Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay canım benim çooooooookkkkkk sevindim :16:Allah sağlıklı sıhatli büyütsün.Hani beni bekleyecektin kız:60:

Tulumba tatlısı kesinlikle olmamış.150 mekik cezalısın Zeliş.

Afiyet olsun güzel olmuş.

Bencede pişman olmalısın.Her börek ve çiğ köfte için 50 mekik cezan var.Toplam 250 mekik çekip yazıyorsun Yasemincim tamam mı?

Afiyet olsun Zeynep.

Afiyet olsun Seda.

mekik yerine 30 dk daha yürüsem hem daha çok kalori harcarım :17:

:56:MENÜM:56:
SAHUR

1 bardak süt
2 dilim kepekli ekmek
Domates,salatalık,peynir
Kavrulmuş biber

AKŞAM
Yarım kase çorba
Yoğurt,salata
Bir kaç kaşık mercimek yemeği

SAHUR

1 bardak süt
2 dilim kepekli ekmek
Domates,salatalık,peynir
Kavrulmuş biber

AKŞAM
Yarım kase çorba
Yoğurt,salata
afiyet olsun
Olmaz Zeliş.Mekik çekmelisin.Yürüyüşü kabul etmiyorum.Onu ekstra yaparsın.

Maşallah süpersin canım.Yarım mekik daha iyi:46:
tamam ben gidip mekik çekiym o zaman :5:

dayanamadım bu sabah tartıldım.ebru duyarsa kızacak bana bakalım cuma sabahı ne yapıcam.çok korkuyorum.istediğim kadar vermiş olmalıyım.yanı 89.9'a bile razıyım.şu psikolojik sınırdan düşmek istiyorum.90 ın altına düşemediğim içinde stres oluyorum.

Canım bence çok tartılma, zaten önemli olan doğru beslenmek, sonrası yavaş da olsa hızlı da olsa emin ol gelecek..

Ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar :))

Gece istanbul için yola çıkacağım. Yarın istanbuldan yazışırız artık :D

İstanbulda mısın şimdii? Özlemiş misin, seviyo musun? :) Ben hiç özlememişim şahsenn

kıslar ya bugün alışveriş yapıyım dedim şöle zayıf göstercek bişiyler... anladım ki öyle bişiyler yok... önümüzde bayram yarın birascık daha bakçam ama nafile... olsaydım şimdi şöle bi 38 beden oh ne giysem yakışrdı ama şimdi.... malesef...:50:

Ben de bugün bir pantolon aldımm.. Çok çok incelmemişim ama gitmiş tabii, 1 beden kadar :8: Spor olmadığı için sıkılaşmadım doğru düzgün.. Artık bahane yok, spor ya da yürüyüş yapıcam haftada en az 4 gün...

Canım sıkıntı yaptığın şeye bak.Allah sağlık ve mutluluk versin.Kiloyu çok kafaya takmamak lazım bazen bu yüzden sinirlerim bozulduğu oluyor.Sonra televizyonda ,çevremdeki hasta insanları gördükçe Allah sağlık versin yeterki,ben kilolarımı veririm diyorum.Bu bayram böyle geçsin.Kurban bayramında hepimiz çıtır olacağız.Tamam mı:16:

Tamamen aynı düşünüyorum canım seninle... Kurban bayramı benim düğün zaten, çıtır olmak zorundayımm:9:

Kızlar ben çıkıyorum.Köstebek pasta yapıp geleceğim.Pastayı görünce kaçamak yaparım diye düşünmeyin:1:Köstebek pasta muzlu ve ben muzu hiç sevmem.

Çok severdim, bayılırdım hatta ama canım çekmedi.. Ya çok sıcak diye, ya da ben bu işi öğrendim, nefsim köreldi :9:

pek bir kafiyeli konuştun...çalışırken dee zor ya yine evde olmak güzel bazen sıksada yinede memnunum:)
çalışırken benim ne haftasonum vardı nede belli bir çıkış saatim çok çalışıyorudm ppatronlara sorsan hiç çalışmıyorduk sürekli kavga ederdim onlarla hey gidi günler hey her akşam ağlayarak gelirdim eve yarın işe gitmeyeceğim diye yine giderdim dayanamazdım:1:

Ben de her sabah öyle düşünüyorum.. Çalışmak çok saçma bir şey bence.. 1 aylık harcamamı karşılamak için 1 ay çalışıyorum, kıtı kıtına yetiyor... Ama en azından vakit geçiyor..

