İlahi Funda ne alemsinPek dikkat etmedim haberim olsaydı iyice bir bakardım
Kışın sürgün yeri gibidir ama ben bu halini çok sevdim.Heleki sörf yapanlara bayıldım.Uzun süre orda kalsam kursuna gitmek isterdim.
sörf hocası bir sevgilim de vardı yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlahi Funda ne alemsinPek dikkat etmedim haberim olsaydı iyice bir bakardım
Kışın sürgün yeri gibidir ama ben bu halini çok sevdim.Heleki sörf yapanlara bayıldım.Uzun süre orda kalsam kursuna gitmek isterdim.
Evet canımda senin hafıza resmen balık hafıza gibi olmuş, ne çabuk unuttun kız ben kimim biliyomusun![]()
ay aşkolsun şukufeeeee seni nasıl unuturum yanii![]()
![]()
sörf hocası bir sevgilim de vardı yaaay benim de el atmadıgım yer kalmamıs adada
ada kışın bildigin ıssız adadır ama öğrenci olunca onun da keyfi başkaydı tabi yoksa normalde yaşanılmaz kışın orda ayyyy özledim de yaa adayı
işte olduğum için tam olarak okuyamadım geçmişi ben özür dilerim zeynepçim.184 te çalışıyorum ben.çözmleyici olarak.asıl mesleğim hemşirelik
hayırdır nesli,neden giremedin?
uyuşuk uyuşuk tv terminatör izliyorum.bebişlerin nasıl?özel olmazsa birşey sormak istiyorum.ikizlerin tüpbebek mi?
Harbiden el atmadığın kalmamışBu mevsimde eminim daha güzeldir dimi ada. Ayy ramazandan sonra bikaç günlüğüne Alanya ya gideceğiz. Deniz istiyorum artıkkkkk, neden denizi olmayan bir şehirde yaşıyorum onuda anlamış değilim
canim mesajlari alintilayip yazarsan daha guzel anlasilir![]()
o mesajı okumuştum ama bana yazdığını anlamamışım.tüp bebek ikizlerim.sanırım daha dikkatli okumalıyım.bu arada saat 9 gibi yarım yeşil elma yedim.
şimdi süperdir zaten ben sırf denizi var diye canakkalede okumustum. deniz aşığıyımdır ya bende böyle param olsa alıcam bir yat cekicem marinaya yat kalk orda işte![]()
o mesajı okumuştum ama bana yazdığını anlamamışım.tüp bebek ikizlerim.sanırım daha dikkatli okumalıyım.bu arada saat 9 gibi yarım yeşil elma yedim.
secillll bile bende hosgeldiniz dedim ama görmediniz,,sonra demeyin ha soguk nevale fln :)
funda kiiiizzzz hosgeldin..bak bende mustakbel kayinvaliden olabilirim ama benim oglan seni beyenirmi bilmiyorum hehehe
yaaa arkadaslar ben yarinda Warner Bros Movie Parka gidicem..simdi belli oldu..aslinda cok sevdigim muthis eglenceli bir park ama hesapta olmayan seyler beni bazen geriyo..kizim zaten gidicekti ama oglumda cok istiyor..onu yalniz gönderemem bende gitmek zorundayim .. .ertesi gunde zaten yola cikicaz..biliyorum beni cok ozliyceksiniz..cok sikilicaksiniz bensiz ..farkindayim ama accik dolasip genel kültürümüzü gelistirelim:)
secillll bile bende hosgeldiniz dedim ama görmediniz,,sonra demeyin ha soguk nevale fln :)
funda kiiiizzzz hosgeldin..bak bende mustakbel kayinvaliden olabilirim ama benim oglan seni beyenirmi bilmiyorum hehehe
yaaa arkadaslar ben yarinda Warner Bros Movie Parka gidicem..simdi belli oldu..aslinda cok sevdigim muthis eglenceli bir park ama hesapta olmayan seyler beni bazen geriyo..kizim zaten gidicekti ama oglumda cok istiyor..onu yalniz gönderemem bende gitmek zorundayim .. .ertesi gunde zaten yola cikicaz..biliyorum beni cok ozliyceksiniz..cok sikilicaksiniz bensiz ..farkindayim ama accik dolasip genel kültürümüzü gelistirelim:)
Aynen Turti'cim denizi o kadar çok seviyorum ki anlatamam. Zengin olmak varmışKayınbabamın teknesi var çeşmealtı - urla da. Geçen yaz balığa çıktık birlikte öyle zevkliki anlatamam. Deniz kokusu duymak istiyorum artık, sen ne güzel deniz olan bir şehirde yaşıyorsun.
