Ah canım kıyamam ben sana.Ama birde şöyle 36-38 beden olduğunu ve ne kadar güzel görüneceğini düşünYok yok İçim gidiyor ama dayanıom kakaolu hindistancevizli şekerpare annemle beraber yaptk mükemmel görünyr...![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım kıyamam ben sana.Ama birde şöyle 36-38 beden olduğunu ve ne kadar güzel görüneceğini düşünYok yok İçim gidiyor ama dayanıom kakaolu hindistancevizli şekerpare annemle beraber yaptk mükemmel görünyr...![]()
Ah canım kıyamam ben sana.Ama birde şöyle 36-38 beden olduğunu ve ne kadar güzel görüneceğini düşünHer giydiğin çok güzel duracak.Sonra istediğin tatlıyı yiyeceksin.Biraz kilo aldığını görünce hemen dikkat edip, vereceksin.Böylece sorunda olmayacak.
Kübracım ben yine çıkıyorum.İyi geceler canım![]()
Ay bi topiğe takıldım gül gül öldüm.bir derdim varda.gece gece![]()
Ay bi topiğe takıldım gül gül öldüm.bir derdim varda.gece gece![]()
Kübracım o değildi ters ilişki diye birşey vardı.kızın sorusunu okuyunca şok,yorumları okuyunca gülme krizi geçirdim.
bılgen okudum aman amannnnn korkunc bu :)
hayatta neler var ya ....
hala ne yapayım diye soruyor,yani çok seviyosa bilemem ama iğrenççç
ARKADAŞLAR BELİKİ BU RESİM MOTİVE EDER BİZİ
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/541574-1-kilo-yag-1-kilo-kas-cok-ilginc.html
[ı]bende merak ettim şimdi bilgen bi bakayım yatacağım birazdan sahur yaptık az önce. [/ı]
Gunaydıııınn KIzlarrrrrr
günaydın millet.