Kızlar kafama takılan sorunlar var.
Size anlatsam iyi olacak..
Geçen gün erkek arkadaşımın sigarası yoktu ben aldım bi sigaradan birşey olmaz dedim yani açık açık istemedi benden ama aldım..
Bugünlerdede kredi kartı borcu gelmiş kuzeni harcamış sözde ve yarısını veriyormus yardım edermisin dedi..Yok diyemedim nasıl bir tavır sergileyecem bilmiyorum yardım edin ... :43:

Canım verme bir daha.. Sen de öğrencisin.. Ben nişanlımdan hiç para istemedim, çalışmıyorken bile.. Doğrusu da bu bence.. Benim erkek arkadaşlarına para veren arkadaşlarım oldu. Sonra çok pişman oldular, kullanıldıklarını düşündüler.. Eğer hayırlısıysa umarım çok güzel bir geleceğiniz olur ama para konusunda bence çok samimi olmayınn

menüm

sahur
3 dilim ekmek
2 kk peynir
domates

iftar
1 porsiyon kuru fasuye
1 ayran
3 salatalık turşusu
3 tulumba tatlısı (teki 45 kalori)

su 3 litre
spr 45 dk yürüyüş
15 dk dans

Turşu susatmaz mı canım sonrasında? Bir de tuzlu oluyor.. Ben de çok severim ama yemiyorum zararlı diye kilo vermek açısından..
1 tulumba neyse de 3 çok olmuş sanki.. spor anca denk gelmiştir

Menüm

11'de kalktığım için öğle olarak

iki dilim tam buğday ekmeğinin arasına domates peynir tost

ara

4 dilim karpuz

akşam

1 kase nesfit

su 3lt olur,spor yok

Afiyet olsun canımm

Bugunki menum

Sabah kahvalti edemedim:(((

Ogle:yarim kase soguk corba, menemen 2 dilim ekmek

Aksam:2 parca borek, 3 tane cigkofte:((( cok pismanim coookk

Bugun kahvalti yapamadigum icin sanirim acligimi bir dizginleyemedim :(((

Oh ohhh :) Köstebeği değil ama böreği canım çekti doğrusuu :9: Bedelini ödeyecekmişsin gerçi :9:

oruç tutacam diye sahura kalktım,regli bitmemiş,o yüzden aşağıdaki gibi oldu:27:
sahur:2 dilim kepek ekmek
yumurta
domates
salatalık
peynir
zeytin
1 bardak yrm yağlı süt

öğle:1 elma,1 erik

ara:2 hurma,1 avuç beyaz leblebi

akşam:çorba
3 yk bamya
1 dilim kepek ekmek
1 yk yoğurt
salata

su:3 litre
spor:1 saat 5mile leslie

Afiyet olsun canımmm

Boregim ispanakliydi, bugun istanbula gectim. Sabah yolculuk kosusturma kahvaltiyi edemedim saat 12 yi geciyordu kahvalti etmedigimi farkettigimde. Aksamda arkadasima ugradim, yedim boregi ama coook pismanim :)))

Son pişmanlık neye yararrr,
Her şeyin bedeli var,
Olmadı yaaaar:1:

SAHUR

1 bardak süt
2 dilim kepekli ekmek
Domates,salatalık,peynir
Kavrulmuş biber

AKŞAM
Yarım kase çorba
Yoğurt,salata

Afiyet olsun canımmm

menüm

sahur
3 dilim ekmek
2 kk peynir
domates

iftar
1 porsiyon kuru fasuye
1 ayran
3 salatalık turşusu
3 tulumba tatlısı (teki 45 kalori)

su 3 litre
spr 45 dk yürüyüş
15 dk dans
afiyet olsun canım keşke 1 tane yeseydin
Menüm

11'de kalktığım için öğle olarak

iki dilim tam buğday ekmeğinin arasına domates peynir tost

ara

4 dilim karpuz

akşam

1 kase nesfit

su 3lt olur,spor yok
afiyet olsun canım

Bugunki menum

Sabah kahvalti edemedim:(((

Ogle:yarim kase soguk corba, menemen 2 dilim ekmek

Aksam:2 parca borek, 3 tane cigkofte:((( cok pismanim coookk

Bugun kahvalti yapamadigum icin sanirim acligimi bir dizginleyemedim :(((
sağlık olsun canım düzeltrsn sporla :)

oruç tutacam diye sahura kalktım,regli bitmemiş,o yüzden aşağıdaki gibi oldu:27:
sahur:2 dilim kepek ekmek
yumurta
domates
salatalık
peynir
zeytin
1 bardak yrm yağlı süt

3 yk bamya
1 dilim kepek ekmek
1 yk yoğurt
salata

afiyet olsn orti begendm

Merhaba kızlar,

Yeni geldim eve.. Öncelikle menümü paylaşayım. Sonra dünden itibaren geçmişi okuyayım. Sonra da cumadan pzartesiye okurum :9: Azimliyim başarıcammm :9:

Menüm

Sabah - 2 dilim çavdar ekmeği, peynir, salatalık, domates

Öğlen - zeytinyağlı barbunya, semizotu salatası, ayran

Ara - 5 badem, 1 sade soda (üstüne limon sıktım)

Akşam - 1 kase sütlü nesfit

Su 2,5 lt
afiyet olsn güzel görünyr : )

Yarın kaçamak yaparsan arttırırım ona göre:1:İyi uykular canım.

