merhaba kizlar nasilsiniz bakalim yaz rehaveti cökmüs anlasilan takiman üzerine ben iyiyim izin iyiyce yaklasiyor heyecan artiyor valla günler gecmek bilmiyor melyezit tatile gitmis ohh ne guzel kuzusuna da kaviúsacak ad canim oglusuna büyük gcmis olsun cocuklar iste ya nasil etkileniyorlar iste hastaliktan bir günde sönüveriyorlar insallah cabucak düzelir meliscim sen nasilsin canim acibiber ve emirel var galiba baska kim var bilmiyorum ama diger arkadaslarda iyidir umarim
canım iyiyim ben de ne yapayım tüm gün dışarıdaydık çok yoruldum. Sen de iyisindir umarım.
kızlar selam nasılsınız ankaraya evıme dondum
tatılım bıttı
kızlar hamıleyım 5.5 haftalık ıznınızle gruptan ayrılmak ıstıyorum dıyet yapamam (bulantılarla ıstek dısı kılo verıyorum 60 kg oldum )
sızlerı ozleyecegım
dogum sonrası tekrar merhaba derım sızlere
tabı arda bırde olsa yazarım bakarım ne alemdesınız dıye
inanmıyorum bu ne güzel bir haber. Allahtan ümit kesilmez işte tatlım inşallah bu sefer herşey istediğin gibi olur. Evet bize sık sık gelmiş minik fasülyeden haber getir. Bulantı için uzun süre aç kalma, yatağın başında ya leblebin ya tuzlu krakerin falan olsun, sabah kalkar kalkmaz ağzına at iyi geliyor. Ben bunu yapmazsam kalkaz kalkmaz kendimi lavaboda buluyordum. Bol poşet edin hayatım, bütün çantalarında olsun kazalara karşı. Erken başlamış bulantıların inşallah çabucal biter.
Teyze olacağız inşallah

:ecrin_bebek:. Canım kendini yorma fazla ama dinleme de çok günlük yaşantına devam et, bi de çok birşey okuyup kafanı karıştırma, akışına bırak.
Ayyy susss melis ne çok konuştun :kedi:
sleam fıstıklar nasılsınızopuyorumnanaktan
son günlerde biraz moralim bozuktu kendimi iyi hissetmiyoordum..o yüzden katılımım biraz az olmuştu ama geriye döndümzemuszemus
tırtıl kelebeğim tebrik ederim canım..çok sevindim senin adına:CüvCüv:
sabah kahvaltım 1 dilim kepek ekmek
az peynir ve salatalık..şimdi de çay keyfi yapıyorum:içelim:
dön tatlım tabi. Hayırdır ne oldu özxel değilse?
ne zaman topiğe gelsem kendi kendime konuşuyorum artık alıştım birileri varmı diye bakmıyorum sonuç belli zaten
ad cım nasıl oldu bebişin canım hala ishali bitmediyse eltim bir mama önerdi hem ilaç hem mama yerine geçiyormuş geçenlerde yeğeni de senin oğlun gibi olmuş ona da çok iyi geldi dedi istersen özelden atarım mamanın adını allah şifa versin canım
canım denk gelmniyoruz bu ara herkes kendi kendine konuşuyor opuyorumnanaktan
canım ınsallahhh
cokta umutlanmıyorum hala ıçımde bır korku var
ınsallah izmire gelırsem gorusuruz egerkı gelemezsem hayırlısı ıle el opturmeye getiririm
:)
ewet mart ortası gıbı hayırlısı ıle ızmırde toplam 5 gun kaldım tatılımızıde kısa kestık bebek yuzunden
gezdıgım yerler guzel ankara-kayseri-malatya-elezığ-erzurum-rıze-trabzon-ordu-samsun-sınop-kastamonu-ankara-izmir
yarım turkıye turu oldu optum canım
hayırlısı ile olur canım korkma. Ne çok gezmişsiniz iyi de olmuş seneye bebişle zor hatta sonraki sene de.
saol canımcıgım demı bebek ıçın dıyetı bosverıp saglıklı dengelı beslenmek gerek
bende senın gıbı dusunuyorum
ıstedıgımı yıyecegımde bulantılarım olmasa
çok abur cubur yeme csnım istediğin her şeyi ye aşırı kilon olmaz zaten.
herkese merhabalar. kızlar,canlarım çok teşekküredirim hepinize. oğluşum aynı. kusmamız yok ama ishalimiz devam ediyor. bugün halsizlikte eklendi. ne güzel çoşup duruyordu ama bgün çok halsiz yavrum. bu arada dün gece bende acili bir ziyeret ettim. aşırı kusma ve ishal yüzünden. ben önemli değilim de oğlum iyileşsin zaten onun için yatamıyorum bile yatamamda zaten. emirel ilacın adını yazarsan sevinirim hayatım.
bu arada melzeyit hayırlı tatiller canımcım. melisim sende inşallah hayırlısı ile istediğin tatile çıkarsın.
tırtılım çok sevindim hayatım.Allah tamamına erdirsin dilerim.hayırlısı ile kucağına alırsın. bu arada melis umrumdışından haber yok değilmi sana özelden falan yazdımı diye merak ettim,dilerim iyidir. kızlar ben bugünde pek uğrayamam sanırım,inanın hiç halim yok. sizleri merak ettiğim için geldim,zaten gelmesem aklım burda kalıyor. şimdi oğluma sütlü nişasta yapıp yedirecem. uyuduğu zaman bende dinlenirim sanırım hepiniz öpüyorum.tekrar tekrar teşekkürler canlarım. emirel cevabını bekliyorum hayatım sağol.
düzelecek hayatım üzülme 1-2 güne toparlanır yeniden coşarhihoyyyt
sana da geçmiş olsun size birşey dokundu toplu halde, dondurma su falanmı acaba?
umrumdışıdan haber yok ben de merak ettim kilosunu da aynı geçtim ama bilmiyorum internet sorunu vardı en son. Kendine dikkat et iyi dinlen canım.