- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
*** 13. TAKIM 257. ETAP *** Etap ikincisi
angelic2 ( 71. 0 / 70.0 / 1.0 / 1.41 % )
betuld (62.2 / 61.4 / 0.089 / 0.14 % ) 249. etapta ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü
Chika ( 90.1 / 90.0 / 0.1 / 0.11 % )
Elmaliturta: ( 65.1 / / / %) Geri dönmek üzere ayrıldı
Eski_bir_masal : ( 56.4 / 55.8 / 0.6 / 1.06 % )
LaydLiNe: ( 69.3 / 68 / 1.3 / 1.88 % )
TadLi : ( 57.6 / 57.3 / 0.3 / 0.52 % )
UcukMavi ( 63.2 / 62.9 / 0.3/ 0.47 %)
UZAYIM ( 66.4 / 66.4 / 0.0 /% )
13. TAKIM ORTALAMASI: 0,62 %
Evett sonuçlarımız açıklanmış herkesi tebrik ederim kızlae ikinciyiz ..
Yorumlarımıza gelelim.
Reyhan abla; Menülerin gayet güzeldi kaçamaklı bir gün haricinde tebrik ederim sonucunda gayet güzel yalnız sabah da yazdığım gibi paylaşımların çok az lütfen bu hafta daha çok katılmaya çalış izinli yazmak istemiyorum..
Betul ; Eski betülün gittiğini görüyorumi ufak tefek kaçamaklar olsa da her gün arka arkaya kaçamak olmuyor. Böyle devam edersen kısa zamanda bitecek kilo işi ..
Eda; Bu hafta pek iyi değildi kendin de biliyorsun Eda'cım ama mutlaka her gün menünü yaz ki kaçamak yapınca yazmam değil nasıl yazacağım düşüncesi ile kaçamaklarını engelle.
Turtam ; lütfen izindeyim diye kendini bırakma ..
Ebru; maşallah çok güzel bir sonuç aldın bu hafta, söylemediğin o kaçamağın yaradı sana hala ne olduğunu merak ediyorum bu arada
Gönül ; Sporun eksikliğini çok hissediyorsun, spor yaptığın haftalarda nasıl kilolar verdiğini biliyorsun bak yaz gelmişken hazır sıkı tut bu işi ..
Ayşe ; bu hafta reglin bitimi ve stresini üzerinden atarak güzel sonuçlar bekliyorum senden ..
Hatice; Canım bence kesinliklikle kilo vermeni engelleyen bir dış faktör var, menülerin gayet güzel spor dersen yapıyorsun 1-2 hafta engelleyebilir kilo vermeni ama bu kadar zaman etkileyeceğini düşünmüyorum.
Bir yağ oranına baktır bakalım önce eğer çok düşükse verecek kilon olmayabilir aksi durumda mutlaka tahlillerini yaptırmanı tavsiye ediyorum hormonlarla alakalı bir durum olabilir.
Nihal ve Nermin ; Menüleriniz gayet güzeldi, paylaşımlarınız da öyle çok güzel bir giriş yaptınız haftaya listede olacaksınız diye tahmin ediyorum bu motivasyonunuzu kaybetmeyin ve buradan ayrılmayın inanıyorum ki kendiniz bile şaşıracaksınız halinize ..
Zeliş ; Menülerin de pek bir problem yoktu zamanla doğru yanlışı daha iyi öğreneceksin yalnız ben senin menülere olsun mesajlara olsun çok fazla yorum yaptığını görmüyorum bu hafta buna dikkat etmeni istiyorum listede olman için gerekli çünkü.
Genel olarak benim yorumlarım böyle eksiğim varsa affola ..
HAftaya çok daha güzel sonuçlar alırız inşallah bir kaç haftadır derecede değildik tekrar dereceli günlerimize döndüğümüz için de ayrıyetten teşekkür ediyorum
Bu haftada ona benzer bir kaçamak yapmayı düşünüyorum. Sırf o yüzden bugün öğlen eşimin çiğköfte teklifine hayır dedim

Geçen haftaki kaçamağım halka tatlıydı Hilal'cim. 1 tane halka tatlıyı sabah kalkar kalkmaz yemiştim.