• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne zaman topiğe gelsem kendi kendime konuşuyorum artık alıştım birileri varmı diye bakmıyorum sonuç belli zaten
ad cım nasıl oldu bebişin canım hala ishali bitmediyse eltim bir mama önerdi hem ilaç hem mama yerine geçiyormuş geçenlerde yeğeni de senin oğlun gibi olmuş ona da çok iyi geldi dedi istersen özelden atarım mamanın adını allah şifa versin canım

tırtılım çok sevindim inş bebeğini sağlık sıhhatla eline almak nasip olur bahar bebeği olacak galiba hadi hayırlısı öptüm canım nasıl gezdiğin yerler eh bir daha ki gelişinde seni görmek isterim hamiş hamişa.s.:teytey:

canım ınsallahhh
cokta umutlanmıyorum hala ıçımde bır korku var
ınsallah izmire gelırsem gorusuruz egerkı gelemezsem hayırlısı ıle el opturmeye getiririm
:)

ewet mart ortası gıbı hayırlısı ıle ızmırde toplam 5 gun kaldım tatılımızıde kısa kestık bebek yuzunden
gezdıgım yerler guzel ankara-kayseri-malatya-elezığ-erzurum-rıze-trabzon-ordu-samsun-sınop-kastamonu-ankara-izmir
yarım turkıye turu oldu optum canım

canım çok ama çok sevindim Allah eline almak nasip etsin.boşver idyeti falan her şeyi bebiş için ye.:emir_bebek:

saol canımcıgım demı bebek ıçın dıyetı bosverıp saglıklı dengelı beslenmek gerek
bende senın gıbı dusunuyorum
ıstedıgımı yıyecegımde bulantılarım olmasa

ne zaman topiğe gelsem kendi kendime konuşuyorum artık alıştım birileri varmı diye bakmıyorum sonuç belli zaten
ad cım nasıl oldu bebişin canım hala ishali bitmediyse eltim bir mama önerdi hem ilaç hem mama yerine geçiyormuş geçenlerde yeğeni de senin oğlun gibi olmuş ona da çok iyi geldi dedi istersen özelden atarım mamanın adını allah şifa versin canım

naber şeker ben varım ya beni adam yerine koymuyon mu?

herkese merhabalar. kızlar,canlarım çok teşekküredirim hepinize. oğluşum aynı. kusmamız yok ama ishalimiz devam ediyor. bugün halsizlikte eklendi. ne güzel çoşup duruyordu ama bgün çok halsiz yavrum. bu arada dün gece bende acili bir ziyeret ettim. aşırı kusma ve ishal yüzünden. ben önemli değilim de oğlum iyileşsin zaten onun için yatamıyorum bile yatamamda zaten. emirel ilacın adını yazarsan sevinirim hayatım.
bu arada melzeyit hayırlı tatiller canımcım. melisim sende inşallah hayırlısı ile istediğin tatile çıkarsın.
tırtılım çok sevindim hayatım.Allah tamamına erdirsin dilerim.hayırlısı ile kucağına alırsın. bu arada melis umrumdışından haber yok değilmi sana özelden falan yazdımı diye merak ettim,dilerim iyidir. kızlar ben bugünde pek uğrayamam sanırım,inanın hiç halim yok. sizleri merak ettiğim için geldim,zaten gelmesem aklım burda kalıyor. şimdi oğluma sütlü nişasta yapıp yedirecem. uyuduğu zaman bende dinlenirim sanırım hepiniz öpüyorum.tekrar tekrar teşekkürler canlarım. emirel cevabını bekliyorum hayatım sağol.

herkese merhabalar. kızlar,canlarım çok teşekküredirim hepinize. oğluşum aynı. kusmamız yok ama ishalimiz devam ediyor. bugün halsizlikte eklendi. ne güzel çoşup duruyordu ama bgün çok halsiz yavrum. bu arada dün gece bende acili bir ziyeret ettim. aşırı kusma ve ishal yüzünden. ben önemli değilim de oğlum iyileşsin zaten onun için yatamıyorum bile yatamamda zaten. emirel ilacın adını yazarsan sevinirim hayatım.
bu arada melzeyit hayırlı tatiller canımcım. melisim sende inşallah hayırlısı ile istediğin tatile çıkarsın.
tırtılım çok sevindim hayatım.Allah tamamına erdirsin dilerim.hayırlısı ile kucağına alırsın. bu arada melis umrumdışından haber yok değilmi sana özelden falan yazdımı diye merak ettim,dilerim iyidir. kızlar ben bugünde pek uğrayamam sanırım,inanın hiç halim yok. sizleri merak ettiğim için geldim,zaten gelmesem aklım burda kalıyor. şimdi oğluma sütlü nişasta yapıp yedirecem. uyuduğu zaman bende dinlenirim sanırım hepiniz öpüyorum.tekrar tekrar teşekkürler canlarım. emirel cevabını bekliyorum hayatım sağol.

