Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm arkadaşlar benide aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.sabah nöbetten çıktığım için yeni uyandım.ikizlerinde olmaması nedeni ile baya uyumuşum.günlük olarak yediklerimizi bildiriyoruz sanırım.hedefim 60 olabilmek ve buradan mezun olarak ayrılmak istiyorum.:16:
hoş geldin bilgen abla ben zeliiş lise son sınıftayım 16 yaşındyım :17:

abla mı :1:
kız kaç yasındasın sen?

:1: kötüyüm ben kötüyüm :27:

yeme yeme, pis o şeyler... :20: :1:
ben 16 yaşındayım ablacım ferhan ablanın tabiriyle çocuğum ben daha :1:
Afiyet olsun Kübra'cım güzel olmuş menün.

Afiyet olsun Zeliş'cim. Patatesten uzak durmamız gerektiğini biliyorsun dimi? Fırında patates oturtması çok lezzetli bir yemek ama maalesef yememen gerekiyordu. Umarım karpuzuda çok yememişsin. Bidahaki menülerde miktarlarınıda yazasan sevinirim. Mesela karpuz ne kadardı? Yemeğin miktarı neydi? Belki çok az spor yaptığın içinde kilo veremiyor olabilirsin Zeliş. Sana günlük spor programı yapalım mı?

biliyorum ablacım ama korn flakesim bitii olsa onu yiyicektim ama evde sağlıklı hiç bi şey yok yani gelip görsen sende anlarsın :50:

spor proğramı yapmak çok iyi fikir :46:

hoş geldin bilgen abla ben zeliiş lise son sınıftayım 16 yaşındyım :17:

ben 16 yaşındayım ablacım ferhan ablanın tabiriyle çocuğum ben daha :1:

biliyorum ablacım ama korn flakesim bitii olsa onu yiyicektim ama evde sağlıklı hiç bi şey yok yani gelip görsen sende anlarsın :50:

spor proğramı yapmak çok iyi fikir :46:

Hangi sporları yapabilirsin? Senin imkanların ilçede senin yaşında bir kız çocuğuna göre kısıtlı olabilir? Şöyle bir düşün bakalım ona göre birlikte karar verelim.

Menüm :
Sabah :
4 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
20 gr peynir
Şekersiz çay

Ögle:
Tavuk çorbası

Akşam:
Salata ve közlenmiş biber üstüne yogurt
2.5 Litre su
Spor yapamadım
menü güzel olmuş orti.sen 20 yaşında mıydın be ya:43:henüz bakmadım ama saçını güle güle kullan.

menüm

sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates
7 kayısı

öğlen
2 dilim ekmek
menemen
ayran
makarnanın tadına baktım sadece 1 çatal

akşam
fırında patates oturtması
karpuz

su
2 .250 litre

spor
50 mekik
afiyet olsun zeliş.patatesi söylemişler zaten.

MENÜM

Sabah (10:00)

Yarım kase sütlü nesfit

Öğle (14:30)

2 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
2-3 tane yeşil zeytin
Domates, biber, maydonoz
2 dilim karışık tahıllı ekmek

Yumurta çok tok tuttuğu için sanırımm akşam acıkmadım, dolayısıyla yemedim. Tuhaf bir menü oldu ama hafta sonları benim menü şaşıyor birazcık.

2 litre su
aa kaptan 14.30 yemişin gece açıkırsın bence:34:bu arada geçmiş olsun.baş ağrısından nefret ederim:37:

Hangi sporları yapabilirsin? Senin imkanların ilçede senin yaşında bir kız çocuğuna göre kısıtlı olabilir? Şöyle bir düşün bakalım ona göre birlikte karar verelim.

mekik jillian var ablacım yürüyüşee annem tek başıma göndermiyo zaten evde akşamları tv izlerken odada dolaşıyorum maalesef öyle komik bi haldeyim :1:

menü güzel olmuş orti.sen 20 yaşında mıydın be ya:43:henüz bakmadım ama saçını güle güle kullan.

aa kaptan 14.30 yemişin gece açıkırsın bence:34:bu arada geçmiş olsun.baş ağrısından nefret ederim:37:

Çok gencim dmi orti 20 bile sayılmam 92 yılının kasım ayında doğdummm :1:

tamam ablacım paylaşıyorum

ladyline 27
pia 33
kbra23 66
mersinli24 25

Nerde diğerleri? Kızlar eksik olanlar mesaj sayılarını yollasın hemen. Zeliş seninki nerde kuzum?:47::47:

Şu saatten sonra artık acıksamda yemem canım yaaaa. En fazla yarın sabahı beklerim. Allaha şükür çok azaldı. Yakında geçer inşallah.

mekik jillian var ablacım yürüyüşee annem tek başıma göndermiyo zaten evde akşamları tv izlerken odada dolaşıyorum maalesef öyle komik bi haldeyim :1:

İp atlayabilir misin? Yada topla oynayabilir misin evin önünde felan? Böyle küçük yerlerde mahalle aralarında insanlar bu vakitlerde dışarıda toplanırlar genelde. Sizin orda da öyleyse al eline bir top, ya istop oynat millete yada voleybol gibi bişeyler oynayın. Jilian felan şimdi senin işine yaramaz sana kardio lazım öncelikle. Metabolizmanı hızlandırman lazım. Yada kendine bir yürüyüş arkadaşı bulacaksın.

şimdiden söylüyorum kaçamak yaptım:17:

menüm:
sabah:melemen
yoğurtlu biber
2 dilim ekmek(1 beyaz,1 kepek)
peynir
zeytin
salatalık
domates

ara:şeftali

öğle:3 kibrit kutusu kadar karpuz,az peynir

ara:1 kaşık dondurma,1 tane baklava:26:

akşam:çorba
5 köfte,
domates
soğan
1 dilim kepek ekmek
ayran

2 litre su,sporu birazdan yapcam

ip atlayabilirsin kısa zamanda kesin çözüm sıkılaşıyosun fazla vakit harcamıysun hergün yarım saat ip atlamak ayda 1 kg verdiriyor eğer isterseniz link atarım internetten çok araştırdım

ip atlayabilirsin kısa zamanda kesin çözüm sıkılaşıyosun fazla vakit harcamıysun hergün yarım saat ip atlamak ayda 1 kg verdiriyor eğer isterseniz link atarım internetten çok araştırdım bi oryantal yada sevdiğin bi müzik cd si alıp göbek atabilirsin

menüm:
yoğurtlu biber
peynir
zeytin
salatalık
domates

5 köfte,
domates
soğan
1 dilim kepek ekmek
ayran

Baklavamı Gördümmm :47::47::47::47::47::47::47::47:

Çook kıskandımm herkes kaçamak yapıyor benimde kaçamak vaktim geldiiiiii:35::35::35:

Zeliş netten zumbaya bak 10dk da terden ölüyorsn :1::1:

menüm:
yoğurtlu biber
peynir
zeytin
salatalık
domates

5 köfte,
domates
soğan
1 dilim kepek ekmek
ayran

Hadi bakalım kendine ceza beğen. Genelde kaçamaklar az yenilen öğünlerden sonra yapılıyor farkettiniz mi hiç. Öğlen hiç olmamış dolayısıyla kaçamak gelmiş arkasından. Ama akşamı sağlam yapmışsın. Cezanı beğen lütfen :47:

ip atlayabilirsin kısa zamanda kesin çözüm sıkılaşıyosun fazla vakit harcamıysun hergün yarım saat ip atlamak ayda 1 kg verdiriyor eğer isterseniz link atarım internetten çok araştırdım bi oryantal yada sevdiğin bi müzik cd si alıp göbek atabilirsin

Teşekkürler Nurgül'cüm. Bende önerdim ip atlamayı. Bide Zeliş'cim zumba var duydun mu hiç? Dans etmeyi seviyorsan çok güzel terletiyor. Çok hareketli ve güzel bir dans.

Nerde diğerleri? Kızlar eksik olanlar mesaj sayılarını yollasın hemen. Zeliş seninki nerde kuzum?:47::47:

Şu saatten sonra artık acıksamda yemem canım yaaaa. En fazla yarın sabahı beklerim. Allaha şükür çok azaldı. Yakında geçer inşallah.

