Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bişey olmaz bu saatte Zeliş'cim. Afiyet olsun. Doktor işini ne yaptın? Gideceksin dimi?

bilmiyorum ki ablacım annem kilo veriyorsun eğer diyetisyene gidersek düzenin bozulur alışamazsın falan dedi emin değilim önümüzdeki hafta tekrar bekliycem ssanırım

bilmiyorum ki ablacım annem kilo veriyorsun eğer diyetisyene gidersek düzenin bozulur alışamazsın falan dedi emin değilim önümüzdeki hafta tekrar bekliycem ssanırım

zelişcim , bence beklemene gerek yok hatta diyetisyenle daha iyi bile olur bu iş !..
yanlış anlama ama annende diyetisyenin verdiği listedeki yemekleri şimdi kim yapacak diye erteleme fikrini sana söylüyo olabilir ???
şimdi sana bir sürü tahlil yapıcaklar , hangi yiyeceklere toleransın olduğunu , nasıl beslenmen gerktiğini söyleyecekler bence daha iyi olacak canım ama sen bilirsin yine de!..
zeliş ben senin yaşındaykene eve yemek yapardım kız ! sen de kendi yemeklerini yapabilirsin!
hatta sebze bile haşlasan yanında yoğurt , salata filan; tavuk , köfte filan yapsan yeter kii...
yapabilirsin canımcım ...

zelişcim , bence beklemene gerek yok hatta diyetisyenle daha iyi bile olur bu iş !..
yanlış anlama ama annende diyetisyenin verdiği listedeki yemekleri şimdi kim yapacak diye erteleme fikrini sana söylüyo olabilir ???
şimdi sana bir sürü tahlil yapıcaklar , hangi yiyeceklere toleransın olduğunu , nasıl beslenmen gerktiğini söyleyecekler bence daha iyi olacak canım ama sen bilirsin yine de!..
zeliş ben senin yaşındaykene eve yemek yapardım kız ! sen de kendi yemeklerini yapabilirsin!
hatta sebze bile haşlasan yanında yoğurt , salata filan; tavuk , köfte filan yapsan yeter kii...
yapabilirsin canımcım ...

yok ablacım annem o yüzden söylemiyo ama bilmiyorum bi süre daha beklemeye karar verdim

ben senin kadar hamarat değilim ki ablacım üşeniyoruuuuuuuuuuum :1:

perşembe perşembe yapılmaz ama bi kaçamak yaptım beni affedin kızlarr :17::18:
ortim özellikle sen affet canım :18::18::18::14::14::14:

kahvaltı
1 kase sütlü müsli

öğlen
5 köfte
1 kaşık bulgur pilavı
1 bardak kola ( 95 kalori ) :20:

ara
1 bademli magnum ( 270 kalori ) :20:

akşama sadece 1 kase yoğurt yiycem kızlar ve bol yeşilçay , su içiyorum ve de spor yapıcam eritmem lazım yediklerimi :32::32::32:

perşembe olduğu için bu kaçamağı istemiyodum ama mümessiller sunum yaptı , salaklar ayran getirmemiş , tercih ya kola yada fantaydı! diyceksiniz ki su içseydin yada hadi dondurmayı yemeseydin !
haklısınız ama okadar sıcakki offfff serin serin vallaha dayanamadım :17::17:
cuma günü olsaydı hiiiiç problem olmazdı ama naapiim :22::22:

Son düzenleme:

kahvaltı
1 kase sütlü müsli

öğlen
5 köfte
1 kaşık bulgur pilavı

ara

akşama sadece 1 kase yoğurt yiycem kızlar ve bol yeşilçay , su içiyorum ve de spor yapıcam eritmem lazım yediklerimi :32::32::32:

perşembe olduğu için bu kaçamağı istemiyodum ama mümessiller sunum yaptı , salaklar ayran getirmemiş , tercih ya kola yada fantaydı! diyceksiniz ki su içseydin yada hadi dondurmayı yemeseydin !
diyecek bişey yok neslihan,suçunu biliyon zaten:47:sporunu yap,yak:1:(18)

Son düzenleme:
Kendime ceza verdim , akşama benim bisiklet epliktik olanlardan yani hem kol hem bacak çalıştırıyor. Yarım saat ancak yapabiliyodum en az 45 dakika - 1 saat arası yapmaya çalışıcam kızlar !
Sööööööözzzz:47::47::47:

kahvaltı
1 kase sütlü müsli

öğlen
5 köfte
1 kaşık bulgur pilavı

ara

Neslihan yaaaa şimdi durdun durdun perşembe günü kaçamak yaptın olacak işmi buuuu yaaaaaa çok kızdım sana çok. Hadi dondurmaya dayanamadın anladıkta kolayla ne işin var. Çok kötü kızdım sana haberin olsun. Yarın tartıda az kilo ver bakalım ben sana neler yapıyorum.
:47::47::4:

Son düzenleme:
Neslihan yaaaa şimdi durdun durdun perşembe günü kaçamak yaptın olacak işmi buuuu yaaaaaa çok kızdım sana çok. Hadi dondurmaya dayanamadın anladıkta kolayla ne işin var. Çok kötü kızdım sana haberin olsun. Yarın tartıda az kilo ver bakalım ben sana neler yapıyorum.
:47::47::4:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:43::43::43::43::43:
:17::17::17::17::17:
:18::18::18::18::18:
:32::32::32::32::32:
:21::21::21::21::21:
:10::10::10::10::10:
:8::8::8::8::8::8::8:
:34::34::34::34::34:
:65::65::65::65::65:
:nazar::nazar::nazar:

neslihan abla sana bi şey demiyorum çünki bende 1 dondurma yedim ama 50 kalorilik :17:

layt kola içseydin bari :37:

olsaydı zaten onu tercih ederdim canımcım !
şimdiye kadar hep ayran içerdim böle durumlarda ama yoktu , salata olsaydı kolaya da gerek kalmazdı zaten ! ama napiim kuru kuru hiç gitmezki yaa köfte :((((
oldu birkere artık önümüze bakmalıyız yaani :)p
eritcez başka yolu yok ; yoksa ebru beni eritir animallaaahh :))

Back
X