Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

*** 13. TAKIM 257. ETAP *** Etap ikincisi :46::46::46:

angelic2 ( 71. 0 / 70.0 / 1.0 / 1.41 % )
betuld (62.2 / 61.4 / 0.089 / 0.14 % ) 249. etapta ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü
Chika ( 90.1 / 90.0 / 0.1 / 0.11 % )
Elmaliturta: ( 65.1 / / / %) Geri dönmek üzere ayrıldı
Eski_bir_masal : ( 56.4 / 55.8 / 0.6 / 1.06 % )
LaydLiNe: ( 69.3 / 68 / 1.3 / 1.88 % )
TadLi : ( 57.6 / 57.3 / 0.3 / 0.52 % )
UcukMavi ( 63.2 / 62.9 / 0.3/ 0.47 %)
UZAYIM ( 66.4 / 66.4 / 0.0 /% )

13. TAKIM ORTALAMASI: 0,62 %

Evett sonuçlarımız açıklanmış herkesi tebrik ederim kızlae ikinciyiz ..

Yorumlarımıza gelelim.

Reyhan abla; Menülerin gayet güzeldi kaçamaklı bir gün haricinde tebrik ederim sonucunda gayet güzel yalnız sabah da yazdığım gibi paylaşımların çok az lütfen bu hafta daha çok katılmaya çalış izinli yazmak istemiyorum..

Betul ; Eski betülün gittiğini görüyorumi ufak tefek kaçamaklar olsa da her gün arka arkaya kaçamak olmuyor. Böyle devam edersen kısa zamanda bitecek kilo işi ..

Eda; Bu hafta pek iyi değildi kendin de biliyorsun Eda'cım ama mutlaka her gün menünü yaz ki kaçamak yapınca yazmam değil nasıl yazacağım düşüncesi ile kaçamaklarını engelle.

Turtam ; lütfen izindeyim diye kendini bırakma ..

Ebru; maşallah çok güzel bir sonuç aldın bu hafta, söylemediğin o kaçamağın yaradı sana hala ne olduğunu merak ediyorum bu arada :1:

Gönül ; Sporun eksikliğini çok hissediyorsun, spor yaptığın haftalarda nasıl kilolar verdiğini biliyorsun bak yaz gelmişken hazır sıkı tut bu işi ..

Ayşe ; bu hafta reglin bitimi ve stresini üzerinden atarak güzel sonuçlar bekliyorum senden ..

Hatice; Canım bence kesinliklikle kilo vermeni engelleyen bir dış faktör var, menülerin gayet güzel spor dersen yapıyorsun 1-2 hafta engelleyebilir kilo vermeni ama bu kadar zaman etkileyeceğini düşünmüyorum.
Bir yağ oranına baktır bakalım önce eğer çok düşükse verecek kilon olmayabilir aksi durumda mutlaka tahlillerini yaptırmanı tavsiye ediyorum hormonlarla alakalı bir durum olabilir.

Nihal ve Nermin ; Menüleriniz gayet güzeldi, paylaşımlarınız da öyle çok güzel bir giriş yaptınız haftaya listede olacaksınız diye tahmin ediyorum bu motivasyonunuzu kaybetmeyin ve buradan ayrılmayın inanıyorum ki kendiniz bile şaşıracaksınız halinize ..

Zeliş ; Menülerin de pek bir problem yoktu zamanla doğru yanlışı daha iyi öğreneceksin yalnız ben senin menülere olsun mesajlara olsun çok fazla yorum yaptığını görmüyorum bu hafta buna dikkat etmeni istiyorum listede olman için gerekli çünkü.

Genel olarak benim yorumlarım böyle eksiğim varsa affola ..
HAftaya çok daha güzel sonuçlar alırız inşallah bir kaç haftadır derecede değildik tekrar dereceli günlerimize döndüğümüz için de ayrıyetten teşekkür ediyorum :71::71:

Bu haftada ona benzer bir kaçamak yapmayı düşünüyorum. Sırf o yüzden bugün öğlen eşimin çiğköfte teklifine hayır dedim :9:

Geçen haftaki kaçamağım halka tatlıydı Hilal'cim. 1 tane halka tatlıyı sabah kalkar kalkmaz yemiştim. :9:

hilalcım biliyorum ama elimden geleni yapıyorum okulda bile kkdeyim ama bundan sonra daha çok yorum yapmaya çalışırım:)

betuld (62.2 / 61.4 / 0.089 / 0.14 % ) 249. etapta ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü

Yorumlarımıza gelelim.

