Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eveeeet hatunlar malum ramazan yaklaştı.cuma günleri bu tartı aynı şekilde mi devam edecek.gece yemek,sahur yemek.beni kimse sabah tartamaz:27:bence iftardan önce tartılmak daha mantıklı gibi geliyor,bilmem siz ne dersiniz.yorumlarıızı bekliyorum:51:

Perşembe iftardan önce veya cuma sabahı sahura kalktığında yemeden tartılabilirsin.

Bende moral bozukluğu olsun diye kilo alış fotolarımı ekliyeyim :1::1::1::1:

1.Foto 2.foto Geçen seneye ait :70 kilo
3.foto Mayıs ayına ait :83 84 civarıdır :30:

Kübra boyun kaç kesinlikle 80 falan göstermiyorsun ..

Ramazanda ben tutamıcam gibi görünüyor. Geçenlerde kandil diye tutayım dedim, hastanelik oluyordum şekerim yüzünden. Sık sık yemeyince hipoglisemi ortaya çıkıyo bende, düzenli sık sık beslenerek yendim.
kan şekeri düştümü de zor bacım .üvey annemde var ondan . oda yemeyince uçuşa geçiyor.
ben ne halt edecem bakalım.geçen sene karnı burnunda hamileydim,afiyetle tüm ramazanı yedim.:17:bu sene tutmam lazım.bebekle zor olacak ama elimden geleni yapmam gerek,yoksa ben sonradan tutamıyorum.

hilalim onların getirdiğinden değil de biz de ev baklavası yapmıştık ondan yedim :1:
bizim baklava daha güzeldi zaten herkes ev yapımı olanı yemiş diğeri geri geldi tabaklarda :)

biz de ikram olarak su böreği, sarma bir de patates havuc haşlamasını yeşillikle karıştırıp üzerine yoğurtlu mayonezli bir şey yapıyorlar ya ondan yaptık
onlardan yemedimm :D

Kızlar fotolarınızı ulu ortalık yere koymayın, üye olmayanlarda görebiliyorlar, ayrıca alınabiliyor fotoğraflar. Yaaa albüme ekleyin yada yüzünüzü kapatın. Kötü niyetli insan çok bu devirde.

eveeeet hatunlar malum ramazan yaklaştı.cuma günleri bu tartı aynı şekilde mi devam edecek.gece yemek,sahur yemek.beni kimse sabah tartamaz:27:bence iftardan önce tartılmak daha mantıklı gibi geliyor,bilmem siz ne dersiniz.yorumlarıızı bekliyorum:51:

Ben genelde ramazanda sahura kadar uyumam hiç o yüzden sabah hiç erken uyanmam bencede iftardan önce tartılmak mantıklı ay çok yaklaştıı ben çok sinirli oluyorum o günlerde... :18:

Bende moral bozukluğu olsun diye kilo alış fotolarımı ekliyeyim :1::1::1::1:

1.Foto 2.foto Geçen seneye ait :70 kilo
3.foto Mayıs ayına ait :83 84 civarıdır :30:
Eki Görüntüle 460780 Eki Görüntüle 460781 Eki Görüntüle 460782

gruptaşım,çok bezgin gördüm seni.aman rehavet yok.unut o halleri.manken gibi hallerini hayal et.bu arada bu resimler bir süre sonra silinemiyor haberin olsun.geçen ben koydum ebru uyardı ,sildim.hamile fotolarım var,onlarda yüzüm yok.sileyim dedim silinmedi,haberin olsun.

merhaba arkadaşalr..Hilalim gelmiş bi kaynatamadık bea.ben çok yoğunum dün tam mesaj yazıyodum kapım çalındı annem babam abim ablam geldiler..küçük abimin 3 aylık bebeği hastanede yatıyor ateşi düşmüyor idrar yolu enfeksiyonu denildi 3 gündür hastanede bu sabahta böbrek filmi çekilecekmiş çok küçük olduğu için böbreğe vurma ihtimalinden bahsediyor doktorlar..son tahliller temiz şükür kısaca abimin birde 12 yaşında oğlu var akşmalrı yemeğe bize geliyorlar evlerimiz çok yakın..ev iş yemek çocuk misafir diğer işler derken akşam oluyor..

kan şekeri düştümü de zor bacım .üvey annemde var ondan . oda yemeyince uçuşa geçiyor.
ben ne halt edecem bakalım.geçen sene karnı burnunda hamileydim,afiyetle tüm ramazanı yedim.:17:bu sene tutmam lazım.bebekle zor olacak ama elimden geleni yapmam gerek,yoksa ben sonradan tutamıyorum.

