Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam bende Ebrucumdan özenerek biraz spor yaptım geldim.Az oldu ama hiç yoktan iyidir.
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Kondisyon bisikleti[/TD]
[TD="align: center"]Sopalı hareket[/TD]
[TD="align: center"]Sopalı yan bel hareketi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10 km[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar ben uyuyorum. Yürüyüş yapmadık bisiklet sürdük yine. Ortalığı toparladım. Şimdide gözlerim kapanıyor. Sahurda görüşmek üzere öpüyorum hepinizi. :16:

Selam bende Ebrucumdan özenerek biraz spor yaptım geldim.Az oldu ama hiç yoktan iyidir.
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Kondisyon bisikleti[/TD]
[TD="align: center"]Sopalı hareket[/TD]
[TD="align: center"]Sopalı yan bel hareketi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10 km[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Tebrikler canım kıskandım benim çok uykum var uyumamak için çırpınıyorum yarınnnn yaparm :P

Kızlar ben uyuyorum. Yürüyüş yapmadık bisiklet sürdük yine. Ortalığı toparladım. Şimdide gözlerim kapanıyor. Sahurda görüşmek üzere öpüyorum hepinizi. :16:
İyi geceler canım :16:

Hayırlı Ramazanlar Kızlar... :32:

Bende menüm yazayım bari :1:

Sahur:

30 gr. sütlü müsli
1 dilim denge ekmek
Domates,salatalık ve peynir

İftar:
30 gr. sütlü müsli
2 ince dilim pide
1 porsiyon etli türlü
Çoban salata ve karpuz

2 lt.su+1 fincan yeşilçay

özlemişim menü yazmayı :9:
Menülerinle aramıza hoşgeldin Melekçim.Menünde pide olmasa daha güzel olacakmış.Bundan sonra cızzz tamam mı?

menümü yazayım bari

kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı reçel

öğlen
yarım kase tarhana çorbası
yarım porsiyon etli haşlama yemeği
1 bardak ayran

akşam
biraz kıymalı yumurta
biraz patlıcan salatası
1 küçük dilim. pide
domates- biber

2. lt su, 1 fincan yeşil çay...
Bir pide vakası daha:1:Onun dışında güzel.Afiyet olsun Neslihan.

ben kaçıyorum kızlar iyi geceler herkese ...
bi de bildirimler kime yapılıyo yaseminemiydi ???
İyi geceler.Evet Yasemine.

Kızlar ben televizyon başında uyuklamışımm, bari devam edeyim :1:...

Hepinize iyi gecelerr:3:
İyi geceler Seda.

canım ben hipotroidi hastasıyım hergün ilaç kullanıyorum bi de bu sıcaklarda zor yaa dayanamam susuzluğa!..
allah tutanlara yardım etsin , oruçlarını kabul eylesin !..
Bende ilacı ne zaman kullansam daha iyi olur diye düşünüyorum.Malum aç karnına içiliyor tiroid ilacı.Şimdilik sahurdan yarım saat önce içiyorum,iftarda beklemek zor.Değerlerimde sorun olursa iftarda içeceğim.
menüm
sahur:2 dilim ekmekle yağsız peynirli tost
1.5 yumurta
domates
salatalık
4 zeytin(1 litre su)
1 bardak yarım yağlı süt

iftar:5 köfte
fırında sebze
1 yemek kaşığı(silme)pirinç pilavı
salata
1 bardak capy ramazan şerbeti(108 kalori)

şimdi asıl kızılacak olan:1 yemek kaşığı dondurma

su:iftardan sonra 2litre.sporu şimdi yapcam.misafirim vardı,geç kaldı.
Afiyet olsun Zeynep.Kan şekeri düştüğü için bir tatlı arayışına giriyoruz sanırım.Hem şerbet hem dondurma olmamış bence,birde azda olsa pilav var.Birini tercih edebilirdin.Onun dışında güzel.

selam kızlar ben geldim biliyorum gec de geldim ama terviden cıkınca böyle oluyo

sahurda:2dilim ekmek şekersiz çay haslanmış yumurta biraz peynir ve zeytin

iftarda:1kase çorba ve salata 2hurma 1dilim pastırma
Hoşgeldin Seçil.Çok az yemişsin.Tüm gün birşey yemiyoruz zaten istersen ara öğün yap.Sonra vücud az yendiği için kendini korumaya almasın.

inşallah tatlım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız bende çok özeniyorum bazı kıyafetlere ama denemeye bile cesaret edemiyorum yakışmaz diye:44::44::44:
Yakışır yakışır.Zamanla her giydiğimiz yakışacak.Bu arada Seçilcim rica etsem kendine kilo tickere yapar mısın:44:Kilonu görünce daha iyi oluyor.

