Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Seda'cım geçmiş olsun canım. Umarımm şimdi daha iyidir anneannen. Gidebilecek misin yanına?

Merhaba kızlar,

Hem iş hem de kilo bildirimi için internet cafeye geldim...Dün yazacaktım ama o kafayla unutmuşum. Perşembe sabah tartıda 68,6'yı gördüm. Geçen haftaki kilom 69,3'tü

Annanem daha iyi, belki bu akşam çıkaracaklar hastaneden. Yoksa pazartesiye kadar yatması gerekiyormuş.

Beni pazartesiye kadar izinli yazabilir misiniz?

Öpüyorum hepinizi..

herkese günaydın arkadaşlar öncelikle unutmadan mönümü paylaşayım sonra mesaj sayımı atim sonrada kilo bildirimi yapim

Sahurda
1 domates
1 salatalık
biraz peynir hani şu iplik gibi olanlardan çeçildi heralde
biraz pide
2 fincan şekersiz çay

iftarda
1 kase ezo gelin
3 ad. ızgara köfte
1 hurma
3-4 çatal salata
ekmek YOK
büyük ayran

su 1,5 lt.
spor yok lunaparka gidip çoçuklar gibi eğlendim sadece yorucu ama güzeldi.

Menün sadece sahurdaki pide haricinde çok güzel. Beğendim bunu. Ama suyun az olmuş, Suyu daha çok içmeye çalış. Eğer menülerine bu şekilde devam etme sözü verirsen bu hafta listeye alırım seni:34:

$260720121097.webp çok enteresan bi kilo bildirimi olacak ama yediklerimi kilo bildirimimi mümkün olduğunca böyle yapmaya çalışıcam benim için daha motive edici olucak sanırım.

Geçen hafta 58,00
bu hafta 56,80
fark 1,2

ebrucum özelden attığım mesaj bildirimleriyle ilgili iletim geliyomu. ? geçenki gibi sıkıntı yok diymi

Merhaba kızlar,

Hem iş hem de kilo bildirimi için internet cafeye geldim...Dün yazacaktım ama o kafayla unutmuşum. Perşembe sabah tartıda 68,6'yı gördüm. Geçen haftaki kilom 69,3'tü

Annanem daha iyi, belki bu akşam çıkaracaklar hastaneden. Yoksa pazartesiye kadar yatması gerekiyormuş.

Öpüyorum hepinizi..

Tamam canım takma sen burayı. İnşallah biran önce düzelir anneannen.

Seda'cım geçmiş olsun canım. Umarımm şimdi daha iyidir anneannen. Gidebilecek misin yanına?

Çok şükür iyi şimdi canım, yanındayım zaten. Endoskopi yapmak için 2 gündür hastanede yatırıyorlardı onu. Şekeri var düşürmek için. Dün sabah kağıtları imzalanmış tamam artık yaptırabilirsin şeker kontrol altına alındı diye, tam çıkmadan önce olmuş... 5dk sonra olsa yolda yakalanacakmış:50:. Hastanede olduğu için hemen müdahele edebilmişler.

Son düzenleme:
Menün sadece sahurdaki pide haricinde çok güzel. Beğendim bunu. Ama suyun az olmuş, Suyu daha çok içmeye çalış. Eğer menülerine bu şekilde devam etme sözü verirsen bu hafta listeye alırım seni:34:

o konuyu dün haticeyle hallettik zaten (Uzayım diymi) pişman etti sağolsun kübrada öle canım istiyo falan diyince böle gitmeyeceğini anladım. kilo bildirimini mesajını okumadan önce yaptım. karar senin

övgülerin için teşekkür ederim ebru.cidden çok mutluyum.27 mayısta 89 kiiloyla başladım diete,27 temuzda 78 kg oldum.2 ayda 11 kilo benim hedefimin bile üzerinde.hatırlarsan ilk aranıza katıldığımda hedefim haftada 1 ,ayda 4 kilo diyordum.hepiniz biliyorsunuz bu kadar kiloyu evden dışarı çıkmadan verdim.bu haftaki sonuçtan sonra iyice hırslandım.ben şişman olmak istemiyorum:8:

Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 kibrit kutusu beyaz peynir
ara: az sütlü nescafe, şekersiz
öğlen: ızgara tavuklu sandviç(Ekmeğinin yarısını yedim)+ayran
ara: 2 kayısı
akşam: yarım kase tarhana çorbası, 1 porsiyon taze fasulye, 1 dilim kepek ekmeği.
ara: şekersiz türk kahvesi

övgülerin için teşekkür ederim ebru.cidden çok mutluyum.27 mayısta 89 kiiloyla başladım diete,27 temuzda 78 kg oldum.2 ayda 11 kilo benim hedefimin bile üzerinde.hatırlarsan ilk aranıza katıldığımda hedefim haftada 1 ,ayda 4 kilo diyordum.hepiniz biliyorsunuz bu kadar kiloyu evden dışarı çıkmadan verdim.bu haftaki sonuçtan sonra iyice hırslandım.ben şişman olmak istemiyorum:8:

Bütün kilolar gidecek tatlım:34: azmin elinden hiçbişey kurtulmaz:54::16:

senin adına çok sevindim 2 ayda 11 kilo kayda değer bi rakam devamını diliyorum.

Çok şükür iyi şimdi canım, yanındayım zaten. Endoskopi yapmak için 2 gündür hastanede yatırıyorlardı onu. Şekeri var düşürmek için. Dün sabah kağıtları imzalanmış tamam artık yaptırabilirsin şeker kontrol altına alındı diye, tam çıkmadan önce olmuş... 5dk sonra olsa yolda yakalanacakmış:50:. Hastanede olduğu için hemen müdahele edebilmişler.

