Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1)Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazeretiolmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o haftaizinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yadasizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişindebulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatliyolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bukuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devametmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

okudum anladım,
ama bazı sorularım olabilir, bunları istediğim zaman sorabilirim herhalde

herkese merhabalar:16:
merhaba canım hoşgeldin
Kızlar bu ne sıcaktır ya:47: Sabah 8 de uyudum 12 de uyandım,dön dön piştim.Sonra gidip soğuk bir duş aldım biraz kendime geldim.Çok sıcak çok.:27::27::27::27:
burada yağmur yağdı az önce ve serin bir hava var
Tünaydın kızlarrr:))

Ancak girebildim. Mastera kayıt işlemleriyle uğraşıyorum, yarında gidince tamamlanacak inşallah diye umut ediyorum:1:.

Goncagull hoşgeldin. Ben Yasemin.

Nermin geçmiş olsun.

Geçmişe bir bakmaya çalışıp gelcem:3:

hoşgeldin yasemin,hayırlı olsun masterın

bende işe gidicem biraz sonra geceler çok uzun.ekip arkadaşlarıma tatlı ve çorba yaptım.onlarda kıymalı pide ve tiremusu salata getiricekler.ben ne yiyicem acaba.

Son düzenleme:
hürgeneral:9:sen ne iş yapıyorsun yasemin?

Teknik Öğretmenim canım, Makina Öğretmeniyim. Ama sevgili devletim kadro açmadığı için 8 yıldır özel sektörde çalışıyorum. Özel sektörde firmalara çizim imalat programı satıp eleman yetiştiriyorum:34:

merhaba canım hoşgeldin

burada yağmur yağdı az önce ve serin bir hava var

hoşgeldin yasemin,hayırlı olsun masterın

Teşekkür ederim canım:16:

memnun oldum. ayrıca tebrik ederim.

Tekrar hoşgeldin:3:, teşekkür ederim:34:

yarın dişçiye gidecem.kanal tedavisi yapılcak.kemik kokusundan nefret ediyorum.

Ben bu dişçilerin bu kokuyla nasıl yaşadığına inanamıyorum zaten, dişçileri hiç sevmiyorum:1::1::1: öcü hepsi:27::27:

bugün tavuk salatası tarifi vereyim.çok güzel.tavuğun beyaz etini haşlayıp didikleyin.kırmızı biberi közleyin.kornişon turşu,maydonoz,dere otu,yağ,limon ,tuz.muhteşem oluyor.

Teknik Öğretmenim canım, Makina Öğretmeniyim. Ama sevgili devletim kadro açmadığı için 8 yıldır özel sektörde çalışıyorum. Özel sektörde firmalara çizim imalat programı satıp eleman yetiştiriyorum:34:

Teşekkür ederim canım:16:

Tekrar hoşgeldin:3:, teşekkür ederim:34:

Ben bu dişçilerin bu kokuyla nasıl yaşadığına inanamıyorum zaten, dişçileri hiç sevmiyorum:1::1::1: öcü hepsi:27::27:
benim kocişte talaşlı üretim öğretmeni,polis:34:ne yapacaksın ekmek parası.

bugün tavuk salatası tarifi vereyim.çok güzel.tavuğun beyaz etini haşlayıp didikleyin.kırmızı biberi közleyin.kornişon turşu,maydonoz,dere otu,yağ,limon ,tuz.muhteşem oluyor.

dün ben marulla yaptım.tavuk etini haşladım.marul maydanoz soğan kornişon turşu yeşil zeytini doğadım,tavuklarıda içine attım.zeytinyağı,tuz limon ay bi lezzetliydi anlatamam

günaydın kızlar ben geldim yine. kuralları bekliyorum:18::18::18:

günaydın kıslar:3: sabah sabah saçımı boyadım birasdanda kuaföre kırıklarını aldırmaya gidicem... siz de ne var ne yok bi bakıym dedim...

günaydııın :16: :123:
ben unutmadan dünkü menümü paylaşayım

Sahurda
2 dilim çavdar ekmeği
bir dilimine labne peynir sürdüm
bir diliminide kayısı kıvamındaki yumurtamla yedim
3-4 ceviz
bir bardak süt

iftarda
1 kase domates çorbası
1 kase cacık
1 dolma
iki kaşık bulgur pilavı
2 bardak şekersiz çay

2 lt su
afiyet osun :34:
Gunaydııınnn kızlar :p
güaydı canım
selam kızlar.kaç gündür giremedim umarım herkesin keyfi yerindedir.haftasonu köydeydik pazar gününden beride belim bacaklarım çok ağrıyordu 2 gün yattım kalkmaya birşey yapmaya halim yok.adetimde uzun sürdü zaten sanırım sinir sitresten oldu.eşimle ev yüzüne 2 gün iyi tartıştık sonra oluruna bıraktım herşeyi.
kaptanlarım bu hafta beni izinli yazarmısınız akşam yine köye gidicez bu hafta benden hayır yok kendimede hayrım yok zaten.
hayırlısı neyse o olsun kendini üzme bu kadar ablacım
Tünaydın kızlarrr:))

Ancak girebildim. Mastera kayıt işlemleriyle uğraşıyorum, yarında gidince tamamlanacak inşallah diye umut ediyorum:1:.

Goncagull hoşgeldin. Ben Yasemin.

Nermin geçmiş olsun.

Geçmişe bir bakmaya çalışıp gelcem:3:
hayırlı olsun :32:
trt 1 de duydum 1 hurma 12 kaloriymiş.bir kesme şeker 25 kalori:53:
işte bu yüzden hurmayı seviyorum :9:
yarın dişçiye gidecem.kanal tedavisi yapılcak.kemik kokusundan nefret ediyorum.
geçmiş olsun ablacım ben dişçiden çok korkarım :43:

Back
X