Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

21/05 MSJ SAYIMI

Betul 19
Ladyline 28
tadLi 13
Uzayim 10
eski_bir_masal?
elmali turta ?
ucuk mavi 9
angelic ?
niyal ?
zaum 10
gurbet_dmr 16
chika ?

Nermin sanirim cok kullaninca bunye ona alisiyor kullanmadan tuvalete cikmakta zorluk yasaniyor
Ben kullanmadim ama oyle duydum

bende öle duymuştum ama diyet yaptığım zaman kabızlık sorunu yaşıyorum buda şişkinlik yapıyor rahatsız oluyorum suyuda çok içiyorum ama yinede fayda etmiyor:(

ishal yapıyo ve doğal olarak karın ağrısı da ama işe yarıyo metabolizmayi hızlandırıyo

daha önce kullanmıştım işe yarıyor da işte sonrasında bünye ona alışınca sürekli kullanman gerekiyor o da kötü yani.neyse bakalım bitkisel bişeyler bulıurm internette belki:)

senin diyet nasıl gidiyor gelişme varmı ben sadece diyet yaparsam kilo veremiyorum sporla beraber olursa o zman işe yarıyor bende özelliklede yürüşüş çok işe yarıyor sende fırsat buldukça yürü hiç boş geçme :)

Gunaydiiin herkeseee

Ben bugun sebze + proteine gectim sonundaa
Ama korkuyorum birden ataktaki kilomdan geri yukari cikarim diye:)) ayni kalsa bile yeter:))
O yuzden sebzelerde cosmamam gerekiyor sanirim:))

Bu arada reyhan abla karnabahar bulamadim ben, belki de iyi oldu yukardaki sebeptwn dolayi

Betül ilk bir kaç gün artı çıkabilirsin ama dönüyor sonra normale yine de sebze miktarını abartma sen ..

Dun ki msjlar kime atiliyordu kizlar :26:

Bu arada dun 1 saat 30 dak yuruyus yaptikk :66:

Ohh ne güzel olmuş Gönüll ..

Biz de öyle yaptık.Biz Kasım ayında evlendik.Şubat ayında eşimin yanına tain oldum.(Düğün yazın olacağı için ağustosta tainim çıkmaz falan dedik.Riske atmadık.) Temuz ayında da düğün yaptık.Çevremde ki pek çok arkadaşım da öyle yaptı.Aileler kabul ettikten sonra sorun yok.

Canım bende yardım etmeye çalışırım.Bazı şeyleri tam bilmiyorum Hilal in de dediği gibi bu akşam anlatırsınız.Herşeyi öğrenmiş oluruz.:16:

Ayy inşallah hallederiz bakalım güzel haberler bunlar ..

Anlatalım canım birazdan ..

Zaten su anki zor kilo verişlerin zamanında yaptıgım bilinçsiz sok diyetlere bağlı olduğunu düşünüyorum,malesef burayı keşfetmeme kadar birkaç sok deneyimim olmuştu, iyi kilo vermiştim ama sonra geri geldi tabi.:31:

Aynı şekilde benim de vücut diyete bağışıklık kazanıyor bir süre sonra ..

68.8...oleyy.tartıda 68 rakamını ucundan da olsa gördüm yaa ölsemde gam yemem:))))

Tebrik ederim Reyhan abla ..

form çayı kullanan varmı? çok kullanınca sorun yaratırmı acaba ya?

Aman çok sık kullanma.
O çaylar bağırsaklardaki tüylerin yok olmasını sağlıyor ( dışkının çıkması için ittiren ) sonra onları kullanmadan çıkamıyorsun hatta bağırsakların hassassa veya çok abartırsan bağırsak düğümlenmesine bile neden olabiliyor.
Bir düzene bağlamadan haftada 2 yi geçmeyecek şekilde kullanmanı tavsiye ederim.

21/05 MSJ SAYIMI

Betul 19
Ladyline 28
tadLi 13
Uzayim 10
eski_bir_masal: 40
elmali turta ?
ucuk mavi 9
angelic ?
niyal ?
zaum 10
gurbet_dmr 16
chika ?

Eline sağlık canım benim de 40

21/05 MSJ SAYIMI

Betul 19
Ladyline 28
tadLi 13
Uzayim 10
eski_bir_masal40
elmali turta ?
ucuk mavi 9
angelic ?
niyal ?
zaum 10
gurbet_dmr 16
chika ?

hilalcim bir an gözlerim fal taşı gibi açıldı 63,5 deyince:1:
aç mı geziyorsun dikkat et kendine canım ama 53,5 da süper hani:23:

Ben hala 50li kiloları söylemeye alışamadım Ayşe'cim ne yazık ki :26:
Emin ol aç gezmiyorum dün yediklerimi yazdım ama kötü örnek diye sil dedi Ebruyla Betül sildim ben de heralde bir süre daha devam edecek böyle ..

daha önce kullanmıştım işe yarıyor da işte sonrasında bünye ona alışınca sürekli kullanman gerekiyor o da kötü yani.neyse bakalım bitkisel bişeyler bulıurm internette belki:)

senin diyet nasıl gidiyor gelişme varmı ben sadece diyet yaparsam kilo veremiyorum sporla beraber olursa o zman işe yarıyor bende özelliklede yürüşüş çok işe yarıyor sende fırsat buldukça yürü hiç boş geçme :)

ewt bnde haftanın 4 gunu spor yapıyrm ve hafifledigimi hissediyorum sanırım ise yarıyo cuma günü tartilicam görecez bakalım :1:

Kızlar dayanamadım tartıldimm, :17:
Sözüm var çünkü bu hafta hepinize gram değil de kilo vericim diye.. 89'lardayim 2 sene sonra ilk defaaaaaaaaa.. :52:
İnşallah cumaya kadar 88 kusur olsa 88.9'a bile raziyim yani.. Bu cuma kına var bı de, haftasına da düğün, düğüne kadar da bı 1,5 - 2 versem supppper olur..

Kızlar dayanamadım tartıldimm, :17:
Sözüm var çünkü bu hafta hepinize gram değil de kilo vericim diye.. 89'lardayim 2 sene sonra ilk defaaaaaaaaa.. :52:
İnşallah cumaya kadar 88 kusur olsa 88.9'a bile raziyim yani.. Bu cuma kına var bı de, haftasına da düğün, düğüne kadar da bı 1,5 - 2 versem supppper olur..

Hadi bakalım Eda'cım güveniyorum bu hafta sana ..

Back
X