Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

vaalahi canım , benim de hiiiç çalışasım yok !
ama bazen de birkaç gün evde olunca bunalıyorum ; kendimi dışarı atasım geliyo!
gerçekten bazen kızımla , eşim , ev işleri öyle yoruyor ki sanki işte dinleniyorum gibi oluyor!..
aslında keşke istediğimiz zaman işe gidebilsek , istemediğimizde evde keyif yapabilsek !..
evde vakit geçirmekte ayrı bir zevkli :)
heeeh ama iş yapmıycan , tv , pijama , terlik yapıcaksın :)
tabi çocuk olduktan sonra da bu saydıklarım biraz zoooor :ssz::43::50::52:

Benimde hiç çalışasım yok canım, aklım fikrim dışarda :52:

Benimde hiç çalışasım yok canım, aklım fikrim dışarda :52:

buralar acayip sıcak.dışarıda olmak için deli olmak lazım.ya ben neden zengin değilim.şimdi hizmetçim olsa ,evi temizlese ,yemek ,ütü yapsa ne güzel olurdu:5:
tabi ozaman 200 kg olurdum kesin:27:(7)

Son düzenleme:
kızlar ben akşama nete giremeyebilirim ,
şimdiden menümü yazayım
kahvaltı

1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir

öğlen

1 kase ezogelin çorbası
3 köfte
1 büyük dilim karpuz

akşam ( akşamın menüsü belli ; bunları yiycem kızlar :)p

patlıcan kebabı
salata
ayran
belki 1 dilim ekmek

2 lt su , 2 fincan yeşil çay ( 3' e tamamlarım ) , sanırım spor yapamıycam :((:27:

şimdiden menümü yazayım
kahvaltı

1 kk peynir

öğlen

1 kase ezogelin çorbası
3 köfte
1 büyük dilim karpuz

patlıcan kebabı
salata
ayran
belki 1 dilim ekmek

2 lt su , 2 fincan yeşil çay ( 3' e tamamlarım ) , sanırım spor yapamıycam :((:27:
afiyet olsun.yarasın:)

yok cnm o zaman aksine liposakşınlar diyet spor salonları derken incecik olurdun :9:
çooooook haklısın:1:(8)

Son düzenleme:
şimdiden menümü yazayım
kahvaltı

1 kk peynir

öğlen

1 kase ezogelin çorbası
3 köfte
1 büyük dilim karpuz

patlıcan kebabı
salata
ayran
belki 1 dilim ekmek

Afiyet olsunn canımm

Selam sabah şekerlerim
Benim sınavıma çok az kaldı inş cumartesi günü atlatırım hayırlısıyla...
Sınav ve yaz derken evde çok duramıyorum dursamda bilgisayarı açamıyorum. Kaptanım ben arada yazayım sizlere pazar günüde tatile çıkıyorum. Yeterince ilgilenemeyince kendimi kötü hissediyorum. Tatil dönüşünde inş kiloda vermiş şekilde katılırım aranıza...

ne sinavi diye sorucaktim vazgectim..yazilanlardan anlamiycagimi fark ettim :) hic bilmiyorum hgds hkdf sss ppss hghgksdk sinavlarindan :))ne cok sinaviniz varya

Süper olurdu.Sen nerdesin canım. Her zaman Köln e giderdik. Bu sefer Stutgart da yeni teknoloji merkezi açtı bizimkiler, onun için yeni yerde yapılacak toplantı eğitim.

Hehehhehe:)) ben cimrilik yapıp o çubuk tarçını 2 hafta bile kullanıyorum,bişey olmuyor. Benimde canım çekti yaptım bir çubuk tarçınlı yeşilçay:32::32:

ben yemyesil bi köyde oturuyorum :) ama buyuk sehirlerde tam ortadayiz..oberhausen, dortmund,gelsenkirchen , bochum bunlarin ortasindayim..kölnde yakin sayilir..1 saatlik yol..zaten ben hic görmedim bizim oralara geleni ://

günaydın kızlar !..
yoğun bir gün , aklım sizdeydi ama ancak girebildim nete :(
güzel bir gün olur inşallah ...

