Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tabiiii ne sandiiinnn:) kiloyu iyi korumusum yinede dimi:) iyiler yaa bi sikayetim yok:) bazen onlarin oluyor benden ..evdeki en simarik en kaprisli oyun bozan mizikci mizmiz benim ..onlar iyi cocuklardir:)

Kesnlikle iyi korumussun anneminde 3 cocuğu var 60 kilo :1:
Yaşlılar formlarını koruyor :)
Eşine yazık senin ozmn:35:

11-12.07.2012 mesaj sayılarını bildiriyorum
LAydLiNe:25-?
Mersinli42:11-43
Kbra23:24-57
Pia:16-18
Uzayım:6-0
Nesdii28:11-21
Akashha:7-5
zaum:11-17

banada dün hoşgeldin dediler ama takıma almadılar :P çok fena bunnar hem 2 hafta bencede çok bana 1 hafta denmişti 13. takımın neden kardeş takımı var yaa ben 9. takımdayım bizim varmı kardeş takımımız üvey felanda olur yani farketmez :))) hihihiiii

Sende artık bizim takımın üyesi sayılırsın Nurgül'cüm :16: Sen daha sık gel bizim takıma :16:

Zeynep'cim dünki mesaj sayım 40 canım. Kusura bakma dün gece aniden çıktım sayamadım. Bugünde yoğundu bide netbook kullanmayı çok sevmiyorum ancak saydım canım. :17:

Bu arada kızlar Nurgül yanlış bakmış sonuçlara bizim takım bu haftada birinci :nazar::46::16:

İki haftadır birinciyiz ve ben hala daha iyisini istiyorum acaba çok şey mi istiyorum :44:

MENÜM

Sabah

Yarım simit
1 tane üçgen peynir

Öğle

Birazcık islim kebabı
Birazcık bulgur pilavı
Cacık
2 küçük dilim kepek ekmeği

Akşam

1 kase nesfit

2,5 litre su

Afiyet olsun canım:34:

Bu arada kızlar Nurgül yanlış bakmış sonuçlara bizim takım bu haftada birinci :nazar::46::16:

İki haftadır birinciyiz ve ben hala daha iyisini istiyorum acaba çok şey mi istiyorum :44:

Daha ne istiyorsun kaptan :17: eridik bittik :32::33:

MENÜM

Sabah

Yarım simit
1 tane üçgen peynir

Öğle

Birazcık islim kebabı
Birazcık bulgur pilavı
Cacık

Akşam

1 kase nesfit

2,5 litre su

Ben senle konuşurken yedim bile tatlı krizim bile geçtii Hem sen konuşuosun :35::35:

Afiyet olsun çok yeme :35::35::36::36:

aaa nasil yedin yaa..ben beceremiyorum öyle:)) hem yedigimden hic bisi anlamiyorum..ben yerken erimeliyim:) böyle ...... neyse detaya gitmiyim eheheh

Sende artık bizim takımın üyesi sayılırsın Nurgül'cüm :16: Sen daha sık gel bizim takıma :16:

bencede gelsiinn

aaaa ama ebruuuuu :)

MENÜM

Sabah

Yarım simit
1 tane üçgen peynir

Öğle

Birazcık islim kebabı
Birazcık bulgur pilavı
Cacık

Akşam

1 kase nesfit

2,5 litre su

güzel dengelemissin canim..meyvede yesen arada? sevmiyosun galiba hic

Sabah :
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak şekersiz çay
20gr peynir.
4 adet yeşil zeytin

Ara:
Türk kahvesi(sade)

Ögle:
1 kase tavuk çorbası

Akşam
1kase nesfit

2.5 Litre su

benim menüm

SABAH: 1 tane sucuklu kasarli tost *sucuk toplam 1 parmak kalinliginda tat versin diye koydum..kasarda kendi 0,1 lik light kasar

ÖGLE: 1 dolma biber, yogurtlu kereviz salatasi, 1 dilimin 1 dilimi karpuz :)

AKSAM:mantarli tavuk sote, 1bardak kefir

3lt su 2 fincan yesil cay

spor 1 saat yürüyüs..simdi cikicam :)

benim menüm

SABAH: 1 tane sucuklu kasarli tost *sucuk toplam 1 parmak kalinliginda tat versin diye koydum..kasarda kendi 0,1 lik light kasar

ÖGLE: 1 dolma biber, yogurtlu kereviz salatasi, 1 dilimin 1 dilimi karpuz :)

AKSAM:mantarli tavuk sote, 1bardak kefir

3lt su 2 fincan yesil cay

spor 1 saat yürüyüs..simdi cikicam :)
sucukmu:53::53::53::53::53::53::53::53::53:kaşarmı :53::53::53::53::53::53::53: :33:
Afiyet olsun canım :1:

Sabah :
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak şekersiz çay
20gr peynir.
4 adet yeşil zeytin

Ara:
Türk kahvesi(sade)

Ögle:
1 kase tavuk çorbası

Akşam
1kase nesfit

2.5 Litre su

süper olmus ;) *oofff su 15 karakter zorunlugugu deli ediyor beniiiiii....simdi illa süüüpppperrrr olmusssss mu diyeyim

Sanırım bu hafta da birinci olucaz gibi gözüküyor kızlarrr :))
ne dersiniz ???:46::53:

