Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

$182395_393787477325987_178171572220913_1031593_1308146893_n.webp

Çok hoş yaaaaaaaaaaaaaaaaa :16::16:

ben çıkıyorum kızlar
kendinize iyi bakın.
sınavlardan sonra gelirim yine
öpüyorum çok çok...

İnşallah canım bende çok dikkatli olmayı düşünüyorum inşallah. Ama canım çekerse affetmem yerim :60:

Aaaaaa ne güzel. Kız mı erkek mi Hilal'cim ? Demek ki sen çok seviyor ve örnek alıyor. İki kardeşmisiniz?

Cidden hamilelikte de affedilmez ki ya :1:

Erkek canım 2 kardeşiz ben çok istiyordum kıramadık seni dediler ama bana 14 seneden sonra kıramamaları da pek inandırıcı gelmedi :1:

ben çıkıyorum kızlar
kendinize iyi bakın.
sınavlardan sonra gelirim yine
öpüyorum çok çok...

Güle güle canım, yine bekleriz inşallah.

Cidden hamilelikte de affedilmez ki ya :1:

Erkek canım 2 kardeşiz ben çok istiyordum kıramadık seni dediler ama bana 14 seneden sonra kıramamaları da pek inandırıcı gelmedi :1:

Evet canım banada pek inandırıcı gelmedi. Senin için zor olmuştur, herkesin kardeşi varken senin evde tek olman. Ama sonuçta şuan var kardeşin :16:

Amann yerim ben onuuuuu :1:

Ben galiba çocuk istiyorummm ..

Görüşürüz Semiha'cım yine gel olur mu ..

Bencede iste artık. Ama zamanı gelince. Çünki çocuk bambaşka bir duygu. Hele ki sevdiğin insandan bir parça olacak.

Ben kaçayım biraz. İki gündür temizlik yapacağım yapamadım gitti bir türlü. Sanırım acıktımda. Öğle yemeğimi yedikten sonra yine uğrarım :16:

Güle güle canım, yine bekleriz inşallah.

Evet canım banada pek inandırıcı gelmedi. Senin için zor olmuştur, herkesin kardeşi varken senin evde tek olman. Ama sonuçta şuan var kardeşin :16:

Bencede iste artık. Ama zamanı gelince. Çünki çocuk bambaşka bir duygu. Hele ki sevdiğin insandan bir parça olacak.

Güzel tabi ya o kadar zamandan sonra hoş bir şey ..

Galiba fikrim değişecek benim :17:

Ben kaçayım biraz. İki gündür temizlik yapacağım yapamadım gitti bir türlü. Sanırım acıktımda. Öğle yemeğimi yedikten sonra yine uğrarım :16:

Aaa bugün de mi izinlisin Ebru'cum ben de Edayla Nihal gelir mi diye bekliyorum 4'e kadar bekleyelim artık olmazsa böyle ekleriz.

nasılsınız kızlar. kızımı uyuttum bir bakayım dedim geçmişe fazla göz atamadım.ama liste süper görünüyor maşallah bize:)
hilal sende 1 haftada erimişin be güzelim dikkat et kendine mezun olacaksın yani üzüldüm:(ama sen yinede bırakmazsın inşallah bizi.

nasılsınız kızlar. kızımı uyuttum bir bakayım dedim geçmişe fazla göz atamadım.ama liste süper görünüyor maşallah bize:)
hilal sende 1 haftada erimişin be güzelim dikkat et kendine mezun olacaksın yani üzüldüm:(ama sen yinede bırakmazsın inşallah bizi.

Nasıl kızın daha iyi mi Nermin'cim ?
Valla takmıyorum artık desem de bu stres beni eritiyor anlaşılan inşallah daha fazla vermem de böyle kalırım ..
Bırakır mıyım hiç ben sizi girebildiğim sürece buradayım ..

Nasıl kızın daha iyi mi Nermin'cim ?
Valla takmıyorum artık desem de bu stres beni eritiyor anlaşılan inşallah daha fazla vermem de böyle kalırım ..
Bırakır mıyım hiç ben sizi girebildiğim sürece buradayım ..

bu gidişle sevdiğin seni değil kucağında etek eliyle havada gezdirip dolaştıracak kıbrıs sokaklarında :)
bırakma bırakma iyi motive ediyosun valla o gün 1 saat bisiklete bindim fazladan kilo verdim:)
kızım bugün çok şükür iyi ama çok korkuttu beni 2 gece uyumadım ama atlattık allaha şükür allah hastalık göstermesin kimseye.

Canım benim inan içim burkuluyor mezuniyet için ama kilom 52.7 çıktı daha fazla zayıflamamak için uğraşacağım ee zayıflamayınca da takımın yüzdesine etkim olmayacak mezun olayım ben artık burada koruyayım kilomu yine ..
OOO Hilalcim maşallah.Bu stres eritti seni :1: Artık yeteeeeerrrr.

kızlar günaydın 3 gündür netim yoktu çalışma vardı yine. ilk defa + geliyorum 300 gr kg 63,2

sabah sabah moralim çok bozuldu kayseride canlı bomba eylemi olmuş 2 polisimiz şehit çok sayıda da yaralı var.kayseri gibi bir şehirde bile neler oluyor artık.Allah kahretsin bunları,insanlıktan çıkmış yaratıklar
Hoşgeldin Ayşecim.Allah belalarını versin.Bu kadar yüz verilirse olacağı da bu.

