Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese selam nurgül abla hoşgeldin tekrar :)

menümde su ve spor eksik unutmuşum şu 2 litre misafirler varken spor yapamadım ben mesaj sayılarımı attım sanıyodum atmamışim şimdi gidip bakim

orti turti:3:fal derslerine başladınmı bak internette kahve falı nasıl bakılıyor diye dersler var bölüm bölüm onları incele sınav yapıcam geçersen ticaret hayatına atılacağız yavaş yavaş böyle evde oturmakla olmayacak bu işler icraate başlamak lazım:60:

orti turti:3:fal derslerine başladınmı bak internette kahve falı nasıl bakılıyor diye dersler var bölüm bölüm onları incele sınav yapıcam geçersen ticaret hayatına atılacağız yavaş yavaş böyle evde oturmakla olmayacak bu işler icraate başlamak lazım:60:

aaaaaa kahve falı bilen mi var aramızda :))))

bende burdayım ama mızım yataktan düştü ağzı kanadı kaç saat ağladı.şimdide onlarla oynamamı istiyorlar.sanki takat kalmış gibi,

Son düzenleme:
evet mantıklı ama benim gibi şaşırtma yapcam derken şaşırıp yemek yemeye verme kendini tekrardan ay ben öyle yaptımda en son :60: :60:

zaten bünye metabolizma öle bişeyki bizden akıllı valla ve daha önce hareket ediyo biz planlayıp uygulayana kadar o icraata geçmiş oluyo biz onu şaşırtalım derken o bizi kandırıyo :9::9::9:

Herkese selam nurgül abla hoşgeldin tekrar :)

menümde su ve spor eksik unutmuşum şu 2 litre misafirler varken spor yapamadım ben mesaj sayılarımı attım sanıyodum atmamışim şimdi gidip bakim

saol tatlım :54::54:

bende burdayım ama mızım yataktan düştü ağzı kanadı kaç saat ağladı.şimdide onlarla oynamamı istiyorlar.sanki takat kalmış gibi,

geçmiş olsun canım ya aman dikkat bişey yoktur inşallah.çocuklar hep öyleler benim kızımdakendi kendine oynar ben bilgisayar başına geçince kalk kalk demeye başlr ne yapacaksın bizim işimizde onlar işte..

ben derslere basladım da sen beni unuttun ortii valla paraları tek basıma yerim ona göre :60: :60:

haha yok cnmm biz sahte falcı olup işi ticarete dökmeye karar verdik de :1:

ayyyy hiç kalkmayaydın kız iftara ne kaldı şurda :60: :60::

ayy benim de 63 de takıldı bacum ya ne yapsak ki acabaa
Yarında öyle yaparım.:1:

Selam kızlar,

bugün işler çok yoğun, ceee diyip kaçıyorummm. Akşam eve gidince bakabilicem geçmişe... :3:
Kolay gelsin canım.Görüşürüz.

Olmaz mııı:1:Arkadaşlar ticarete dökmeyi planlıyor.Bizde kahve fincanlarımızın resmine çeker onlara göndeririz:1:

ben derslere basladım da sen beni unuttun ortii valla paraları tek basıma yerim ona göre :60: :60:

aa unuturmuyum hiç ortim paln yapıyoruz bak müşteri topluyoruz burda:1:
haha yok cnmm biz sahte falcı olup işi ticarete dökmeye karar verdik de :1:

Yarında öyle yaparım.:1:

Kolay gelsin canım.Görüşürüz.

Olmaz mııı:1:Arkadaşlar ticarete dökmeyi planlıyor.Bizde kahve fincanlarımızın resmine çeker onlara göndeririz:1:

dostluk başka iş başka bu durumda piyasaya beşse size 2.5 tamam.ee neticede ekmek parası ortimde aç bende :60:

Back
X