Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu haftaki derecemiz berbat ötesi !..
ama önceki 2 hafta üst üste birinci olduk ve dolayısıyla verilen kilolarda da biraz duraklama , azalma beklenen birşey tabi diğer takımlarında genel ortalaması önceki haftalarda düşüktü ; onlarında atak yapması olağan gözüküyor! şekil 1a 'daolduğu gibi
önümüzdeki maçlara bakıcaz artık !..
ebrucum beni izinli yazman doğal çünkü doğru yaani)
bir de ne sölicem yaa ; bu tatil planı biraz sarktığı için önümüzdeki hafta regl zamanıma denk geliyo bu nedenle reglimi geciktirmek için ilaç kullanıcam ve izinin bitmesine birkaçgün kala ilacı kesicem ; doğal olarakta kilo bildirimi yaparım dediğim 10 ağustosta reglim devam ediyor olacak! napıcaz bilmem ? neyse bakarız artı eksi durumlarına ve de tabiki takımın durumuna göre bildirim yapıp yapmıycağıma karar veririz !..
çok uzattım farkındayım ; pardoooooonnn kıslar![]()
ben geldim , nereye kaçtınız uleeeeeeeynn![]()
Hayırlı Ramazanlar Kızlar...
Bende menüm yazayım bari
Sahur:
30 gr. sütlü müsli
1 dilim denge ekmek
Domates,salatalık ve peynir
İftar:
30 gr. sütlü müsli
2 ince dilim pide
1 porsiyon etli türlü
Çoban salata ve karpuz
2 lt.su+1 fincan yeşilçay
özlemişim menü yazmayı
hedefe ulaştığının farkındayım canım benim.yazamasamda seni imzandan zaten takip ediyorum.
azmini kutluyorum.
ama tıckerını hemen değiştir bence...atlama... unutma...
herkesin gözü görsün :)
menümü yazayım bari
kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
öğlen
yarım kase tarhana çorbası
yarım porsiyon etli haşlama yemeği
1 bardak ayran
akşam
biraz kıymalı yumurta
biraz patlıcan salatası
1 küçük dilim. pide
domates- biber
2. lt su, 1 fincan yeşil çay...
9. takımla ugrasmayın derim kızlar![]()
oruç yokmu sende kız
malum günler mi yoksa? :44:
afiyet olsun
sagolun kızancıklar...![]()
menüm
sahur:2 dilim ekmekle yağsız peynirli tost
1.5 yumurta
domates
salatalık
4 zeytin(1 litre su)
1 bardak yarım yağlı süt
iftar:5 köfte
fırında sebze
1 yemek kaşığı(silme)pirinç pilavı
salata
1 bardak capy ramazan şerbeti(108 kalori)
şimdi asıl kızılacak olan:1 yemek kaşığı dondurma
su:iftardan sonra 2litre.sporu şimdi yapcam.misafirim vardı,geç kaldı.
selam kızlar ben geldim biliyorum gec de geldim ama terviden cıkınca böyle oluyo
sahurda:2dilim ekmek şekersiz çay haslanmış yumurta biraz peynir ve zeytin
iftarda:1kase çorba ve salata 2hurma 1dilim pastırma
Selam bende Ebrucumdan özenerek biraz spor yaptım geldim.Az oldu ama hiç yoktan iyidir.[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Kondisyon bisikleti
[/TD]
[TD="align: center"]Sopalı hareket
[/TD]
[TD="align: center"]Sopalı yan bel hareketi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10 km
[/TD]
[TD="align: center"]100
[/TD]
[TD="align: center"]100
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
görüşürüz canım
bende kaçtım kızlar görüşürüzzzz![]()
iyi uykular.biz sahuru yapıp öle yatarız sanırım.
sporumu da yaptım:40 dakika leslie
kütahyalıyım.2004 ten beri öğretmenim.2002 mezunuyum.9 eylül buca eğt fen tek mezunuyum.32.5 yaşındayım.3 yıllık evliyim.piknik tüpü bir kızım var,9 aylık.iki kardeşim var.erkek olan evli,kütahyada yaşıyor.kız kardeşim üvey annemden.12 yaşında zihinsel ve azda olsa fiziksel özürlü.şimdilik şırnakta yaşamak durumundayız.eşimin doğu görevi seneye bitince kısmetse normal bir yerde yaşamak niyetindeyiz.eltimin biri elazığlı bu arada.elazığda okumuş.
