Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yok cnm ya o salaklıgı bir kere yaptım ben eşikten döndüm çok şükür :60: daha da yapmam bir de yaş ilerleyince mantık daha baskın oluyor sanırım ben önceden çok duygularımla hareket ederdim şimdi mantıgım daha baskın tabi arada salak duygularım olaya el atmıyor değil :1:

ay baba faktörü önemli tabi benim babam olmadıgı içüün okudugum yerde istanbula uzak oldugu için annem de gelemezdi cart curt cok rahattım yani öyle rahattım ki ben üniye dereceyle girmiştim 3 yerden burs alıyordum üstüne ögrenim kredisi yani paraya para demiyordum türkiyeyi geziyordum durmadan annem daha benim gittiğim yerleri bilmez bile şimdi anlatınca şaşırıyor vay adi seni diye :60: 11 ay boyunca istanbula gelmedim hiç ben annem sonunda telefon açtı işte mezuniyetime 1 hafta var ya dedi yarın gelirsin yada bir daha bu eve gelme diye baya ciddiydi ama ben nasıl yusuf yusuf bir toplanmısım o akşam sabahına istanbuldaydım :60:1 hafta sonra geri döndüm mezuniyet törenim için :60: yani şimdi benim bir kızım olsa çok şanssız olacak anasının okurken yemedigi halt kalmamıs beni kandıramayacak yani :60:

demek eşikten döndün ha sen o yüzden böyle tedbirlisin anladım :)inşallah bulursun en zengininden en kıdemlisinden birtane:)
üniversitede ekmek elden su gölden anneni bile unutmuşsun.hiçmi özlemedin 11 ayda arada anneciğinide gezdireydin:).biz de istanbulda oturyoduk ben edirnede okudum ama 15 günde olmadı ayda bir giderdim dayanamazdım:)ne yalan söleyeyim bende kızıma karşı temkinli olurum boş bırakmam insan görüp yaşayınca ona göre hareket ediyor :)

merhaba kızlar amcam gelmiş yurt dışından onun yanına gidicem şimdi büyük ihtimal yazamam akşam geç dönerim sporda yapamıycam offffff

ayh ne hayallerle geldiydi nasıl gitti :60: :60:

oda birşey mi hilalim yaw be hamileliğimde 34 bedene düşmeyi planlıyoruebru şallı gibi kilo almıcam kilo vericem :60: :60:

Aman neyimiz eksik turtam 34 beden hamile kıyafeti bulamayıp özel bile diktiririz :60:

:60: yaa annemi ameliyat ettircemiz zaman bir beyin cerrahı vardı ameliyathaneden çıkıyordu adam bilmem kaç saat ameliyatta bryin kesmiş falan sonra yemek yicem et söyleyin dedi asistanına da ben şöyle bir bakmıstım adama ne mide varmış diye :60: :60: ama insanüstü yaratık bu cerrahlar yaw

Ben en çok kadın doğumculara acıyorum, insan cinsellikten soğur yahu ..

İlahi Hilal yaaaaaaaaaa sen iyice uçtun, bende öldüm gülmekten :60:

Gönül küvette bili yazıyordu :9:

Aklım başımda değil Ebru'cum ya sevdiceğim ne zaman gelecek diye heyecandayım bu günlerdee ..

Hee dimi :60:
Elinde telefon altında bisiklet duşa giriyordu :60:

herhalde ebrum yaa zengin koca istiyorum valla bu kadar söylemeye bence en zengininden bulucam inş. :60: ben ünide bile garanticiyimdim ya ev arkadasım astsubaydı kira derdimiz yoktu senelik anlaşmıştı biz gelmeden yiyecekler askeri kantinden yarı yarıya geliyordu kuaförümüz askeriyenin kuaförüydü herşey yarı yarıyaydı altında arabası vardı geziyorduk durmadan :60: bende hep erkeklerle daha iyi anlastım ya zaten ev olayında erkek daha iyi oluyor bir yerde :1:

Kız yoksa sevgilin onun arkadaşı mıydı?