Reyhan abla; Menülerin gayet güzeldi kaçamaklı bir gün haricinde tebrik ederim sonucunda gayet güzel yalnız sabah da yazdığım gibi paylaşımların çok az lütfen bu hafta daha çok katılmaya çalış izinli yazmak istemiyorum..

Betul ; Eski betülün gittiğini görüyorumi ufak tefek kaçamaklar olsa da her gün arka arkaya kaçamak olmuyor. Böyle devam edersen kısa zamanda bitecek kilo işi ..

Eda; Bu hafta pek iyi değildi kendin de biliyorsun Eda'cım ama mutlaka her gün menünü yaz ki kaçamak yapınca yazmam değil nasıl yazacağım düşüncesi ile kaçamaklarını engelle.

Ebru; maşallah çok güzel bir sonuç aldın bu hafta, söylemediğin o kaçamağın yaradı sana hala ne olduğunu merak ediyorum bu arada :1:

Gönül ; Sporun eksikliğini çok hissediyorsun, spor yaptığın haftalarda nasıl kilolar verdiğini biliyorsun bak yaz gelmişken hazır sıkı tut bu işi ..

Ayşe ; bu hafta reglin bitimi ve stresini üzerinden atarak güzel sonuçlar bekliyorum senden ..

Hatice; Canım bence kesinliklikle kilo vermeni engelleyen bir dış faktör var, menülerin gayet güzel spor dersen yapıyorsun 1-2 hafta engelleyebilir kilo vermeni ama bu kadar zaman etkileyeceğini düşünmüyorum.
Bir yağ oranına baktır bakalım önce eğer çok düşükse verecek kilon olmayabilir aksi durumda mutlaka tahlillerini yaptırmanı tavsiye ediyorum hormonlarla alakalı bir durum olabilir.

Nihal ve Nermin ; Menüleriniz gayet güzeldi, paylaşımlarınız da öyle çok güzel bir giriş yaptınız haftaya listede olacaksınız diye tahmin ediyorum bu motivasyonunuzu kaybetmeyin ve buradan ayrılmayın inanıyorum ki kendiniz bile şaşıracaksınız halinize ..

Zeliş ; Menülerin de pek bir problem yoktu zamanla doğru yanlışı daha iyi öğreneceksin yalnız ben senin menülere olsun mesajlara olsun çok fazla yorum yaptığını görmüyorum bu hafta buna dikkat etmeni istiyorum listede olman için gerekli çünkü.

HAftaya çok daha güzel sonuçlar alırız inşallah bir kaç haftadır derecede değildik tekrar dereceli günlerimize döndüğümüz için de ayrıyetten teşekkür ediyorum :71::71:

tebrik ederim hanımlar ben demiştim ilk 3 diye süpersiniz haftaya 1. lik olur inşallah:)

sıranı bekle canım senin dişinden önce çok işin var onları hayırlısıyla atlatta düğün öncesi bakıma girersin artık :) gergin olma diyeceğim ama ne kadar faydası olur bilmem ama birazda olsa rahatlaman lazım inşlh kazasız belasız atlatırsın. güzel şeyler düşün güzel olsun allahın izniyle

Ayy canım şu işler bir halledilsin de cidden kontrolden geçmem lazım.
Mİdemde çok ciddi problem var kan kusup duruyorum inşalalh ciddi bir şey değildir.
KAlp zaten genetik ve benim günlerdir kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum zaman zaman olurdu zaten.
Kıbrısa gitmeden mutlaka bir kontrole gitmem lazım.

Gerginliğimle ilgili sevdiceğim de söylendi bir sürü ona da üzüldüm zaten.

Ne demek canım benim. Rica ederim. Keşke yazsaydın bana ben sende unuttun zannettim. Çok telaşlandım :9:

Gözüm buradaydı da yazamadım canım senin yazdığını gördüm rahatladım yoksa telefonunu durduracaktım ..

Kızlar alışverişe çıktım geldim, şimdi de yemeğe girişicem, sonra belki girerim belki girmem bilmiyorum.
Öpüyorum hepiniziiiii görüşürüüük :3:

Kolay gelsin Nerminn ..

2.olmuşuz tebrik ederim kızlar.hilalcim sanırım burda salgın var eşim askerlerde de var halsizlik mide rahatsızlığı diyor hava çarpıyor sanırım.inş. çabuk geçer daha toplamam gereken bir ev var
Anladım Ayşe'cim ama daha baya zaman var rahat ol sen.

bende menümü yazayım unutmadan araya gitmesin
sabah: aç karnına 1 bardak lahana suyu
kahvaltıda 2 dilim ekmek sahanda sucuklu yumurta(az yedim) peynir.domates.salatalık.şekersiz çay
ara: 1 bardak yeşil çay,1 tane elma
öğle: 3 kaşık ton balıklı yağsız makarna,salatalık,domates
ara:1 bardak yeşil çay,1 tane elma
akşam: aç karnına 1 bardak lahana suyu
1 kase nesfit
2,5 litre su
spor: 20 dakika bisiklet 1 saat yürüyüş

Afiyet olsun canım yağsız falan şu makarnayı da çıkarırsan tam olacak ..