İp atlayabilir misin? Yada topla oynayabilir misin evin önünde felan? Böyle küçük yerlerde mahalle aralarında insanlar bu vakitlerde dışarıda toplanırlar genelde. Sizin orda da öyleyse al eline bir top, ya istop oynat millete yada voleybol gibi bişeyler oynayın. Jilian felan şimdi senin işine yaramaz sana kardio lazım öncelikle. Metabolizmanı hızlandırman lazım. Yada kendine bir yürüyüş arkadaşı bulacaksın.

kendi mesaj sayımı unuttum saymadım bile :60:

ip iyi fikir ama burda toplanan kimse yok ve yürüyüş yapabileceğim kimsede yok maalesef :50:
ip atlayabilirsin kısa zamanda kesin çözüm sıkılaşıyosun fazla vakit harcamıysun hergün yarım saat ip atlamak ayda 1 kg verdiriyor eğer isterseniz link atarım internetten çok araştırdım

ip bundan sonra spor listesinde 1 numara teşekkürler :17:

Çook kıskandımm herkes kaçamak yapıyor benimde kaçamak vaktim geldiiiiii:35::35::35:

Şşşişşttt bakim noluyor Kübra. Onlar yapıyor diye sende yapmak zorunda değilsin ki? Ben takıma geldikten sonra sadece 2 kişi mezun oldu. Birisi Derya diğeri Hilal. Ve ben 3. mezun olacağım. Tek sebebide herkes kaçamak yaparken benim yapmamış olmam. Hatta o kadar uzun süre yapmadım ki, takımın en iradelisi ben olarak biliniyordum. Şimdi onlar yapıyor onlara kilo olacak, sana olmayacak. Ama sende onlara uyarsan eğer, aynı duruma sende düşeceksin. Unutma okullar açılana kadar sanırım 18 Eylülde açılıyor en az 10 kilo verip milleti şaşırtman lazım :34:

ebru neler söyliyecek kimbilir:ssz::31:

Bide sigara tüttürüosn insan takım arkdşnıda baklava gönderir :52::52::51::51::51:

Hadi bakalım kendine ceza beğen. Genelde kaçamaklar az yenilen öğünlerden sonra yapılıyor farkettiniz mi hiç. Öğlen hiç olmamış dolayısıyla kaçamak gelmiş arkasından. Ama akşamı sağlam yapmışsın. Cezanı beğen lütfen :47:

Teşekkürler Nurgül'cüm. Bende önerdim ip atlamayı. Bide Zeliş'cim zumba var duydun mu hiç? Dans etmeyi seviyorsan çok güzel terletiyor. Çok hareketli ve güzel bir dans.

Zumba gerçekten işe yarıyor canım sıkıldıkça açıyorum yapıyorum tartıda öyle çok etki yapsada ablamlar falan inceldiğimi sıkı göründüğümü söylüyorlar...

dans etmeye bayılırııııııııııııııım :52: :52:

ama zumbayı hiç duymadım

yarın hem sabah hem akşam spor yapsam yeter mi:17:uyuz kocama alma şu baklavayı dedim ,aldı mikrp:47:

Bide sigara tüttürüosn insan takım arkdşnıda baklava gönderir :52::52::51::51::51:

Zumba gerçekten işe yarıyor canım sıkıldıkça açıyorum yapıyorum tartıda öyle çok etki yapsada ablamlar falan inceldiğimi sıkı göründüğümü söylüyorlar...
ben hayatımda hiç sigara içmedim biliyor musun:1:

Son düzenleme:
kendi mesaj sayımı unuttum saymadım bile :60:

ip iyi fikir ama burda toplanan kimse yok ve yürüyüş yapabileceğim kimsede yok maalesef :50:

ip bundan sonra spor listesinde 1 numara teşekkürler :17:

ip atlarken dikkat et göğüslerini mümkünse sabitle. Çünki hem kilonda var büyüme çağındasın. Sonra göğüslerin sorun olmasın. Ama zumbayı mutlaka dene. Eskiden bende yaptım bir ara çok eğlenceli.

Sen zaten sıkı görünüyorsun. Boyun çok uzun olmamasına rağmen kilonu göstermiyorsun zaten.

Back
X