Normalde yememen gerekiyor ama yarın daha düzenli bir menü oluştur kendine. Mesela nöbetten çıkınca hemen eve gidip uyuma. Önce güzel bir kahvaltı yap. Zaten yemekten hemen sonra uyunmuyor. Bir süre oyalan kahvaltıdan 1-2 saat sonra uyursun. Kalktığın zamanda güzel bir akşam yemeği yersin. Ama vaktin olursa akşam yemekten yine 1-2 saat sonra spor yap biraz.
ayy tam da sahildeyiz biz ev denize bakıyor zatü ahahahyt çatla sen beni çatlatır mısın sabah sabahişin şakası bir yanada kızım burda da afedersin bok kokusundan yada mangal kokusundan deniz kokusu falan duyulmuyor yanii işte izmir ayvalık gibi yerlerde deniz deniz bence
![]()
zaten eve gidince 11:00 gibi yatıyorum.bugün yemekten yarım saat önce sandaloz elma sirkesi su içtim.
Oda kötüymüş yaaaaa. İzmir'in kordonda çok temiz değil ama aşağı gülbahçe, çeşmealtı, urla taraflaranı doğru gittikçe tertemiz oluyor. Daha benim göremediğim çok güzel yerleri var.. Çatlamam merak etmeİnşallah bende bir gün İzmirde denize karşı oturacağım.
Turti sen bugün menü yazmadınNeden acaba
![]()
ahahayt bir de genc sevgilim olacak desene begenir begenir benden iyisi şamda banu alkan yaniiiiiiiiii
Aynen Turti'cim denizi o kadar çok seviyorum ki anlatamam. Zengin olmak varmışKayınbabamın teknesi var çeşmealtı - urla da. Geçen yaz balığa çıktık birlikte öyle zevkliki anlatamam. Deniz kokusu duymak istiyorum artık, sen ne güzel deniz olan bir şehirde yaşıyorsun.
Normalde yememen gerekiyor ama yarın daha düzenli bir menü oluştur kendine. Mesela nöbetten çıkınca hemen eve gidip uyuma. Önce güzel bir kahvaltı yap. Zaten yemekten hemen sonra uyunmuyor. Bir süre oyalan kahvaltıdan 1-2 saat sonra uyursun. Kalktığın zamanda güzel bir akşam yemeği yersin. Ama vaktin olursa akşam yemekten yine 1-2 saat sonra spor yap biraz.
Ferhan'cım canım planlarını daha öncede anlatmışsın ama ben tam olarak tarihleri anlayamadım. Bana daha açık bir şekilde hangi günler olamayacağını yazar mısın?
ayy tam da sahildeyiz biz ev denize bakıyor zatü ahahahyt çatla sen beni çatlatır mısın sabah sabahişin şakası bir yanada kızım burda da afedersin bok kokusundan yada mangal kokusundan deniz kokusu falan duyulmuyor yanii işte izmir ayvalık gibi yerlerde deniz deniz bence
![]()
aaaaaaa ne menüsü yaa oda neymişay ebru ya toparlayamıyorum kendimi yaggggniiiiii bilemiyorum neden yarından itibaren toparlamam lazım Allahtan deli gibi spor yapıyorum yoksa şimdiye öküz gibi olmustum yanii
kiz konularinda cok suratsiz bizimki:) yoksa pamuk pamukkkk
bende cok seviyorum denizi ..ama basit mis gibi geliyor böyle bende seviyorum..tarif edilmiyor yetmiyor anlatmaya..
evet ebrucum ben sali gece cikicam diye yazmiyorduma ama simdi yarinda bu park isi cikinca anladim ki tatil basladi:)) yazdim özelden
ayy dur bende seni kiskandirayim o zaman ..trdede ayvalik altinoluk akcaydan izmire giderken dikili fln hep bizden sorulur:))