Bu haftada ona benzer bir kaçamak yapmayı düşünüyorum. Sırf o yüzden bugün öğlen eşimin çiğköfte teklifine hayır dedim :9:

Geçen haftaki kaçamağım halka tatlıydı Hilal'cim. 1 tane halka tatlıyı sabah kalkar kalkmaz yemiştim. :9:

İyi olmuş canım vücudunu şaşırtmışsın ama bence 2 haftada bir yap bunu ..

hilalcım biliyorum ama elimden geleni yapıyorum okulda bile kkdeyim ama bundan sonra daha çok yorum yapmaya çalışırım:)

Tamamdır canım takip edeceğim seni ..

tebrik ederim hanımlar ben demiştim ilk 3 diye süpersiniz haftaya 1. lik olur inşallah:)

Ben açıkçası bu hafta yorum yapmamıştım.
Bazen çok güzel yüzdelerle bile giremiyoruz dereceye ama benim hoşuma giden bizim yüzdemiz sürekli bu civarlarda istikrarlıyız yani ..

Mİdemde çok ciddi problem var kan kusup duruyorum inşalalh ciddi bir şey değildir.
KAlp zaten genetik ve benim günlerdir kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum zaman zaman olurdu zaten.

güzel kardeşim mide işi şakaya gelmez allah korusun bence çok bekleme bir an önce muayene ol canım.bu sıkıntılarla daha kötü olursun sitres falan mideni mahveder hafife alma sakın.bak herşeyin başı sitres kalbimde sıkışıyor diyorsun aman ha boşlama sakın kendini herşey olacağına varır gider olan sana olur hilalciğim.

Bazen çok güzel yüzdelerle bile giremiyoruz dereceye ama benim hoşuma giden bizim yüzdemiz sürekli bu civarlarda istikrarlıyız yani ..

ya makarnayı kızıma yapmıştım dedim alayım 1 kaç kaşık yoksa yemeyecektimde oldu bir kere bir daha olmaz inşalah:)

güzel kardeşim mide işi şakaya gelmez allah korusun bence çok bekleme bir an önce muayene ol canım.bu sıkıntılarla daha kötü olursun sitres falan mideni mahveder hafife alma sakın.bak herşeyin başı sitres kalbimde sıkışıyor diyorsun aman ha boşlama sakın kendini herşey olacağına varır gider olan sana olur hilalciğim.

Tamamen stresten olduğunu düşünüyorum ama şu gerginlikte ciddi bir şey çıkarsa bir de onu kaldıramam kesinlikle o yüzden biraz daha beklemeye alıyorum ..

kahvaltıda 2 dilim ekmek sahanda sucuklu yumurta(az yedim) peynir.domates.salatalık.şekersiz çay
1 kase nesfit
2,5 litre su
spor: 20 dakika bisiklet 1 saat yürüyüş[/Q

afiyet olsun:)lahana suyu işe yarıyomu bn bi ara denedim ama ie yaramadı

Yorumlarımıza gelelim.

TEBRİKLER HERKESE.Hilalcim ben yarın doktora gideceğim bakalım ne olacak:44:

1 kase nesfit
2,5 litre su
spor: 20 dakika bisiklet 1 saat yürüyüş
Afiyet olsun.

..
Kan kusuyorum ne demek Hilal .Korkuttun beni. Neden erteliyorsun yarın eve gitmişken doktora da git.Sakın erteleme.Bana kalsa hemen kalk şimdi doktora git derim.Ciddi şeyler bunlar.Tamam stres etkiler de bu kadar da değil.Birşeyler yapman lazım.Yarın inşallah babanla anlaşırsınız ve bu sıkıntıdan kurtulursun.Kalp genetik diyorsun zaten .Kendine çok dikkat et.

Cuma ödülün olsun o da ben senin iradeni dün gördüm eminim sen bu yolda çok güzel devam edeceksin..

sağol canım ya gerçekten çok içten ve samimisinz bu yüzden sizlere karşı sorumlu hissediyorum kendimi ve motive oluyorum inşallah böyle devam eder.
sana gelince sen yinede dikkat et kendine 2 günüde atlatırsan hayırlıyla rahatlarsın inşallah

bende menümü yazym ama bu gün meyve ççok yedim ceza olarak siz söyleyin artık

sabah:1 kk peynir domates 2dilim ekmek
öğlen.sucuk ama az yedim ve 2 dilim ekmek
akşam.1 parça balık

şimdi de spora gidicem :)

TEBRİKLER HERKESE.Hilalcim ben yarın doktora gideceğim bakalım ne olacak:44:

Afiyet olsun.

