Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende izliyrm çok heyecanlııı yabancılar film yapıyorrhayırdır nesli,neden giremedin?
uyuşuk uyuşuk tv terminatör izliyorum.bebişlerin nasıl?özel olmazsa birşey sormak istiyorum.ikizlerin tüpbebek mi?
Bugün Seda'yla Neslihan hiç uğramadılar. Dünde bişey söylemediler. Umarım bir sorun yoktur. Neslihan gelirdi hergün ama :44:
selam kızlar bugun gec kaldım annemler birlikte erişte yaptık ramazana hazırlanalım dedik ama öldük yorgunluktan
Geçmiş olsun canımmm .. Evet merak ettik ama napalım bir daha olmasınkızlar , cuma akşamı ceren hatun izin vermedi biraz huysuzdu nete girdim, okudum ama cevap yazamadan çıktım !.
cumartesi sabah cereni kadıköyde özel bi hastaneye götürdük çocuk nefrolojisi uzmanına saat 8:30 gibi evden çıktık malum köprü trafiği olur diye , öğleden sonra da kilyosa eşimin teyzesine geçtik internetlerinde arıza vardı , giremedim nete!
bu akşam üzeri döndük , evi temizledim filan , cereni yıkadım cırcır olmuş hatun onunla uğraştım , yemek yedik filan derken ancak bakabildim nete yaa kusura bakmayın!..
merak etmişsiniz beni , haber veremedim size![]()
sağol iyiyim,işteyim çalışıyorum.arasıra bakabiliyorum.
sağol iyiyim,işteyim çalışıyorum.arasıra bakabiliyorum.
benim menüm
sabah(11.00)atlıcan salatası ,
yumurta
peynir
zeytin
1 dilim kepek ekmek
ara:15 kiraz,1 erik
akşam:zeytin yağlı taze fasulye
tavuk
cacık
1 dilim kepek ekmek
su 2 litre.spor:elde çamaşır yıkama.![]()
afiyet olsun güzel olmuş.
orti kahve ne zamandan beri ara oldu
güzel afiyet olsun
pazarları hepimiz biraz sapıtabiliyoruz.
avatardaki kızım.10 gün sonra 9 ay dolacak.zilli kızım hastayım ona
bu mayısta biz 7 gün sürekli kıyıyı gezdik.1 gece orda,2 gece burda.dediğin gibi yorucuydu ama çok yer gördük.güzeldi
anladım canımmm
Afiyet olsun cnım maşallah
Bencede ye brşeyler :)
Yarın sabah gezim başlıyor giyinecek kıyafet seçiyorum üüff ne zor birşey :)
Dünki menün güzel olmuş. Afiyet olsun.
Bugünki menün olmamış canım. Öğlen güzel yemişsin ama kahvaltı olmadığı için acıkman çok normal bence. Süt yada yoğurt en mantıklısı.
kusura bakma,unut gitsin.benim kızım piknik tüpü,ondan merak etmiştim.tekrar özür dilerim.[/kusura bakma canım ne demek istediğini anlayamadım.neden özür diledin.
selam bilgen , hoşgeldin aramıza !
ben neslihan canım...![]()
Hoşgeldinnn canımm... Erişte bizde eskiden yapardık ama şimdilerde kimse yapmyr ailede
selam kızlar cumadan sonra nete giremedim , uzak kaldım bayağı ama meraklardaydım !
bi geçmişe bakiim dönerim ...
Haklısın canımm ben tekim ve conversle gidecem yanıma babetlerimi almaya karar verdim adanada convers olmaz rahatsız eder sıcaktan .. doldurdum çantamı bakalımm :)menün güzel olmus canimebrucum,kubracim daha önce sizinkilere bakmistim yazamadim gayet guzel menuler
masallahhh tombik ne guzel ..benimkini görsen cubuk cubuk ..aslinda guzel yiyor ama cok hareketli hic durmuyor benimkisi yada yapisi öyle bilmiyorum ama zayif baya..bizde cok seviyoruz gezmeyi:)
oohhh iyi hadi bakalim iyi eglenceler simdiden..ya sen yalnizssin bir valiz al cik..beni dusunsene kac canta hazirliycam..bizde az önce kizimla kavga gurultu bir program hazirladik seninkisi gibi :) ben en cok ayakkabiyi dert ediyorum..ayaklarim cok hassas..en rahat yumusak tunnen yada yuruyus ayakkabisi..ama yaa müzelerdede öyle dolasmak istemiyorum :/ yanima kutu kutu malzeme hazirliycam 3 gun bile olsa..bizim ihtiyaclar bitmiyor:)
kefir ictim canim:)) ucuz atlattim..böyle acliklar bana hic yaramiyor
canım seni tebrik ederim 25 kilo vermişsin harikasın valla nasıl yaptın bunu
Turti kura çektik sana Nermin çıktı artık senin ortin NerminO kadar geçmişi okuyamayacağına göre ben söyleyiverim dedim.
selam kızlar cumadan sonra nete giremedim , uzak kaldım bayağı ama meraklardaydım !
bi geçmişe bakiim dönerim ...
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınsız
kızlar , cuma akşamı ceren hatun izin vermedi biraz huysuzdu nete girdim, okudum ama cevap yazamadan çıktım !.
cumartesi sabah cereni kadıköyde özel bi hastaneye götürdük çocuk nefrolojisi uzmanına saat 8:30 gibi evden çıktık malum köprü trafiği olur diye , öğleden sonra da kilyosa eşimin teyzesine geçtik internetlerinde arıza vardı , giremedim nete!
bu akşam üzeri döndük , evi temizledim filan , cereni yıkadım cırcır olmuş hatun onunla uğraştım , yemek yedik filan derken ancak bakabildim nete yaa kusura bakmayın!..
merak etmişsiniz beni , haber veremedim size![]()
selam kızlar bugun gec kaldım annemler birlikte erişte yaptık ramazana hazırlanalım dedik ama öldük yorgunluktan
kusura bakma,unut gitsin.benim kızım piknik tüpü,ondan merak etmiştim.tekrar özür dilerim.
ayyyyyyyyyyyyyy müstakbel görümcelerimden biri yani gurbet_dmr dimi nermin yanlıs hatırlamıyorsam![]()
![]()