20:18 miş Zeliş yani bir dakika var arada. Ben kaçıyorum 10 dk kaldı sofrayı kurayım hemen. Allah kabul etsin inşallah hepimizin orucunu.![]()
nurgül nerde yaav ?
baktım erkenden kaçmış!
tebrik edicektim onu ; bizim derecemiz berbat evet ama onun takımı daha kötü sonuncu olmuşlar !..
diycektim ki sonucu kutlamaya ne dersin ?
arkadaşlarla buluşup , yemek ısmarla !
kız benden bendeeen , hesabı ben öderim)
bol bol yedir onlara diyim![]()
canım ben hipotroidi hastasıyım hergün ilaç kullanıyorum bi de bu sıcaklarda zor yaa dayanamam susuzluğa!..
allah tutanlara yardım etsin , oruçlarını kabul eylesin !..
günaydıın millet.daha uyurdumda kızçem sağolsum![]()
kaptancım sen nerde yaşıyosun ki benide yanına alsana biz niye 8,40 da açıyoruz ya ben iftara hep size gelim :)))
ben bütün gün burdaydım sen yoktun ben gitmişim sengelmişsin varya sonuçlara bakamadım bile ama hakettik birlik beraberlik olmayınca böle oluyo işte kaptanımız bişiler düşünüyo bakalım yeni düzenlemeler getirecekmiş kilo vermek için giriğim takıma bak almazsam iyidiranaam ne dedikodu yaptım hiç yakıştıramadım kendime bide boşuna hesap ödeme zaten he - lerdeyiz :)))
geçmiş olsun triodle ilgili bi hastalıkmı inşallah ilaçlardan fayda görürsün kalıcı olarak hastalığından kurtulursun. sağlık çok önemli
Aynen dediğim gibi derecemiz çok kötü durumda. Neslihan'cım izinden sonra adapte olmak için ve eğer kilo aldıysan aldığını vermen için zaten hemen listeye almıyorum hiç kimseyi. O zamana kadarda regl şişkinliğin felan kalmaz zaten.
Ayy sorma sen geldin diye kaçtık hepimiz
Melek'cim güzel olmuşta ramazanda müslinin işi ne canım. Pideye ramazanın ilk günü diye ses çıkarmıyorum. Bu arada ben hem iftarda hem sahurda kepek ekmek yiyorum. Çünki biliyorum pideye bir başlarsam bıramam
Teşekkürler canım benim. Hemen değiştireceğim tickerımı.
Afiyet olsun orticim ama menün çok iyi olmamış. Bugünki menülere çok ses etmeyeceğim ama bundan sonra dikkat lütfen.
Ayy yazık Melek'cim yaaa, bizim kızlardan birisi biz takıma almayınca 9. takım tarafından kabul edildi, oda zaten bizim takımdan gibi ama kütük 9. takım![]()
Hatice'nin yaptığı yorumlara aynen katılıyorum, fakat ramazanın ilk günü diye ses çıkarmıyorum. Bu arada kızlar ramazanda uzun süre aç kaldığımız için irademiz daha da azaldı. Daha dikkatli olmamız lazım. Bide mutlaka teravih kılmayanlar spor yapmalılar. Namaz kılıyorsa zaten o spor yerine geçer bence.
Seçil seninki hiç olmamış. Bu kadar az yersende kilo alamazsın. Ayrıca ben sana geçmişte bişeyler yazdım ama sen okumamışsın yine. Geldiğin zaman mutlaka geçmişi oku canım.
Ay ne güzel gaza getirmişim seniGüzel olmuş sporun.
Seçil bak bidaha yazıyorum mutlaka geçmişi okuuuuuuuuuuu
Aferin sanada Zeynep'cim güzel olmuş sporun.
Geçen gün görümceyle yazışıyoruz, oda bebek istiyor ama nasip olmadı şimdiye kadar. Sordum varmı bebiş diye. Yok dedi. Doktora gitmişler aşılama yaptırın demiş. Sanırım 5 milyar felanmış ücreti. Bide tutmama ihtimali var tabii ki. Eğer dedi aşılama bu fiyatsa tüp bebeği düşünemiyorum. Bende Engin'e söylerim dükkandan alır gelir bebeği dedi. Tabii siz şimdi espriyi anlamadınız. Görümcemin kocası tüpçü. Ayy çok güldüm sen şimdi piknik tüpü dedikçe o geliyor aklıma![]()
ebru inan beynim döndü sıcaktan.bundan sonra daha dikkatli olurum.sporu gece 12 gibi yaptım,eşim ne yapıyosun bu saate dedi.ne yapayım gündüz yapamıyorum mecburen gece olaacak dedim.Günaydın Zeynep'cim hoşgeldin canım. Benimde bugün 12:30 da doktor randevum var oraya gideceğim. Gitmedende evi toparlayayım biraz diye kalktım ama oturdum buraya geçmiş okumaktan hiç bişey yapamadım.
Konya'dayım gel canım başımın üstünde yerin var.
Bu arada takımda şuan yer var eğer transfer olmak istersen gelebilirsin. Listeye girmediysende sorun yok, bizim takıma geleceğini ve ordan ayrıldığını söylemen yeterli.
