Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben zeroya bir şey demiyorum canım da kuruyemişleri kavrulmamış yersen çok daha iyi olur çünkü kavrulmuşlar cidden kilo aldırıyor bol miktarda trans yağ içeriyor.

aaaa bak onu bilmiyordum hilalim

Afiyet olsun.Akşam yemek yerine kuruyemiş olmuş.Neden yemek yemiyorsun kız:44:

ayy canum daha hafif oluyor ki akşam süt le iki üçtane badem iki üç tane fındık yiyorum zaten yemek yiyesim de pek gelmiyor bugünlerde yazın öyle oluyorum daha dogrusu

Canım aktardan aktara değişir ama bu poşetlenmişlere göre daha mı yavan ?

evet hilalim ya tuzsuz tadı var özellikle bademin tadı tuzu yok o zaman kavrulmamıs mı oluyor

Slm kızlar nasılsınız?
bende durumlar vahim...
1 ay olacak neredeyse... eşimle konusmuyoruz...bende artık takmamaya calısıyorum..
Allahım sabır versin...

hoşgeldin cnm ne denir bu durumda bilemedim ki hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır

ee bende menü paylaşayım ..
sabah
2 yumurta
az peynir
1 çay bardağı süt
öğlee
tavuk salata
ayran
ara
1 yaprak kıvırcık arası 2 parmak tavuk göğsü..
1 bardak ayran..
akşam
aynı tavuk göğsü
ayran
spor
600 ip
260 tiwist
2 km koşu
su 2.5 litre oldu..

Afiyet olsun Derya'cım çok güzel bir menü olmuş.

:60: annem gençken şişmanmış sonra diyet yapıp zayıflamış şu an orta kiloda ama sadece sinirlendiği zaman alay ediyo normalde destk oluyo tuhaf bi ikilem :1: baktım olmuyo gönderirim size:1:

Bencede sen gönder anneni bana :60:

Ben de MENÜMÜ paylaşayım.
:56:SABAH:56:
1 dilim çavdar ekmeği
Lorlu biber kavurması

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLE
1 kase az müslili yoğurt
Salçalı yarım dilim kepek ekmeği

ARA
1 bardak kefir
Erik

AKŞAM
1 tabak bol tavuklu az şehriyeli :1: çorba

Harika bir menü olmuş canım afiyet olmuş.

hepimize kocamaaan alkış...
hilal ve gurbet her ikinizi de çok öpüyorum..

Ben de seni çok tebrik ediyorum Reyhan abla ..

evet hilalim ya tuzsuz tadı var özellikle bademin tadı tuzu yok o zaman kavrulmamıs mı oluyor

Evet turtam bademin üstü de normale göre daha mat bir şekildeyse muhtemelen kavrulmamıştır öyleyse çok iyi olmuş ..

bana müsade akşam yemeğimi geciktirdim..
kilo veren herkesi tebrik ederim ve brinciliğinizde hayrlı olsun canlar...
turti hep gül yüzün gülsün akşam akşam güldürdün beni..

İyi akşamlar Derya'cım afiyet olsun.

benim de bugün kü menüm

sabah
1 dilim ekmek
kaşar
salatalık
1 bardak süt

öğlen
ceyrek simit
peynir
1 kutu zero

akşam
1 bardak sütlü nescafe
badem - fındık

Afiyet olsun turticim güzel olmuş menü.

ebruuuuuuuuuu baaa cevap ver ebruuuuuuuu beni görmezlikten gelemezsin :60:

hilalim mesajını altta gördüm

evet kavrulmus yazdım ama mesajımı düzeltiyorum kız ben anlamm ki kavrulmusmu degil mi :S aktar misali bir yerden aldım yani diyet ürünler satan dogal ürünler satan bir yer

haftada bir kere izin vereyim dedim kendime zeroda daha da içmem bir hafta boyunca :1: :1:

Yaaaaaaaaaaa ne cevabı bekliyosun benden. Ekle ve aynen az önce yazdıklarını yaz. Biri bana böyle bişey yazsa çok hoşuma giderdi :60:

Slm kızlar nasılsınız?
bende durumlar vahim...
1 ay olacak neredeyse... eşimle konusmuyoruz...bende artık takmamaya calısıyorum..
Allahım sabır versin...

Düzelecek gibi degil hilal..
bende şimdiye kadar hep ilgi gösterdim ama 2 gündür umursamıyorum...
eski beni cok arar artık... :50:

özledim sizide... canım sıkkın... :43:

Hoşgeldin Melek'cim bugün o kadar çok andık ki seni bile çektik buraya. Allah yardımcın olsun canım inşallah biran önce düzelir herşey. Bizde seni çok özledik.

hepimize kocamaaan alkış...
hilal ve gurbet her ikinizi de çok öpüyorum..

Sanada kocaman bir alkış ablacım. Tebrik ediyorum seni . :46:

kızzzzzzzzzzllllllllllllllaaaaaaaarrrrrrrr ayyyyyyyyyyyy nasılızzzzz :60: yerim onu nasıl da gülüyorr yaaaaa daktırımm ben pek gülemedim dikişlerden amma ayy nası çıkmışım ya güzel mi :60: :60:
mister dokundugu herşeyi güzelleştiren adaaam :60: :60:

Eki Görüntüle 428074
woooowww:))) doktora bak nasıl da ahtapot gibi sarmış kolunuu:52::52::52:

İyi akşamlar Derya'cım afiyet olsun.

Afiyet olsun turticim güzel olmuş menü.