kolay gelsin ;)

Zelişcim biliyor musun, ÖSS ye hazırlanırken ben çok kilo almıştım 45 kilo kadar (55 kilodan 100 kiloya çıkmıştım). Sonra stres faktörü kalkınca 8 ayda üniversitedeyken hepsini geri verdim. Çok stres yapma ablacım, kilo olayını tetikliyor kimi insanda bende olduğu gibi:34::34:

ahh ahh 55 kiloluk halimi özledim , çok zaman önceydi :D

boaa ne kadar cok almissin..niye o kadar stres yaptin..ben cok sogukkanliyimdir..

:60: :60:

siz adamı ölmekten güldürürürsünüz :1:

niye alintiladim hatirlamiyorum :)) e cok konusmussunuz

Çok kıskandım seni şu an. Ben 2'de yatıp 4'te kalkıp 5'te de yola çıktım :43:

benim rutindir 4 ennn fazla 5 saat uyurum

kızlar son 3 gündür , abartmamak kaydıyla fazla yemeye çalıştım:)
ama sabah tartıldığımda kilo almadığımı gördüm :)
bakalım bu 3 günlük süreçte vücudum şaşırıp kafayı yiyecek mi ? :9::9::1:
dediğim gibi öğünlerime bir dilim ekmek vs.. eklemeye başladım !

dünkü menüm
kahvaltı
1 dilim ekmek
2 kk peynir
çeyrek haşlanmış yumurta
domates - salatalık - biber

ara
2 küçük dilim kavun

öğlen
2 kaşık bulgur pilavı
1 porsiyon türlü
bol salata
1 bardak ayran

ara
1 porsiyon dondurma ( canım istemedi ama vücüdumun aklı karışsın diye yedim :27: ) = gerçekteeen :9:

akşam
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3-4 dilim karpuz

1-2 lt su , yeşil çay yok , spor da yok malesef :(
kayınvalidemleri getirdik bize ; bakalım inşallah spor yapabiliriz !:37::43:
koşturmaca yemek , memek için yapılacak oturamıycam ama spora bakıcaz ???

dilim derken kesildikten sonraki minik dilimler mi? yoksa uzun bir dilim mi? cok emin degilim ama böyle bir menüde ne kadar karpuz yenebilir ? ya bazi uzmanlar karpuz tatli sulu diye abartmayin diyor..bazilari yiyin gitsin diyor..konu hakkinda fikri olan var mi? ben daha hic karpuz almaadim ama ..alirsam bileyim :))

gerçekten bazen kızımla , eşim , ev işleri öyle yoruyor ki sanki işte dinleniyorum gibi oluyor!..
aslında keşke istediğimiz zaman işe gidebilsek , istemediğimizde evde keyif yapabilsek !..

ben calisirkende hep aklim evde olur heppp..bu huyumu hic sevmiyorum..cok yükleniyorum bazen kendime..su siralar biraz sakinim dogumdan önce ayarladim herseyi ve bebegim biraz toparlanasaya kadarda böyle devam edicem islerime

şimdiden menümü yazayım
kahvaltı

1 kk peynir

öğlen

1 kase ezogelin çorbası
3 köfte
1 büyük dilim karpuz

patlıcan kebabı
salata
ayran
belki 1 dilim ekmek

ohhh yarasinn.patlican canim istedi yaaa..ayyy herseyi canim istiyo benimde yaa

Selam kızlar ben geldim ne var ne yok, Nasıl geçti haftanın ilk günü? Ben bugün sabah regl oldum. Acaip sancım var. İlaç içmek istemiyorum ama zor tutuyorum kendimi. Aksi gibi bugün Konya resmen kış yeniden gelmiş gibiydi. Üşüdüm durdum bütün gün.

