Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba arkadaslar

Sabah 9da kalktim ama giremedim alelacele ciktim evde okul alisverisine gittik
Simdi biti yemek yiycem
İnternet paketim bitmis cafenin wireless indan giriyorum :))

Paketi yenileyene kadar yoldan takip edemiycem sizi iyi oluyordu yolda gecmisi okyyup vakit kazaniyordum :1:

Bugun neden kimse ugramamiss?
Yarim cuma yaa
Ne cabuk geciyo gunler:)

Kizlar menu yazayim

Sabah 9da

Birqz peynir
1 bardk yagsiz sut
1 domates
1 slatalik

Oglen 12
Karisik izgara -4 kofte , buyuk bir parca tavuk-
Yaninda az salata
Ayran

Aksam - simdiden belli-

2-3 kasik kiymali semizotu
Ve yogurt

Bu kadar sebze yiyince insallah tartida + cikmam bir anda

nasılsınız kızlar?
işlerim bitti artık izini bekliyoruz
kilom pek parlak değil dikkat etmeye başladım eşimle yarış yapıyoruz beyim 75 kilo neresinden verecekse kilo verecek benimle:1:
sizinle birlikte izne gidene kadar burda oluyum diyorum tabi izniniz olursa
bu arada oğlum 3 gün önce yürümeye basladı artık hiç oturmuyo o nereye ben oraya
umarım herkeste bıraktığım gibi iyidir sizleride özledim,

kızlar 57.5 kiloyum ama çok fazla fark var mezroda malasef kötü yönde
38 bedene oluyorum geçen hafta sonu kot aldım malesef 32 beden eşimde 32 beden aldı aynı giyiniyoruz eşimle moral bozucu bir durum sizler kaç kiloda kaç beden kot giyiyorsunuz yazarsanız seviniri
sporada başladım bol proteine , dukanla devam edeceğim bakalım
ay ne çok yazdım böyle yoruldum yarın sabah aranızda olurum inşallah

Hoşgeldin Gülçin'cim. Özledik seni. Uğramaz oldun artık. Oğlunun yürümesine çok sevindim. Demiştik dimi biz sana. Bu arada ben 68 kiloda 30 beden kot giyiyorum. Burdan ayrılmak yaramamış sana. İnşallah biran önce kavuşursun istediğin kiloya.

Herkes çıkmış ama ben yinede menümü yazayım.Sonra geçmişe göz atayım.
MENÜM
SABAH(08:00)
1 bardak kefir

KAHVALTI(09:00)
Melemen
Yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
Peynir

ÖĞLE
Az tavuk döner
Salata

AKŞAM
Patlıcanlı etli yemek yarım tabaktan az
Salata
1 kase cacık
Sonrasında 6 fındık

Afiyet olsun Hatice'cim çok güzel olmuş menü.

Merhaba
Herkes cikmis yine:)
Yoldayim ben de simdi eve donuyorum

Menumu yazayim

Sabah
Kasarli krep
Peynirli omlet
5i bir arada cay

Ogle
200 gr light yogurt

Aksam
Adana -sadce eti-
2 tane de tavuk kanadi
Zero

Senin menülere artık diyecek hiç bişey yok Betül'cüm. :9:

nasılsınız kızlaar..
menümü yazayım bu arada

sabah
1 haşl.yumurta
1 dilim dukan ekmek
peynir azcık

öğle
haşl.1 tavuk but
yoğurt
acıbiber turşusu

ara
bitki çayları
light gazoz

akşam
kıymalı yumurta
1 dilim dukan ekmek

ara
light gazoz
yarım dilim dukan kurabiye

Afiyet olsun ablacım. Güzel menü.

Tüm Türkiye de öğretmenler ilk kez iş bıraktı değil mi?

Bizim hastane çalıştı canım. Ayrıca benim kızımın okulundaki öğretmenlerde çalıştı. Dün maliyede işim vardı onlarında tek veznesi çalışıyordu.

:16:Herkese günaydınlar:16:
:16:

Günaydın canım :9:

Kizlar menu yazayim

Sabah 9da

Birqz peynir
1 bardk yagsiz sut
1 domates
1 slatalik

Oglen 12
Yaninda az salata
Ayran

Aksam - simdiden belli-

Ve yogurt

Ayyy iyiki hatırlattın Betül yaaa sen + çıkmam deyince benim tartı geldi aklıma. Tartımın pili bitti. Pil almam lazım. Menün çok güzel afiyet olsun bu arada.

Günaydın diyeceğim kızlar ama saat 1 olmuş. Bugün izinliyim evdeyim. Birazcık uyuyayım dedim abartmışım. 12,30 da kalktım :9:

Bu arada ben unutmuşum bugün şivlilik olduğunu izni yanlış bir günde almışım. Sabahın saat 8 inden beri kapı sürekli çalıyor. Yattım ama nasıl yattım bana sorun.

Aklıma gelmişken herkesin regaip kandili mübarek olsun.

