Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah öyle olur artık turtam bakalım güzel şeyler istiyorum benn ..
Kız nasıl ter döktüysem o kadar da yedim ama 2 günde .1800 gitmiş.

Ebru'mm benim çok saol teşekkür ederim o kadar morale iyi gitmeliydi dimi :1:

hoş geldin herşey güzel olucak..ilk kıbrıs haberinde bahsettiğim evrensel enerjideki genişleme aile efradına açılım ve evlilik işinizin gelişme ile ilgilydi..:34:ve 54 kilo işte gençlik işte meteo hızı..:nazar::nazar:artık yeter dimi mezun ol..:9::12:

hoş geldin herşey güzel olucak..ilk kıbrıs haberinde bahsettiğim evrensel enerjideki genişleme aile efradına açılım ve evlilik işinizin gelişme ile ilgilydi..:34:ve 54 kilo işte gençlik işte meteo hızı..:nazar::nazar:artık yeter dimi mezun ol..:9::12:

Derya'cım saol canım az mı destek oldun bana az mı enerji yolladın iyiki varsın :16:
Hala güzel enerjiler hissediyor musunn ?
Yeter yeter gayet memnunum artık bu hafta mezuniyet istiyorum ..

Zeliş'cim elimden geldikçe burada olmak istiyorum mezun olmam değiştirmez bir şeyi ama işte şu yoğunlukta nasıl olur bilmiyorum ama her fırsatta mutlaka gelirim ..

Veriliyor canım ne kilolar veriliyor benimkisi bir şey değil.
Hep söylerim karatayda bir arkadaş vardı 120 kg idi.
Şimdi 61 kg sanırım.
Yarısını kaybetmiş düşünsene niye yapamayalım yok böyle bir şey.
Ben temmuzun sonunda 72 kg idim.
Geçen sene yine bir alıp vermem olmuştu ama temmuzda başlamıştım tekrar.
Yine al verlerim çok fazla oldu ama temmuzdan bu yana gitmiş 18 kg..

o arkadaşı ayakta alkışlamak lazım içinden 1 insan çıkmış adeta bravo valla. ama gerçekten burası motivasyon açısından süper tek başına bazı şeyleri umursamıyorsun aman boşver diyorsun ama burası büyülü gibi :)seni de tabrik ediyorum tabiki evlendikten sonrada dikkat et emi bize benzeme sakın yani evlenip kilo alanlara aman diyeyim hiç iyi bir şey değil valla:)sen artık spora ağırlık ver bence o senin kilonu korur tabi şu sıralar yapamazsında evelndikten sonra inşallah yaparsın:)

o arkadaşı ayakta alkışlamak lazım içinden 1 insan çıkmış adeta bravo valla. ama gerçekten burası motivasyon açısından süper tek başına bazı şeyleri umursamıyorsun aman boşver diyorsun ama burası büyülü gibi :)seni de tabrik ediyorum tabiki evlendikten sonrada dikkat et emi bize benzeme sakın yani evlenip kilo alanlara aman diyeyim hiç iyi bir şey değil valla:)sen artık spora ağırlık ver bence o senin kilonu korur tabi şu sıralar yapamazsında evelndikten sonra inşallah yaparsın:)

Burası çok başka gerçekten eğer olmasa ben bozduğumda bırakır alır başımı giderdim ama burada utandığımdan yemediğim o kadar çok oldu ki zaman zaman yedim abarttım içime öküz girdi ama hemen kızlar bir el attı anında hizaya geldim iyi oldu güzel oldu.
Şimdiden sporların planını yapıyoruz :1:
İnşalalh düşündüğümüz gibi yaparsak almam gibi geliyor bakalım ..

