Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım. Börek haricinde menün çok güzel. Bu arada bişey merak ettim senin okulun tam gün mü? Çünki öğle yemeklerini geçiştiriyor muşsun gibi geldi bana.

Bu arada ben sana dukan yada herhangi bir diyet önermiyorum. Çünki verilecek çok kilon var. Önemli olan hızlı kilo vermek değil. Kalıcı kilo vermek. Senin beslenme alışkanlığını düzeltip öyle devam etmen lazım. Zaten farkedeceksin ki sağlıklı beslendiğin zaman kilolar kendiliğinden gidiyor.

Sporunu ve suyunu yazmamışsın?

ewt ebru ablam öğlenleri yanımda götürüp okulda yiyorum o yüzden fazla düzenli değil suyumu ölçmedim bu gün sporda yapmadım çünkü bu gece sadece 4 saat uyudum birazdan uyuycam:)

ben de eskisi kadar sık giremeceğim ama her fırsatta buradayım.haziran 15 inde 15 günlük bir izne gideceğiz temmuza 24 de de taşınıyoruz temennim o zamana kadar mezun olmak belki 57 kg ya düşünce de mezuniyetimi isterim zamanım kalmadı çünkü.ama bu sabah + çıktım 3gündür wc problemim var kötüyüm birazdan form çayı içeceğim karnım taş kesildi

ben de eskisi kadar sık giremeceğim ama her fırsatta buradayım.haziran 15 inde 15 günlük bir izne gideceğiz temmuza 24 de de taşınıyoruz temennim o zamana kadar mezun olmak belki 57 kg ya düşünce de mezuniyetimi isterim zamanım kalmadı çünkü.ama bu sabah + çıktım 3gündür wc problemim var kötüyüm birazdan form çayı içeceğim karnım taş kesildi

Seninde telaşlı günlerin başlıyor desene. İnşallah izne ayrılmadan hedef kilona ulaşırsın yoksa daha uzun sürecek. İnşallah form çayı işe yarar. Ben antibiyotik kullanıyorum yaaa bende de tam tersi oldu. Suda içerimiyorum ama çok su kaybım var.

Bugün Hatice hiç uğramadı yaaaaa. Pazartesi dönerim demişti bana ama bu saate mutlaka gelmesi lazımdı. Umarım bir sorun yoktur.

Selam kizlaaarrrr...
Bağlantı yine kötü, Hilal'i deli gibi merak ediyorum ama giremedim, şimdi hemen gecmise bakayım bı neler olmuş neler bitmis diye.

Bu arada da bağlantıyı yakalamışlar menümü de yazayım,

Dün;

Sabah, 1fincan Türk kahvesi :17:
Ara, 1 muz
Öğle, toplam yarım kase edecek sekilde sade nesfit+meyveli Müsli+yy süt
Aksam, 1kase yoğurt + 1dilim kepek ekmek
Su, 1,5 Ltd fln, 1 sise maden suyu

Bugün

Sabah, 2fincan turk kahvesi
Öğle, 1avuc kiraz
Ara, 1 muz
Aksama da karpuz yerim artık, yada yoğurt
Suyu 2 Lt. Ye tamamlarim

Seninde telaşlı günlerin başlıyor desene. İnşallah izne ayrılmadan hedef kilona ulaşırsın yoksa daha uzun sürecek. İnşallah form çayı işe yarar. Ben antibiyotik kullanıyorum yaaa bende de tam tersi oldu. Suda içerimiyorum ama çok su kaybım var.

evet izne gidene kadar 59 a düşsem daha ne isterim ama bu ara motivasyonum düştü biraz.

Selam kizlaaarrrr...
Bağlantı yine kötü, Hilal'i deli gibi merak ediyorum ama giremedim, şimdi hemen gecmise bakayım bı neler olmuş neler bitmis diye.

Bu arada da bağlantıyı yakalamışlar menümü de yazayım,

Dün;

Sabah, 1fincan Türk kahvesi :17:
Ara, 1 muz
Öğle, toplam yarım kase edecek sekilde sade nesfit+meyveli Müsli+yy süt
Aksam, 1kase yoğurt + 1dilim kepek ekmek
Su, 1,5 Ltd fln, 1 sise maden suyu

Bugün

Sabah, 2fincan turk kahvesi
Öğle, 1avuc kiraz
Ara, 1 muz
Aksama da karpuz yerim artık, yada yoğurt
Suyu 2 Lt. Ye tamamlarim

Canım dünün menüsü neysede bugün ki menüden ben bişey anlamadım. Özel bir diyet mi yapıyorsun. Hepsi meyve olmuş.

evet izne gidene kadar 59 a düşsem daha ne isterim ama bu ara motivasyonum düştü biraz.