Olduk bile canım :nazar:

canım elektrikler kesildi bir ara , yeni kontrol edebildim.
Doğru sonuç !.. % 0,98 :46:

Teşekkürler Neslihan'cım :16:

en çok hangi takım kazanıyosa o olsun kabul ederim yani ayrımcılık yapmam uraşmim şimdi aramakla felan :P 1. tk 0,87 2. tk 0,60 3. tk 0,72 4. tk 0,43 5. tk 0,72 6. tk 0,26 7.tk 0,17 8. tk 0,34 9. tk 0,99 :)) 10. 11. 12. yok sanırım göremedim çünkü 13. tk 0,98 14. tk 0,54 son durum böyle eğer bi yanlışlık yoksa

Nurgül'ün gönlünün şampiyonu 9. takım :9:

acı iiyidirrr :)))))))))

Bende eşimi 16-19 arası yalnız bırakabilirim telefondan internete girip paylaşım yapmaya çalışacamda beceremedim gitti kızlar ya.
Bilen varmı . Sorunum giriyorum nete üye girişi mi falanda yapıyorum . Cevap yazarken . başlık bölümü var ama aşağısı görnmüyr :44:

Bende eşimin telefonundan girdim bir ara sorun yoktu. :44:

Haha becerdıım telefondan yazıyoruuumm :) edıtoru degıstım netten standart edıtor olması lazımmıs .. Gulucukler yznden grnmuomus yanı

Aferin sana :9::46:

olsun zaten görsün neler kaçırdığını hihihihihiii demiştim ama ben ona pişman olacaksın demiştim.

Ayy sorma yaaaa pişman oldum şimdi seni takıma almadığıma :60::60::14:

meraba kızlar öncelkle hepinizi tebrik ederim güzel külolar vermişsiniz.ben2 gündür giremedim dün eşim izinliydi köye gittik gece geldik kızım rahatsızlandı sabah doktora gittik.ağzı yara mikrop kapmış sürekli ağlıyor.bende muayene oldum tansiyonum düşük çıktı kan tahlili yaptırdık onun sonuçlarını da pazartesi alacağım.kilomu ebruya bildrimiştim ama listeye dahil olmamışım sanırım neyse kilom bu sabah itibariyle 88.7 sonuçtan memnunum inşallah devamıda gelecek.

Nermin'cim canım tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin. Mesajınıda aldım. Öncelikle geçmiş olsun umarım biran önce iyileşir kızın. İnşallah seninde tahlillerin güzel çıkar. Kesin yolculuktan ve yorgunluktan düşmüştür tansiyonun. Bide çok az yiyordun son zamanlarda onunda etkisi vardır. Bu hafta bilerek seni listeye almadım. Haftaya daha iyi bir kiloyla gireceksin listeye. Doğal olarak kilon bölündüğünde senide takımıda çok etkilemeyecek. Başka bir sebebi yok yani. Ayrıca bu hafta dahada iyi adapte olacaksın. :16:

selaaaaaaaaaaaam siz bana kızıcaksınız belki ama ben bu öğlen pilav yedim ama bi sorun nasıl yedim misafirliğie gittik birsürü pasta örek falan ve yanında tavuk pilav vardı ben mecburen onları yedim yani mecbur kaldım :17:

Zeliş zeliş zeliş. Yakında üşenmeden kalkıp geleceğim Kulu'ya. Sabah ne yazdımsana sen neler yapıyorsun hala. Sadece 200 gr gitmiş canım. Çok ama çok az. Lütfen kendine gel artık :47:

bu kadar şeyin içinde sadece pilav mı yedin bırak ŞİDMİ dökül dökül :P

Allahım yaaaaa Nurgül alemsin sen vallahi :9:

Kübra tam dayaklıksın, bak döveceğim yakında seni. Görmeyeyim bi daha böyle resimler. Baştan çıkartacaksın kızları. :20::47:
orti gözün çıkmasın.zaten bugün tatlı diye deliriyorum.sağol içim çıktı sayende:22:

11-12.07.2012 mesaj sayılarını bildiriyorum
LAydLiNe:25-?
Mersinli42:11-43
Kbra23:24-57
Pia:16-18
Uzayım:6-0
Nesdii28:11-21
Akashha:7-?
zaum:11-17

Ellerine sağlık canım.

evet 13 yasinda bi kizim ..en yakin arkadasim o benim

11 yasinda cok yakisikli bir oglum var ,,en son istanbulda kizlar tramwayda sikistiriyolardi behlüüüüüll behlüüüül diye :))) valla :) delirdi tabi bizimki hic bakmadi kizdi..bana beni kurtar diye bakti durdu bende sasirdim bisey diyemedim..en son aaa bu behlüldende havali hic bakmiyo pas vermiyo diye söylendi kizlar:))sonra ordaki amcalar kizdi o kizlara:)))
ama oglumda harbi arkadastir yaa..hepherseyi birlikte yapiyoruz..ulan bizim hic arkadasimiz yok yaaaa

birde son gözdeeemmm istanbuluuummm hepimizin caniiiiii incitanesiiii mavisiiiiii miniggiiiiii istanbulum var oda 11 aylik :)

:nazar::nazar::nazar: Maşallah diyelim:16:

Afiyet olsun canım:34:

Daha ne istiyorsun kaptan :17: eridik bittik :32::33:

Olmaz ince dal gibi olacaksınız hiç yağ kalmayacak kimsede :9:

Back
X