Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar ben geldiiim
Nasil bir yagmur var istanbulda taa
Oyle cok islandim ki
Tramvaydayim simdi islak islak sizi okudum :1:

Eda ben kullaniyorum pinterest, cok duzenli olmasa da, cok begeniyorum

Derecemiz cok guzel alkisliyorum takimimizi :alkis:

Romantik romantik diyorsun :1:

Kız o neymiş beni de bir aydınlatıverin ..

kızlar kaç günde bir tartılıyorsunuz ben neredeyse hergün tartılıyorumda hergün tartılmak doğrumu acaba

En iyisi haftada bir ama ben de dayanamadığımda arada hafta arası da tartılıyorum.

Zeliha
Hangi meyveden ne kadar yedin onu da yaz ki bilelim:))

Hilal
Sevdicegin bir an oncr gelsin de gidin hastaneye
Mide rahatsizligi cok zor ve sakat bir durum, dikkat et, baharatli acili asitli seyler falan yeme

Gideceğim canım gideceğim.
Yemiyorum zaten ama yediklerim pek etkilemiyor sevdiceğim varken mideye zararlı bir sürü şey yiyorum tık yok ama stres yapınca öldürüyor.

kızlar kaç günde bir tartılıyorsunuz ben neredeyse hergün tartılıyorumda hergün tartılmak doğrumu acaba

Ben sadece cumadan cumaya tartılıyorum. Arada tartıldığım zaman sonuç bir şekilde insanı etkiliyor. Sürekli tartılmayı tavsiye etmiyorum yani

Hadi bakalım canım ne diyecek doktor ..

HAtice'cim doktora gitsem endoskopiye girmem gerekecek bir kere kendim girdim bilmeden artık yapamam mutlaka sevdiceğim olmalı o gelsin dursun başımda öyle :17:

İnşallah şu 2 günden sonra ben çok fazla rahatlayacağım.
Atlatırsak sevdiceğim izin alacak gelecek aileler tanışacak falan sonrası tatlı heyecan yani ..

Ne kadar meyve yediğini söyle ona göre ceza keselim zeliş ..

bende bilmiyorum yaa ama çok fazla çilek yedim :(

Tatlım önemli olan sadece mesaj yazıp çıkmak değil zaten. Sen hep buralardasın ama mesaj yazarken alıntı yapıp özellikle menüleri yorumlaman önemli. Hilal'in söylemek istediği bu sanırım.

Hilal tam dayaklıksın. Hem diyet yapıyosun hem de miden bu kadar kötü. İyiki uzaktasın bana yoksa çok kötü şeyler yapardım sana. Evden döner dönmez hemen doktora gidiyosun. Anlaşıldı mı?

Canım yaaaa bugün kendimi çok alıştırdım. Bide hafta içinden beri canım çok çekiyor. Çok kalorili bişey değil zaten. Bunu mutlaka yerim ama bidaha kaçamak olmaz.

Seve seve :16:

Aynen öyle teşekkür ederim beni tercüme ettiğin için :1:

Ayy canım cidden diyetle alakası yok mideme iyi bile geliyor ama stres işte.
Evden dönünce değil de sevdiceğim gelince gideceğim ihmal yok ..

Ebru sen Betül'ün kk versiyonusun kız :1:

canım bol bol tuvalete çıkartıyor suyu da çok içtinmi tuvaletten gelmiyosun zaten:) yağ yakıcı özelliği var.1 hafta boyunca sabah akşam aç karnına içiyosun sonra 3 gün ara veriyosun 1 ay böyle devam ediyor.daha öncede başlamıştım ama yarıda bırakmıştım şimdi sonunu getirecem bakalım inşallah

inşllh canım:)suyu içmeye çalışıyorum ama lahana suyunu midem almıyor

Aynen öyle teşekkür ederim beni tercüme ettiğin için :1:

Ayy canım cidden diyetle alakası yok mideme iyi bile geliyor ama stres işte.
Evden dönünce değil de sevdiceğim gelince gideceğim ihmal yok ..

Ebru sen Betül'ün kk versiyonusun kız :1:

Bence doktora evden dönünce git. Endoskopi isterse zaten hemen yapmazlar gün atarlar. Ona göre randevu alırsın. Belkide sadece ilaç verecek endoskopi istemeyecek.
Ben bu son cümleyi anlamadım canım yaaaa :26:

Çilek kötü olmuş Zeliş masum bir meyve değil ..

