Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu kadar şeyin içinde sadece pilav mı yedin bırak ŞİDMİ dökül dökül :P
valla canım çok tatlı çekti ama yemedim bi pilav yedim onada hemen kızdılar zaten :19:
çoooooooooooook kötüsün kübraaaaaaaa :22:
Bu arada kızlar Nurgül yanlış bakmış sonuçlara bizim takım bu haftada birinci :nazar::46::16:

İki haftadır birinciyiz ve ben hala daha iyisini istiyorum acaba çok şey mi istiyorum :44:
:46: :46: :nazar:
MENÜM

Sabah

Yarım simit
1 tane üçgen peynir

Öğle

Birazcık islim kebabı
Birazcık bulgur pilavı
Cacık
2 küçük dilim kepek ekmeği

Akşam

1 kase nesfit

2,5 litre su
bak yaa kendisi hem pilav hem ekmek yemiş bide bana kızıyooooooo :20: :57:
benim menüm

SABAH: 1 tane sucuklu kasarli tost *sucuk toplam 1 parmak kalinliginda tat versin diye koydum..kasarda kendi 0,1 lik light kasar

ÖGLE: 1 dolma biber, yogurtlu kereviz salatasi, 1 dilimin 1 dilimi karpuz :)

AKSAM:mantarli tavuk sote, 1bardak kefir

3lt su 2 fincan yesil cay

spor 1 saat yürüyüs..simdi cikicam :)
afiyet olsun :34:
Olduk bile canım :nazar:

Teşekkürler Neslihan'cım :16:

Nurgül'ün gönlünün şampiyonu 9. takım :9:

Bende eşimin telefonundan girdim bir ara sorun yoktu. :44:

Aferin sana :9::46:

Ayy sorma yaaaa pişman oldum şimdi seni takıma almadığıma :60::60::14:

Nermin'cim canım tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin. Mesajınıda aldım. Öncelikle geçmiş olsun umarım biran önce iyileşir kızın. İnşallah seninde tahlillerin güzel çıkar. Kesin yolculuktan ve yorgunluktan düşmüştür tansiyonun. Bide çok az yiyordun son zamanlarda onunda etkisi vardır. Bu hafta bilerek seni listeye almadım. Haftaya daha iyi bir kiloyla gireceksin listeye. Doğal olarak kilon bölündüğünde senide takımıda çok etkilemeyecek. Başka bir sebebi yok yani. Ayrıca bu hafta dahada iyi adapte olacaksın. :16:

Zeliş zeliş zeliş. Yakında üşenmeden kalkıp geleceğim Kulu'ya. Sabah ne yazdımsana sen neler yapıyorsun hala. Sadece 200 gr gitmiş canım. Çok ama çok az. Lütfen kendine gel artık :47:

Allahım yaaaaa Nurgül alemsin sen vallahi :9:

Kübra tam dayaklıksın, bak döveceğim yakında seni. Görmeyeyim bi daha böyle resimler. Baştan çıkartacaksın kızları. :20::47:

Ellerine sağlık canım.

:nazar::nazar::nazar: Maşallah diyelim:16:

Olmaz ince dal gibi olacaksınız hiç yağ kalmayacak kimsede :9:
o kadar tatlının içinden sağa salim çıktım bence bi aferimi hakediyoruum:17: :1:

Az önce markete anneme ekmek almaya gittim cibslerle aramda bir çekim gücü oluştuuu öyle bir çektilerkii zor uzaklaştımmm :43::43::43:

hehe hayal ettim

Afiyet bal şeker olsun birde lop lop et olsn demeyecem :1:

hahhaa 1 dilimin 1 dilimi öldüümmm bittimmm

Yak yağları gel bakayımmm bende otura otura yağ topluom anladım :1:

Tamam canım iyi eğlenceler :16:

++++yaktim geldim..hava yagiyor ama cok guzel

O kadarcık sucuktan bişey olmaz. Bence kahvaltıda abartılmamak kaydıyla bir miktar sucuk yenilebilir. Ben yiyorum arada bir.

Yok canım yaaa ne alakası var. Aslında biraz uğraştıktan sonra çözdüm ama doğru anladım mı diye sana teyit ettirdim. Başka bir amacıım yoktu :52:

Hadi bakalım bol bol kalori yak. :3:

ama hepte ugrastiriyorum deme:)))

benim menüm

SABAH: 1 tane sucuklu kasarli tost *sucuk toplam 1 parmak kalinliginda tat versin diye koydum..kasarda kendi 0,1 lik light kasar

menümde eksikler var sorry..hep oluyor böyle

arada taze sikilmis 1bardak mango ve üzüm suyu

SPORUMDA 1 saat yürüyüs, 250 mekik, yarim saat 20 serli kalca,bel, kol, cesitli egzersizler

Sabah :
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak şekersiz çay
20gr peynir.
4 adet yeşil zeytin

Ara:
Türk kahvesi(sade)

