Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Turticim canım taktığımdan değil bu hafta paylaşımlar konusunda da çok konuştum fark ettiysen. Listeyi tekrar incele bakalım ne durumda gerçekten kötü bir liste. Biz takım olarak çok daha iyilerini yapabilecek kapasitede bir takımız. Sadece motivasyon düşsün istemiyorum. O yüzden bu kadar telaşlanıyorum. Örnek olarak dağılmak üzere olan birçok takım var. Bizim takımın o duruma düşmemesi için uğraşıyorum. Bu hafta şanssızlık olacak yaaa kötü rakamlar denk geldi. Kimseyede bişey demedim zaten. Normaldir olabilir ama daha iyisinide yapabiliriz.:34:

Anladım canum ama bence bizdeki olay motivasyon eksikligi değil işte ya bu hafta şanssızlık diyelim hatta yaz olmasına karşın birçok gruptan daha çok paylaşım olayımız vs var :1: kolay kolay yıkılmayız biz kanımca zaten bizim kilolar durakladıgı için biz seneyede burda oluruz gibime geliyor ben öyle olucam bu gidişle :60:

Gayet güzel anlatmışsın canım.Özellikle örneklem olmam beni çok mutlu etti :60: Birkaç hesaplama yaptıktan sonra herkes rahatça yapabilir.Şimdi teorik anlatıldı soru kısmına mı geçsek.Bir anda öğretmenliğim debreşti:60:Soru sorup doğru hesaplayanlara AFERİN kaşesi veya stecker vereceğim:60:

Ben gülen yüz istiyorum öğretmenim :60::60:

Anladım canum ama bence bizdeki olay motivasyon eksikligi değil işte ya bu hafta şanssızlık diyelim hatta yaz olmasına karşın birçok gruptan daha çok paylaşım olayımız vs var :1: kolay kolay yıkılmayız biz kanımca zaten bizim kilolar durakladıgı için biz seneyede burda oluruz gibime geliyor ben öyle olucam bu gidişle :60:

Yok yok öyle düşünme hiç, evrene kötü mesaj yollama. Ben önce Betül'ü sonra seni mezun etmeden gitmem bi tarafa :60::60::60:

Evren demişken Derya uğramadı bu hafta. Hilal bi gitti zaten tam gitti resmen sattı kız bizi yaaaa. Giderken ben burdayım hep diyordu ama hiç gelmedi :47:

Ladyline canım gönderdiğin yazıyı okudum. kilo alma yerinde ilaçtan dolayı kilo alımı diye bir yer var sanki benim kullandığım ilaçta kiloya sebep oluyordu. Bunun bir etkisi olur mu?

Sen listeye gireceğin hafta ben püsküüte bir sorayım. Tam olarak ilaçtan kaynaklımı aldın bu kiloları?

Bakın işe yaradı karar defteri şimdiden :34:

Ladyline canım gönderdiğin yazıyı okudum. kilo alma yerinde ilaçtan dolayı kilo alımı diye bir yer var sanki benim kullandığım ilaçta kiloya sebep oluyordu. Bunun bir etkisi olur mu?

Son düzenleme:
Yok yok öyle düşünme hiç, evrene kötü mesaj yollama. Ben önce Betül'ü sonra seni mezun etmeden gitmem bi tarafa :60::60::60:

Evren demişken Derya uğramadı bu hafta. Hilal bi gitti zaten tam gitti resmen sattı kız bizi yaaaa. Giderken ben burdayım hep diyordu ama hiç gelmedi :47:

melek yüzlü şeytan hilalingooooo :60: :60:

Son düzenleme:
yok kaptanım ben vazgeçtim.bu ne böyle anayasa hukuku gibi.hayatta aklımda tutamam ben bu kadar şeyi.

aklında tutmana gerek yok canım sadece oku yeter. Gerektiği zaman zaten açıp bakıyoruz. Genel kuralları öğrenin diye okuttum bunları size. Sonuçta nasıl bir yarışmada yarıştığınızı ve haklarınızı bilmeniz lazım.

aklında tutmana gerek yok canım sadece oku yeter. Gerektiği zaman zaten açıp bakıyoruz. Genel kuralları öğrenin diye okuttum bunları size. Sonuçta nasıl bir yarışmada yarıştığınızı ve haklarınızı bilmeniz lazım.

EBru kopuyorum bazen yaa
Sendeki nasil motivasyon veya ciddiyet de diyebiliriz :1:

Son cumleni bir oku bak :))

Haklarinizi bilmeniz lazim falan :1:

Sen listeye gireceğin hafta ben püsküüte bir sorayım. Tam olarak ilaçtan kaynaklımı aldın bu kiloları?

Bakın işe yaradı karar defteri şimdiden :34:

Canım migren hastasıyım bir ilacım kilo aldırıyor sadece son 1 aydır bıraktım ilacı onda süresi doldu...

Canım migren hastasıyım bir ilacım kilo aldırıyor sadece son 1 aydır bıraktım ilacı onda süresi doldu...

Tamam canım ben aynen iletiyorum bu şekilde. O zaman hem kendine faydan oldu, hem de takıma hiç bir eksin olmayacak. Tam olarak listeye nasıl yazmam gerektiğinide sorayım. Geçmiş olsun bu arada. Kötü bişey sanırım ilaçlar yüzünden kilo almak.

EBru kopuyorum bazen yaa
Sendeki nasil motivasyon veya ciddiyet de diyebiliriz :1:

Son cumleni bir oku bak :))

Haklarinizi bilmeniz lazim falan :1:

Öyle ama canım yaaaaa. Sonuçta burda bir amaç için bulunuyoruz. Ben zayıf olsaydım şuan burda olmazdım. Mesela nur ilk geldiğinde özellikle sordum başka bir takımda yarıştın mı diye. Hatırlarsan Reyhan abla söylememişti. Sonra birsürü sorun çıkmıştı. Dediğim gibi bence kararların mutlaka okunması lazım.

Belki biraz fazla ciddiye alıyorum ama alınması gerekiyor bence Betül'cüm. :53:

Bende sürekli oturup mesaj yazıyorum eşim arada soruyor otur otur popon düzleşmedi mi daha diye:53: :60::60::60:

poponuzun düzleşmesi mesele değil de sizin eşleriniz kızmıyor mu ya bütün gün burdasınızz :)
ben olsam cıngar çıkarırım :1:

Bende sürekli oturup mesaj yazıyorum eşim arada soruyor otur otur popon düzleşmedi mi daha diye:53: :60::60::60:

Ayy sorma canım yaaa benim düzleşti resmen. O yüzden ben çıkıyorum biraz. Belki uğrarım yine. Uğrayamazsam herkese iyi geceler. Öpüyorum kocaman herkesi :16:

Tamam canım ben aynen iletiyorum bu şekilde. O zaman hem kendine faydan oldu, hem de takıma hiç bir eksin olmayacak. Tam olarak listeye nasıl yazmam gerektiğinide sorayım. Geçmiş olsun bu arada. Kötü bişey sanırım ilaçlar yüzünden kilo almak.

Tamam canım
Valla hemde çok kötü bir durum evlendiğimde 60 kiloydum ilaçla 76 oldum üstüne hamile kaldım. Doğumdan sonra 88dim azmettim 64.5 oldum arkasından ilaç değiştirdik. Yalnız oda aldırıyor ve de bağımlılık yapıyor 1 aydır bıraktık artık kullanmayacam inş. eylülden sonra farklı bir tedavi uygulayacağız.

Back
X