Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar saat 5 te Betül'le buluşuyoruz, çatlayın patlayın bakalım
Bu arada takımda ilk görüşenler biz olacağız, Ekleriz fotolarımızıHava atayım birazcık
![]()
Bu arada takımda ilk görüşenler biz olacağız, Ekleriz fotolarımızıHava atayım birazcık
![]()
![]()
![]()
Kiz daha 2 dakika once konustukk
Hemen yetistirmissiin
Ben de diyecektim soylemeyelim aksam resim koyariz birden sok olurlarr![]()
Kiz daha 2 dakika once konustukk
Hemen yetistirmissiin
Ben de diyecektim soylemeyelim aksam resim koyariz birden sok olurlarr![]()
Ben inanmıyordum zaten hadi bakalım bence verdiğin kilolar tamamen senin çabalarınla alakalı iğnelerle alakası yok. Boşuna acı çektiğini düşünüyorum. Canını sıkmak gibi olmasın ama içimden geçenler bunlar. Ayrıca tartını götürdüüğün eçok sevindim. Cuma bildirimini yaparsın. Hadi bakalım sana bir hafta daha müsaade ondan sonra mazeret kabul etmem haberin olsun.![]()
Dünkü mü ?? Dünkü elmaliturta değil miydi :)) Ben ona yollamıştım. AAAAAAAaaaaaa izindeydi dimi, unutmuşum benim 34 tane canım
Tartıyı sardım sarmaladım, uçakta başına bişey gelmesin diyeKulaklarım dinlendi vallahi
![]()
vaaaaayyyyyy demek öyle.nerde buluşaccaksınız.alaaddin tepesinde mi?o tarafa gideseniz ciğerci saite gidin.muhteşem olur ciğeri.tanntunide yiyebilirsiniz.üstünede künefe![]()
ciğer yememekle çok şey kaçırıyorsun.tantuni etle yapılıyor.mükemmel bir mersin lezzeti.künefeyi bende özledim bende,dollapta var bir tane,ama yiyemem ne çare:)Cigerci saiti bilmem
Hem zatrn ben ciger de sevmem
Tantuni de hic yemedim:44:
Ve ebru sence kunefe yememe izin verir mii akilliiimm![]()
hangi ilçe:)Demek bensiz buluşuyosunuz haa öyle olsun :)
ben konyanın bi ilçesindeyim ablacim sanırım zeynep abla sormuştu :)
elektirik yok yine mobilim onunda şarji bitmek üzere![]()
güzel olmuş orti.afiyet olsun:)Menüm
SABAH:
yarım dilim kepekli ekmek
şekersiz çay
salatalık
peynir
5 yeşil zeytin
ÖGLE
Salata +ayran..
ARA
3 kayısı
AKŞAM:
1 kase sütlü nesfit
2.5 litre su
Yürüyüş ... Spor pek yapmadım yorgunumda :)
Ben o konuda çok şanslıyım çünki alttan alan genelde eşim oluyor
Sen yokken bende Adana'ya gittim vakit olsa Antep'e gitmeyi düşündük ama sonra olmadı. O yüzden sordum.
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.
Ama en güzeli ve en tatlısı benim
Ayran aşı derler. Nereliydin Seda'cım Yozgat taraflarında ayran aşı denir, Adana taraflarında soğuk çorba. Afiyet olsun güzel olmuş menün.
Öncelikle Balık burcundaysa sen yönlendir hep, çünki genelde fikirleri çabuk değişiyor. Senin burcun daha üstün gelir bence Balık burcuna. İlişki senin yönlendirmen lazım canım. Balık burcu erkeğini çok yakından tanıyorum. Daha uzun anlatırım bir ara netbooktan yazmak hoşuma gitmiyor nedense.
Ben senin gibi olsaydım şimdi rahat 60 olmuştum Hilal'cim. Arada bir kaçırıyorum şimdilerde ama yinede kızıyorum kaçamak yapanlara
Allahım rüyaya bak yaaaaKafa alçıya alınmaz ki
Menünü beğenmedim Fehan'cım. Patates hakkındaki düşüncelerimizi biliyorsun. O puding dediğin şeyde katkı maddeli sonuçta diyet içinde olsa ben yenilmesi taraftarı değilim.
Afiyet olsun ortim meü güzel olmuş ama suyun az olmuş.
Menüm
SABAH:
yarım dilim kepekli ekmek
şekersiz çay
salatalık
peynir
5 yeşil zeytin
ÖGLE
Salata +ayran..
ARA
3 kayısı
AKŞAM:
1 kase sütlü nesfit
2.5 litre su
Yürüyüş ... Spor pek yapmadım yorgunumda :)