canım gndermeye çalıştım inş olmuştur daha önce hiç özelden mesaj göndermedim eğer olmadısa yeniden denerim allah şifalar versin

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim yaz rehaveti cökmüs anlasilan takiman üzerine ben iyiyim izin iyiyce yaklasiyor heyecan artiyor valla günler gecmek bilmiyor melyezit tatile gitmis ohh ne guzel kuzusuna da kaviúsacak ad canim oglusuna büyük gcmis olsun cocuklar iste ya nasil etkileniyorlar iste hastaliktan bir günde sönüveriyorlar insallah cabucak düzelir meliscim sen nasilsin canim acibiber ve emirel var galiba baska kim var bilmiyorum ama diger arkadaslarda iyidir umarim

canım iyiyim ben de ne yapayım tüm gün dışarıdaydık çok yoruldum. Sen de iyisindir umarım.

kızlar selam nasılsınız ankaraya evıme dondum

tatılım bıttı
kızlar hamıleyım 5.5 haftalık ıznınızle gruptan ayrılmak ıstıyorum dıyet yapamam (bulantılarla ıstek dısı kılo verıyorum 60 kg oldum )
sızlerı ozleyecegım
dogum sonrası tekrar merhaba derım sızlere
tabı arda bırde olsa yazarım bakarım ne alemdesınız dıye

inanmıyorum bu ne güzel bir haber. Allahtan ümit kesilmez işte tatlım inşallah bu sefer herşey istediğin gibi olur. Evet bize sık sık gelmiş minik fasülyeden haber getir. Bulantı için uzun süre aç kalma, yatağın başında ya leblebin ya tuzlu krakerin falan olsun, sabah kalkar kalkmaz ağzına at iyi geliyor. Ben bunu yapmazsam kalkaz kalkmaz kendimi lavaboda buluyordum. Bol poşet edin hayatım, bütün çantalarında olsun kazalara karşı. Erken başlamış bulantıların inşallah çabucal biter.
Teyze olacağız inşallah :emir_bebek::ecrin_bebek:. Canım kendini yorma fazla ama dinleme de çok günlük yaşantına devam et, bi de çok birşey okuyup kafanı karıştırma, akışına bırak.
Ayyy susss melis ne çok konuştun :kedi:

sleam fıstıklar nasılsınızopuyorumnanaktan
son günlerde biraz moralim bozuktu kendimi iyi hissetmiyoordum..o yüzden katılımım biraz az olmuştu ama geriye döndümzemuszemus
tırtıl kelebeğim tebrik ederim canım..çok sevindim senin adına:CüvCüv:
sabah kahvaltım 1 dilim kepek ekmek
az peynir ve salatalık..şimdi de çay keyfi yapıyorum:içelim:

dön tatlım tabi. Hayırdır ne oldu özxel değilse?

canım denk gelmniyoruz bu ara herkes kendi kendine konuşuyor opuyorumnanaktan

canım ınsallahhh
cokta umutlanmıyorum hala ıçımde bır korku var
ınsallah izmire gelırsem gorusuruz egerkı gelemezsem hayırlısı ıle el opturmeye getiririm
:)

ewet mart ortası gıbı hayırlısı ıle ızmırde toplam 5 gun kaldım tatılımızıde kısa kestık bebek yuzunden
gezdıgım yerler guzel ankara-kayseri-malatya-elezığ-erzurum-rıze-trabzon-ordu-samsun-sınop-kastamonu-ankara-izmir
yarım turkıye turu oldu optum canım

hayırlısı ile olur canım korkma. Ne çok gezmişsiniz iyi de olmuş seneye bebişle zor hatta sonraki sene de.

saol canımcıgım demı bebek ıçın dıyetı bosverıp saglıklı dengelı beslenmek gerek
bende senın gıbı dusunuyorum
ıstedıgımı yıyecegımde bulantılarım olmasa

çok abur cubur yeme csnım istediğin her şeyi ye aşırı kilon olmaz zaten.

