Afiyet olsun canım.aman ne bilim bana kolay geldi diye yapıverdim ben öyle![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım.aman ne bilim bana kolay geldi diye yapıverdim ben öyle![]()
![]()
MENÜM
SABAH
Biberli dukan krep
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
3 kayısı
AKŞAM
Müslili kayısılı yoğurt
Yarım dilim salçalı çavdar ekmeği
Ebrucum boş duruyorum diye listeyi hazırladım.Bazı eksiklikler var.Tamamlayıp paylaşır mısın?Yarına kolaylık olsun.Ayrıca yardımcı seçilecekti:44:Bu akşam seçelim.Yarın evdeyim ben listeyi hazırlamaya çalışırım.Ancak 4 gündür sabah kalktığımızda elektrik kesik oluyor gelip gidiyor.Bugün öğlene kadar yoktu.Hani burdayımda ne olur ne olmaz haberin olsun.
***13. Takım 263. Etap Sonuçları ***
akashha : (71.1/ / / % )
betuld: ( 58.7 / / /% )
elmaliturta: (63.7 / / / % )
LAydLiNe: ( 65,6 / / / % ) 262.etaptan ayrılan üye geri döndü.Kilosu 2 ye bölündü.
nesdii28: (70.8 / / / % )
pia : ( 67.5 / / / % )
UZAYIM: ( 64.8/ / / % )Geri dönmek üzere ayrıldı.
Zaum: (100.6 / / / % )
yasminyaso ( / / /% ) Yeni üye hedef 60 Kilosu 2 ye bölündü.
13. TAKIM ORTALAMASI:
Yeni üyelerimiz
nur_84 : ( / / / )
mersinli42 : (84/ / / )
menüm
sabah - kepek ekmeğine beyaz peynir, domatesli sandviç
öğlen - 6 köfte, yeşillik, ayran, 1 dilim ekmek
akşam - 1 kase sütlü nesfit
bebekler ben geldiiiiiiiiiiim :103: :103:
menümü yazayım sonrada geçmişe bakayım![]()
sabah
1 dilim buğday ekmeği
peynir
zeytin
salatalık
ara
1 bardak sütlü nescafe (light süt ile bu hafta böle denicem nescafemi light süt ile yapıcam)
öğlen
1 tane en küçüklerinden tavuklu sandviç
akşam (akşam dediğim saat 4 tü)
1 tane haslanmıs patates
1 yumurta
peynir
1 dilim bugday ekmeği
salatalık
ara
1 bardak orta şekerli türk kahvesi
spor: 1 saat yürüyüş + 1 saat minder hareketleri
Hoşgeldin.Kolay gelsin Nur.
menüm
sabah - kepek ekmeğine beyaz peynir, domatesli sandviç
öğlen - 6 köfte, yeşillik, ayran, 1 dilim ekmek
akşam - 1 kase sütlü nesfit
Buarada ben de bakırköyde oturuyorum kızlar..
bebekler ben geldiiiiiiiiiiim :103: :103:
menümü yazayım sonrada geçmişe bakayım![]()
sabah
1 dilim buğday ekmeği
peynir
zeytin
salatalık
ara
1 bardak sütlü nescafe (light süt ile bu hafta böle denicem nescafemi light süt ile yapıcam)
öğlen
1 tane en küçüklerinden tavuklu sandviç
akşam (akşam dediğim saat 4 tü)
1 tane haslanmıs patates
1 yumurta
peynir
1 dilim bugday ekmeği
salatalık
ara
1 bardak orta şekerli türk kahvesi
spor: 1 saat yürüyüş + 1 saat minder hareketleri
kolay gelsin cnm kız şu yazılarını küçücük yapma vallahi okumaya üşeniyorum sırf o yüzden kör edivereceksin bizi![]()
cok az yemissin yine canim ins yarin güzel bi sonuc alirsin 63 görürsün innnnnsssssssssss..benim yarin tam 21.günüm 21 günde regl oluyorum yarin engec aksama kadar olurum..sabah dayanmaayip tartilmistim 1 kilo fazla ciktim..hergün 1 demlik yesil cay ve aksatmadan spor yaptigim halde :S ne garip bi sikinti ya 3 haftada bir tekrar ediyor birde :///secime ne gerek var sen varsin ya canim..tabi sende musaitsen istersen...izine mi ayriliyosun?nekadar sürücek bu izin? bizim burda daha okullar kapanmadi..sonrasindabizimde tatil planlarimiz var ama bakalim..konusmak icin erken....
Menün çok güzel canım ama ara öğün yapamıyor musun?
Neden bizim menülere yorum yapılmıyor yavvvvvv![]()
ben de avcılardayım , yakınız aslında :))
menün güzel olmus canımm
bende zeytinburnu bakırköy arası bir yerlerde oturuyorumbuluşup kaynaşsak yaa ay ne duruyorsak bizde he
![]()
kesin buranın kalıpları büyük diye düşünürsün ilk baştaben öyle düşünmüştüm 46 dan 40 bedene düşünce olamaz ya demiştim yani
![]()
cümleten günaydın.bana hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim.hoşbuldum.