Hemde nasıl, kilo vermeye başladığımdan beri düzenli besleniyorum, bu işe yaramasaydı doktorum ilaç verecekti. Allahtan işe yaradı :32:

boyum 1.65 kimse 80 olduğuma inanmıyor zaten ama tartıda öyle çıkıyor zamanında sporcuydum ilkokul 3ten Lise 1 2 ye kadar badminton il takımındaydım kas yogunluğum fazladır belkide...

Boyun mu çok uzun dedim ama o da değil çok ciddi bir kas yoğunluğu var kemiklerin ince falan heralde ama her neyse kesinlikle göstermiyorsun kilonu kaç beden giyiyorsun ?

hilalim onların getirdiğinden değil de biz de ev baklavası yapmıştık ondan yedim :1:
bizim baklava daha güzeldi zaten herkes ev yapımı olanı yemiş diğeri geri geldi tabaklarda :)

biz de ikram olarak su böreği, sarma bir de patates havuc haşlamasını yeşillikle karıştırıp üzerine yoğurtlu mayonezli bir şey yapıyorlar ya ondan yaptık

Nasıl itiraf ettirdim hemen :1:
Afiyet olsun betül'cüm o ortamda yemen zor olurdu zaten de mutfakta tırtıklanabilirdi ancak :1:

Kızlar fotolarınızı ulu ortalık yere koymayın, üye olmayanlarda görebiliyorlar, ayrıca alınabiliyor fotoğraflar. Yaaa albüme ekleyin yada yüzünüzü kapatın. Kötü niyetli insan çok bu devirde.

Söylemiştin bana önceden ama unuttum bir an :(

Son fotoda da gayet iyi görünüyorsun tatlım ;)
Teşekkür ederim canım ..

gruptaşım,çok bezgin gördüm seni.aman rehavet yok.unut o halleri.manken gibi hallerini hayal et.bu arada bu resimler bir süre sonra silinemiyor haberin olsun.geçen ben koydum ebru uyardı ,sildim.hamile fotolarım var,onlarda yüzüm yok.sileyim dedim silinmedi,haberin olsun.

Evet gruptaşımmm Manken gibi kız olacam insallah .. hırslıyımmm .. evet unutmuştum silmeyi denedim olmadı .. :(

merhaba arkadaşalr..Hilalim gelmiş bi kaynatamadık bea.ben çok yoğunum dün tam mesaj yazıyodum kapım çalındı annem babam abim ablam geldiler..küçük abimin 3 aylık bebeği hastanede yatıyor ateşi düşmüyor idrar yolu enfeksiyonu denildi 3 gündür hastanede bu sabahta böbrek filmi çekilecekmiş çok küçük olduğu için böbreğe vurma ihtimalinden bahsediyor doktorlar..son tahliller temiz şükür kısaca abimin birde 12 yaşında oğlu var akşmalrı yemeğe bize geliyorlar evlerimiz çok yakın..ev iş yemek çocuk misafir diğer işler derken akşam oluyor..

Her zamanki Derya yoğunluktan kafasını kaşıyamıyor kıyamam ben sana yahu ..
Geçmiş olsun canım tahliller temiz çıkmış en azından ama 3 aylık yavrum çok üzülüyorum ben çocuklara bir iğne bile vurulunca yüzlerini buruşturup ağlıyorlar ya ..

Boyun mu çok uzun dedim ama o da değil çok ciddi bir kas yoğunluğu var kemiklerin ince falan heralde ama her neyse kesinlikle göstermiyorsun kilonu kaç beden giyiyorsun ?

normalde 44 ama 42 bedende oluyor dar olsada içine girebiliyorum. evet sonradan aburcubur yiyerek birden aldım ailede kilolu yok .. belkide ondandır kalıplı değilim yani.

ex ortimmmmmmm tanışmalar olmuş maşallah topiğin bekarlarını evlendiriyoruz :nazar::9:
boyum 1.65 kimse 80 olduğuma inanmıyor zaten ama tartıda öyle çıkıyor zamanında sporcuydum ilkokul 3ten Lise 1 2 ye kadar badminton il takımındaydım kas yogunluğum fazladır belkide...
kas yoğunluğun vardır +yağ hücren azdır :34:bu kiloları ne zaman aldın?daha önce yazdınsada çok aktif olmadığım için kaçırdım..:17:

hipoglisemi zor sinir el ayak titremesi ani uyku hali insanı helak ediyor..bir dönem bende yaşadım kendülerini çok eyü bilirim..

$fotoğraf (21).webp $fotoğraf (22).webp

bu da o günden been
onlar gelmeden önce bir resim çekineyim dedim :))

kas yoğunluğun vardır +yağ hücren azdır :34:bu kiloları ne zaman aldın?daha önce yazdınsada çok aktif olmadığım için kaçırdım..:17:

Son 2 senede aldım üniversite hazırlık döneminde aldım ünidede düzensiz beslenmeye devam ettiğimden veremedim. Sorun değil yine yazarm :)

Back
X