Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

maşallah annelerine çekmişler herhalde :9: çooook sportmen bir ailesiniz maaşallaaahh :nazar:
iyi şanslar size :40:

tesekkürler canim ..kazanirlarsa iyi motive olucak oglum icin cunku bu sezon takimlari yenilendi buyukler bi ust takima gitti..biraz gaza ihtiyaclari var..birde cok sosyal oluyorlar busekilde..tavsiye ederim cocuklu hatunlara

Sevindiği şeye bak.Ebruya söyleyimde uzun süre sana mesaj atılsın diye ayarlama yapsın :60::60:

hehe yoo yoo tadi olmaz öyle

hatice , bi ferhana ticker yapamadık hee :9:

ne inatçıymış de mi ???:34:

yapsak mı ne dersin ? :1:

cerkezim ben ..normal:)

Yapalım valla canım ya.İstemiyorum diyor ya bence yapmayı bilmiyor :60::60::60:

gaaalibaa öyleee :1::9::33::33::33:

hehehehehehehe

Selam kızlar ben geldim. Gelir gelmezde geçen hafta söz vermiştim 1. takıma liste hazırlamak için. Listeleri hazırladım. Çok az farkla maalesef sonunculuğu kaçırdık. :9:

Bu hafta bu takıma girdiğimdeki en kötü sonucu söyledim size. Çok ama çok vahim bir durum bu durum. :19:

Selam kızlar ben geldim. Gelir gelmezde geçen hafta söz vermiştim 1. takıma liste hazırlamak için. Listeleri hazırladım. Çok az farkla maalesef sonunculuğu kaçırdık. :9:

Bu hafta bu takıma girdiğimdeki en kötü sonucu söyledim size. Çok ama çok vahim bir durum bu durum. :19:
Eline sağlık Ebrucum.Ama yine de DERECEDEYİZ.SONDAN 2. OLDUK :60::60::60:

simdi yatiyorum ben karnim gercekten sis ve agriyo.. öyle yazarken top gibi gördüm karnimi.. yazdim gitti heheheh gülle gibi firlatirim ben bunu haticeye dedim heheh

ay ne acaip yazmisim sanki simdi yaticam vs gibi ..yani yatiyorum ya simdi yatarken öyle gördüm yaziverdim fln demek istedim:) tttuuuuuut :)) *attim

hosgeldin ebru ya hep iyi dereceler mi olucak canim:) buseferde sayemde sondan 2. oldunuz bak..pazartesi eminim dusucek kilom baya...not dusun ferhan pazartesi bildiricek bekleyin fln :))

Kızlar bende kendimi yorgun hissediyorum kafamda yorgun bugün. Şimdi çıkıyorum akşama gelirim yine. :5:

Tatlı ve yorucu telaş başlıyor desene.Kolay gelsin canım.Giremezsen Ebru izinli yazar:16:

Kolay gelsin canımcım sana , haticenin de dediği gibi telaşlı ,stresli zamanlar bunlar ama bu koşturmaca bitince de diyosun ki üüüüüff boşuna stres yapmışım :))
keyfini çıkar , eğlenmeye çalış hatta !
tekrar kolay gelsin , hayırlı olsun ...

Sağolun kızlar bakalım inşallah dediğiniz gibi keyfini çıkarabilirim. Bir de ben herşeyi bu kadar son ana bırakmak istememiştim. Yetişmez gibi geliyor, gönlüme göre olmaz gibi geliyor.. çünkü çok az vakit kaldı :( Ama nişanlım biraz geniş bu konularda :47:

ay ne acaip yazmisim sanki simdi yaticam vs gibi ..yani yatiyorum ya simdi yatarken öyle gördüm yaziverdim fln demek istedim:) tttuuuuuut :)) *attim

hosgeldin ebru ya hep iyi dereceler mi olucak canim:) buseferde sayemde sondan 2. oldunuz bak..pazartesi eminim dusucek kilom baya...not dusun ferhan pazartesi bildiricek bekleyin fln :))

Hoşbulduk :16:

Ferhan'cım canım tek seninle alakalı bir olay değil canım bu. Sen sanırım biraz üstüne alındın ama alınma. Ben zaten bugün gerekli açıklamaları yapacağım. Sonuçta biz bir takımız ve bu sonuç hepimizin sonucu. Genel olarak çok kötü bir hafta. Sakın olayı bireyselleştirme. Ayrıca akşamki konuşacağımız toplantı olayı sadece kurallarla alakalı değil. Dedim yaa uzun zamandır düşünüyordum. Bütün takım üyelerinin belli bir süre aynı anda takımda olmasını istiyorum. Toplantı için illa kötü bişey olmasına gerek yok diye düşünüyorum. Şimdi çıkmam lazım detaylarını zaten uzun uzun konuşacağız :34:

Hatice"m mesaj kutuna baksana canım :9:

Back
X