Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nermin sanirim cok kullaninca bunye ona alisiyor kullanmadan tuvalete cikmakta zorluk yasaniyor
Ben kullanmadim ama oyle duydum
ishal yapıyo ve doğal olarak karın ağrısı da ama işe yarıyo metabolizmayi hızlandırıyo
Gunaydiiin herkeseee
Ben bugun sebze + proteine gectim sonundaa
Ama korkuyorum birden ataktaki kilomdan geri yukari cikarim diye:)) ayni kalsa bile yeter:))
O yuzden sebzelerde cosmamam gerekiyor sanirim:))
Bu arada reyhan abla karnabahar bulamadim ben, belki de iyi oldu yukardaki sebeptwn dolayi
Dun ki msjlar kime atiliyordu kizlar :26:
Bu arada dun 1 saat 30 dak yuruyus yaptikk![]()
Biz de öyle yaptık.Biz Kasım ayında evlendik.Şubat ayında eşimin yanına tain oldum.(Düğün yazın olacağı için ağustosta tainim çıkmaz falan dedik.Riske atmadık.) Temuz ayında da düğün yaptık.Çevremde ki pek çok arkadaşım da öyle yaptı.Aileler kabul ettikten sonra sorun yok.
Canım bende yardım etmeye çalışırım.Bazı şeyleri tam bilmiyorum Hilal in de dediği gibi bu akşam anlatırsınız.Herşeyi öğrenmiş oluruz.
Zaten su anki zor kilo verişlerin zamanında yaptıgım bilinçsiz sok diyetlere bağlı olduğunu düşünüyorum,malesef burayı keşfetmeme kadar birkaç sok deneyimim olmuştu, iyi kilo vermiştim ama sonra geri geldi tabi.![]()
68.8...oleyy.tartıda 68 rakamını ucundan da olsa gördüm yaa ölsemde gam yemem:))))
form çayı kullanan varmı? çok kullanınca sorun yaratırmı acaba ya?
21/05 MSJ SAYIMI
Betul 19
Ladyline 28
tadLi 13
Uzayim 10
eski_bir_masal: 40
elmali turta ?
ucuk mavi 9
angelic ?
niyal ?
zaum 10
gurbet_dmr 16
chika ?
Kızlar ben bugün 63.5u gördüm tartı da :26:
Neeeeee 63,5 mu, 53,5 mu?
63,5 sa eğer tartı yanlıştır. 10 kilo birden alamazsın herhalde![]()
53.5 tabiki canım aman aman ayy korktum valla 60ları okuyunca bir daha görmeyeyim mümkünseee
Bende görünce şok oldum zaten. Noluyor diye. 50 ye kadar yolu var canım. Stresten gidiyordur belki. Mutlaka durur bir yerde.
Kızlar ben bugün 63.5u gördüm tartı da :26:
53.5 tabiki canım aman aman ayy korktum valla 60ları okuyunca bir daha görmeyeyim mümkünseee
hilalcim bir an gözlerim fal taşı gibi açıldı 63,5 deyince
aç mı geziyorsun dikkat et kendine canım ama 53,5 da süper hani![]()
daha önce kullanmıştım işe yarıyor da işte sonrasında bünye ona alışınca sürekli kullanman gerekiyor o da kötü yani.neyse bakalım bitkisel bişeyler bulıurm internette belki:)
senin diyet nasıl gidiyor gelişme varmı ben sadece diyet yaparsam kilo veremiyorum sporla beraber olursa o zman işe yarıyor bende özelliklede yürüşüş çok işe yarıyor sende fırsat buldukça yürü hiç boş geçme :)
Kızlar dayanamadım tartıldimm,
Sözüm var çünkü bu hafta hepinize gram değil de kilo vericim diye.. 89'lardayim 2 sene sonra ilk defaaaaaaaaa..
İnşallah cumaya kadar 88 kusur olsa 88.9'a bile raziyim yani.. Bu cuma kına var bı de, haftasına da düğün, düğüne kadar da bı 1,5 - 2 versem supppper olur..
seninki sitrestendir hilalciğim düğün bitene kadar ne yersen yaramaz sana düğünden sonra başlar yaramaya :)
ewt bnde haftanın 4 gunu spor yapıyrm ve hafifledigimi hissediyorum sanırım ise yarıyo cuma günü tartilicam görecez bakalım![]()
Bu kadar kısa zamanda olmasa iyiymiş o zaman
düğüne kadar 50 yi görürsün istemesende inşallah bir an önce evlenirsinizde sen eriyip tükenmeden.sonra sevdiceğine dersin senin için mum gibi eridim kaldım diye:)