şimdi 45 dakika sporum var.sonra görüşürüz.
sakın yolundan dönme.ne kadar gençmişsin.ben 26 yaşındayken 56 kiloydum.alışvrişe gidince ünv öğrencisi sanırlardı.ah ah nerde o günler. şimdi 32 yaşındayım ama 40 gibi görünüyorum.kilonun bizi yaşlandırmasına izin vermeyeceğiz dimi![]()
Çok sık regle oluyormuşsun.İnşallah yarın en azından aynı kiloda çıkarsın.Haftaya şişkinliğin inince daha çok kilo verirsin.
Canım ben yarından itibaren izne ayrılıyorum. Bizim okullar bitti.2 ay yokum.Annemlerde büyük ihtimal internetim olacak ama ne kadar girebilirim bilmiyorum.Duruma göre izinli olarak sizi takip etmeye devam ederim.Düzenli girebilirsem burdayım.
Bu arada yarın 300 gr eksik çıksam yeter.Benim en fazla verebildiğim 800 gr dı.Genelde hep gramlarla gidiyorum.Keşke çok verebilsem :44:
yav bizim elektirik gitti leptapın şarjı bitmek üzere elektirik hiç geleceğe benzemiyo galiba gün mobilim![]()
Yok canım yapmıyorum, şekersiz çay ya da su tüketiyorum. Çünkü arada atıştırsam ben daha çok acıkıyorum, ya da dayanamayıp daha fazla atıştırıyorum. Bir de spor yapamıyorumEn azından yediklerimden kısmam lazım
cok az yemissin yine canim ins yarin güzel bi sonuc alirsin 63 görürsün innnnnsssssssssss..benim yarin tam 21.günüm 21 günde regl oluyorum yarin engec aksama kadar olurum..sabah dayanmaayip tartilmistim 1 kilo fazla ciktim..hergün 1 demlik yesil cay ve aksatmadan spor yaptigim halde :S ne garip bi sikinti ya 3 haftada bir tekrar ediyor birde :///
secime ne gerek var sen varsin ya canim..tabi sende musaitsen istersen...izine mi ayriliyosun?nekadar sürücek bu izin? bizim burda daha okullar kapanmadi..sonrasindabizimde tatil planlarimiz var ama bakalim..konusmak icin erken..
guzel olmus cnm
evet cok gibi görünüyor:)) bicik o pattattess olmasaymiymisss..daha mi güzel olurmus..light sütün cok fark ettigini duydum doktorlardan..özellikle sik tüketenler icin..
Sağol canım
Menün çok güzel canım ama ara öğün yapamıyor musun?
Ayyy çok güzel bir İstanbul çıkartması yaparız o zaman
Canım hoşgeldin
Menün güzel spor olması ayrı bir güzel, bende pazartesi kesin başlıyorum spora sitede fitness salonu var artık oraya inecem
Yaa çok güzeldi neden böyle oldu anlamadım telefondan yazınca da burada küçük görünüyor![]()
ayy cok dediginiz ne var kız orda toplasan bir ogun etmeztavuklu sandivice aldanmayın anacum basparmagım kadar vardı yoktu yani
![]()
Canım lazanya cız.Neyse ki az yemişsin ama bu tür yemekleri öğlen tercih etmelisin.Poğaça yerinede 2 dilim çavdar yiyebilirdin.Neyse yenen yenmiş afiyet olsun.Bundan sonra daha çok dikkat edersin.benimde arkadaslarim vardi simdi gittiler..menumu yazayim karisik oldu saatleri tam hatirliyamiyorum ama
SABAH:1 pogaca , domates, 1 lokma beyaz peynir
ÖGLE: kabak yemegi, 1 dilim ekmek
ara:4-5 cilek
AKSAM: soya filiziyle karisik salata, 2 catal lazanya,2 catal yogurtlu bakla
SPOR: yapamadimvaktim olmadi bugün
Keşke versem canımda alıştım artık.Kızlar iyi bilir ben hep az az veriyorum.Yeterki vereyim sorun ok:)) geceden biraz yazmak iyi oluyor:) hatirlattigin icin tskler
üzüldüm ama ya:////
ins verirsin yarin kusurati yuksekte olsa bence görüceksin 63 ü..soyunda cik tartiya :) hic bisi kalmasin ustunde :)
Başparmağın kadar ha.Kız senin başparmağın ne kadar büyük merak etmeye başladımayy cok dediginiz ne var kız orda toplasan bir ogun etmeztavuklu sandivice aldanmayın anacum basparmagım kadar vardı yoktu yani
![]()
Canım lazanya cız.Neyse ki az yemişsin ama bu tür yemekleri öğlen tercih etmelisin.Poğaça yerinede 2 dilim çavdar yiyebilirdin.Neyse yenen yenmiş afiyet olsun.Bundan sonra daha çok dikkat edersin.
Keşke versem canımda alıştım artık.Kızlar iyi bilir ben hep az az veriyorum.Yeterki vereyim sorun okHeyecanlandım şimdi.Hadi hayırlısı bakalım.
İyi geceler kızlar hepinizeee :) yarın büyük gün :)
İyi geceler Sedaİyi geceler kızlar hepinizeee :) yarın büyük gün :)