burdan ayri kalmak hosuma gitmiyor cok ozluyorum sizleri,
ama hastalik gibi durumlar biraz farkli oluyor yinede girip paylasimda bulunmaya calismistim ...

Afiyet olsun ebru cum masallah menulerin sabit duzenli ..

Afiyet olsun Hilal cim sporunda masallah cok iiyi ..

Bazen geldi mi hersey ust uste gelir, Allah can saglikligi versin reyhan abla ins sorunlarin biran once ustesinden gelirsiniz ..

Ataga devam anlasilan, afiyet olsun Reyhan abla ..

Rahatsizligin gecmis olsun ebru cum ya uzuldum, Allah tan erken farkedip antibiyotik alman iyi olmus, acil sifalar canim ..

Afiyet olsun ..

aFIYET OLSUN betus, pizzada fazla olmamis zaten ..

BU ay benimde regl im gecikti ama goguslerimde sislik hassasiyet var, normalden gerginim belim bacaklarim cok sizliyor, aceba dukandan mi kaynakli ki ..

Teşekkürler Gönül'cüm. Sen nasıl oldun düzeldin mi birazcık?

canlar ,güzel kardeşlerim benim..
oğlumun alt üst oluşu bizim bu boşanma konumuzdan etkilenmesinden kaynaklanıyo.1.5 yıl oldu boşanalı.babası evlendi tekrar 1 yıl önce.kaldıramadı ağır geldi.ona da kızamıyorum.o balık burcudur bebekliğinden beri çok hashastır.annelik böyle bişi işte kendini suçluyosun onların yerine de..

parayı da dün son derste farkettim soramadım kimseye.öğrencinin folklor parasıydı veli tam ben çocuklarla okuma bayramı provası yaparken getirdi.o anda cebime koyuverdim.sonrada unuttum dolaştım okulda her yerde.son ders bi aklıma geldi elimi attım cebime..dankkkk..beynim döndü sanki..ödücem bugün yerine..napalım cana gelmesin demekten başka çare yok..

İnşallah bir yerden bulursun ablacım o parayı. Ben hep ona inanırım. Helal para geri dönüp dolaşıp bulur seni.

Son düzenleme:
MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle

Birazcık sebzeli et yemeği
200 gram yoğurt
2 dilim tam budağ ekmeği

Akşam

1 kase sütlü nesfit