(Gurur yapma ciddiyim çünki.)
***13. TAKIM 266. ETAP ***
Takım içi grup dereceleri
1. Kbra23 / mersinli42 (160/158.8 / 1.2/ %0.75 )
2.betuld / zaum (158.2/157.2 / 1 / %0.63 )
3. LAydLiNe / nesdii28 (132.7/ 131.9 /0.8 / % 0.60)
4. akashha / yasmin yaso (155.3/155/0.3 / % 0.19 )
5. pia / UZAYIM ( 130.2/130.2 /0/ % 0 )
(Funda kilo bildirmediği için Nermin'le ikisini eklemedim. Nermin'in kiloları bölündü bu hafta. O yüzden zaten kötü çıkacaktı ikisinin sonucu)
ebru inan beynim döndü sıcaktan.bundan sonra daha dikkatli olurum.sporu gece 12 gibi yaptım,eşim ne yapıyosun bu saate dedi.ne yapayım gündüz yapamıyorum mecburen gece olaacak dedim.
aşılama okadar pahalımı ya.merkez bizden 3.5 almıştı,ilaçlarla 5 i buldu ki tüp bebek bu
doktora gidince mutlaka sonuçtan haberdar et.
nurgül burda iftar saati 19.36 bekleriz![]()
***13. TAKIM 266. ETAP ***
Takım içi grup dereceleri
1. Kbra23 / mersinli42 (160/158.8 / 1.2/ %0.75 )
2.betuld / zaum (158.2/157.2 / 1 / %0.63 )
3. LAydLiNe / nesdii28 (132.7/ 131.9 /0.8 / % 0.60)
4. akashha / yasmin yaso (155.3/155/0.3 / % 0.19 )
5. pia / UZAYIM ( 130.2/130.2 /0/ % 0 )
(Funda kilo bildirmediği için Nermin'le ikisini eklemedim. Nermin'in kiloları bölündü bu hafta. O yüzden zaten kötü çıkacaktı ikisinin sonucu)
anaaaaaaaaaaaaaaaaaam gene biz birinci olmuşuzzzzzzzzzzzzzz![]()
Görümcem İzmir'de yaşıyor canım belki şehirden şehire değişiyordur. Bana öyle söyledi. Ben onun yalancısıyımTamam canım doktordan sonra bir aksilik çıkmazsa eğer eve gelmeyi düşünüyorum. Eve gelirsen paylaşırım sonucu sizlerle. Bugün iftara davetliyiz. Umarım yiyebileceğim yemekler olur. Bide artık midem her yemeği kaldırmıyor. Eskiden resmen çöplük gibiymiş midem.
Ohh siz daha iyisiniz maşallah. Ama kızlar ben 3 yıl Adana'da tuttum orucumu. Şuan orası yanıyordur. Bide dışarda oruç yiyen çoktu. Şimdi daha iyiyiz burda. Hastane merkezi soğutma sistemine sahip. Mesai saatleri çok iyi geçiyor. Ama eve gelirken sıcak resmen mahvediyor insanı.
killima olsa rahat olur cidden,bizim ev sauna modundaSenin sayende oldu canım. Yoksa Kübra cozuttu bu haftaAyrıca bireyselde takımın birincisi bu hafta sensin en çok kiloyu sen verdin
![]()
killima olsa rahat olur cidden,bizim ev sauna modunda
en çok yiyen benmişim gibi geliyor menüleri okuyunca,sonuç nasıl böyle oluyor anlamıyorum,üstelik evden bile çıkmadan.neyse mutluyum,gururluyum![]()
Önemli olan az yemek değil zaten Zeynep, sende bunun ispatısın. Vücudun ihtiyacı kadar olan kısmını sağlıklı ve düzenli yemek. Sen üzerine bide spor yapsan dahada süper olacak. Bide metabolizma hızıda çok önemli. Mesela Hatice o kadar spor yapmasına ve düzenli menüleri olmasına rağmen hastalığından dolayı gram gram veriyor. Anlayacağın kiloyu etkileyen birçok neden var. Mesela duraklama dönemi yaşayanlar var ben hiç yaşamadım. Her hafta mutlaka kilo verdim azda olsa. Şuan arada kaçamak yapmama rağmen son kilolarım olmasına rağmen hala kilo verebiliyorum. Bünye çok önemli.
ben spor yapmıyor muyumnerdeyse hergün en az 40 d yapıyorum.açık alanda yapamıyorum sadece
![]()
camları aç yap kız aynı şey işteayy havalarda sıcak nasıl olsa
![]()
herkeseeeeeeeeeee göööööönayyyydıııııııııııııııın :103: :103:
ben spor yapmıyor muyumnerdeyse hergün en az 40 d yapıyorum.açık alanda yapamıyorum sadece
![]()