Ne verelim sana ceza normal sporuna artı 15 dakika yürüyüş+ 100 mekik diyorum ben ..

30 dk yürüyüş olsun 50 mekik olsun bence.

Haftada bir tartilmak sanirim en iyisi
Ama ben pek yapamiyorum

Dukanin kitabinda mesela ilk gunlrrde sikca tartilabilirsiniz diyordu

Bence doktora evden dönünce git. Endoskopi isterse zaten hemen yapmazlar gün atarlar. Ona göre randevu alırsın. Belkide sadece ilaç verecek endoskopi istemeyecek.
Ben bu son cümleyi anlamadım canım yaaaa :26:

30 dk yürüyüş olsun 50 mekik olsun bence.

Canım kan kusuyorum basit bir şey değil ki endoskopi yapmak zorunda kalırlar gibi, bir de randevu alsam geleceği zaman belli değil ben doktora gideceğim diye de stres yaparım midem azar :1:

Şöyle demek istedim ki Betül gezmeyi çok seviyor ya evde olunca şaşırıyoruz falan sen de diğer takımları gezmeye alıştın :1:

Canım kan kusuyorum basit bir şey değil ki endoskopi yapmak zorunda kalırlar gibi, bir de randevu alsam geleceği zaman belli değil ben doktora gideceğim diye de stres yaparım midem azar :1:

Şöyle demek istedim ki Betül gezmeyi çok seviyor ya evde olunca şaşırıyoruz falan sen de diğer takımları gezmeye alıştın :1:

:1:
Allah iyiligini versin Hilal ben de anlamamistim ne demek istiyor bu kiz diye :))
Ama dogru bir tespit , nerde takima ugramayan biri var Ebru her yerde yakaliyor onlari gezerken:))
Ben de bugun arkadasla buluscaktim yine hava vok yagmurlu olcakmis idye iptal ettik
İyi ki de etmisiz, sel olmustur simdi bir suru yerde oyle fena yagiyor

Hilal sen ne yedin bugun merak ettim :)
Dukan yapiyorsun ya sen de ondan

:1:
Allah iyiligini versin Hilal ben de anlamamistim ne demek istiyor bu kiz diye :))
Ama dogru bir tespit , nerde takima ugramayan biri var Ebru her yerde yakaliyor onlari gezerken:))
Ben de bugun arkadasla buluscaktim yine hava vok yagmurlu olcakmis idye iptal ettik
İyi ki de etmisiz, sel olmustur simdi bir suru yerde oyle fena yagiyor

:60: Haksız mıyım ama ..
Sen artık evde oturma bahanelerini söylüyorsun dışarı çıkma değil baksana ..

Hilal sen ne yedin bugun merak ettim :)
Dukan yapiyorsun ya sen de ondan

Canım ben bugünlerde pek bir şey yiyemiyorum.

Sabah 1 bardak sütle minik bir dukan ekmek.
Akşam da 1 bardak ayran ..
zorlamayla yedim valla ..

MENÜM
Nede olsa kilo veremiyorum diye biraz cozuttum.:47::47:
SABAH
3 tane sigara böreği
Domates,salatalık
Yeşil çay

ARA
Doğum günü pastamın tadına baktım

ÖĞLEN
Dukan krep
Domates,salatalık,peynir

AKŞAM
Kayısılı müslili yoğurt.

ARA: 1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği.
İMDAAATTTTT ben böyle yapmazdım hiç.Bugünkü menü için kusura bakmayın.Kilo veremiyorum diye canım sıkıldı bugün.:47::47::47:

Çilek kötü olmuş Zeliş masum bir meyve değil ..

Ne verelim sana ceza normal sporuna artı 15 dakika yürüyüş+ 100 mekik diyorum ben ..

olur bana uyar :) bana bi kaç spor söylermisiniz ip atlıyorum dans ediyorum mekik çekiyorum kol ve bacak hareketleri yapıyorum ama yeni şeyler öğrenmek istiyorum bi de midenin kötü olduğunu yazmışsın özellikle kan kusuyorum kısmı ürküttü beni kendine dikkat et canım en kısa zamanda doktora git

:60: Haksız mıyım ama ..
Sen artık evde oturma bahanelerini söylüyorsun dışarı çıkma değil baksana ..