yok cnm ya o salaklıgı bir kere yaptım ben eşikten döndüm çok şükür :60: daha da yapmam bir de yaş ilerleyince mantık daha baskın oluyor sanırım ben önceden çok duygularımla hareket ederdim şimdi mantıgım daha baskın tabi arada salak duygularım olaya el atmıyor değil :1:

ay baba faktörü önemli tabi benim babam olmadıgı içüün okudugum yerde istanbula uzak oldugu için annem de gelemezdi cart curt cok rahattım yani öyle rahattım ki ben üniye dereceyle girmiştim 3 yerden burs alıyordum üstüne ögrenim kredisi yani paraya para demiyordum türkiyeyi geziyordum durmadan annem daha benim gittiğim yerleri bilmez bile şimdi anlatınca şaşırıyor vay adi seni diye :60: 11 ay boyunca istanbula gelmedim hiç ben annem sonunda telefon açtı işte mezuniyetime 1 hafta var ya dedi yarın gelirsin yada bir daha bu eve gelme diye baya ciddiydi ama ben nasıl yusuf yusuf bir toplanmısım o akşam sabahına istanbuldaydım :60:1 hafta sonra geri döndüm mezuniyet törenim için :60: yani şimdi benim bir kızım olsa çok şanssız olacak anasının okurken yemedigi halt kalmamıs beni kandıramayacak yani :60:

60::60:
merhaba kızlar amcam gelmiş yurt dışından onun yanına gidicem şimdi büyük ihtimal yazamam akşam geç dönerim sporda yapamıycam offffff
İyi eğlenceler Zelişş ..

Kızlar ya bir şey anlatacağım ama dalga geçmeyin.
Şimdi sevdiceğim hastane de sırayla röntgen tomografi ve emara girdi ben de şimdi elliyorlardır çekerken diye kıskanıyorum sinir oldum yahu :60:
Aman diyorum her şeyi öğrenip yanında sırt çantası gibi gezsem de benden başkasının dokunmasına alerjisi var diye atlasam mı diyorum pff :26:

bugünkü menüm
kahvaltı: 1dilim tam buğday ekmeği,salamlı sahanda yumurta,domates,salatalık,peynir,2 tane zeydin,şekersiz çay
ara : 1 tane elma
öğlen: 1 kaşık bulgur pilavı ve 1 tabak haşlama tavuk,1 tane soda
akşam: kabak haşlama üzerine sarımsaklı yoğurt üzerine pul biberi(henüz yemedim böyle planlıyorum)
2.5 litre su
1 saat bisiklet(hilalin gazıyla )
40 dakika yürüyüş

bugünkü menüm
kahvaltı: 1dilim tam buğday ekmeği,salamlı sahanda yumurta,domates,salatalık,peynir,2 tane zeydin,şekersiz çay
akşam: kabak haşlama üzerine sarımsaklı yoğurt üzerine pul biberi(henüz yemedim böyle planlıyorum)
2.5 litre su
40 dakika yürüyüş

Ohh ne güzel bir menü günün menüsü seçtim gitti :nazar:
Yalnız şey diyeceğim Nermin yarına falan kaldıysa bulgur pilavı yarın yeme olur mu şişkinlik yapar fazla çıkarsın.

Ben de yazayım menümü ..

Sabah :

- 1 bardak süt ( gece başının ağrısına iyi gelir diye kandırdı oda arkadaşım browni yemiştim 1 tane onun tokluğu vardı sanırım.)

Öğle :

- 4 kaşık bulgur pilavı
- et döner
- yoğurt
- soğan
- Dukan dondurma

Sıvı :

- 2 litre kadar su

demek eşikten döndün ha sen o yüzden böyle tedbirlisin anladım :)inşallah bulursun en zengininden en kıdemlisinden birtane:)
üniversitede ekmek elden su gölden anneni bile unutmuşsun.hiçmi özlemedin 11 ayda arada anneciğinide gezdireydin:).biz de istanbulda oturyoduk ben edirnede okudum ama 15 günde olmadı ayda bir giderdim dayanamazdım:)ne yalan söleyeyim bende kızıma karşı temkinli olurum boş bırakmam insan görüp yaşayınca ona göre hareket ediyor :)

inş. canım :1: yok valla o dönemlerde annemle aramız bozuktu tam ergen dönemlerimdi :60: hatta sırf o yüzden şehir dışı yazdım kaçmak içüün evden üniden sonra düzeldik biraz yani :1: birde ben ne bileyim evden 200 senede ayrı kalsam cok özlemem yani kimseyi özlemem herhalde öyle cok sevgi pıtırcıgı bir insan değilim yani :60: biraz odunumdur :1:

Şimdi sevdiceğim hastane de sırayla röntgen tomografi ve emara girdi ben de şimdi elliyorlardır çekerken diye kıskanıyorum sinir oldum yahu :60:
Aman diyorum her şeyi öğrenip yanında sırt çantası gibi gezsem de benden başkasının dokunmasına alerjisi var diye atlasam mı diyorum pff :26:

:60: ayy sende benim gibi çok kıskançsın hilalim yaw bana kalsa sevgilim oalcak adamı kapatırım bir odaya daha da cıkartmam ordan :60:

bugünkü menüm
2.5 litre su
40 dakika yürüyüş

menün çokgüzel olmuş cnm afiyet olsun

:60: ayy sende benim gibi çok kıskançsın hilalim yaw bana kalsa sevgilim oalcak adamı kapatırım bir odaya daha da cıkartmam ordan :60:

Valla çok güzel olur ya işin kötüsü ben sadece kızlardan da kıskanmıyorum :60:
Geçenlerde bir tartıştık kuzeni var 3 yaşında benim aşkımsın başkasına aşkım diyemezsin diye vızıldayıp duruyor dedim sen yüz veriyorsun ondan öyle oluyor :60:

Ben de yazayım menümü ..

Sabah :

- 1 bardak süt ( gece başının ağrısına iyi gelir diye kandırdı oda arkadaşım browni yemiştim 1 tane onun tokluğu vardı sanırım.)

Öğle :

- 4 kaşık bulgur pilavı
- et döner
- yoğurt
- soğan
- Dukan dondurma

Sıvı :

- 2 litre kadar su

menün güzel olmuş hilalimde sen bu kadar yermiydin öğlen uçmuşsun klasik hilal menüsüne göre :60:

bu arada öbür mesaja yazdım sanıyordum yok canum ev arkadasım erkek arkadasımla alakası yoktu o baska bir astsubaydı ben zaten ordunun ada kısmındakilerin bütün rütbelilerini tanıyordum sanırım o dönemde ama çok işime yaradılar ya mezun olduktan sonra iş bulurkende onların ismini veriyordum :60: bazı firmalar referans yoksa devlet memuru tanıdık istiyorlar buda yeni türemiş herhalde çok ilginç

ben de bugun kü menümü yazayım

sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
kaşar
salatalık

ara
1 bardak nescafe

öğlen
1 tabak börülce yemegi
1 kase yogurt

akşam
1 bardak sütlü nescafe
az kuru meyve
az badem

menün güzel olmuş hilalimde sen bu kadar yermiydin öğlen uçmuşsun klasik hilal menüsüne göre :60:

bu arada öbür mesaja yazdım sanıyordum yok canum ev arkadasım erkek arkadasımla alakası yoktu o baska bir astsubaydı ben zaten ordunun ada kısmındakilerin bütün rütbelilerini tanıyordum sanırım o dönemde ama çok işime yaradılar ya mezun olduktan sonra iş bulurkende onların ismini veriyordum :60: bazı firmalar referans yoksa devlet memuru tanıdık istiyorlar buda yeni türemiş herhalde çok ilginç

Ayy ne biliyim bulgur pilavı isteyip duruyormuş canım turtam :1:

Allah Allah ilginç devlet memuru tanıdık nedir ya sanki kredi çekiyorsun ..

kıskançlık ugruna herşey mübahtır hilalim :47::47: :60: :60:

İşte turtam ya :60:

sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
kaşar
salatalık

ara
1 bardak nescafe

öğlen
1 tabak börülce yemegi
1 kase yogurt

akşam
1 bardak sütlü nescafe
az kuru meyve
az badem

Ayy ne biliyim bulgur pilavı isteyip duruyormuş canım turtam :1:

Allah Allah ilginç devlet memuru tanıdık nedir ya sanki kredi çekiyorsun ..

kıskançlık ugruna herşey mübahtır hilalim :47::47: :60: :60:

İşte turtam ya :60:

sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
kaşar
salatalık

ara
1 bardak nescafe

öğlen
1 tabak börülce yemegi
1 kase yogurt

akşam
1 bardak sütlü nescafe
az kuru meyve
az badem

[/COLOR]
Nasıl 1000 kalori ya ben anlamıyorum.Kaç saatte bin kalori yakıyorsunuz? Ya ben koşu bandında bir saat yürüyorum arada koşuyorum. sonuç 300 kalori.1000 olması için 3,5 saat yürümem lazım. Maşallah size.

evet 3 saatten fazla sürdü. yusuf yusuf yaptım sorma:27: şimdi tekrar yapcamda koşu bandının kablosu çıkmış takamıyorum

kız alemsin he allahtan sadece tomogfrafi birde prostat kontrolü falan olsa önce hastaneyi birbire katar sonrada doktoru döverdin heralde :)

Back
X