Gerçekten çok şanslıymış hastanede olması büyük bir şans. Tekrardan geçmiş olsun. Ayrıca gelip bildirim yaptığın için teşekkür ederim. Bu davranışın herkese örnek olsun.:16:

Merhaba kızlar,

Öpüyorum hepinizi..

çok sevindim seda,inşallah hastaneden eve geldikten sonrada hızla iyileşmeye devam eder.onlar bizim canlarımız.

akşam: yarım kase tarhana çorbası, 1 porsiyon taze fasulye, 1 dilim kepek ekmeği.
kahvaltıya domates ,salatalık eklesen daha güzel olmaz mı yasemin:34:.geneli güzel.suyu yazmamışsın.

çarşamba 90.8,perşembe92.3,cuma91.8 kg günaydın kızlar kilo bildirimim bu geçen haftaya göre 100 gr almışım.

o konuyu dün haticeyle hallettik zaten (Uzayım diymi) pişman etti sağolsun kübrada öle canım istiyo falan diyince böle gitmeyeceğini anladım. kilo bildirimini mesajını okumadan önce yaptım. karar senin

Sen söz veriyor musun? Onu söyle ona göre alacağım listeye
günaydın herkese:3: ben listede değilim ama yinede bildirim yapayım dedim..
kilom 81.9 bir kaç gün önce 83 tüm... abur cuburu kesmek etki etti sanırım...

Tebrik ederim Özlem'cim ödem atmışsındır mutlaka. Ama çok süper bir sonuç. İnşallah bundan sonra her hafta gidecek böyle.

Geçen Hafta:85.7
Bu hafta:85.0
Aradaki fark:700 gr.

(yasminyaso: 85.7/85.0/0.7/0.8%)

Günaydın Fıstıklar :)

Yasemin'cim tebrik ediyorum ama ben sende daha çoğunu bekliyorum haberin olsun. Ayrıca bu hafta paylaşımların yine çok düştü. Dikkatli ol lütfen uyarmak istemiyorum seni ve hiç kimseyi. :34:
ebru ,tickerını değiştirde gözümüz ticker görsün:34:

Değiştireceğim canım birazdan. Yine yoğun bir gün. Normalde boş oturuyorduk ramazan geldi hastane dolup taşıyor. :47:

Sandviç ekmeği hariç menün güzel canım. Suu ve spor yok?

çarşamba 90.8,perşembe92.3,cuma91.8 kg günaydın kızlar kilo bildirimim bu geçen haftaya göre 100 gr almışım.

Bilgen'cim gayet normal canım. Haftaya biraz daha gayretle 8 li rakamları görmek istiyorum senden. Stres yaparsan kilo veremezsin haberin olsun.

çok sevindim seda,inşallah hastaneden eve geldikten sonrada hızla iyileşmeye devam eder.onlar bizim canlarımız.

kahvaltıya domates ,salatalık eklesen daha güzel olmaz mı yasemin:34:.geneli güzel.suyu yazmamışsın.

Suyu günde en az 3 lt içtiğim için yazmıyorum. Ama artık yazarım canım. Sabah kalktığımdan bu yana 3 küçük yarım litrelik bitirdim. Küçük yarım litrelik şişelerle ölçüyorum su içme durumumu.

Sabah evden koştura koştura çıktığım için(uyku tatlı gidiyo bu aralar:1::1:) 1 dilim kepek ekmeğinin arasına peyniri koyup çıkmak kolay oluyor:9::9: Tembellik modundayım bu aralar:17::17:. Yoğun çalışma döneminin ardından yaşıyorum genelde:16: spora yeniden başladım mı düzelecek inş.:1::1::1::1:

Tebrik ederim Özlem'cim ödem atmışsındır mutlaka. Ama çok süper bir sonuç. İnşallah bundan sonra her hafta gidecek böyle.

Yasemin'cim tebrik ediyorum ama ben sende daha çoğunu bekliyorum haberin olsun. Ayrıca bu hafta paylaşımların yine çok düştü. Dikkatli ol lütfen uyarmak istemiyorum seni ve hiç kimseyi. :34:

Değiştireceğim canım birazdan. Yine yoğun bir gün. Normalde boş oturuyorduk ramazan geldi hastane dolup taşıyor. :47:

Sandviç ekmeği hariç menün güzel canım. Suu ve spor yok?

Bilgen'cim gayet normal canım. Haftaya biraz daha gayretle 8 li rakamları görmek istiyorum senden. Stres yaparsan kilo veremezsin haberin olsun.

Sıfır sporla verdim bu kiloyu canım:17: Bugün akşamdan itibaren sporumu ekleyeceğim yeniden:8::8:. Haftaya sonuç daha güzel olacak:32::32:

söz tamam sonuçta benim iyiliğim için yoksa yediğim çukalatanın tatlının size ne faydası var ne zararı. ben sana hiç hayır diyemiyorum yaa :52::52::52::52::52:

ebrucum istersen beni bir hafta daha listeye ama şu gece nöbeti işini çözemedim hala.cumartesi gece,çarşamba gece,tekrer cumartıse gecem var.çarşamba sabahı dedim ki oh ne güzel veriyorum.cuma sabahı 90 olrum.başladığım yerdeyim yine.moralmen yine çöktüm.5 günde uğraşıp verdiğim fazlasını bir gecede bana geri geliyo nasıl oluyorsa eşim bile şaşırdı kaldı.sonra yine başa dönüyorum

söz tamam sonuçta benim iyiliğim için yoksa yediğim çukalatanın tatlının size ne faydası var ne zararı. ben sana hiç hayır diyemiyorum yaa :52::52::52::52::52:

Tamam o zaman listedesin bu hafta. Hatta bireyselde derece bile bekliyorum ben senden. :9::34:

Back
X