çok sert :PPPPP

Canım bence çok tartılma, zaten önemli olan doğru beslenmek, sonrası yavaş da olsa hızlı da olsa emin ol gelecek..

İstanbulda mısın şimdii? Özlemiş misin, seviyo musun? :) Ben hiç özlememişim şahsenn

Ben de bugün bir pantolon aldımm.. Çok çok incelmemişim ama gitmiş tabii, 1 beden kadar :8: Spor olmadığı için sıkılaşmadım doğru düzgün.. Artık bahane yok, spor ya da yürüyüş yapıcam haftada en az 4 gün...

Tamamen aynı düşünüyorum canım seninle... Kurban bayramı benim düğün zaten, çıtır olmak zorundayımm:9:

Çok severdim, bayılırdım hatta ama canım çekmedi.. Ya çok sıcak diye, ya da ben bu işi öğrendim, nefsim köreldi :9:

Ben de her sabah öyle düşünüyorum.. Çalışmak çok saçma bir şey bence.. 1 aylık harcamamı karşılamak için 1 ay çalışıyorum, kıtı kıtına yetiyor... Ama en azından vakit geçiyor..

Canım verme bir daha.. Sen de öğrencisin.. Ben nişanlımdan hiç para istemedim, çalışmıyorken bile.. Doğrusu da bu bence.. Benim erkek arkadaşlarına para veren arkadaşlarım oldu. Sonra çok pişman oldular, kullanıldıklarını düşündüler.. Eğer hayırlısıysa umarım çok güzel bir geleceğiniz olur ama para konusunda bence çok samimi olmayınn
bencede canım bende öyle düşünyrm :(

Sahur:2 dilim kepek ekmek
yumurta
domates
salatalık
peynir
zeytin
1 bardak yrm yağlı süt

3 yk bamya
1 dilim kepek ekmek
1 yk yoğurt
salata

afiyet olsun canım
merhaba kızlar,

yeni geldim eve.. öncelikle menümü paylaşayım. Sonra dünden itibaren geçmişi okuyayım. Sonra da cumadan pzartesiye okurum :9: Azimliyim başarıcammm :9:

Menüm

sabah - 2 dilim çavdar ekmeği, peynir, salatalık, domates

öğlen - zeytinyağlı barbunya, semizotu salatası, ayran

ara - 5 badem, 1 sade soda (üstüne limon sıktım)

akşam - 1 kase sütlü nesfit

su 2,5 lt
hoşeldin canım afiyet olsun
ben şimdilik çıkıyorum gelince yazarım görüşürüz :3:
görüşürüz zelişçim mekiğin kolay gelsin
:56:menüm:56:
Sahur

1 bardak süt
2 dilim kepekli ekmek
domates,salatalık,peynir
kavrulmuş biber

akşam
yarım kase çorba
yoğurt,salata
bir kaç kaşık mercimek yemeği

afiyet olsun canım

Menüm :
Sahur
1 Dilim peynirli pide... ( :43::43::43::43::43: )
Salatalık
domates

İftar :
1 kase garntrlü yoğurt
1 Bardak limonata
közlenmiş biber

2.5 Litre su
ve az önce yürüyüşten geldim iftardan hemen sonra çıktım bayagı yürüdüm

Kızlar yeşilçayın günde en fazla 2 bardak içilebileceğini duydum doğruluğunu biliyormusunuz.

menüm :
Sahur
1 dilim peynirli pide... ( :43::43::43::43::43: )
salatalık
domates

iftar :
1 kase garntrlü yoğurt
1 bardak limonata
közlenmiş biber

2.5 litre su

limonata ve pide haricinde güzel memün afiyet olsun.

Kızlar yeşilçayın günde en fazla 2 bardak içilebileceğini duydum doğruluğunu biliyormusunuz.

limonata ve pide haricinde güzel memün afiyet olsun.
Teşekkürler
bence hazır yeşilçayda öyle bir durum olablir..
hazır çayları bağırsağa alıştrırsak tembellik yaptğını bilyrm ben .. içmeyince
ama doğal yeşil çay kendin demleynce bence herhangi bir sorun olmaz.

Son düzenleme:
Menüm :
Sahur
1 Dilim peynirli pide... ( :43::43::43::43::43: )
Salatalık
domates

İftar :
1 kase garntrlü yoğurt
1 Bardak limonata
közlenmiş biber

2.5 Litre su
Afiyet olsun Kübra.Sahurda pide var ama ekmek yememişsin.Dengelemişsin.Cezanın kenarından yırttın:1:Limonata hazırmıy dı:44:Hazır ise sana da ceza yolda.

Valla canım en fazla ne kadar içilebileceğini bilmiyorum ama gece içilmesini önermem.Gündüz vakti daha iyidir.Bende uykusuzluk yapıyor.

Back
X