Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar sitres dolu bir 4 gün geçirdim.kafa dağıtalım diye gittik köye kafam kazan gibi oldu.ev davası bitmedi.eşim evi satışa çıkardı.dört koldan nerede oturacağız diye araştırma yapıyor herkes her kafadan bir ses çıkyor.eşim diyor apartmanda oturmam müstakil ev yaptıracağım arsa alıacağım ya da dedesinin arsası var oraya yaptıracağım diyor.hepside şehir dışında yerler annemlerde gelir beraber oturuz altlı üstlü diyor.kendi kendilerine konuşup durdular gittiler arsa baktılar hiç ses çıkarmadım konuşmadım sordular cevap vermedim o kadar doldumki anlatamam çok sinir oldum ne düzenim kaldı ne psikolojim. dün en son eşime dedim ben birlikte oturmak istemiyorum acele etmeyelim burası satılırsa kiraya çıkalım sakin kafayla düşünelim diye.yani durumlar karışık köye gittiğimede bin pişman oldum millet bizden daha meraklıymış meğer....

kızlar sitres dolu bir 4 gün geçirdim.kafa dağıtalım diye gittik köye kafam kazan gibi oldu.ev davası bitmedi.eşim evi satışa çıkardı.dört koldan nerede oturacağız diye araştırma yapıyor herkes her kafadan bir ses çıkyor.eşim diyor apartmanda oturmam müstakil ev yaptıracağım arsa alıacağım ya da dedesinin arsası var oraya yaptıracağım diyor.hepside şehir dışında yerler annemlerde gelir beraber oturuz altlı üstlü diyor.kendi kendilerine konuşup durdular gittiler arsa baktılar hiç ses çıkarmadım konuşmadım sordular cevap vermedim o kadar doldumki anlatamam çok sinir oldum ne düzenim kaldı ne psikolojim. dün en son eşime dedim ben birlikte oturmak istemiyorum acele etmeyelim burası satılırsa kiraya çıkalım sakin kafayla düşünelim diye.yani durumlar karışık köye gittiğimede bin pişman oldum millet bizden daha meraklıymış meğer....

Allah yardımcın olsun canım zor bir durum. Kimse bu devirde birlikte oturmak istemez. Bizimkiler bir hafta tatile geliyorlar banada ne kadar zor oluyor düşün ki birlikte oturmak. Bencede sakın birlikte oturma.

Hoşgeldin Kübra'cım. Kalk bakim ne uyuması. Biz sabahtan beri çalışıyoruz sen keyif yapıyorsun:20:

canım ben kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyorum.o kadar zor ki anlatamam onlar beni baştan istememişti.söz günüm günü bile biz senin kızını istemiyoruz diye bağırdılar anneme.şimdi ben onlara ısınamıyorum.eniyi anlaşan gelin bile olsa zor bence bir daha gözden geçirsin eşin kararını.insanın gözü görmeyinci gönlü katlanıyor.
Günaydınn kızlar okadar sıcak ki uyunmuyor :p asırı bıtkınm yorgnm susadm :(
günaydın canım hoşgeldin
günaydın hanımlar hepimiz için iyi bir hafta olur inşallah...

günaydın canım

susmakla olmazki ama bi yerde ağırlığını koyman lazım tabi eşini karşına almayacak kadr. bence elinden geleni yap bu durum için sonra çok pişman olursun. bide sanki önceden planlanmış gibi ne tuhaf hemen altlı üstlü otururuz falan. 4 gün dayanamadın bide sürkli olduğunu düşün. gerçi bende kayınvalidemlerle aynı apt. oturuyorum. ama görmüyorum hiç kadının ağzı var dili yok kayınpederimlede ayrılar. çok nadir bi araya geliyoruz ondad hiç sorun çıkmıyo. eğer anlaşamayacağını biliyosan iyi düşün. ona görede gerekeni yap. sonra hergün pişman olursun. ama anlaşıyoruz dersen bence iyi bile olur. birbirinize yardımcı destek olursunuz.