Bugün ve dün akşam kimse uğramamış topiğe. Yarın cuma, umarım cuma öncesi bu kötü etkilemez takımı.

Bende şimdi çıkıyorum biraz yapmam gereken işler var. Uğrarım yine arada.

Bugun neden kimse ugramamiss?
Yarim cuma yaa
Ne cabuk geciyo gunler:)
Evet çok çabuk geçiyor.Özellikle bu haftayı hiç anlamadım.Hergün biryerlerde düzenim bozuldu.Diyet yapılacaksa evden dışarı çıkılmamalı.

Kizlar menu yazayim

Sabah 9da

Birqz peynir
1 bardk yagsiz sut
1 domates
1 slatalik

Oglen 12
Yaninda az salata
Ayran

Aksam - simdiden belli-

Ve yogurt

Afiyet olsun canım gayet güzel.
BEn simdi cikiyorum 7 gibi gorusuruz:)
Görüşürüz.

Günaydın diyeceğim kızlar ama saat 1 olmuş. Bugün izinliyim evdeyim. Birazcık uyuyayım dedim abartmışım. 12,30 da kalktım :9:

Bu arada ben unutmuşum bugün şivlilik olduğunu izni yanlış bir günde almışım. Sabahın saat 8 inden beri kapı sürekli çalıyor. Yattım ama nasıl yattım bana sorun.

Bugün ve dün akşam kimse uğramamış topiğe. Yarın cuma, umarım cuma öncesi bu kötü etkilemez takımı.
Seninde kandilin mübarek olsun canım.TABİİ HERKESİN E KANİLİ MÜBAREK OLSUN.
Bu arada Ebucum grevde gönüllülük esas olduğu için herkes iş bırakmadı ama bence bırakmalıydı.Birlikten kuvvet doğar.
Görüşürüz canım.

Selam ey ahali sabah islerim vardi ancak girebildm, fazla kimsede ugramamis zaten bu arada Regaib kandiliniz mubarek olsun hayirlara vesile olur ins hepimiz icin ...

Hiç kimse yok neredesiniz kızlar? Bu arada HATIRLATMA dün kü ve bugün kü mesajlar bana atılıyor.

Hemen atayim unutmustum :1:

Kizlar menu yazayim

Sabah 9da

Birqz peynir
1 bardk yagsiz sut
1 domates
1 slatalik

Oglen 12
Yaninda az salata
Ayran

Aksam - simdiden belli-

Ve yogurt

Valla super menu atagi atlattin demi betul, sebzelerin fazla sorun olcani sanmyorum ama yinede abartmamaya calis bence ..

BEn simdi cikiyorum 7 gibi gorusuruz:)

Gorusuruk betus :3:

Calisirken izinli olmak cok makbule geciyor, tadini cikar ebru :16:

Kolay gelsin, gorusuruz canim ..

Son düzenleme:
Evet çok çabuk geçiyor.Özellikle bu haftayı hiç anlamadım.Hergün biryerlerde düzenim bozuldu.Diyet yapılacaksa evden dışarı çıkılmamalı.

Afiyet olsun canım gayet güzel.

Görüşürüz.

Seninde kandilin mübarek olsun canım.TABİİ HERKESİN E KANİLİ MÜBAREK OLSUN.
Bu arada Ebucum grevde gönüllülük esas olduğu için herkes iş bırakmadı ama bence bırakmalıydı.Birlikten kuvvet doğar.

Görüşürüz canım.

Evet canım haklısın ama Türk milleti işte organizasyonda çok yetersiz kalıyoruz. Geçen günki öldürülen doktor için iş bıraktık sadece yarım saat. Basın açıklaması yapıldı o kadar.

Yarın cuma çok heyecanlıyim :)

Aynen canım ben her cuma çok heyecanlanıyorum. Bu hafta hastaydım umarım kötü etkilemez tartıyı. Ne olacağını kestiremiyorum yani. Ama inşallah senden güzel bir sonuç bekliyoruz.

Selam ey ahali sabah islerim vardi ancak girebildm, fazla kimsede ugramamis zaten bu arada Regaib kandiliniz mubarek olsun hayirlara vesile olur ins hepimiz icin ...

Teşekkürler Gönül'cüm. Umarım hayırlı bir kandil geçiririz hep birlikte.

Hoşgeldin Gülçin'cim. Özledik seni. Uğramaz oldun artık. Oğlunun yürümesine çok sevindim. Demiştik dimi biz sana. Bu arada ben 68 kiloda 30 beden kot giyiyorum. Burdan ayrılmak yaramamış sana. İnşallah biran önce kavuşursun istediğin kiloya.

Afiyet olsun Hatice'cim çok güzel olmuş menü.

Senin menülere artık diyecek hiç bişey yok Betül'cüm. :9:

Afiyet olsun ablacım. Güzel menü.

Bizim hastane çalıştı canım. Ayrıca benim kızımın okulundaki öğretmenlerde çalıştı. Dün maliyede işim vardı onlarında tek veznesi çalışıyordu.

