Canım bence çok tartılma, zaten önemli olan doğru beslenmek, sonrası yavaş da olsa hızlı da olsa emin ol gelecek..
İstanbulda mısın şimdii? Özlemiş misin, seviyo musun? :) Ben hiç özlememişim şahsenn
Ben de bugün bir pantolon aldımm.. Çok çok incelmemişim ama gitmiş tabii, 1 beden kadar

Spor olmadığı için sıkılaşmadım doğru düzgün.. Artık bahane yok, spor ya da yürüyüş yapıcam haftada en az 4 gün...
Tamamen aynı düşünüyorum canım seninle... Kurban bayramı benim düğün zaten, çıtır olmak zorundayımm
Çok severdim, bayılırdım hatta ama canım çekmedi.. Ya çok sıcak diye, ya da ben bu işi öğrendim, nefsim köreldi
Ben de her sabah öyle düşünüyorum.. Çalışmak çok saçma bir şey bence.. 1 aylık harcamamı karşılamak için 1 ay çalışıyorum, kıtı kıtına yetiyor... Ama en azından vakit geçiyor..
Canım verme bir daha.. Sen de öğrencisin.. Ben nişanlımdan hiç para istemedim, çalışmıyorken bile.. Doğrusu da bu bence.. Benim erkek arkadaşlarına para veren arkadaşlarım oldu. Sonra çok pişman oldular, kullanıldıklarını düşündüler.. Eğer hayırlısıysa umarım çok güzel bir geleceğiniz olur ama para konusunda bence çok samimi olmayınn