Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlr gıremdm ya :)
cok sancm olyrr olecm sanrm:(
Menum:
Sahur: 1 haslnms yumurta
Kepeklı ekmk 1 dılım .
Saltlk
Peynır

Iftar
Ayran corbsı
Tavuklu sebzlı ymk 1 porsyn

:56:Bende MENÜMÜ yazayım:56:.
SAHUR
2 dilim çavdar ekmeği
Omlet
Melemen(yumurtasız)
Peynir

İFTAR
1 kase yayla çorbası
2 parça tavuk
Birkaçkaşık yoğurt
3 hurma
güzel olmuş hatice:34:

bugünkü menüm 11:00 gibi uyandığım için

sabah

domates
maydonoz
tere
1,5 haşlanmış yumurta (buçuk çocuklardan kaldı)
az bişey pide evde ekmek yoktu

ara

1/2 şeftali

akşam

ızgara göğüs

bir kase yoğurt

1 dilim tam buğday ekmeği (aldırdım sonunda)

sporu biraz sonra yapıcam 1 saat leslie,4 lt su
olayı kapmışsın bence bilgen gayet güzel.:8:

selam kızlar

sahurda:3dilim kızarmış ekmek lor peyniri şekersiz çay

iftarda:çorba salata ve mercimek yemegi( acızık )

sonrasında şeftali ve dondurma
iftarın az olduğunu ebru söylemiş bence de öyle:27:

Kızlr gıremdm ya :)
cok sancm olyrr olecm sanrm:(
Menum:
Sahur: 1 haslnms yumurta
Kepeklı ekmk 1 dılım .
Saltlk
Peynır

Iftar
Ayran corbsı
Tavuklu sebzlı ymk 1 porsyn
orti iftara bir dilim ekmek katsan güzel olurmuş bence:23:

bu arada bende 1 saat leslie teyzeyle yürüdüm.yoruldum be:10:

Beğenmedim derken kastım dondurma içindi. İftarın çok az olmuş. Dünde öyleydi. Neden bu kadar az yiyorsun. Ve neden ekmek yok iftarda.

iftarda ilk önce su içtiğim için tıkanıyorum o yüzden bişey yiyemiyorum fazla

Zayıflamak istiyorsan vazgeçeceksin mecburen. İdeal kilona ulaştığın zamanda azar azar ve dengeli olarak herşeyden yiyeceksin. Ama önce ideal kilona ulaşman lazım. :34:

evet haklısınız :125::125::125::125::125::125:

Maalesef canım mutlaka alınması gerekiyormuş, çok küçük bir ihtimal olsa bile ilerde kansere çevirme riski varmış. Sen sağlıkçısın açık açık anlatıyorum dedi. İçinde kalsifik odak olması biraz düşündürücü. Bakalım inşallah hayırlısıyla sorunsuz kurtulurum ama korkuyorum ameliyattan. :14:

Teşekkürler canım yaaa inşallah patoloji sonucu temiz çıkar.

Fetva vermek gibi olmasın ama (Melek gelince soralım o daha iyi bilir) orucunu bozman gerekiyordu. Bozmasan bile yerine tutman lazım ramazandan sonra. Kötü olmuş ama.

Afiyet olsun turticim menün idare eder. Zeroya ve kahveye karşıyım her daim :9:

Menün güzel olmuş Seda'cım afiyet olsun.

Zeliş sahuru adam akıllı yapmadığın için iftarda abartmışsın canım. Olmamış menün. Kesin yürüyüş yap. Yoksa yağ olarak yapışıp kalacak bu yediklerin.

geçmiş olsun canım , aldır patolojiye gönder de için rahatlasın ; yoksa hep aklında kalır!
zaten alınması da gerekiyormuş!..
umarım sonuç temiz çıkar ...

. :16:

Seçil seninki hiç olmamış. Bu kadar az yersende kilo alamazsın. Ayrıca ben sana geçmişte bişeyler yazdım ama sen okumamışsın yine. Geldiğin zaman mutlaka geçmişi oku canım.

canım geçmişi baya gözgezdirdim ama ne demek istediğini anlayamadım bir türlü ????

Seçil bak bidaha yazıyorum mutlaka geçmişi okuuuuuuuuuuu :20::47:

????????????????????????????????

