yok cnm ya o salaklıgı bir kere yaptım ben eşikten döndüm çok şükürdaha da yapmam bir de yaş ilerleyince mantık daha baskın oluyor sanırım ben önceden çok duygularımla hareket ederdim şimdi mantıgım daha baskın tabi arada salak duygularım olaya el atmıyor değil
ay baba faktörü önemli tabi benim babam olmadıgı içüün okudugum yerde istanbula uzak oldugu için annem de gelemezdi cart curt cok rahattım yani öyle rahattım ki ben üniye dereceyle girmiştim 3 yerden burs alıyordum üstüne ögrenim kredisi yani paraya para demiyordum türkiyeyi geziyordum durmadan annem daha benim gittiğim yerleri bilmez bile şimdi anlatınca şaşırıyor vay adi seni diye11 ay boyunca istanbula gelmedim hiç ben annem sonunda telefon açtı işte mezuniyetime 1 hafta var ya dedi yarın gelirsin yada bir daha bu eve gelme diye baya ciddiydi ama ben nasıl yusuf yusuf bir toplanmısım o akşam sabahına istanbuldaydım
1 hafta sonra geri döndüm mezuniyet törenim için
yani şimdi benim bir kızım olsa çok şanssız olacak anasının okurken yemedigi halt kalmamıs beni kandıramayacak yani
![]()
demek eşikten döndün ha sen o yüzden böyle tedbirlisin anladım :)inşallah bulursun en zengininden en kıdemlisinden birtane:)
üniversitede ekmek elden su gölden anneni bile unutmuşsun.hiçmi özlemedin 11 ayda arada anneciğinide gezdireydin:).biz de istanbulda oturyoduk ben edirnede okudum ama 15 günde olmadı ayda bir giderdim dayanamazdım:)ne yalan söleyeyim bende kızıma karşı temkinli olurum boş bırakmam insan görüp yaşayınca ona göre hareket ediyor :)