canim ben bunu kendimden biliyorum..ben ilk girdigimdede yazdigim gibi iletisim özürlüyüm hafifde aksiyim. hani sesli dusunursunde "ups" olur ya..bende bazen düsünduklerimi farkli yaziyorum böyle dolmabaci yada susmayi beceremiyorum genelde sorun yasarim..yani böyle yazi ortaminda..gercek hayatimda degil..
iste ben böyle sorunlu olunca tabi eski tecrubelerimden hemen analiz ettim :) herkes sosyal, akli basinda , net,durust,adil daha sayim mi :)))
sen kapatanligi birakmadan ben bu kilolari vermeliyim..bi 2. kapatana alisamam ben

Oyyy kuzum benim kıyamam ben sana. Benden sonraki kaptan Hatice zaten bir aksilik çıkmazsa. Bende burdan ayrılmayı çok istemiyorum ama kaptanlık gerçekten büyük sorumluluk. Mesela bugün çok fazla işim var ama ben buraya bakmadan hiç bir işimi halledemiyorum. Zaten Hatice dönene kadar burdayım büyük ihtimal. O gelmeden bırakamam. Doğal olarak hedef kilomuda 60 a düşürmeyi düşünüyorum. Bu arada Ferhan'cım sen bu yardımcılık konusuna nasıl bakıyorsun. Şuan aramızda en çok nette olan sensin?

waoooo sortlu ve ust beden xs bir hatun:)

film izliycektim sizin yuzunuzden izleyemedimmmmmmmm

haydin madem iyi gecelerrr..

Ne desem ki bilmeedim şimdi, ben bilmem beyim bilir diyomuşum :60::60::60: Uzun zamandır şort giyemiyordum çok iyi oldu bu zayıflama işi yaaaa. Ama kızlar ben hala kendimi şişman hissediyorum. :14:

Günaydın kızlar...

İstanbul'a döndüm :) Ve maalesef işe :p

Seda'cım öyle düşünme canım, Allaha şükür bir işin var ki. işe döndün. Sonuçta hepimizin bir şekilde çalışmaya ihtiyacı var. Bide işi olmayanları düşün? O daha köt bence.

günaydinnnnn:16:

nasilsiniz arkadaslar? evet gecen cuma söyledigim gibi bu sabah tartildim reglimin 3. günü ve 67,5 geldim :S..yani o sisliktiyse ben 1 haftadir hic kilo vermedim mi %) o kadar sporla..yoksa ödem fln olabilirmi..neyse 67 fln olsaydim en azindan 500 gr vermisim diye sevinecektim..simdi böyle sasirdim kaldim 8)

haftasonu bitti, yesilcay iskencesi basladi..haftasonlari hic niyetim yok icmeye ama hafta ici rutin haline geldi sabah kalktigim gibi hazirliyorum 750 ml..gün icerisinde iciyorum

bakalim hatice hanim ugrayacak mi? bende tatilden önce en az 5 kilo vermis olmak istiyorum..cok siki tutucam:41:

Ne kadar var canım senin izne gitmene? Türkiye ye geleceksin dimi? Nereliydin? Amma çok soru sordum. Bu arada bence hala ödem var sende. Hatice yola çıkacaktı bugün. Uğramaz sanırım.

Günaydın kızlar:9::9:
Geçmişi okuyup geliyorum

Bu arada dünkü menüm

sabah:geç kahvaltı
Melemen çay 1 dilim ekmek

ara: türk kahvesi :))

akşam: patlıcan yemeği, yayla çorbası 1 dilim ekmek

haftanın ilk kaçamağı: 2 tane un kurabiyesi (annem eskişehirden geldi, teyzemde bir harika yaparki, gece gece 2 tane götürdüm valla :)))

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Un kurabiyesine bende dayanamam. İyi etmişsin yemekle arada bir lazım ama sürekli değil.

Günaydın bebeklerrrrrrrrrrr der

ebrucumcum sana özel msj attım aciliyeti olan bakabilirsen bak diyip geçmişe dönerim :60: :60:

Oyy kuzum ancak şimdi baktım ve cevap yazdım. Geç oldu biraz ama :26:

Havuçun çiğ yada pişmiş olması pek farketmiyor canım. Benim yasaklar listemde havuç, mısır, patates, un,pirinç(arada kaçıyo napim),bezelye,muz var.