İyi uykular Ebru.

kübra sn elzığlıydı demi,okulda orda.az kendinden bahsetsene.kardeşin var mı mesela...
Evet elazığlıyım elazğdada okuyorum ..
Memleketimde okumak güzel ve rahat bana göre..
Ablam ve erkek kardeşim var
Ablam adana çukurovada peyzaj mimarlığı okuyor
Kardeşim güzelsanatlar lisesi Resim bölümünde seneye üniye girecek inş.
Öyle işte canım sen anlat :)

kütahyalıyım.2004 ten beri öğretmenim.2002 mezunuyum.9 eylül buca eğt fen tek mezunuyum.32.5 yaşındayım.3 yıllık evliyim.piknik tüpü bir kızım var,9 aylık.iki kardeşim var.erkek olan evli,kütahyada yaşıyor.kız kardeşim üvey annemden.12 yaşında zihinsel ve azda olsa fiziksel özürlü.şimdilik şırnakta yaşamak durumundayız.eşimin doğu görevi seneye bitince kısmetse normal bir yerde yaşamak niyetindeyiz.eltimin biri elazığlı bu arada.elazığda okumuş.

kütahyalıyım.2004 ten beri öğretmenim.2002 mezunuyum.9 eylül buca eğt fen tek mezunuyum.32.5 yaşındayım.3 yıllık evliyim.piknik tüpü bir kızım var,9 aylık.iki kardeşim var.erkek olan evli,kütahyada yaşıyor.kız kardeşim üvey annemden.12 yaşında zihinsel ve azda olsa fiziksel özürlü.şimdilik şırnakta yaşamak durumundayız.eşimin doğu görevi seneye bitince kısmetse normal bir yerde yaşamak niyetindeyiz.eltimin biri elazığlı bu arada.elazığda okumuş.

2 yıl içinde atanmışşın ne gzel canım .. Geç evlenmişşin :) piknik tüpü mü :) allah bağışlasın canım . Kardeşine üzüldm ..
İnşallah en kısa zamanda istediğin yerde yaşarsın canımm..
Hadiya ne okumuş neresinden elazğın ..

2 yıl içinde atanmışşın ne gzel canım .. Geç evlenmişşin :) piknik tüpü mü :) allah bağışlasın canım . Kardeşine üzüldm ..
İnşallah en kısa zamanda istediğin yerde yaşarsın canımm..
Hadiya ne okumuş neresinden elazğın ..

ortanca olmak zordur bence:1:geç evlendim evet,kocişi ozaman buldum napim:9:Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın geç olsun ama iyi insan olsun.kardeşime gelince biz ona üzülmüyoruz artık.beterin beteri var.şükür yürür,derdini anlatır,sadece zeka yaşı bedenden küçük.kısmetse antalya düşünüyoruz buradan sonra.eltim elazığa bağlı bir kasabadan adı h ile başlıyordu ama unuttum:17:.hatırladım hankendi diye bir yerden.

Son düzenleme:
]

ortanca olmak zordur bence:1:geç evlendim evet,kocişi ozaman buldum napim:9:Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın geç olsun ama iyi insan olsun.kardeşime gelince biz ona üzülmüyoruz artık.beterin beteri var.şükür yürür,derdini anlatır,sadece zeka yaşı bedenden küçük.kısmetse antalya düşünüyoruz buradan sonra.eltim elazığa bağlı bir kasabadan adı h ile başlıyordu ama unuttum:17:jeoloji müh ama sınıf öğrt yapıyor.hatırladım hankendi diye bir yerden.

Evt ama ortancalr daha cok sevılıyor :p. Kesnlkle. Oyle herseyn hyrlısı . Anldm cnm. Hankendı ılce ıyıyms :)
Cnm ben sahur hazrlycm optum senı knsrz yne

Back
X