Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orti turtifal derslerine başladınmı bak internette kahve falı nasıl bakılıyor diye dersler var bölüm bölüm onları incele sınav yapıcam geçersen ticaret hayatına atılacağız yavaş yavaş böyle evde oturmakla olmayacak bu işler icraate başlamak lazım
![]()
evet mantıklı ama benim gibi şaşırtma yapcam derken şaşırıp yemek yemeye verme kendini tekrardan ay ben öyle yaptımda en son![]()
![]()
Herkese selam nurgül abla hoşgeldin tekrar :)
menümde su ve spor eksik unutmuşum şu 2 litre misafirler varken spor yapamadım ben mesaj sayılarımı attım sanıyodum atmamışim şimdi gidip bakim
bende burdayım ama mızım yataktan düştü ağzı kanadı kaç saat ağladı.şimdide onlarla oynamamı istiyorlar.sanki takat kalmış gibi,
bende burdayım ama mızım yataktan düştü ağzı kanadı kaç saat ağladı.şimdide onlarla oynamamı istiyorlar.sanki takat kalmış gibi,
orti turtifal derslerine başladınmı bak internette kahve falı nasıl bakılıyor diye dersler var bölüm bölüm onları incele sınav yapıcam geçersen ticaret hayatına atılacağız yavaş yavaş böyle evde oturmakla olmayacak bu işler icraate başlamak lazım
![]()
aaaaaa kahve falı bilen mi var aramızda :))))
Yarında öyle yaparım.ayyyy hiç kalkmayaydın kız iftara ne kaldı şurda![]()
:
ayy benim de 63 de takıldı bacum ya ne yapsak ki acabaa
Kolay gelsin canım.Görüşürüz.Selam kızlar,
bugün işler çok yoğun, ceee diyip kaçıyorummm. Akşam eve gidince bakabilicem geçmişe...![]()
Olmaz mıııaaaaaa kahve falı bilen mi var aramızda :))))
Geçmiş olsun canım.bende burdayım ama mızım yataktan düştü ağzı kanadı kaç saat ağladı.şimdide onlarla oynamamı istiyorlar.sanki takat kalmış gibi,
aaaaaa kahve falı bilen mi var aramızda :))))
falcı geldi hanıııım itinayla kahve falı bakılır bakla atılır göbeğe dua yazılır okunur üflenir![]()
ben derslere basladım da sen beni unuttun ortii valla paraları tek basıma yerim ona göre![]()
aa unuturmuyum hiç ortim paln yapıyoruz bak müşteri topluyoruz burda
haha yok cnmm biz sahte falcı olup işi ticarete dökmeye karar verdik de![]()
Yarında öyle yaparım.
Kolay gelsin canım.Görüşürüz.
Olmaz mıııArkadaşlar ticarete dökmeyi planlıyor.Bizde kahve fincanlarımızın resmine çeker onlara göndeririz
Yarında öyle yaparım.
Kolay gelsin canım.Görüşürüz.
Olmaz mıııArkadaşlar ticarete dökmeyi planlıyor.Bizde kahve fincanlarımızın resmine çeker onlara göndeririz
Süper fikir, foto yollarız. Bu ara benim falımda hep kalp çıkıyor :))))
Tamam canım atarız birşeylerdostluk başka iş başka bu durumda piyasaya beşse size 2.5 tamam.ee neticede ekmek parası ortimde aç bende![]()
Neden acabaSüper fikir, foto yollarız. Bu ara benim falımda hep kalp çıkıyor :))))
eşine hala aşıksın demekki kalp öyle kolay kolay çıkmaz bak değerini bil kalbinin![]()
Tamam canım atarız birşeylerSen bir bak bakalım 3 vakte kadar neler olacak
Neden acaba