Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nurgül'cüm canım yaaa gelince bi selam ver, öyle bakıp kaçıyosun hemen :20:

Zaten pişman oldum seni takıma almadığıma :9:

gelen hastane,hekim,şikyetlerini,yoğun bakım talepleri,tedavi yardımı,sigara ihbarı,teşekkürleri.....vb.operatör arkadaşlar kaydediyor.biz değerlendirmesini yapıp ona göre işlem yapıyoruz.

Herkese merhaba:16:Gerçi pek kimse kalmamış ama olsun.Çok özledim sizi.Sanırım yeni arkadaşlar var.Ben biraz geçmişi okuyup haberdar olayım:16:

gelen hastane,hekim,şikyetlerini,yoğun bakım talepleri,tedavi yardımı,sigara ihbarı,teşekkürleri.....vb.operatör arkadaşlar kaydediyor.biz değerlendirmesini yapıp ona göre işlem yapıyoruz.

Anladım canım o zaman sana hemen bir soru sorayım. Ben daha önce 4/b li çalışıyordum, geçen yıl malum kadroya geçtik. Ama benim derece terfim yanlış yapılmış. 9 luk kadro 10/2 si görünüyorum. Bizim hastanede daha kimseye terfisi ve terfi tarihi gelmedi. Hizmet birleştirmelerinin sonuçlarıda öyle. Bu arada önlisans mezunuyum. Bu tür sorulardan geliyordur mutlaka size. Sence nasıl bir yol izlemeliyim?

Herkese merhaba:16:Gerçi pek kimse kalmamış ama olsun.Çok özledim sizi.Sanırım yeni arkadaşlar var.Ben biraz geçmişi okuyup haberdar olayım:16:

Hoşgeldin canım benim. Bizde özledik seni. Anlat bakalım neler yaptın? :16: Kimse kalmamış derken, Bizi adamdan saymıyor galiba :20:

Yok canım numara vermedımkııı :) 34 numaralı mesajım 2defa yayınlanmıss .. Yanı 2tane 34 vr :) otomatık olmus :)

Oyyy kuzucum yaaaa pardon canım yukarda numarasını görünce öyle sandım. Ayyy çok utandım şimdi :17:

Hoşgeldin canım benim. Bizde özledik seni. Anlat bakalım neler yaptın? :16: Kimse kalmamış derken, Bizi adamdan saymıyor galiba :20:

Oyyy kuzucum yaaaa pardon canım yukarda numarasını görünce öyle sandım. Ayyy çok utandım şimdi :17:

Yokk canıımm olurr oyle seyler no problem pcyı kapattım sımdı telden bakıommm :) hosgeldın hatıce:)

Yok canım benim olur mu hiç.İlk girdiğimde aşağıda senin ismini görmedim yabancı isimler görünce öyle yazdım aşkolsun:16: Tatil güzel geçiyor.Gökçeadanın gezilmeyen yerini bırakmadık.Çok güzeldi.Orda yazlığa geçtik.Yarın ablam İzmire döneceği için annemlere geldik yoksa gezentiliğe devam edecektik:1: Pazartesi birkçaç günlüğüne daha yazlığa gidip deniz keyfine devam edelim diyoruz sonra ramazan başlıyor zaten.İnşallah hep burda sizinle olmaya devam edeceğim.Kopukluk iyi olmuyor.Kilo bildirimimi sana yaptıktan sonra biraz kaçamak yaptım.Yarın sabah bakalım tartı ne diyecek.Tekrar eski menülerime dönmeliyim.Sizler neler yaptınız???

canım bize personel bilgiliri yada sorulurı gelmiyor.bunun için sağlıkta buluşmu noktasına (sbn) üye ol,oraya yaz.bakanlığın birimidir oda personel sorunlarına bakıyor.

Yokk canıımm olurr oyle seyler no problem pcyı kapattım sımdı telden bakıommm :) hosgeldın hatıce:)

Pazarları mesaj saymıyoruz Kübra'cım :9:

Yok canım benim olur mu hiç.İlk girdiğimde aşağıda senin ismini görmedim yabancı isimler görünce öyle yazdım aşkolsun:16: Tatil güzel geçiyor.Gökçeadanın gezilmeyen yerini bırakmadık.Çok güzeldi.Orda yazlığa geçtik.Yarın ablam İzmire döneceği için annemlere geldik yoksa gezentiliğe devam edecektik:1: Pazartesi birkçaç günlüğüne daha yazlığa gidip deniz keyfine devam edelim diyoruz sonra ramazan başlıyor zaten.İnşallah hep burda sizinle olmaya devam edeceğim.Kopukluk iyi olmuyor.Kilo bildirimimi sana yaptıktan sonra biraz kaçamak yaptım.Yarın sabah bakalım tartı ne diyecek.Tekrar eski menülerime dönmeliyim.Sizler neler yaptınız???

Ohh ne güzel. Bizde bayram tatilinde Alanya'ya gitmeyi düşünüyoruz. Hemde çadır kurcaz :9:Macera olacak yine. Bu hafta yine birinci olduk canım. Burası konusunda haklısın çünki bende mezuniyet konusunu düşünmeye başladım ama burdan ayrı kalırsam kilo alırmıyım diye düşünmeye başladım. Arada bir gelmekte kopukluk yaratır. Ben geçmişi okumadan duramam, sonra o kadar geçmişi nasıl okurum :9: Bu arada tickerıma bak senden daha zayıf oldum şuan :9:

ebrucum ben 23:00'da yaptım bildirimi nete girmem diye.sonradan mesaj yazdıklarımıda özelden yazayımmı.

Back
X