- 13 Mayıs 2012
- 1.360
- 0
- 66
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi ebru abla gelince yediklerimizden çok söylediklerimize şaşıracak biri ebru beni doğrar diğeri kaznda kaynatır diyo görende çok ağır cezalar veriyo sanır
şimdi ebru abla bana kızmasın diye yazmadım bunuu haa![]()
Kübra kaç tane kayısı yedin bakiim ?
1 kayısı : 15 kalori
bağırsaklarını çalıştırmak istiyosan eğer ya yeşil çay ya form çayı içebilirsin, tabi bol su içmelisin canım ...
Canım benim bence sen birkaçtane daha ye eminim sana daha iyi gelecek
Hepsi Lop lop et olsun canım ya
![]()
aşkolsun kübroooooşş![]()
ben denin iyiliğini düşüneyim sen bana neler söleeeeeeeeee![]()
aaaaaaaaaa ne oluyo ya takım içinde takım olduk diye kilomu aldırıcaz birbirimize![]()
![]()
Canım benim bence sen birkaçtane daha ye eminim sana daha iyi gelecek
Hepsi Lop lop et olsun canım ya
![]()
yaa kübracım aramızda kalsın ;
sen benim bu kiloları nasıl verdiğimi zannediyorsun kız?
Herkesin gizli bir formülü var ya ! Benimki de bu !
Bak tekrar telafüz etmiyorum ki başkası çalmasın reçeteyi diye heee
Seni çok sevdim ondan veriyorum bu sırrımı![]()
hııııııııı tabi tabi biz de inaaandııkkk![]()
neslihan başlattıııı:18:
![]()
neslihan başlattıııı:18:
![]()
yaa kızlar yaa gülüyoz şurda ne var yaani ?
Hem çekişmeyi , hırsı artırıyo bunlar bence !
Ben çok güldüm , son zamanlarda hiç bukadar gülmemiştim vallahi !
Neyse ben şimdi çıkıyorum işten eve geçicem akşama sporumu yaptıktan sonra uğrarım bebekler !
Görüşürüz :))
Neyse ben şimdi çıkıyorum işten eve geçicem akşama sporumu yaptıktan sonra uğrarım bebekler !
Kendime ceza verdim , akşama benim bisiklet epliktik olanlardan yani hem kol hem bacak çalıştırıyor. Yarım saat ancak yapabiliyodum en az 45 dakika - 1 saat arası yapmaya çalışıcam kızlar !
Sööööööözzzz![]()
Bende Dondurma İstiyoruuummm![]()
neslihan abla sana bi şey demiyorum çünki bende 1 dondurma yedim ama 50 kalorilik![]()
olsaydı zaten onu tercih ederdim canımcım !
şimdiye kadar hep ayran içerdim böle durumlarda ama yoktu , salata olsaydı kolaya da gerek kalmazdı zaten ! ama napiim kuru kuru hiç gitmezki yaa köfte(((
oldu birkere artık önümüze bakmalıyız yaani :)p
eritcez başka yolu yok ; yoksa ebru beni eritir animallaaahh :))
yaa ama napim siz zaten 50 kalorilik dondurmaya izin vermiştiniz hatırlatırııııııııım![]()
arasıra olur öle şeyler helal olsun oohhh miss motive olmak amaçlı ödül olarak düşün yemişsin madem çok pişmanlığını yaşama önemli olan kaldığın yerden devam etmek bu kadarcık şeyden bişey olmaz. kırkta birse tabi :)
Kızlar ağzım gülmekten ayrılacak yaa , koptum ben resmen burda !
Siz siz olun kübraya verdiğim tarifi sakın uygulamayın !
Sonra ebru beni takımdan atar vallahi :18::18::18:
Kübra kaç tane kayısı yedin bakiim ?
1 kayısı : 15 kalori
bağırsaklarını çalıştırmak istiyosan eğer ya yeşil çay ya form çayı içebilirsin, tabi bol su içmelisin canım ...
Zeliş arada kaynadım sanma sakın sana Neslihan'dan daha çok kızdım. Neslihan bir sürü kilo vermiş, başarmış bişeyleri şimdi devam ediyor. Sen daha yolun başındasın ve biz burda üzülüyoruz sen kilo veremedikçe. Ama sen daha işin gırgırındasın. İşte geçen sefer sırf bu yüzden azim dedim, hırs dedim. Hırslan artık biraz. Sende hiç hırs yok. Olmazsada çok zor kilo verirsin. Ve bir süre sonra olmuyor deyip sıkılıp bırakırsın. İstemiyor musun Eylül de okul açılında arkadaşların seni zayıflamış olarak görsün. Bence başar artık bunu ve herkesin ağzını açık bırak. Canın bişey istediği zamanda düşünki zayıfladığın zaman yiyebileceksin onlardan.
Bende Öyle düşünüyorum Okul açıldığında Herkesi Şaşırtmak ..
Eminim ki 15 dklık bir yemek zevki için Bunu kendime yapmış olmam yeterince korkutucu ..
Herkesi Şaşırtmak biziim Elimizde..
Ve Bu mutluluğu Yaşayacaz Zeliş Hırslannn Ve uçsun yağlarrr![]()
ablacım siz bana bundan sonra 50 kalorilik dondurma yiyebilirsin sadece demiştiniz bende o yüzden yedim hırssızlık değil bu ben gayet hrslıyım eğer hırslı olmasaydım bu hafta evde pişen o kadar pasta böreğe karşı koyamazdım bence ceza olarak yürüyüş 2 saat ne dersin ablacım![]()
1 saat yapacaksın. Bol su ve yeşil çay iç. Eğer yarın tartıda kötü bir sonuç görürsemde yolarım senin saçını başınıOrtim olacak bide.
Şişşt noluyor bakimmmm
Zeliş sende kendine hemen bir ceza beğen bakalım, yoksa ben beğeneceğimBiz burda Zeliş kilo veremiyor diye kafayı yiyeceğiz, acaba sonur ne diye Zeliş hanım dondurma yiyor. Dondurmanın kalorisine felan bakmıyorum kızlar. Dondurma yemek yok artık. Hemde perşembe yiyorlar yaaaaaa.
Bence onun içeceğine kuru kuru yeseydin, yada gönderip birilerini ayran aldırsaydın. Bak şimdi daha çok kızdım sana. Bundan sonra kaçamak yok tamam mı?
Kim izin verdi? Ben hatırlamıyorum öyle bişey? İzin verilse bile perşembe günü yenilmez dondurma.
Canım ödül olurda cuma günü olmaz. Yarışmanın adındanda anlayacağın üzeri cuma günü tartı günü. Perşembeden yapılan kaçamaklar cumayı direkt olarak etkiliyor. O yüzden bu kadar çok konuşuldu ve kızıldı.
Keşke takımdan atmakla kalsam daha kötü planlarım var senin için
Yeşil çay tamam ama form çayını çok sık kullanmayın kızlar. Onun yerine doğal yolları tercih edin.
Güle güle canım sporunu mutlaka yap, bundan sonrada kaçamak yok ona göre.![]()
2 saat çok Zeliş'cim. Sen 30-45 dk arası ama tempolu bir şekilde yürüyeceksin. Nasıl anlatayım okula geç kalmışın gibi? Anladın mı? Tempolu olacak. Yanınada suyunu al.