Yaaaaaaaaaaa ne cevabı bekliyosun benden. Ekle ve aynen az önce yazdıklarını yaz. Biri bana böyle bişey yazsa çok hoşuma giderdi :60:

Hoşgeldin Melek'cim bugün o kadar çok andık ki seni bile çektik buraya. Allah yardımcın olsun canım inşallah biran önce düzelir herşey. Bizde seni çok özledik.

Sanada kocaman bir alkış ablacım. Tebrik ediyorum seni . :46:

:60: ayy öyle yazmadım bak böyle yazdım ebrum komik olsun diye yamuk yapan yerleriniz varsa barış hocaya gelin o düzeltir. dünyanın en tatlı estetik cerrahıdır o :) yazdım kihkihkihkih hahahahah

Bugun ki menum; diyerekten giris yapayim :1:

Kahwalti
menemen
biraz yesillik
Yarim bardak sut

Oglen
Karisik izgara (tavuklarin derisi alinmis)
1 bardak ayran

Aksam
1 haslanmis yumurta
1 bardak ayran

Sivi herzamanki gibi

Spor birazdan 1 saatlik yuruyuse cikariz, hele bir uykum acilsinda son gunlerde gunduz kestirmeye basladim ben :44:

Gecmise soooyle bir gozattimda vayy turticik doktorla resim cektirmeler falan :27::27::27:
DOKTORDa masallah ahtapot misali nasilda sarmis :35:

Muticim bi ara daha duzene girdi aramiz demistin gene mi bozuldu uzuldum yaa aileler ne diyor ki bu ise,
insallah biran once duzelir araniz eski guzel gunlerinize kaldginiz yerden devam edersiniz canim benim ..

Bu arada kapisma olayina vay vaaay vaaay diyorum hatirlarsaniz ebru ben reyhan abla betus rakip olalim demistik
sonra gordum ki betus le verecek kilolarimz gramina kadar ayni daha cekismeli olsun diye oneride
bulundum kiz betus yanlis anlamadin demi kotu bi amacla soylemedim istersen yapmayiz yani no problem :29::29:

Kahwalti
menemen
biraz yesillik
Yarim bardak sut

Oglen
1 bardak ayran

Aksam
1 haslanmis yumurta
1 bardak ayran

Sivi herzamanki gibi

Spor birazdan 1 saatlik yuruyuse cikariz, hele bir uykum acilsinda son gunlerde gunduz kestirmeye basladim ben :44:

Gayet güzel olmuş afiyet olsun Gönül'cüm ..
Gündüz uykusu da bir başka tatlı oluyor.

Ya kizlar bu arada dolapta dunden kalma un helvasi var komsular getirmis saolsunlar aklim dunden beri orda brde guzel kokuyordu ki
napsam yememek icin cope mi koysam ki gunahta ya...
BI yandan da masanin ustunde kinder cikulatalar sekerler :ssz:

:60: ayy öyle yazmadım bak böyle yazdım ebrum komik olsun diye yamuk yapan yerleriniz varsa barış hocaya gelin o düzeltir. dünyanın en tatlı estetik cerrahıdır o :) yazdım kihkihkihkih hahahahah

Bu dahada güzel olmuş turticim. Hemen bakıyorum bende :60::60:

Kahwalti
menemen
biraz yesillik
Yarim bardak sut

Oglen
1 bardak ayran

Aksam
1 haslanmis yumurta
1 bardak ayran

Sivi herzamanki gibi

Afiyet olsun canım. Çok güzel olmuş menü.

Ya kizlar bu arada dolapta dunden kalma un helvasi var komsular getirmis saolsunlar aklim dunden beri orda brde guzel kokuyordu ki
napsam yememek icin cope mi koysam ki gunahta ya...
BI yandan da masanin ustunde kinder cikulatalar sekerler :ssz:

Sen bence hemen yürüyüşe çık. Akşam evdekilere yedirirsin helvayı. Masanın üstünde kinderlerin ne işi var söyle bi bakim. Kaldır hemen onları ordan :9:

Hilal cigim bu arada hem birinciligini hem mezuniyetini kutlartim canim ins bundan sonra hayatin boyunca kilo sorunu yasamazsin,
duygusal birde veda yazisi yazmissin gozlerim dolu dolu oldu amaa gitmiyorsun daha buralardasin demi demi :29::29:

Reyhan abla ve nermin sizde derece yapmissiniz masallah :nazar::nazar: kutlarim ..

Bu dahada güzel olmuş turticim. Hemen bakıyorum bende :60::60:

Afiyet olsun canım. Çok güzel olmuş menü.

Sen bence hemen yürüyüşe çık. Akşam evdekilere yedirirsin helvayı. Masanın üstünde kinderlerin ne işi var söyle bi bakim. Kaldır hemen onları ordan :9:

Tesekkur ederim canim..

Evdekiler dedigin de bir ben ve esim o da yemez zaten helvayi :1: kinder cikulatalarda onun eseri :1:

Bu arada bende ip atlamaya başlıyorum bu akşamdan itibaren, eşim ip aldı az önce :8::9:

Ayrıca ben dolma yaptım geldim o kadar zaman geçti kimse bişey yazmamış. Bende üzülüyordum nasıl okuyacağım diye :9:

Menümü yazayım bu arada

Menüm

Sabah

Yarım simit
1 tane üçgen peynir

Ara

1 fincan sütlü nescafe

Öğle

1 tabak yeşil fasülye yemeği
1 küçükkase cacık
Domates, salatalık, 2 dilim tam buğday ekmeği

Akşam