Karnıyarık közlenmiş patlıcandansa menün güzel canım. Su 1 lt yi ben utanmasam bir defada içerim :))))su çok az

Menün güzel canım. Lahmacunu salatayla dengelemen çok hoş olmuş.

Sabahları simitli kahvaltıya bayılıyorum bende :))

Menün çok güzel olmuş canım.

Canım günlük giydiğin bi kıyafet gibi durmuş. Elbise giy derim ;)

Ebrucum Süpersin canım ;) Ben hayatımda hiç XS giymedim.

Geçen hafta 2 kez istanbula gittim geldim. İşe Gidebilmek bir başarı bugünlerde istanbulda:52: Bir sabah kahvesi iyi gelir canım :34:

Günayın canım
Yeşilçayın içine çubuk tarçın koy, içimi öyle çok güzel oluyor.

günaydın hepinize ferhan abla bence şişlik hala devam ediyodur stres yapma verirsin

yasemin abla o 2 kurabiyeden bi şey olmaz bence afiyet olsun :16:

:60: dondurmaya tövbe ettim artık :1:

Çok teşekkürler canım inşallah birgün sende giyersin.:16:

Selam sabah şekerlerim
Benim sınavıma çok az kaldı inş cumartesi günü atlatırım hayırlısıyla...
Sınav ve yaz derken evde çok duramıyorum dursamda bilgisayarı açamıyorum. Kaptanım ben arada yazayım sizlere pazar günüde tatile çıkıyorum. Yeterince ilgilenemeyince kendimi kötü hissediyorum. Tatil dönüşünde inş kiloda vermiş şekilde katılırım aranıza...

Tamam Nur'cum sorun yok canım. Sen ne zaman istersen o zaman gel. Sonuçta izinli yazılmışsın. Ama diyetinide ihmal etme. İnşallah sınavın güzel geçer. Arada uğramayıda unutma buraya :16:

ebruuuuuuuuuuuu ay kız dayanamıcam burdan ayzıcam 10 dk bekleyemem msj için msj attım iidir saol senden yazdım anında cevap yazdı biraz gec oldu gibi bende bir daha gorusmek isteemzsin sandım diye daha cevap vermedim ne yazsam bilemedim

Son düzenleme:
Günaydın Nur. KPSS ye gireceksin sanırım, başarılar dilerim. En nefret ettiğim sınav :9::9: 3 defa girdim, 87.6 gibi bir puanım var, ama çok sevgili devletim açmıyo kadro yaaa:17::17:

İnşallah açarda atanırsın canım yaaaaa. Ben özelde de çalıştım, şuan memurum gerçekten bir kadın için memurluk ideal bir meslek. (Her dalı için aynı fikirdeyim)

Günaydın Neslihancım :)

Bugün pazartesi olmasına rağmen çok mutlu ve neşeliyim nedense :52::32::34::9::16:

Maşallah diyelim nazar değmesin :16:

kolay gelsin ablacım seni en iyi ben anlarım sanırım çünkü bende bu sene össye giricem ve stresten ölüyorum

Düzenli ve iyi çalışırsan stres yapmana gerek yok Zeliş'cim. Şimdiden başlaman çok iyi olmuş zaten. İnşallah istediğin yeri kazanırsın.

Hayır canım. Kendi branşım dışında plastik teknolojsini yazabiliyorum. Ama plastiği yazdığında kendi branşımı yazamıyorum. Bende lisede öğretmenlikten vazgeçtim üniversiteye el atacağım :9: ALES e girdim. ÜDS ye eylülde girecem. Master doktora :)) artık allah ne verdiyse akademik kariyer:1::1::1:

Çocukta yaptım, kariyerde yapacağım diyorsun yani. Yap canım yap, durma olduğun yerde.