Seçil geçmişi okumuyorsun canım, hemen dön geçmişi oku orda senin için önemli şeyler yazdım. Bu iki oldu. Eğer böyle devam edecek olursan seni maalesef haftaya listeye alamayacağım. :20:

Bu arada menünüde beğenmedim. Sen Bilgen'le birlikte geldin, Bilgen'in menüler gayet düzene girdi ama sen hala ilk geldiğin gündeki gibisin. Menülerine dikkat et canım.

ben geçmişi her girdiğimde okumaya çalışıyorum arkadaşlara cevaplar yazıyorum hatta
canım keşke aynı seyi 3 defa yazacagına ne istediğini belirtseydin daha iyi olurdu diye düşünüyorum

tatile 1 gün kala cerenin ateşi var malesef ve öğleden sonradan beri adam akıllı düşüremedim:((
halen başındayım çocuğun az önce yorgun düştü de uyudu yavrum :(
geçen haftada ara sıra ateşi vardı ama diş kaynaklıydı ; sanırım bu farklı çünkü 2 farlı ateş düşürücü , 2 kez duşa ve en son fitile rağmen bir yerde takıldı düşmüyor, inatçı :(((((
gözümden uyku akıyo , sabahtan beri eksik kalan şeyler için alışveriş , temizlik , ütü , bavula yerleştir , filan derken yoruldum zaten yaa :((
size de bişi yazamadım çünkü vakit olmadı kızlar !..
yarın da giremem büyük ihtimal !..
kendinize iyi bakın , sizi özliycem!..
tatilde vakit bulabilirsem pc başına geçmeye uğrarım kızlar :))
öpüldünüz , ben kaçaaaaaaarr :)p

Son düzenleme:
kaptancım sen nerde yaşıyosun ki benide yanına alsana biz niye 8,40 da açıyoruz ya ben iftara hep size gelim :)))

ben bütün gün burdaydım sen yoktun ben gitmişim sengelmişsin varya sonuçlara bakamadım bile ama hakettik birlik beraberlik olmayınca böle oluyo işte kaptanımız bişiler düşünüyo bakalım yeni düzenlemeler getirecekmiş kilo vermek için giriğim takıma bak almazsam iyidir :P anaam ne dedikodu yaptım hiç yakıştıramadım kendime bide boşuna hesap ödeme zaten he - lerdeyiz :)))

geçmiş olsun triodle ilgili bi hastalıkmı inşallah ilaçlardan fayda görürsün kalıcı olarak hastalığından kurtulursun. sağlık çok önemli

evet nurgülcüm , kilo almazsan iyi vallaha kııııııızz :))
tiroidin az çalışması canım , ömür boyu ilaç kullanman gerekiyor :(
doğumdan sonra çıktı bu illet ama 2-3 aydır ilacı kullanıyorum , bakalım nolucak?

bu arada kızımın ateşi düştü canlarım :) inşallh tekrarlamaz !..

tatile 1 gün kala cerenin ateşi var malesef ve öğleden sonradan beri adam akıllı düşüremedim:((
geçen haftada ara sıra ateşi vardı ama diş kaynaklıydı ; sanırım bu farklı çünkü 2 farlı ateş düşürücü , 2 kez duşa ve en son fitile rağmen bir yerde takıldı düşmüyor, inatçı :(((((
gözümden uyku akıyo , sabahtan beri eksik kalan şeyler için alışveriş , temizlik , ütü , bavula yerleştir , filan derken yoruldum zaten yaa :((

geçmiş olsun canım

sabah eşim beni işe getirirken "bana güveniyormusun 60 kg olabiliryim" dedim.uzun bir sessizlikten sonra sen en fazla 75 olabilirsin dedi.60 kg olucam sen bana ne alacaksın dedim."sana bir yıl veriyorum 65 ol 2 bilezik alıcam" dedi.sen görürsün dedim.hırs yaptm çünkü bana hiç güvenmiyor ve verebileceğime hiç inanmıyor.onun yüzünü kara çıkartıcam.hedefimi 58 mi yaosam diyorum.:52:

geçmiş olsun neslihan.iyi tatiller.

günaydın arkadaşlar herkese iyi pazarlar :16:
sanada iyi pazarlar

göööönaydın bebekleeeeeeeeeer :103: :103: 1,5 saat bisikletimi sürdüm geldimmmmmmmm herkese güzel pazarlar :1:

bu arada dünkü msjlar kimeydi??
günaydın turti.

sabah eşim beni işe getirirken "bana güveniyormusun 60 kg olabiliryim" dedim.uzun bir sessizlikten sonra sen en fazla 75 olabilirsin dedi.60 kg olucam sen bana ne alacaksın dedim."sana bir yıl veriyorum 65 ol 2 bilezik alıcam" dedi.sen görürsün dedim.hırs yaptm çünkü bana hiç güvenmiyor ve verebileceğime hiç inanmıyor.onun yüzünü kara çıkartıcam.hedefimi 58 mi yaosam diyorum.:52:
:53:bence düşürme,böyle kalsın.kocanada göster anyayı konyayı.

Back
X