Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapalım valla canım ya.İstemiyorum diyor ya bence yapmayı bilmiyorhatice , bi ferhana ticker yapamadık hee
ne inatçıymış de mi ???
yapsak mı ne dersin ?![]()
Yapalım valla canım ya.İstemiyorum diyor ya bence yapmayı bilmiyor
Bak sesi çıkmıyor kesin öylegaaalibaa öyleee![]()
maşallah annelerine çekmişler herhaldeçooook sportmen bir ailesiniz maaşallaaahh
iyi şanslar size![]()
Sevindiği şeye bak.Ebruya söyleyimde uzun süre sana mesaj atılsın diye ayarlama yapsın![]()
hatice , bi ferhana ticker yapamadık hee
ne inatçıymış de mi ???
yapsak mı ne dersin ?![]()
Yapalım valla canım ya.İstemiyorum diyor ya bence yapmayı bilmiyor
gaaalibaa öyleee![]()
Eline sağlık Ebrucum.Ama yine de DERECEDEYİZ.SONDAN 2. OLDUKSelam kızlar ben geldim. Gelir gelmezde geçen hafta söz vermiştim 1. takıma liste hazırlamak için. Listeleri hazırladım. Çok az farkla maalesef sonunculuğu kaçırdık.
Bu hafta bu takıma girdiğimdeki en kötü sonucu söyledim size. Çok ama çok vahim bir durum bu durum.![]()
Geçmiş olsun canım.Dinlen bakalım.Fırlatta görelimsimdi yatiyorum ben karnim gercekten sis ve agriyo.. öyle yazarken top gibi gördüm karnimi.. yazdim gitti heheheh gülle gibi firlatirim ben bunu haticeye dedim heheh
Tatlı ve yorucu telaş başlıyor desene.Kolay gelsin canım.Giremezsen Ebru izinli yazar
Kolay gelsin canımcım sana , haticenin de dediği gibi telaşlı ,stresli zamanlar bunlar ama bu koşturmaca bitince de diyosun ki üüüüüff boşuna stres yapmışım :))
keyfini çıkar , eğlenmeye çalış hatta !
tekrar kolay gelsin , hayırlı olsun ...
ay ne acaip yazmisim sanki simdi yaticam vs gibi ..yani yatiyorum ya simdi yatarken öyle gördüm yaziverdim fln demek istedim:) tttuuuuuut :)) *attim
hosgeldin ebru ya hep iyi dereceler mi olucak canim:) buseferde sayemde sondan 2. oldunuz bak..pazartesi eminim dusucek kilom baya...not dusun ferhan pazartesi bildiricek bekleyin fln :))
Tamam görüşürüz Ebrucum dinlen biraz.Sonra bireysel yorumlarınla geri dön bakalım.Kızlar bende kendimi yorgun hissediyorum kafamda yorgun bugün. Şimdi çıkıyorum akşama gelirim yine.![]()