Hayırdır Ayşe'cim yaaaa. Tayinden dolayımı bu motivasyon düşüşü. Bu arada bikaç gündür ben senin menüleri göremiyorum sanırım.

ben de menümü yazayım kızlar

sabah
1 dilim zeytinli ekmek
peynir
1 yumurta
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğle
1 tane özel soslu davuk
haslanmıs karısık sebze
yogurt

akşam
1 bardak sütlü nescafe
fındık
badem
2 tane hurma

sabah
1 dilim zeytinli ekmek
peynir
1 yumurta
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğle
1 tane özel soslu davuk
haslanmıs karısık sebze
yogurt

akşam
1 bardak sütlü nescafe
fındık
badem
2 tane hurma

Canım dünün menüsü neysede bugün ki menüden ben bişey anlamadım. Özel bir diyet mi yapıyorsun. Hepsi meyve olmuş.

Hayırdır Ayşe'cim yaaaa. Tayinden dolayımı bu motivasyon düşüşü. Bu arada bikaç gündür ben senin menüleri göremiyorum sanırım.

Yok canım ya özel bı diyet değil de, kızımda uğraşmaktan yemek yemeyi unutuyorum, hatırlayınca da saat gecti bari ağır bişeyler yeminim diye meyve yiyorum, zaten yazın meyveden başka bişeyler yiyemem ben kolay kolay. Bende yazınca farkettim ve aksama karpuz değil yoğurt yemeye karar verdim :1:

Hilal cok sevindim, olacak en normal, olumlu konusmalar bunlar.
Kilona da masallah
Kusumuz iki anlamda da yuvadan ucuyor desene:)

Yok canım ya özel bı diyet değil de, kızımda uğraşmaktan yemek yemeyi unutuyorum, hatırlayınca da saat gecti bari ağır bişeyler yeminim diye meyve yiyorum, zaten yazın meyveden başka bişeyler yiyemem ben kolay kolay. Bende yazınca farkettim ve aksama karpuz değil yoğurt yemeye karar verdim :1:

ben de yazın yemek yiyemem ya zaten o yüzden hep yazın kilo veririm :60: sırf sıvıyla beslenirim nerdeyse yani

Eda bir gunde o kadar meyve iyi degil sanki
Sok diyet gibi olmus:)

Funda ozel soslu tavugu illa kusbasi seklinde yapmak gerekmez di mi
İzgaralik parca tavuga da yapilabilir mi?
Sosu pistikten sonra servis ederken mi ekliyorsun tavada pisiriyo msn biraz?

canım 1 haftadır rahatsızım midem kötü,başım dönüyor hiç keyfim yok.menü yazmadım kraker peynir falan yedim tuzlu şeyler bastırsın diye midemi.şimdi de başım dönüyor kafam kazan gibi.inş. bir az önce geçer artık yapmam gereken bir ton iş var

sabah
1 dilim zeytinli ekmek
peynir
1 yumurta
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğle
1 tane özel soslu davuk
haslanmıs karısık sebze
yogurt

akşam
1 bardak sütlü nescafe
fındık
badem
2 tane hurma

afiyet olsun canım güzel olmuş:46:

Eda bir gunde o kadar meyve iyi degil sanki
Sok diyet gibi olmus:)

Funda ozel soslu tavugu illa kusbasi seklinde yapmak gerekmez di mi
İzgaralik parca tavuga da yapilabilir mi?
Sosu pistikten sonra servis ederken mi ekliyorsun tavada pisiriyo msn biraz?

yok cnm ben ızgaralık tavukla kanatla falan da yapıyorum zaten normal tavuguda kusbası dogramıyorum ben ya
tavuklara pişmeden sosu sürüyorum sonra tavada sosla beraber kısık ateste pişiriyorum

Valla benim icin yaz kis bahar fark etmiyor hep yiyebiliyorum :))

canım 1 haftadır rahatsızım midem kötü,başım dönüyor hiç keyfim yok.menü yazmadım kraker peynir falan yedim tuzlu şeyler bastırsın diye midemi.şimdi de başım dönüyor kafam kazan gibi.inş. bir az önce geçer artık yapmam gereken bir ton iş var

ayy acaba tasınma olayını mı cok takıyorsun ki kafana böyle oluyorsun takma canım ya bakarsın umdugundan daha iyi olur sizin için

afiyet olsun canım güzel olmuş:46:

teşekkür ederim

Son düzenleme:

sabah
1 dilim zeytinli ekmek
peynir
1 yumurta
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğle
1 tane özel soslu davuk
haslanmıs karısık sebze
yogurt

akşam
1 bardak sütlü nescafe
fındık
badem
2 tane hurma

Afiyet olsun turticim güzel olmuş menün.

Bencede daha faydalı bişey ye akşama. Çünki güzel olmamış menün. Bence öğünlerini atlama canım. Yoksa ilerde kilo vermen çok zor olur.

Hilal cok sevindim, olacak en normal, olumlu konusmalar bunlar.
Kilona da masallah
Kusumuz iki anlamda da yuvadan ucuyor desene:)

Sorma Betül yaaaaaa. Uçuyor valla göz göre göre :9:

Canım benim yaaaaa doktora gitmedin mi sen? Bu arada regl noldu, bitti mi?

Sen şimdi boşver işi gücü. Sağlık daha önemli. İşi nasıl olsa yaparsın.

Back
X