Kızlar banada omega 3 markası söyleyebilir misiniz? Yoksa doktoramı danışsam. Bende kullanmak istiyorum ilerde hamilelik felan olursa 5-6 ay önceden kullanmak faydalı oluyormuş. Yani şimdi tam zamanı omega 3 e başlamanın. :9:
Bende kışa doğru hamile kalmayı düşünüyorum.Bende mi kullansam ne.:44:Kilo yapmaz değil mi? O yüzden benim en yakın zamanda ellili sayılara ulaşmam lazım.Yoksa hamileleik için iyi olmayacak.

bu gidişle sevdiğin seni değil kucağında etek eliyle havada gezdirip dolaştıracak kıbrıs sokaklarında :)
bırakma bırakma iyi motive ediyosun valla o gün 1 saat bisiklete bindim fazladan kilo verdim:)
kızım bugün çok şükür iyi ama çok korkuttu beni 2 gece uyumadım ama atlattık allaha şükür allah hastalık göstermesin kimseye.
Çok çok geçmiş olsun canım.

Canım senin kızın iyileşsin de ben buradan sana koçluk yaparım hadi hadi hızlan bak nabzın kaçta daha diye kaçırmadan izliyorum yeni bir hayatı arada rüyama da giriyorlar öğrendim bu işi :1:
Bisikletin nabız gösteriyor mu Nermin'cim ?

Bende kışa doğru hamile kalmayı düşünüyorum.Bende mi kullansam ne.:44:Kilo yapmaz değil mi? O yüzden benim en yakın zamanda ellili sayılara ulaşmam lazım.Yoksa hamileleik için iyi olmayacak.

Kızlar topluca stres mi yapsak ne hem tek kalmam :1:

Yok Hatice'cim kilo yapmıyor aksine kilo vermeni kolaylaştırıyor.

nihal buralarda dimi ben kaç zamandır karşılaşmadım gecelerimi yazıyor acaba ?

2 gündür yok Nihal nerede ki :26:

maşallah maşallah takım bereketlenecek desenize bebekler gelecek hadi hayırlısı bakalım.2 sene sonra bende katılırım aranıza kısmetse:)

Güzel tabi ya o kadar zamandan sonra hoş bir şey ..

Galiba fikrim değişecek benim :17:

Aaa bugün de mi izinlisin Ebru'cum ben de Edayla Nihal gelir mi diye bekliyorum 4'e kadar bekleyelim artık olmazsa böyle ekleriz.

Evet canım iki gün izin aldım ama sorma hiç temizlik yapmadım :9:

Bu arada benim diğer hastaneye geçme olayım kesinleşti. Pazartesi yeni binada başlayacağım. Hasta çok azmış. Ama henüz benim kullanacağım bilgisayara internet bağlanmamış. En kısa zamanda bağlanır inşallah.

Hatice'cim sen yüzde hesaplamayı biliyorsun dimi canım? Haftaya cumaya liste sorun olursa sen yardımcı olursun inşallah.

Tekrardan geçmiş olsun canım. Maalesef böyle hastalıklar çok korkutuyor insanı. Bende ateşten çok korkarım.

Bencede başla canım. Çünki gerekiyormuş. Sen doktoruna bir danış. Kilo aldıracağını sanmıyorum çünki bütün karataycılar kullanıyor omega 3

nihal buralarda dimi ben kaç zamandır karşılaşmadım gecelerimi yazıyor acaba ?

Nihal iki gündür hiç yok canım. İnşallah bir sorun yoktur.

Gerçi sorun olmazsa haftaya Hilal'de burda olur inşallah. Liste kolay olur o zaman. Çünki benim aklım burda kalacak.

Canım senin kızın iyileşsin de ben buradan sana koçluk yaparım hadi hadi hızlan bak nabzın kaçta daha diye kaçırmadan izliyorum yeni bir hayatı arada rüyama da giriyorlar öğrendim bu işi :1:
Bisikletin nabız gösteriyor mu Nermin'cim ?

Kızlar topluca stres mi yapsak ne hem tek kalmam :1:

Yok Hatice'cim kilo yapmıyor aksine kilo vermeni kolaylaştırıyor.

2 gündür yok Nihal nerede ki :26:

valla sitres hakikaten işe yarıyor bak bende 2 gün kıza üzüldüm etkisini gösterdi:)
valla onları izleyince yiyesim kalmıyor hele ilk zamanki hallerini gördüğümde kendimden nefret etmiştim.şimdi nasıl kilo verdiler ama.senin koçluğunun sayesinde bende vericem inş.zaten spor yapmasam ben yemek yemeyerek çok zor veririm onun etkisi çok fazla. nabız değilde kalori ve km gösteriyor benimki.
nihal benimde dikkatimi çekti merak ettim vazmı geçti yoksa ya yazmamasında birşey var.

maşallah maşallah takım bereketlenecek desenize bebekler gelecek hadi hayırlısı bakalım.2 sene sonra bende katılırım aranıza kısmetse:)

Bir sürü bebek gelecek gerçekten.
Eski kaptanımız vardı mezun oldu 1-2 ay sonra bebek haberini verdi bize temmuzda kızı olacak inşallah.
Genelde hamilelik öncesi zayıflama isteği var galiba takımımızda.

Evet canım iki gün izin aldım ama sorma hiç temizlik yapmadım :9:

Bu arada benim diğer hastaneye geçme olayım kesinleşti. Pazartesi yeni binada başlayacağım. Hasta çok azmış. Ama henüz benim kullanacağım bilgisayara internet bağlanmamış. En kısa zamanda bağlanır inşallah.

Hatice'cim sen yüzde hesaplamayı biliyorsun dimi canım? Haftaya cumaya liste sorun olursa sen yardımcı olursun inşallah.

Canım ben burada olursam yaparım cuma ama belli de olmaz biliyorsun olup olmayacağım ameliyat tarihini bekliyoruz.O yüzden şimdi açıklamalı bir şekilde anlatayım bütün kızlar öğrensin bence.

Back
X