Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar saat 5 te Betül'le buluşuyoruz, çatlayın patlayın bakalım :9:

Bu arada takımda ilk görüşenler biz olacağız, Ekleriz fotolarımızı :9: Hava atayım birazcık :16:

Bu arada takımda ilk görüşenler biz olacağız, Ekleriz fotolarımızı :9: Hava atayım birazcık :16:

Kiz daha 2 dakika once konustukk
Hemen yetistirmissiin :1:

Ben de diyecektim soylemeyelim aksam resim koyariz birden sok olurlarr :1:

bugün pek uğrayamadım.gene elektrik kesildi.banyoyla uğraştım.6 paket lavabo açıcı ve 5 litre kaynar suyu dökünce banyo açıldı. çok sevindim:21:sonrada temizledim tabi:27:
ferhan mutfağına üzüldüm.çok sinir bozucu cidden.
betül konyanın tadını çıkar.özledim be konyayı.
zeliş sen neresindesin konyanın?
ortağım seni tebrik ediyorum,uyma şeytana:13:
seda ,25 bin çoooook para.o parayla neler yapılır.kesinlikle doğru karar vermişsin.
yasemin sanada iyi yolculuklar.
gurbet_dmr (adını unuttum:17:)hoşgeldin evine.

vaaaaayyyyyy demek öyle.nerde buluşaccaksınız.alaaddin tepesinde mi?o tarafa gideseniz ciğerci saite gidin.muhteşem olur ciğeri.tanntunide yiyebilirsiniz.üstünede künefe:27:

Bu buluşmaların istanbul ayağınıda yapalım. Ayın ilk haftalarına denk getirirseniz ben istanbulda oluyorum genelde o zamanlarda. Betül :3:Ebru:3: çok kıskandım çoooooooooooooooooooooooookkkkk:122::122::122::122::122:

Ben inanmıyordum zaten hadi bakalım bence verdiğin kilolar tamamen senin çabalarınla alakalı iğnelerle alakası yok. Boşuna acı çektiğini düşünüyorum. Canını sıkmak gibi olmasın ama içimden geçenler bunlar. Ayrıca tartını götürdüüğün eçok sevindim. Cuma bildirimini yaparsın. Hadi bakalım sana bir hafta daha müsaade ondan sonra mazeret kabul etmem haberin olsun. :9:

Dünkü mü ?? Dünkü elmaliturta değil miydi :)) Ben ona yollamıştım. AAAAAAAaaaaaa izindeydi dimi, unutmuşum benim 34 tane canım:nazar:

Tartıyı sardım sarmaladım, uçakta başına bişey gelmesin diye :1::1::1: Kulaklarım dinlendi vallahi :16:

Dünkü mü ?? Dünkü elmaliturta değil miydi :)) Ben ona yollamıştım. AAAAAAAaaaaaa izindeydi dimi, unutmuşum benim 34 tane canım:nazar:

Tartıyı sardım sarmaladım, uçakta başına bişey gelmesin diye :1::1::1: Kulaklarım dinlendi vallahi :16:

Tartıyı yanında götürmek mükemmel fikir canım gerçekten :)
:1::1:

vaaaaayyyyyy demek öyle.nerde buluşaccaksınız.alaaddin tepesinde mi?o tarafa gideseniz ciğerci saite gidin.muhteşem olur ciğeri.tanntunide yiyebilirsiniz.üstünede künefe:27:

Cigerci saiti bilmem
Hem zatrn ben ciger de sevmem :1:
Tantuni de hic yemedim:44:

Ve ebru sence kunefe yememe izin verir mii akilliiimm :1:

Demek bensiz buluşuyosunuz haa öyle olsun :)

ben konyanın bi ilçesindeyim ablacim sanırım zeynep abla sormuştu :)

elektirik yok yine mobilim onunda şarji bitmek üzere :(

Menüm

SABAH:
yarım dilim kepekli ekmek
şekersiz çay
salatalık
peynir
5 yeşil zeytin

ÖGLE
Salata +ayran..

ARA
3 kayısı
AKŞAM:
1 kase sütlü nesfit

2.5 litre su
Yürüyüş ... Spor pek yapmadım yorgunumda :)

Son düzenleme:
Cigerci saiti bilmem
Hem zatrn ben ciger de sevmem :1:
Tantuni de hic yemedim:44:

Ve ebru sence kunefe yememe izin verir mii akilliiimm :1:
ciğer yememekle çok şey kaçırıyorsun.tantuni etle yapılıyor.mükemmel bir mersin lezzeti.künefeyi bende özledim bende,dollapta var bir tane,ama yiyemem ne çare:)

Demek bensiz buluşuyosunuz haa öyle olsun :)

ben konyanın bi ilçesindeyim ablacim sanırım zeynep abla sormuştu :)

elektirik yok yine mobilim onunda şarji bitmek üzere :(
hangi ilçe:)

Menüm

SABAH:
yarım dilim kepekli ekmek
şekersiz çay
salatalık
peynir
5 yeşil zeytin

ÖGLE
Salata +ayran..

ARA
3 kayısı
AKŞAM:
1 kase sütlü nesfit

2.5 litre su
Yürüyüş ... Spor pek yapmadım yorgunumda :)
güzel olmuş orti.afiyet olsun:)

kızlar bugün fazla kaynatmamışsınız iyi okuyamıyorum kafam ağrıyor şu an niye böyle oldum bu defa ya.bacaklarım sızlıyor tutmuyor bir yerim.

bugünkü menüm
sabah 3 dilim domates 1 parça peynir 1 tane zeytin 1 dilim salatalık 2 bardak çay yumurta ekmek yemedim
öğlen azıcık ton balıklı makarna ayran
akşam 2 parça tavuk
2.5 litre su

Ben o konuda çok şanslıyım çünki alttan alan genelde eşim oluyor :60::60:

Sen yokken bende Adana'ya gittim vakit olsa Antep'e gitmeyi düşündük ama sonra olmadı. O yüzden sordum.

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.

Ama en güzeli ve en tatlısı benim :27::37::60::60:

Ayran aşı derler. Nereliydin Seda'cım Yozgat taraflarında ayran aşı denir, Adana taraflarında soğuk çorba. Afiyet olsun güzel olmuş menün.

Öncelikle Balık burcundaysa sen yönlendir hep, çünki genelde fikirleri çabuk değişiyor. Senin burcun daha üstün gelir bence Balık burcuna. İlişki senin yönlendirmen lazım canım. Balık burcu erkeğini çok yakından tanıyorum. Daha uzun anlatırım bir ara netbooktan yazmak hoşuma gitmiyor nedense.

Ben senin gibi olsaydım şimdi rahat 60 olmuştum Hilal'cim. Arada bir kaçırıyorum şimdilerde ama yinede kızıyorum kaçamak yapanlara:1:
Allahım rüyaya bak yaaaa :60::60: Kafa alçıya alınmaz ki :60::60:

Menünü beğenmedim Fehan'cım. Patates hakkındaki düşüncelerimizi biliyorsun. O puding dediğin şeyde katkı maddeli sonuçta diyet içinde olsa ben yenilmesi taraftarı değilim.

Afiyet olsun ortim meü güzel olmuş ama suyun az olmuş.

senin güzelliğine laf yok canım başı çekiyosun kaptan:)antepede geleydin bkaydın yemeklerin tadına :)kilo alırdın kesin ucuz kurtarmışsın:)

Back
X