Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dişçiden geldim biraz önce.4 tane iğne vurdu, uyuşmadı meret.çok canım acıdı.resmen beynimi oydu.başım çatlamak üzere ağrıdan.dilim bile uyuşuk şu anda.temizlik yapmam lazım ben çıkıyorum.fırsatım olursa dönerim.
dişçiden geldim biraz önce.4 tane iğne vurdu, uyuşmadı meret.çok canım acıdı.resmen beynimi oydu.başım çatlamak üzere ağrıdan.dilim bile uyuşuk şu anda.temizlik yapmam lazım ben çıkıyorum.fırsatım olursa dönerim.
bende bayramda yokum,mesaj yazamayağım.kilo bildirimi bence yapalımki,bayramda kendimizi dizginleyebilelim.yoksa kilo bile alabiliriz.
Kızlar aramızda "Zumba "deneyen oldu mu hiç :)) çok eğlenceli görünüyor
Zumba With Didem
Burda videosu var :))
Herkese MERHABALARHerkesin KADİR GECESİ MÜBAREK OLSUN.
Oh oh ne güzel.Daha çok eriyecekbiliyomusunuz ben dayanamadım sabah tartıldım ama moralim düzeldi kilo vermişim. dün akşamda ölçülerimi aldım göbek duruyor ama kalçadan 2 cm gitmiş![]()
Şu kendini bilmezler hep var.Boşver sen onları..Sen kilo vermeye devam et sonra görünce bakalım ne diyeceksaol canım inşallah gidecek. annemin areti moralimi bozdu hafta sonu, verememişin daha kiloları dedi, sinir oldum![]()
Afiyet olsun canım.Bugün yine kimse yok, bende çıkıyorum kızlar.
Dünkü menüm aşağıdaki gibi;
Sabah: 1 kase sütlü nesfit
öğle: az domates çorbası, az izmir köfte(patates yok 2 tane köfte), az bulgur pilavı
ara: 1 kepekli beyaz peynirli küçük tost(oruç tuttuğum günden beri şekerimi düzenleyemiyorumşekerim düşünce yedim )ik
akşam: 1 kase çorba, 1 tabak taze fasulye, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim tam tahıllı ekme
su:2.5lt 3 fincan yeşilçay, 30 dakika eliptik bisiklet.
Bencede
Eline sağlık canım.13/08/2012 mesaj sayısı
yasminyaso 28
UZAYIM 26
kbr23 20
mersinli42 16
nurgulguney 11
nesdii28 10
bilgen35 7
goncagulll 5
euridice 0
zumba deil ama buna benzer stüdyo dersleri yaptım. bunun bi tekniği yok bence kafasına göre takılıyo. ama dediğin gibi eğlenceli görüyo en önemli özelliğide grupla olması evde olsa eğlenceli olmuyo.
Kızlar dün Hatice paylaşım topiğinden bir yazıyı alıntılamış bayram haftası yarışma olmaması konusunda. Paylaşım alanına ortak fikir yazabilmek için herkesin fikrini belirtmesini istiyorum. En kısa zamanda belirtirseniz fikirlerinizi daha iyi olur.
Oh oh ne güzel.Daha çok eriyecek
Şu kendini bilmezler hep var.Boşver sen onları..Sen kilo vermeye devam et sonra görünce bakalım ne diyecek
Afiyet olsun canım.
Bencede
Eline sağlık canım.
Nintendo wii nin böyle bir dvd si çıkmış şimdi, eve alsam mı çılgınca dans eder miyim diye düşündüm de![]()
Hoşgeldin canım.***13. Takım 261. Etap Sonuçları tadLi: ( 54.7 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.olarak geçmiş.Bu arada tatilin iyi geçtiğine sevindim.Neler yaptın bakalım?Hosbuldum tekrardan..
Tatilim evet biraz uzun surdu ebru cum ya olaylar o sekilde gelisti ama icime sinen bir tatil oldu sikintili donemler gecirmeme ragmen..
Bu arada Iki kilo aldim ben en sn kacla bildirim yapmistim buraya tam hatirlamiyorum ama 54 lerdeydim heralde suan 56.5 im..
Mezuniyetinide kutlarim cnm masallah sana..
Hoşgeldin canım.***13. Takım 261. Etap Sonuçları tadLi: ( 54.7 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.olarak geçmiş.Bu arada tatilin iyi geçtiğine sevindim.Neler yaptın bakalım?
54.7 ile ayrilmisim yani suan 56.5 CANIm, bugun tartildim ve bugun itibariyel diyete giriyorum insallah...
Tatilde kendimi buldum en onemli noktada buydu zaten;;
Onun haricinde istanbula gittik bikac gunlugune sultan ahmet vs gezdik, kayseride yine oyle guzel gunler gecirdik guzeldi yani..
Sen buralarda miydin hatice cim yanlis hatirlamiyorsam sende cikacaktn tatile ?
bence bu hafta herşey normal seyretsin. haftaya mesaj sayısı olması ama bildirim yapalım. ben ondan sonraki hafta izinli yazılayım.
İkinizin görüşü aynı.Diğer arkadaşların fikirlerini de alalım.Paylaşım alanına ona göre yazarız.Bence haftaya yarışma yapılmasın da cuma kilo bildirimini sadece burayada yazabiliriz:44:1-bu hafta normal devam etsin.
2-haftaya mesaj yazmayalım
3-haftaya kilo bildirimi yapalım.
benim düşüncem bunlar....