inşallah gelirsiniz canım... bende izmiri çok seviyorum.. gümüldüre gittik denize izmire yakın baya... hem gelirseniz belki görüşürüzde... çok güzel olur :32:

nasıl görmemişimmmmmm ben nasıllllllllllllll! çok kısdım kendime.... :47: halbuki geçmişide takip ediyorum ama hızlı geçtim heralde özür çok...

ay bende bayrama kadar kilo vermek istiyorum biras.. hiç değilse şu akrabaların kilo almışsın gazabından kurtulmak istiyorum yaa....
Sorun değil canım :)

Günaydın kızlar. Herkese güzel, huzurlu, mutlu ve kaçamaksız bir hafta diliyorum.

Dün sanıldığı gibi arkadaşım gelmedi iftar organizasyonumuz vardı. Eşim ve ben izinli olduğumuz için erken saatte piknik (mangal) yapacağımız yere gittik. Yer tutabilmek için. Yaklaşık 50 kişi vardık. Güzel bir iftar ve akşam oldu. Eve çok geç döndüğümüz için giremedim internete. Ama gördümki çok az kişi uğramış. Pazar tatil diye hiç uğramamazlık etmiyoruz. Hiç yoktan gelip bir menü yazıyoruz.

Nurgül'cüm senin pilav hiç olmamış. Pilav yerine bir dilim ekmek yemen daha iyi olurdu. Aklımda kalan bi bu var. Zeynep senin pideler hiç ama hiç olmuyor. Daha iyi kilo verebilirsin ama beyaz ekmek ve pide yediğin sürece vereceğin kilo azalır. Zeliş sen hiç menü yazmamışsın?

Oruç artık beni çok etkilemeye başladı. Yaa dünki yorgunluktan yada oruçtan bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum. Bide dün lunaparkta gondola bindim ilk defa. İçim dışıma çıktı. Midem çok kötüydü. Sahuru çok zor yaptım.
Bende gondola asla binmem çok korkunççç :)
Geçmiş olsun canım ..
Takma kafana herşeyin hayırlıısı olsun canım insallah ..

Allah kolaylık versin,bence duruma el atma zamanın gelmiş.yağmurdan kaçarken doluya tutulma sonra.istemediğini açık ve sakin bir dille söyle.
Günaydınn kızlar okadar sıcak ki uyunmuyor :p asırı bıtkınm yorgnm susadm :(
hoşgeldin orti:34::71:
dünden beri burası biraz serinledi.yarın saat öncede yağmur yağdı,baya güzel oldu,özlemişim yağmuru.

Ama ben kücük biri birbiri kızım uyursam bùyúrüm. :p

Uyuya uyuya yeterince büyümüşsün zaten :60::60:

Sorun değil canım :)

Bende gondola asla binmem çok korkunççç :)
Geçmiş olsun canım ..

Takma kafana herşeyin hayırlıısı olsun canım insallah ..

Teşekkürler canım. Akşamın en güzel anlarından biriside iplere tırmandım yaklaşık 5-6 metre yüksekliğe. Örümcek ağı gibi ipler vardı. Çocuğun biri diyor ki abla yaş kaç? 30 dedim senin teyze demen gerekiyor :9:

Allah kolaylık versin,bence duruma el atma zamanın gelmiş.yağmurdan kaçarken doluya tutulma sonra.istemediğini açık ve sakin bir dille söyle.

dünden beri burası biraz serinledi.yarın saat öncede yağmur yağdı,baya güzel oldu,özlemişim yağmuru.
ne güzell keşke azıcık yağsa burayada ilk defa bu kdr sıcak ya:(

Uyuya uyuya yeterince büyümüşsün zaten :60::60:

Teşekkürler canım. Akşamın en güzel anlarından biriside iplere tırmandım yaklaşık 5-6 metre yüksekliğe. Örümcek ağı gibi ipler vardı. Çocuğun biri diyor ki abla yaş kaç? 30 dedim senin teyze demen gerekiyor :9:

bencede çok büyümüşüm :37:

Sen bizlerden gençsin canımmm . maşallah maşallah :nazar::34:

Allah yardımcın olsun canım zor bir durum. Kimse bu devirde birlikte oturmak istemez. Bizimkiler bir hafta tatile geliyorlar banada ne kadar zor oluyor düşün ki birlikte oturmak. Bencede sakın birlikte oturma.

ilk başta sıcak bakıyordum altlı üstlü oturmaya yalnızlıktan sıkıldım iyi olur diyodum ama son 2 günde yaşadıklarımdan sonra yok olmaz ya ben yapamam eşimle iyiyken kötü oluruz.inşallah kısa sürede netleşir herşey yoksa konu uzadıkça ben hasta olacağım.

Canım sakın birlikte oturmayın. Her iki taradın ailesine uzak olmak lazım ev bakımından. Baştan tavrını koy canım:34:

canım ben kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyorum.o kadar zor ki anlatamam onlar beni baştan istememişti.söz günüm günü bile biz senin kızını istemiyoruz diye bağırdılar anneme.şimdi ben onlara ısınamıyorum.eniyi anlaşan gelin bile olsa zor bence bir daha gözden geçirsin eşin kararını.insanın gözü görmeyinci gönlü katlanıyor.

günaydın canım hoşgeldin

günaydın canım

susmakla olmazki ama bi yerde ağırlığını koyman lazım tabi eşini karşına almayacak kadr. bence elinden geleni yap bu durum için sonra çok pişman olursun. bide sanki önceden planlanmış gibi ne tuhaf hemen altlı üstlü otururuz falan. 4 gün dayanamadın bide sürkli olduğunu düşün. gerçi bende kayınvalidemlerle aynı apt. oturuyorum. ama görmüyorum hiç kadının ağzı var dili yok kayınpederimlede ayrılar. çok nadir bi araya geliyoruz ondad hiç sorun çıkmıyo. eğer anlaşamayacağını biliyosan iyi düşün. ona görede gerekeni yap. sonra hergün pişman olursun. ama anlaşıyoruz dersen bence iyi bile olur. birbirinize yardımcı destek olursunuz.

kayınvaldem yüzüme karşı çok iyi bir problemimiz yok sohbet muhabbet iyi.ama arkadan arkaya bazı laflar duymuyor değilim tabi her kahınvalide gelin olayı malum.kayınpederim yok evde 23 yaşında bekar oğlu birde 12 yaşında bekar kızı var.görünüşte herşey iyide içine girince ne olacak.ben lafa söze gelemem.eşim ailesiyle olmak istiyor tabi doğal hakkı bende istiyorum annem yanımda olsun ama hayat bizim hayatımız her şey bir yere kadar birileri karışında yönlendirmeye çalışınca çıldırıyorum.2 gün ses çıkarmadım net birşey yok diye ama tavrım belliydi zaten.eşimede söledim bir daha gittiğimde aynı konular tekrar ederse son lafımı sölerim zaten.

ya kızlar kusura bakmayın canınızı sıkıyor olabilirim ama konuşacak kimsem yok annemlerede bahsetmedim bu durumdan üzlürler diye.neyse sağolun dinlediğiniz için iyiki gelmiş bulmuşum sizi ya da iyiki beni geldin buldun ebru:71:
ben biraz işe güce bakayımda kafam dağılsın sonra görüşrüz kızlar.:71:

ya kızlar kusura bakmayın canınızı sıkıyor olabilirim ama konuşacak kimsem yok annemlerede bahsetmedim bu durumdan üzlürler diye.neyse sağolun dinlediğiniz için iyiki gelmiş bulmuşum sizi ya da iyiki beni geldin buldun ebru:71:
ben biraz işe güce bakayımda kafam dağılsın sonra görüşrüz kızlar.:71:

Canım her zaman burdayım. Ama kendi yaşadıklarımdanda gördüğüm kadarıyla ne kız tarafının ailesi nede erkek tarafının ailesi yakın olacak evine. %100 müdahale ediyorlar. Artık siz bir ailesiniz, eşin seni ve çocuklarını aile olarak görmeli, her ikinizinde anne babası aile büyüğüdür saygı duyulur ama sizin aile olduğunuzu kafalarına kazısınlar. :34:

herkese günaydınnn. güzel bi hafta geçirmemiz dileğiyle. cumartesi ve pazar kimsecikler yoktu inşallah bugünde öle olmaz. ben yediklerimi sayim. pazar günü tatil sayılıyoruz sanırım o yüzden mesaj sayısı göndermiyorum.

sahurda
domates salatalık
bir haşlanmış yumurta
bir bardak süt

iftarda
bir kase mercimek çorbası
bir ince dilim ekmek
bir parça et ızgara
2 ad. köfte

ilerleyen saatlerde çeğrek haşlanmış mısır

yine maalesef 1,5 lt su. bolca şekersiz çay.
Günaydın Nurgül afiyet olsun.

Günaydın kızlar. Herkese güzel, huzurlu, mutlu ve kaçamaksız bir hafta diliyorum.

Dün sanıldığı gibi arkadaşım gelmedi iftar organizasyonumuz vardı. Eşim ve ben izinli olduğumuz için erken saatte piknik (mangal) yapacağımız yere gittik. Yer tutabilmek için. Yaklaşık 50 kişi vardık. Güzel bir iftar ve akşam oldu. Eve çok geç döndüğümüz için giremedim internete. Ama gördümki çok az kişi uğramış. Pazar tatil diye hiç uğramamazlık etmiyoruz. Hiç yoktan gelip bir menü yazıyoruz.

Nurgül'cüm senin pilav hiç olmamış. Pilav yerine bir dilim ekmek yemen daha iyi olurdu. Aklımda kalan bi bu var. Zeynep senin pideler hiç ama hiç olmuyor. Daha iyi kilo verebilirsin ama beyaz ekmek ve pide yediğin sürece vereceğin kilo azalır. Zeliş sen hiç menü yazmamışsın?

Oruç artık beni çok etkilemeye başladı. Yaa dünki yorgunluktan yada oruçtan bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum. Bide dün lunaparkta gondola bindim ilk defa. İçim dışıma çıktı. Midem çok kötüydü. Sahuru çok zor yaptım.
Güzel bir iftar olmuş.İftar sofralarının kalabalık olmasını seviyorum ben.Gondol macerana üzüldüm kendilerini bende sevmem.Arkadaşın vazmı geçti?

Günaydın fıstıklar :))

Herkese güzel bir hafta dliyorum:32::8::10::16::9:
Günaydın canım.İyi öğlenler desem daha mı iyi olur:44:
tebrik ederim kızlar 2.olmuşuz inşallah hep devamı gelir.ebrucuğum mezun oldun demek çok güzel bir başarı tebrik ederim senide darısı başımıza olur inşallah.ama buralarda ol yine iyi motive ediyorsun.:16:
yeni kaptan hatice ve yarıdmcı pilot kübra sizede hayırlı olsun allah kolaylıklar versin:32:
Teşekkür ederiz Nermin.Tam bir kaptanlığa başlayamadık.Evime dönünce ancak başlayacağım.Ev olayına üzüldüm.Bende kayınvaliden ile aynı yerde kalman taraftarı değilim.Çok çok iyi anlaşılsa bile zamanla problemler çıkmaya başlar.İnşallah eşinle ortak bir karar verir kimse kırlmadan ayrı bir evde oturursunuz.Hayırlısı olsun canım üzme kendini.

Bugünde kimse yok.Gerçi herkes çalışıyor biz evdeyiz.Umarım akşam yoğunlaşır.Yoklama alacağım bugün :1:

Back
X