Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydın arkadaşlar öncelikle unutmadan mönümü paylaşayım sonra mesaj sayımı atim sonrada kilo bildirimi yapim
Sahurda
1 domates
1 salatalık
biraz peynir hani şu iplik gibi olanlardan çeçildi heralde
biraz pide
2 fincan şekersiz çay
iftarda
1 kase ezo gelin
3 ad. ızgara köfte
1 hurma
3-4 çatal salata
ekmek YOK
büyük ayran
su 1,5 lt.
spor yok lunaparka gidip çoçuklar gibi eğlendim sadece yorucu ama güzeldi.
Merhaba kızlar,
Hem iş hem de kilo bildirimi için internet cafeye geldim...Dün yazacaktım ama o kafayla unutmuşum. Perşembe sabah tartıda 68,6'yı gördüm. Geçen haftaki kilom 69,3'tü
Annanem daha iyi, belki bu akşam çıkaracaklar hastaneden. Yoksa pazartesiye kadar yatması gerekiyormuş.
Beni pazartesiye kadar izinli yazabilir misiniz?
Öpüyorum hepinizi..
Seda'cım geçmiş olsun canım. Umarımm şimdi daha iyidir anneannen. Gidebilecek misin yanına?
Menün sadece sahurdaki pide haricinde çok güzel. Beğendim bunu. Ama suyun az olmuş, Suyu daha çok içmeye çalış. Eğer menülerine bu şekilde devam etme sözü verirsen bu hafta listeye alırım seni![]()
övgülerin için teşekkür ederim ebru.cidden çok mutluyum.27 mayısta 89 kiiloyla başladım diete,27 temuzda 78 kg oldum.2 ayda 11 kilo benim hedefimin bile üzerinde.hatırlarsan ilk aranıza katıldığımda hedefim haftada 1 ,ayda 4 kilo diyordum.hepiniz biliyorsunuz bu kadar kiloyu evden dışarı çıkmadan verdim.bu haftaki sonuçtan sonra iyice hırslandım.ben şişman olmak istemiyorum![]()
övgülerin için teşekkür ederim ebru.cidden çok mutluyum.27 mayısta 89 kiiloyla başladım diete,27 temuzda 78 kg oldum.2 ayda 11 kilo benim hedefimin bile üzerinde.hatırlarsan ilk aranıza katıldığımda hedefim haftada 1 ,ayda 4 kilo diyordum.hepiniz biliyorsunuz bu kadar kiloyu evden dışarı çıkmadan verdim.bu haftaki sonuçtan sonra iyice hırslandım.ben şişman olmak istemiyorum![]()
Çok şükür iyi şimdi canım, yanındayım zaten. Endoskopi yapmak için 2 gündür hastanede yatırıyorlardı onu. Şekeri var düşürmek için. Dün sabah kağıtları imzalanmış tamam artık yaptırabilirsin şeker kontrol altına alındı diye, tam çıkmadan önce olmuş... 5dk sonra olsa yolda yakalanacakmış. Hastanede olduğu için hemen müdahele edebilmişler.
Merhaba kızlar,
Hem iş hem de kilo bildirimi için internet cafeye geldim...Dün yazacaktım ama o kafayla unutmuşum. Perşembe sabah tartıda 68,6'yı gördüm. Geçen haftaki kilom 69,3'tü
Annanem daha iyi, belki bu akşam çıkaracaklar hastaneden. Yoksa pazartesiye kadar yatması gerekiyormuş.
Beni pazartesiye kadar izinli yazabilir misiniz?
Öpüyorum hepinizi..
çok sevindim seda,inşallah hastaneden eve geldikten sonrada hızla iyileşmeye devam eder.onlar bizim canlarımız.Çok şükür iyi şimdi canım, yanındayım zaten. Endoskopi yapmak için 2 gündür hastanede yatırıyorlardı onu. Şekeri var düşürmek için. Dün sabah kağıtları imzalanmış tamam artık yaptırabilirsin şeker kontrol altına alındı diye, tam çıkmadan önce olmuş... 5dk sonra olsa yolda yakalanacakmış. Hastanede olduğu için hemen müdahele edebilmişler.
kahvaltıya domates ,salatalık eklesen daha güzel olmaz mı yaseminSabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 kibrit kutusu beyaz peynir
ara: az sütlü nescafe, şekersiz
öğlen: ızgara tavuklu sandviç(Ekmeğinin yarısını yedim)+ayran
ara: 2 kayısı
akşam: yarım kase tarhana çorbası, 1 porsiyon taze fasulye, 1 dilim kepek ekmeği.
ara: şekersiz türk kahvesi
o konuyu dün haticeyle hallettik zaten (Uzayım diymi) pişman etti sağolsun kübrada öle canım istiyo falan diyince böle gitmeyeceğini anladım. kilo bildirimini mesajını okumadan önce yaptım. karar senin
günaydın herkeseben listede değilim ama yinede bildirim yapayım dedim..
kilom 81.9 bir kaç gün önce 83 tüm... abur cuburu kesmek etki etti sanırım...
Geçen Hafta:85.7
Bu hafta:85.0
Aradaki fark:700 gr.
(yasminyaso: 85.7/85.0/0.7/0.8%)
Günaydın Fıstıklar :)
ebru ,tickerını değiştirde gözümüz ticker görsün![]()
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 kibrit kutusu beyaz peynir
ara: az sütlü nescafe, şekersiz
öğlen: ızgara tavuklu sandviç(Ekmeğinin yarısını yedim)+ayran
ara: 2 kayısı
akşam: yarım kase tarhana çorbası, 1 porsiyon taze fasulye, 1 dilim kepek ekmeği.
ara: şekersiz türk kahvesi
çarşamba 90.8,perşembe92.3,cuma91.8 kg günaydın kızlar kilo bildirimim bu geçen haftaya göre 100 gr almışım.
çok sevindim seda,inşallah hastaneden eve geldikten sonrada hızla iyileşmeye devam eder.onlar bizim canlarımız.
kahvaltıya domates ,salatalık eklesen daha güzel olmaz mı yasemin.geneli güzel.suyu yazmamışsın.
Sen söz veriyor musun? Onu söyle ona göre alacağım listeye
Tebrik ederim Özlem'cim ödem atmışsındır mutlaka. Ama çok süper bir sonuç. İnşallah bundan sonra her hafta gidecek böyle.
Yasemin'cim tebrik ediyorum ama ben sende daha çoğunu bekliyorum haberin olsun. Ayrıca bu hafta paylaşımların yine çok düştü. Dikkatli ol lütfen uyarmak istemiyorum seni ve hiç kimseyi.
Değiştireceğim canım birazdan. Yine yoğun bir gün. Normalde boş oturuyorduk ramazan geldi hastane dolup taşıyor.
Sandviç ekmeği hariç menün güzel canım. Suu ve spor yok?
Bilgen'cim gayet normal canım. Haftaya biraz daha gayretle 8 li rakamları görmek istiyorum senden. Stres yaparsan kilo veremezsin haberin olsun.
Sen söz veriyor musun? Onu söyle ona göre alacağım listeye
Bilgen'cim gayet normal canım. Haftaya biraz daha gayretle 8 li rakamları görmek istiyorum senden. Stres yaparsan kilo veremezsin haberin olsun.
söz tamam sonuçta benim iyiliğim için yoksa yediğim çukalatanın tatlının size ne faydası var ne zararı. ben sana hiç hayır diyemiyorum yaa![]()