Kan kusuyorum ne demek Hilal .Korkuttun beni. Neden erteliyorsun yarın eve gitmişken doktora da git.Sakın erteleme.Bana kalsa hemen kalk şimdi doktora git derim.Ciddi şeyler bunlar.Tamam stres etkiler de bu kadar da değil.Birşeyler yapman lazım.Yarın inşallah babanla anlaşırsınız ve bu sıkıntıdan kurtulursun.Kalp genetik diyorsun zaten .Kendine çok dikkat et.

Hadi bakalım canım ne diyecek doktor ..

HAtice'cim doktora gitsem endoskopiye girmem gerekecek bir kere kendim girdim bilmeden artık yapamam mutlaka sevdiceğim olmalı o gelsin dursun başımda öyle :17:

sağol canım ya gerçekten çok içten ve samimisinz bu yüzden sizlere karşı sorumlu hissediyorum kendimi ve motive oluyorum inşallah böyle devam eder.
sana gelince sen yinede dikkat et kendine 2 günüde atlatırsan hayırlıyla rahatlarsın inşallah

İnşallah şu 2 günden sonra ben çok fazla rahatlayacağım.
Atlatırsak sevdiceğim izin alacak gelecek aileler tanışacak falan sonrası tatlı heyecan yani ..

akşam.1 parça balık

Ne kadar meyve yediğini söyle ona göre ceza keselim zeliş ..

1 kase nesfit
2,5 litre su
spor: 20 dakika bisiklet 1 saat yürüyüş[/Q

canım bol bol tuvalete çıkartıyor suyu da çok içtinmi tuvaletten gelmiyosun zaten:) yağ yakıcı özelliği var.1 hafta boyunca sabah akşam aç karnına içiyosun sonra 3 gün ara veriyosun 1 ay böyle devam ediyor.daha öncede başlamıştım ama yarıda bırakmıştım şimdi sonunu getirecem bakalım inşallah

Kizlar ben geldiiim
Nasil bir yagmur var istanbulda taa
Oyle cok islandim ki
Tramvaydayim simdi islak islak sizi okudum :1:

Eda ben kullaniyorum pinterest, cok duzenli olmasa da, cok begeniyorum

Derecemiz cok guzel alkisliyorum takimimizi :alkis:

akşam.1 parça balık

Zeliha
Hangi meyveden ne kadar yedin onu da yaz ki bilelim:))

Hilal
Sevdicegin bir an oncr gelsin de gidin hastaneye
Mide rahatsizligi cok zor ve sakat bir durum, dikkat et, baharatli acili asitli seyler falan yeme

Tatlım önemli olan sadece mesaj yazıp çıkmak değil zaten. Sen hep buralardasın ama mesaj yazarken alıntı yapıp özellikle menüleri yorumlaman önemli. Hilal'in söylemek istediği bu sanırım.

Gözüm buradaydı da yazamadım canım senin yazdığını gördüm rahatladım yoksa telefonunu durduracaktım ..

Kolay gelsin Nerminn ..

Hilal tam dayaklıksın. Hem diyet yapıyosun hem de miden bu kadar kötü. İyiki uzaktasın bana yoksa çok kötü şeyler yapardım sana. Evden döner dönmez hemen doktora gidiyosun. Anlaşıldı mı?

Canım yaaaa bugün kendimi çok alıştırdım. Bide hafta içinden beri canım çok çekiyor. Çok kalorili bişey değil zaten. Bunu mutlaka yerim ama bidaha kaçamak olmaz.

Kızlar 2. kardeş takımımız 4. takım ..
Fırsat bulduğunuzda gidip ziyaret edebilirsiniz ..

Seve seve :16:

Tek lahana suyu olursa işe yaramaz tabii ki. O sadece yardımcı bence ama öyle şeylere inanmıyorum artık. Önemli olan sağlıklı ve dengeli beslenmek. Gerisi hikaye.

akşam.1 parça balık

Senin menü hiç olmamış. Çok az yiyorsun ama dengeli beslenmiyorsun. Sabahları mutlaka haşlanmış yumurta ye. Ben bikaçgündür senin menülerde ne sebze yemeği, ne yoğurt, ne süt hiç bişey görmedim. Protein çok önemli. Mutlaka protein ağırlıklı beslen.

Back
X