Tebrikler Zeynepçimgünaydın kısslarrrr.bugün harika bir gün.
tartı sonucum:geçen hafta:79.8kg
bu hafta:78.0 kg
fark:1.8 kg
79.8/78/1.8/%2.25
![]()

Ebrucum süpersin maşallah.Günaydın kızlar evdeki telefon hattında sorun olduğu için internetimde yok. Allahtan hastanede var. Zeynep'cim tebrik ediyorum canım seni. Turti'cim mesajlar yine bana atılıyordu.
Gelelim bildirime
Geçen hafta : 62.9
Bu hafta : 61.8
Fark : 1.1
Mezun oluyorummmmmmmmmmmmmm

Tebrikler Derya.geçen hafta 59.6
bu hafta 58.2 giden 1.4![]()
Tebrikler Özlem.Bugün herkesin maşallahı vargünaydın herkeseben listede değilim ama yinede bildirim yapayım dedim..
kilom 81.9 bir kaç gün önce 83 tüm... abur cuburu kesmek etki etti sanırım...

Tebrikler Yasemincim.Geçen Hafta:85.7
Bu hafta:85.0
Aradaki fark:700 gr.
(yasminyaso: 85.7/85.0/0.7/0.8%)
Günaydın Fıstıklar :)
Seçil menülerini düzeltirsen inşallah haftya güzel kilo vereceksin.gecen hafta 65
bu haftada 65 bi değişiklik yok![]()
Canım tekrar geçmiş olsun.Kilonda çok güzel.Merhaba kızlar,
Hem iş hem de kilo bildirimi için internet cafeye geldim...Dün yazacaktım ama o kafayla unutmuşum. Perşembe sabah tartıda 68,6'yı gördüm. Geçen haftaki kilom 69,3'tü
Annanem daha iyi, belki bu akşam çıkaracaklar hastaneden. Yoksa pazartesiye kadar yatması gerekiyormuş.
Beni pazartesiye kadar izinli yazabilir misiniz?
Öpüyorum hepinizi..
Tebrikler Nurgülcüm.Eki Görüntüle 473313 çok enteresan bi kilo bildirimi olacak ama yediklerimi kilo bildirimimi mümkün olduğunca böyle yapmaya çalışıcam benim için daha motive edici olucak sanırım.
Geçen hafta 58,00
bu hafta 56,80
fark 1,2
ebrucum özelden attığım mesaj bildirimleriyle ilgili iletim geliyomu. ? geçenki gibi sıkıntı yok diymi
Maşallah Zeynep.İnşallah böyle devam edersin.Yakında çıtır mı çıtır olacaksınövgülerin için teşekkür ederim ebru.cidden çok mutluyum.27 mayısta 89 kiiloyla başladım diete,27 temuzda 78 kg oldum.2 ayda 11 kilo benim hedefimin bile üzerinde.hatırlarsan ilk aranıza katıldığımda hedefim haftada 1 ,ayda 4 kilo diyordum.hepiniz biliyorsunuz bu kadar kiloyu evden dışarı çıkmadan verdim.bu haftaki sonuçtan sonra iyice hırslandım.ben şişman olmak istemiyorum![]()