:60: :60:

siz adamı ölmekten güldürürürsünüz :1:

Bak buda güzel olmuş :60::60: Bende öldüm :60::60:

ben de Alese girdim iyide puan aldım ama sonra yüksek lisans fiyatlarını görünce vazcaydım :60: zaten akademik kariyer yapmak gibi bir istegim yok maksat cvde gözüksün istedimdi :1: :1: akademik kariyer yapmaktansa akademik kariyer yapan bir koca bulmak daha mantıklı bence :60: :60:

Turti yaaaaaaaaaaa ee hadi bul artık şu akademik kariyerli zengin kocayı. Yoksa ben çıkıp üçüncüyü arayacağım :60::60: (Tövbe estağfirullah) :9:

Kızlar haftasonu hiç kaçamak yapmadım sayılır, sadece dün öğlen iki top dondurma yedim, sossuz. Ama yemek yememiştim.

Biraz düzensiz beslendim, saatler şaştı çünkü. Ama yine de iyi atlattım sanırım. Annanem rahatsız olduğu için bana özel hamur işlerini yapamadı :D

Bizim düğün içinde kim ne yapacak, ne zaman olacak konuları konuşuldu, içim çok rahatladı. Yer tutamadık daha ama haftaya da gezeceğiz.

Yer işinde geç kalmışsınız biraz inşallah istediğiniz gibi bir yer bulursunuz canım. Arada bir öyle küçük kaçamaklar yapılıyor sen hafta içi telafi edersin inşallah onu. Anneannenede geçmiş olsun canım.

Çok kıskandım seni şu an. Ben 2'de yatıp 4'te kalkıp 5'te de yola çıktım :43:

Akşam gidince güzelce yatıp dinlenirsin sabaha bişeyin kalmaz inşallah Seda'cım.

merhabalar. kızçem sayesinde uykusuz muhteşem bir gece geçirdim.sabahta o uyuyunca bende yattım. 3 saat uyumuşuz beraber.1 de kalktık.

kaptanım helal olsun xs u hayatımın hiç bir döneminde giyemedim.

yüksek lisans için uğraşan arkadaşlar helal olsun.ben o şevkimi kaybedeli çok uzun zaman oldu.hatta o kadar tembelleştim ki ücretsiz izinden sonra ne yapacağım diye kara kara düşünür oldum.

İnşallah burdan mezun olduğunuzda sizlerde giiyeceksiniz kızlar. :16:Bu arada senin mesleğin neydi Zeynep'cim yaaa :26:

kızlar son 3 gündür , abartmamak kaydıyla fazla yemeye çalıştım:)
ama sabah tartıldığımda kilo almadığımı gördüm :)
bakalım bu 3 günlük süreçte vücudum şaşırıp kafayı yiyecek mi ? :9::9::1:
dediğim gibi öğünlerime bir dilim ekmek vs.. eklemeye başladım !

dünkü menüm
kahvaltı
1 dilim ekmek
2 kk peynir
çeyrek haşlanmış yumurta
domates - salatalık - biber

ara
2 küçük dilim kavun

öğlen
2 kaşık bulgur pilavı
1 porsiyon türlü
bol salata
1 bardak ayran

ara
1 porsiyon dondurma ( canım istemedi ama vücüdumun aklı karışsın diye yedim :27: ) = gerçekteeen :9:

akşam
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3-4 dilim karpuz

1-2 lt su , yeşil çay yok , spor da yok malesef :(
kayınvalidemleri getirdik bize ; bakalım inşallah spor yapabiliriz !:37::43:
koşturmaca yemek , memek için yapılacak oturamıycam ama spora bakıcaz ???

Gayet güzel olmuş menün. Olması gereken buydu. Ama akşamki ekmeği çıkart menüden. Bide anladık biz o dondurmayı ne kadar inandırıcı olduysan artık :9:

Aynen çocuk varsa imkanı yok o keyfin, ama çocuğun keyfide bir başka :16:

ben değil eşim mersinli.ben kütahyalıyım.daha önce yazmıştım sanki bunu:44:

Evet yazmıştın canım. :9:

şimdiden menümü yazayım
kahvaltı

1 kk peynir

öğlen

1 kase ezogelin çorbası
3 köfte
1 büyük dilim karpuz

patlıcan kebabı
salata
ayran
belki 1 dilim ekmek

Afiyet osun Nesli'cim güzel olmuş menü.

Back
X