Derya'cım saol canım az mı destek oldun bana az mı enerji yolladın iyiki varsın :16:

canımsın kuzum ya..sende iyiki varsın..
sıkıntı yok..:34:
kilonda süper ama mezun olunca mutlaka bağlanıtda kal..düğündü dernekti..kıbrıstı ayrılma bizden..:16::9:

Burası çok başka gerçekten eğer olmasa ben bozduğumda bırakır alır başımı giderdim ama burada utandığımdan yemediğim o kadar çok oldu ki zaman zaman yedim abarttım içime öküz girdi ama hemen kızlar bir el attı anında hizaya geldim iyi oldu güzel oldu.

mezun olalı 2 ay olmuş ve sayenizde kilo almadım..:16:gerçketen burası başka..bu arada tamam hala 57 de olmadım:17:..ama görenler sen biraz daha kilo vermişsin diyor..:12::8:gerçekten geçen ki mavi gömlek şimdi dahada bol oluyor..:21:

kilonda süper ama mezun olunca mutlaka bağlanıtda kal..düğündü dernekti..kıbrıstı ayrılma bizden..:16::9:

Derya'cım şimdiki gibi girmem mümkün olmayacak ama fırsat buldukça mutlaka gelmek istiyorum 2 gün yoktum aklım burada kaldı

mezun olalı 2 ay olmuş ve sayenizde kilo almadım..:16:gerçketen burası başka..bu arada tamam hala 57 de olmadım:17:..ama görenler sen biraz daha kilo vermişsin diyor..:12::8:gerçekten geçen ki mavi gömlek şimdi dahada bol oluyor..:21:

Canım tabiki kilonu koruyorsun oturuyor o kilo o yüzden mutlaka incelmişsindir.
Sen kendini hazır hissettiğinde 1 hafta sıkarsın dişini tamamdır.

Derya'cım şimdiki gibi girmem mümkün olmayacak ama fırsat buldukça mutlaka gelmek istiyorum 2 gün yoktum aklım burada kaldı

Canım tabiki kilonu koruyorsun oturuyor o kilo o yüzden mutlaka incelmişsindir.
Sen kendini hazır hissettiğinde 1 hafta sıkarsın dişini tamamdır.

evet insanın içinde bir utanma duygusu beliriyor gerçekten yersem ne cevap veririm diye düşünmüyor değilim hani am güzel bir duygu utanmayı bileceksin:)bundan sonra abartamazsın içine artık öküz giremez hilalciğim küçüldün sana fazla gelir:)abartsan abartsan kuzuyla horozla falan abartırsın:)

dikkat edip boşvermezsen almazsın kilo falan canım.
valla bu hafta fazla hırsılıyım inşallah iyi sonuç alırım köfteleri yakacam diye 45 dakika bisiklete bindim:) dışarıya çıkamazsam (hava bozuk çünkü) bir yarım saat daha binerim heralde :)

altta kalan yaglar gitti demek ki hilalim vücudu da yiyip şoklayınca verdin ama bundan sonra koruman daha önemli bak düğünün yaklaşıyor düğünün yemee :52::52::52::52::52::9::9::1::1:

kimsecikler yok galiba.
akşam yemeğimi yiyeceğim şimdi.
menümü yazayım arada kaynamasın

sabah: aç karnına 1 bardak lahana suyu
1 dilim tam buğday ekmeği,salatalık,domates,maydonoz,1 çay kaşığı bal,1 tane haşlanmış yumurta,papatya çayı

öğlen: 1 elma,1 tane kayısı 1 kase tarçınlı yoğurt

akşam: aç karnına 1 bardak lahana suyu
1 tabak kabak,biber,domates(karışık)haşlama yemek
1 bardak papatya çayı,1 elma

2.5 litre su
1 saat bisiklete bindim.

inşallah olacak canım dişimi tırnağıma takıp başaracağım bu işi evelallah.hele sizin verdiğiniz kiloları görünce 18 kilo 20 kilo vermişsiniz emekli olacaksınız her biriniz artık :) devamınıda biz getiririz inşalah

İnşallah sende o günleri görürsün Nermin'cim. Bundan 5 ay önce bende 85,5 kiloydum, Şimdi kendim bile şaşırıyorum. Gerçekten isteyince emin ol yapamayacağın hiç bişey yok.