Günaydın canım :9:

Ayyy iyiki hatırlattın Betül yaaa sen + çıkmam deyince benim tartı geldi aklıma. Tartımın pili bitti. Pil almam lazım. Menün çok güzel afiyet olsun bu arada.

hoşbulduk ebru masallah kilolar az kalmış epey vermişsin
ebru bende bilmiyorum artık ne yapsam şaştım kaldım 30 beden kot oluyo yani benim bacaktan girmez 30 beden
kemikten mi yoksa gerçekten kilodan mı bilmiyorum ebru basenin kaç cm ölçtün mü hiç
benim 95 cm
kızlar varya 57 kiloda kilomdam sadece şu bedenler konusunda şikayetçiyim yoksa problemim yok bunada nasıl çözüm bulacağım bilmem

günaydın ebru masallah uyumuşsun benimde uykum var ama gelip gitti ev ahalisi mutfak perişan oğlum döktü saçtı hersey yıkanacak oldu yatsam mı çocuk uyuyorken işlerimi yapsam bilmiyom

haticecim ozel msj olmuyor dunki msj sayim 12 not alir misin canim ..:54:

hoşbulduk ebru masallah kilolar az kalmış epey vermişsin
ebru bende bilmiyorum artık ne yapsam şaştım kaldım 30 beden kot oluyo yani benim bacaktan girmez 30 beden
kemikten mi yoksa gerçekten kilodan mı bilmiyorum ebru basenin kaç cm ölçtün mü hiç
benim 95 cm
kızlar varya 57 kiloda kilomdam sadece şu bedenler konusunda şikayetçiyim yoksa problemim yok bunada nasıl çözüm bulacağım bilmem

günaydın ebru masallah uyumuşsun benimde uykum var ama gelip gitti ev ahalisi mutfak perişan oğlum döktü saçtı hersey yıkanacak oldu yatsam mı çocuk uyuyorken işlerimi yapsam bilmiyom

Canım daha öncede konuştuk bu konuyu. Düşünsene ben senden 10 kilo fazlayım ve daha düşük beden giyiyorum. Senin kemiklerin iri. Bence dahada kilo vermeye uğraşma. Bedenede takma. Önemli olan giydiklerinin senin üzerinde nasıl durduğudur. Benim kemiklerim ince. O yüzden verdiğim her kiloda direkt bedenim değişiyor. Basenlerimi hiç ölçmedim canım daha doğrusu mezuram yok hiç bir ölçümü bilmiyorum ama çok güzel inceldim. Yani şu halim bile çok iyi görünüyor.

Uyku konusunda da yat uyu eğer uykun varsa. Benim evin halini görsen dudağın uçuklar. Temizlik her şekilde yapılır. Sağlığın daha önemli. Benim hala yatasım var :9:

kızlar bugün 3. günüm dukanda atak yapıyordum öğlen mecburen bozdum basım çok dönüyo benim sırf proteinini üst üst yapınca yere çakıldım kaldım valla bide devamlı hareket ediyorum kendime göre sıkmadan yapacağım kurabiye ve ekmeksiz küçük tabak kuru fasulye yedim
sevindirici bir durumum da var akşamları yürümeye ve evde de spor yapmaya başladım 30 day shrede hergün haftada 3 gün de plates yapıcağım ipp incecik olmam lazım ebru ben de 30 beden kot giymek istiyorum:3::3:aslında 31 beden giyiyorum eşimin zoruyla aldım 32 bedeni dar dar deyip durdu şimdide kemerle tutturuyorum düşüp duruyo

kızlar bugün 3. günüm dukanda atak yapıyordum öğlen mecburen bozdum basım çok dönüyo benim sırf proteinini üst üst yapınca yere çakıldım kaldım valla bide devamlı hareket ediyorum kendime göre sıkmadan yapacağım kurabiye ve ekmeksiz küçük tabak kuru fasulye yedim
sevindirici bir durumum da var akşamları yürümeye ve evde de spor yapmaya başladım 30 day shrede hergün haftada 3 gün de plates yapıcağım ipp incecik olmam lazım ebru ben de 30 beden kot giymek istiyorum:3::3:aslında 31 beden giyiyorum eşimin zoruyla aldım 32 bedeni dar dar deyip durdu şimdide kemerle tutturuyorum düşüp duruyo

Seni en son hatırladığım kadarıyla zaten kilo vermeye ihtiyacın yoktu Özlem'cim. O dediğim kemik konusunuda istersen ya bi diyetisyene, yada doktora danış bakalım. Sonuç ne olacak. Keşke büyük beden almasaydın kotu.

Ayrıca Gülçin'cim yeni farkettim vücut kitle indeksine göre hedef kilonda çok zayıf olacaksın. 20 in altı zaten zayıf olarak geçiyor. Bence senin bir diyetisyene danışmaya ihtiyacın var. Çok zayıflıkta iyi bişey değil biliyorsun dimi?

Back
X