düzelecek hayatım üzülme 1-2 güne toparlanır yeniden coşarhihoyyyt
sana da geçmiş olsun size birşey dokundu toplu halde, dondurma su falanmı acaba?
umrumdışıdan haber yok ben de merak ettim kilosunu da aynı geçtim ama bilmiyorum internet sorunu vardı en son. Kendine dikkat et iyi dinlen canım.

kızlar bugün çok gezdik haftaya perşembe (ama biz c.tesi yapacağız) kızımın d.günü biliyorsunuz. Davetiyelerini süslerini falan aldım çok güzel planladım kafamda evde yapacağım. Herşey pembe beyaz olacak sandalyeleri bile süsleyeceğim. Slayt göstesi de olacak hazırlarım bir ara.
Bir havuz aldık küçük cadıya şişmelerden balkona koyacağız bikini aldık. Tatile başlasın şimdiden.

ben bugün yeni diyete başladım 5 günlük ama söylemeyeceğim sonra bozup mahçup oluyorum. Eğer devam etme gücü bulabilirsen bugün yarın paylaşırım. Bana destek verin lütfen.
kızımın d.günün de 2 kilo eksik olmak istiyorum.

kızlar bugün çok gezdik haftaya perşembe (ama biz c.tesi yapacağız) kızımın d.günü biliyorsunuz. Davetiyelerini süslerini falan aldım çok güzel planladım kafamda evde yapacağım. Herşey pembe beyaz olacak sandalyeleri bile süsleyeceğim. Slayt göstesi de olacak hazırlarım bir ara.
Bir havuz aldık küçük cadıya şişmelerden balkona koyacağız bikini aldık. Tatile başlasın şimdiden.
oooo bende özendim şimdi oğluşumun doğum gününe. bu arada bişzde gelelim mi?
kızlar bu arada 6. olmuşuz unutmuşum söylemeyi.
eh hedefe adım adım
ben bugün yeni diyete başladım 5 günlük ama söylemeyeceğim sonra bozup mahçup oluyorum. Eğer devam etme gücü bulabilirsen bugün yarın paylaşırım. Bana destek verin lütfen.
kızımın d.günün de 2 kilo eksik olmak istiyorum.

hadi şekerim nasıl bir ıtır anne olacağını düşün bence sen bu sefer şeytanı n bacağını kıracaksın..

melıscıgım ıyı dıleklerın ve tavsıyelerın ıçın tesekkur ederım
hayırlısı olsun .
tavsıyelerıne kulak verecegım
kılo almak umrumda degıl
onemlı degıl bebegım saglıklı olsun
kendımı zorlayarak sabahları 1 bardak sut ıçıyorum hergun 10 tane fındık yıyorum optum canım

oooo bende özendim şimdi oğluşumun doğum gününe. bu arada bişzde gelelim mi?

eh hedefe adım adım

hadi şekerim nasıl bir ıtır anne olacağını düşün bence sen bu sefer şeytanı n bacağını kıracaksın..

canım tabi sizler başdevetlimsiniz canım her zaman. İstanbul da ya da o an istanbulda olacakları beklerim. Fotoğrafları da eklerim.
Evet öyle düşünüyorum bakalım aslında bir düğüne aldığım beyaz elbisem var oluyor ama daha zarif olsun istiyorum bayaz kilolu gösterir ya 2 kilo versem 57leri görsem iyi olur.

melıscıgım ıyı dıleklerın ve tavsıyelerın ıçın tesekkur ederım
hayırlısı olsun .
tavsıyelerıne kulak verecegım
kılo almak umrumda degıl
onemlı degıl bebegım saglıklı olsun
kendımı zorlayarak sabahları 1 bardak sut ıçıyorum hergun 10 tane fındık yıyorum optum canım

tabiki de en önemlisi bebeğinin sağlıklı olması kilolar veriliyor ne de olsa cuma zayıflama yarışması ne için canım kaydirigubbakcemile2
iç hayatım sütünü ben de nefret ederim ama içiyordum. Ben hiç bir şey düşünmeden ne bulduysam yedim esirgemedim ama öyle çok abartı isteklerim yoktu aşermem falan olmadı. 17 kilo aldım. Dikkat etsem belki 12 alacaktım 9 ayda dikkat edilmez ya 5 kilo feda olsun kuzuma.
Sorun ve sorunun olursa buradayım tatlım, her zaman tavsiye veririm uzun bir hamilelik geçirdim :dance:

Back
X