Yerin o kadar belli ki canım. Şimdiden kara kara düşünmeye başladım. Sen bu hafta mezun olursan nasıl olacak diye. Çok alışmışım ben sana yaaaaa :14:

Bu arada maşallah 55 inde altına düştün. :nazar:

Şaşırıyorum biliyor musun nasıl vermişim o kadar diye aslında daha çok neden yıllarca bu kiloları vermediğime şaşırıyorum ya cidden önce ayaklarımıza yazık ..

Bide bana sor canım yaaaa. Seninkisi kadar uzunda değil. Sadece 5 ay. Rüya gibi. :9::nazar:

güzel vermişsin valla ben hep derdim 20kilo verilirmi diye isteyince veriliyormuş sayenizde öğrendim.inan 5 kilo verince bile hafiflik hissediyor insan kendinde oh be diyosun kıyafetler yakışmaya başlyor en önemlisi kendine güvenin geliyor..
sen ne kadar sürede verdin kiloyu

Benim içimden de 4-5 yaşlarında bir çocuk çıktı resmen. Çok ama çok güzel bir duygu. Umarım en kısa zamanda sende yaşarsın bu duyguyu.

Yaaaaaaaaaaa Hilal yaaaaaaa ben sen gidince napcam :26::14:

Sen almazsın gibi geliyor bana eğer sevdiceğin seni kandırmazsa. Ama alırsanda yerin hazır zaten burda :9:

O kadar olmuş mu Derya'cım yaaaa. Süpersin maşallah. :nazar:

Kızlar ben şimdilik kaçayım merak edersiniz diye geldiğim gibi size haber verdim yorgunum baya dinleneyim biraz ..

Hoşçakal canım. Dinlen güzelce.

kimsecikler yok galiba.
akşam yemeğimi yiyeceğim şimdi.
menümü yazayım arada kaynamasın

sabah: aç karnına 1 bardak lahana suyu
1 dilim tam buğday ekmeği,salatalık,domates,maydonoz,1 çay kaşığı bal,1 tane haşlanmış yumurta,papatya çayı

öğlen: 1 elma,1 tane kayısı 1 kase tarçınlı yoğurt

akşam: aç karnına 1 bardak lahana suyu
1 tabak kabak,biber,domates(karışık)haşlama yemek
1 bardak papatya çayı,1 elma

2.5 litre su
1 saat bisiklete bindim.

Menün gayet güzel olmuş canım. Afiyet olsun.

slm okuldan yeni geldim hemen burraya koştum:)

moralim sayenizde biraz düzeldi teşekkürler:) şimdi menümü yazym ama ben dukan diyeti yapmak istiyorum daha hızlı veriliyomuş heralde bana biraz bilgi verirmisiniz

menüm:
sabah: 1 dilim ekmek domates salatalık 1 kk peynir
öğlen:1 parça börek domates salatalık
akşam: 1 tabak ısbanak

slm okuldan yeni geldim hemen burraya koştum:)

moralim sayenizde biraz düzeldi teşekkürler:) şimdi menümü yazym ama ben dukan diyeti yapmak istiyorum daha hızlı veriliyomuş heralde bana biraz bilgi verirmisiniz

menüm:
sabah: 1 dilim ekmek domates salatalık 1 kk peynir
öğlen:1 parça börek domates salatalık
akşam: 1 tabak ısbanak

Afiyet olsun canım. Börek haricinde menün çok güzel. Bu arada bişey merak ettim senin okulun tam gün mü? Çünki öğle yemeklerini geçiştiriyor muşsun gibi geldi bana.

Bu arada ben sana dukan yada herhangi bir diyet önermiyorum. Çünki verilecek çok kilon var. Önemli olan hızlı kilo vermek değil. Kalıcı kilo vermek. Senin beslenme alışkanlığını düzeltip öyle devam etmen lazım. Zaten farkedeceksin ki sağlıklı beslendiğin zaman kilolar kendiliğinden gidiyor.