Canım ben bugünlerde pek bir şey yiyemiyorum.

Sabah 1 bardak sütle minik bir dukan ekmek.
Akşam da 1 bardak ayran ..
zorlamayla yedim valla ..

Annem de dun sabah diyordu ne zamn ev kizi olcaksin sen diye :1:

Hilal boyle az yiyince dayanabiliyo msun peki?
Halsizlik olmuyor mu? Stresle de birlseince dusup kalma bi yerde, Allah koru

olur bana uyar :) bana bi kaç spor söylermisiniz ip atlıyorum dans ediyorum mekik çekiyorum kol ve bacak hareketleri yapıyorum ama yeni şeyler öğrenmek istiyorum bi de midenin kötü olduğunu yazmışsın özellikle kan kusuyorum kısmı ürküttü beni kendine dikkat et canım en kısa zamanda doktora git
Canım youtube tan Jillian MİCHAELS 30 days programını bulup indirebilirsin.Yarım saatte ne kadar çok terlediğini göreceksin.

Bak birde yemiyor.Sen düğüne kadar iyice halsiz düşeceksin Hilal.

Ayy Hatice'cim şu hafta sonunu bir atlatayım da inşallah daha rahat yerim ..

MENÜM
Nede olsa kilo veremiyorum diye biraz cozuttum.:47::47:
SABAH
3 tane sigara böreği
Domates,salatalık
Yeşil çay

ARA
Doğum günü pastamın tadına baktım

ÖĞLEN
Dukan krep
Domates,salatalık,peynir

AKŞAM
Kayısılı müslili yoğurt.

ARA: 1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği.
İMDAAATTTTT ben böyle yapmazdım hiç.Bugünkü menü için kusura bakmayın.Kilo veremiyorum diye canım sıkıldı bugün.:47::47::47:

Canım hiç olmamış yapmasaydın keşke ama dur bakalım şimdi sıkma canını ben şu tahlillerin işe yarayacağını nedenini çözdüreceğine inanıyorum.

Doğum günü kutlaması nasıldı ?

Ne yapabilirsin ?
Bilgisayar rahat kullanacağın bir yerdeyse bilgisayardan videolar söyleyelim ..

İnşallah gideceğim bakalım ..

Annem de dun sabah diyordu ne zamn ev kizi olcaksin sen diye :1:

Hilal boyle az yiyince dayanabiliyo msun peki?
Halsizlik olmuyor mu? Stresle de birlseince dusup kalma bi yerde, Allah koru

Evlenince deseydin :1:

Betül'cüm istesem de yiyemiyorum boğazıma takılıyor bu sefer midem başlıyor zorla yiyince ..

Ayy Hatice'cim şu hafta sonunu bir atlatayım da inşallah daha rahat yerim ..

Canım hiç olmamış yapmasaydın keşke ama dur bakalım şimdi sıkma canını ben şu tahlillerin işe yarayacağını nedenini çözdüreceğine inanıyorum.
Doğum günü kutlaması nasıldı ?
..
Bugün kü menü için kusura bakmayın canım.Normalde hiç böyyle şeyler yapmam biliyorsun beni.İSYANLARDAYIM BUGÜN.:47:Hilalcim biraz netten araştırma yaptım.Tiroid hastalarının kandaki selenyum ve insilün hormonuna baktırmak gerekiyormuş.Tiroid iltihaplanması ki bende var varsa kilo veremiyormuşsun.Selenyum kullanan bir sürü hipotiroid hastasının yazısını okudum.Ben hiç selenyum kullandığımı hatırlamıyorum.Sonra gittiğim doktorları düşünüp daha çok sinir oldum vs vs vs vs. Şimdi bir liste yaptım.Doktora istemesi gereken tahlilleri ben söyleyeceğim.İnşallah sorun yoktur ama bakalım ne durumdayım.:44::44:

Neyse doğum günü çok güzeldi.Eşimin öğrencileriyle beraber sınıfa toplanmışlardı.Herkes birşeyler yapıp getirmiş.Kapıdan girerken başımdan gül yaprakları döküldü.Bende iyi ki pasta yapmıştım,güzel oldu.:16:Seviyorum ben çocuklarımı:16:

Back
X