Ögle:
1 kase tavuk çorbası

Akşam
1kase nesfit

2.5 Litre su

Sadece türk kahvesi 0 kalori zaten :P ara sayılmaz o :P

benim menüm

Güzel menü ama güzel yani canım çekti anlamında kereviz salatası hmm :)

Az önce markete anneme ekmek almaya gittim cibslerle aramda bir çekim gücü oluştuuu öyle bir çektilerkii zor uzaklaştımmm :43::43::43:

Ben de bugün markete gittim, canım baya zararlı şeyler istedi ama kafamı çevirip gittim, sadece badem aldım aralar için 4-5 tane yiyeceğim

menümm

sabah
2 dilim ekmek
1.5 kk peynir

öğlen
2 parça tavuk
2 kaşık bulgur pilavı
biraz karpuz

akşam
yarım kase korn flakes

su 2 litre
spor birazdan yapıcam jillian

geçmişe bakıp geliyorum :3:

Afiyet olsunn, sabah gerçekten salatalık domates tüketebilirsin

sıra benüm menümde
sabah:iki dilim beyaz ekmek arası peynir domatesle yağsız tost
4 zeytin domates
yumurta

öğle:tarhana çorbası
1 dilim kepek ekmek

ara:1 şeftali

akşam:bamya yemeği
1 kaşık makarna
salata
yoğurt

1.5 litre ama yatıncaya kadar artar.
spor:50 dakika leslie

Afiyet ossunnnn

Menim Menümm

Sabah - peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, tomates, salatalık

Öğlen - Arnavut ciğeri, ayran :44:

Akşam - Zeytinyağlı taze fasulye, bir kase yoğurt, 1 dilim ekmek

Çok su :) 2,5 - 3

Spor - Topuklu ayakkabıyla 3 metrobüs, 4 minibüs yolculuğu boyunca ayakta dikilmece, ve demirlere tutunmaca.

.

Son düzenleme:
Sadece türk kahvesi 0 kalori zaten :P ara sayılmaz o :P

Güzel menü ama güzel yani canım çekti anlamında kereviz salatası hmm :)

Ben de bugün markete gittim, canım baya zararlı şeyler istedi ama kafamı çevirip gittim, sadece badem aldım aralar için 4-5 tane yiyeceğim

Afiyet olsunn, sabah gerçekten salatalık domates tüketebilirsin

Afiyet ossunnnn
Ama türk kahvesi güzel seviyorummm Aradan sayılır o tamammı :37:
Evet ama irademe hakim oldğumu görmek güzel gerçekten Badem mantıklı bende düşündüm :)

Menim Menümm

Sabah - peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, tomates, salatalık

Öğlen - Arnavut ciğeri, ayran :44:

Akşam - Zeytinyağlı taze fasulye, bir kase yoğurt, 1 dilim ekmek

Çok su :) 2,5 - 3
afiyet olsun canımmm

Ama türk kahvesi güzel seviyorummm Aradan sayılır o tamammı :37:
Evet ama irademe hakim oldğumu görmek güzel gerçekten Badem mantıklı bende düşündüm :)

Yaa bizim işyerinde erkekler çok ilginçler, küçük tupperlarda ceviz, kuru kayısı falan getiriyorlar :1: Badem oradan aklıma geldi benim.

Hepsi sağlıklı besleniyor, öğlen yemeğinde sadece salata yiyen bile var :53: hatta benimle beraber nesfit yemeye başlayan da var :53:
Ki görseniz Türk standartlarına göre göbekleri küçük bile sayılır yaniii... Ben 0,5lt'lik sulardan alıyorum gün içinde, bir tanesi 1,5'luk tombul şişelerle geliyor

Yaa bizim işyerinde erkekler çok ilginçler, küçük tupperlarda ceviz, kuru kayısı falan getiriyorlar :1: Badem oradan aklıma geldi benim.

Hepsi sağlıklı besleniyor, öğlen yemeğinde sadece salata yiyen bile var :53: hatta benimle beraber nesfit yemeye başlayan da var :53:
Ki görseniz Türk standartlarına göre göbekleri küçük bile sayılır yaniii... Ben 0,5lt'lik sulardan alıyorum gün içinde, bir tanesi 1,5'luk tombul şişelerle geliyor

Maşallah onlara o zaman :)
Erkekler zaten kendilerine çok bakıolar :1:

Biride 2 kilo fazlası varmış diye 1 ay koştu :) 45 yaşında ama en fazla 35 denir... Benim nişanlımla da ben bir ara aynı kilodaydık, çok şükür şimdi fark açılıyor :34:

kıskandım onlarıı :)
Merak etme canım fıstık gibi olacaz ve bundan sonra hep fıstık olacaz:)

$Tam ekran yakalama 13.07.2012 224108.webp
orta kestane . bu boyadan aldım kızlar. yarın yüzmeye gidecem gelince boyarım sanırım :51:

Back
X