Sporunu ve suyunu yazmamışsın?

İnşallah sende o günleri görürsün Nermin'cim. Bundan 5 ay önce bende 85,5 kiloydum, Şimdi kendim bile şaşırıyorum. Gerçekten isteyince emin ol yapamayacağın hiç bişey yok.

Yerin o kadar belli ki canım. Şimdiden kara kara düşünmeye başladım. Sen bu hafta mezun olursan nasıl olacak diye. Çok alışmışım ben sana yaaaaa :14:

Bu arada maşallah 55 inde altına düştün. :nazar:

Bide bana sor canım yaaaa. Seninkisi kadar uzunda değil. Sadece 5 ay. Rüya gibi. :9::nazar:

Benim içimden de 4-5 yaşlarında bir çocuk çıktı resmen. Çok ama çok güzel bir duygu. Umarım en kısa zamanda sende yaşarsın bu duyguyu.

Yaaaaaaaaaaa Hilal yaaaaaaa ben sen gidince napcam :26::14:

Sen almazsın gibi geliyor bana eğer sevdiceğin seni kandırmazsa. Ama alırsanda yerin hazır zaten burda :9:

O kadar olmuş mu Derya'cım yaaaa. Süpersin maşallah. :nazar:

Hoşçakal canım. Dinlen güzelce.

Menün gayet güzel olmuş canım. Afiyet olsun.

inşallah o günlerş görürüm canım ya.seninki de çok büyük başarı özelliklede 5 ay gibi kısa sürede başarmış olman süper bakalım bizimki ne kadar sürecek.bu motive istikrar bitmez inşallah.

inşallah o günlerş görürüm canım ya.seninki de çok büyük başarı özelliklede 5 ay gibi kısa sürede başarmış olman süper bakalım bizimki ne kadar sürecek.bu motive istikrar bitmez inşallah.

Burda olmamızın amacı bu zaten canım. Birbirimizi motive etmek. Her zaman söylüyorum yine söyleyeceğim verdiğim bu kiloları tamamen takımıma borçluyum. Onların sayesinde oldu. :16:

Afiyet olsun canım. Börek haricinde menün çok güzel. Bu arada bişey merak ettim senin okulun tam gün mü? Çünki öğle yemeklerini geçiştiriyor muşsun gibi geldi bana.

Bu arada ben sana dukan yada herhangi bir diyet önermiyorum. Çünki verilecek çok kilon var. Önemli olan hızlı kilo vermek değil. Kalıcı kilo vermek. Senin beslenme alışkanlığını düzeltip öyle devam etmen lazım. Zaten farkedeceksin ki sağlıklı beslendiğin zaman kilolar kendiliğinden gidiyor.

Sporunu ve suyunu yazmamışsın?

ewt ebru ablam öğlenleri yanımda götürüp okulda yiyorum o yüzden fazla düzenli değil suyumu ölçmedim bu gün sporda yapmadım çünkü bu gece sadece 4 saat uyudum birazdan uyuycam:)

ewt ebru ablam öğlenleri yanımda götürüp okulda yiyorum o yüzden fazla düzenli değil suyumu ölçmedim bu gün sporda yapmadım çünkü bu gece sadece 4 saat uyudum birazdan uyuycam:)

O zaman öğlenleri tost yapabilirsin kendine. Yanına domates ve salatalık ayrıca ayran ekleyebilirsin. Hem daha doyurucu hemde sağlıklı olur senin için. Bence bu kadar erken bir saatte uyuma canım. Normalde yanlış hatırlamıyorsam ip atlıyordun. Bugün biraz spor yap sonra daha çok yorulup daha iyi uyursun. Bu saatte uyursan eğer gece tekrar kalkma durumun olabilir. Uyku düzenin bozulmasın.

Back
X