Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün Seda'yla Neslihan hiç uğramadılar. Dünde bişey söylemediler. Umarım bir sorun yoktur. Neslihan gelirdi hergün ama :44:
hb teşekkürler.ebrucum ben 184'te çalışıyorum.
Bende uyuyorum artık İyi Geceler kızlar öpüldünüz![]()
tekrarı.. ...........
Ama mesaj tekrarlarına numara vermiyoruz, boş mesaj gibi oluyor böyle![]()
gelen hastane,hekim,şikyetlerini,yoğun bakım talepleri,tedavi yardımı,sigara ihbarı,teşekkürleri.....vb.operatör arkadaşlar kaydediyor.biz değerlendirmesini yapıp ona göre işlem yapıyoruz.
Herkese merhabaGerçi pek kimse kalmamış ama olsun.Çok özledim sizi.Sanırım yeni arkadaşlar var.Ben biraz geçmişi okuyup haberdar olayım
![]()
Yok canım numara vermedımkııı :) 34 numaralı mesajım 2defa yayınlanmıss .. Yanı 2tane 34 vr :) otomatık olmus :)
Hoşgeldin canım benim. Bizde özledik seni. Anlat bakalım neler yaptın?Kimse kalmamış derken, Bizi adamdan saymıyor galiba
Oyyy kuzucum yaaaa pardon canım yukarda numarasını görünce öyle sandım. Ayyy çok utandım şimdi![]()
Yok canım benim olur mu hiç.İlk girdiğimde aşağıda senin ismini görmedim yabancı isimler görünce öyle yazdım aşkolsunHoşgeldin canım benim. Bizde özledik seni. Anlat bakalım neler yaptın?Kimse kalmamış derken, Bizi adamdan saymıyor galiba
![]()
iyi geceler arkadaşlar herkese çıkıyorum bende.
Yokk canıımm olurr oyle seyler no problem pcyı kapattım sımdı telden bakıommm :) hosgeldın hatıce:)
Yok canım benim olur mu hiç.İlk girdiğimde aşağıda senin ismini görmedim yabancı isimler görünce öyle yazdım aşkolsunTatil güzel geçiyor.Gökçeadanın gezilmeyen yerini bırakmadık.Çok güzeldi.Orda yazlığa geçtik.Yarın ablam İzmire döneceği için annemlere geldik yoksa gezentiliğe devam edecektik
Pazartesi birkçaç günlüğüne daha yazlığa gidip deniz keyfine devam edelim diyoruz sonra ramazan başlıyor zaten.İnşallah hep burda sizinle olmaya devam edeceğim.Kopukluk iyi olmuyor.Kilo bildirimimi sana yaptıktan sonra biraz kaçamak yaptım.Yarın sabah bakalım tartı ne diyecek.Tekrar eski menülerime dönmeliyim.Sizler neler yaptınız???